![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Merci. 192 a fost Gto.
|
Quote:
|
Arata foarte bine ambele machete, felicitari!
|
... am si eu un GTO ;) ... frumoase achizitii, mai ales Ferrari-ul !
|
asteptam prezentarile! ne-ai facut curiosi :>
|
chiar ca superbe achizitii! :shock: Asteptam pozele!
si nu-mi vine sa cred ca un H61 a fost doar 192, adica aproape 200, ciudat, astia fac machete foarte frumoase din ce am vazut :-) |
21 Attachment(s)
A fost 192ron fiindca l-am prins la reducere. Era 320 parca ... la pret intreg. Oricum sunt super multumit de detalile machetei si cu prima ocazie (cand voi mai avea bani :)) ) o sa completez colectia cu cateva higway61
Pontiac GTO 1966 - Higway61 Macheta are detalii foarte bune la motor si o functionalitate peste media a interiorului. Se deschid usile si ambele capote, are suspensie si vireaza. Se misca scaunele(fata spate), se deschide torpedoul, antena este telescopica ... etc. Un plus pentru sistemul realist de deschidere al capotei :) . ps: sunt multe poze ... |
Ce misto arata macheta asta prezentata:shock:si pretul este f bun;)felicitari si bafta :D:D
|
Superb Pontiac-ul! Imi place foarte mult si macheta si pretul;-) Si pozele au inceput sa fie din ce in ce mai frumoase (ce foloseti ca fundal, un carton alb... 100x100?)!
|
Poate dau un ochi si cei cu gura mare care sustineau mai deunazi ca machetele de calitate costa mult. Poftim raport calitate\pret, insa trebuie sa vrei! Felicitari pentru ca ai ales calitatea, machete foarte frumoase!
|
E uite un muscle car frumos detaliat de cei de la Highway61. Foarte tare domnule. Sta bine rosu asta mai inchis pe caroserie.:D
|
am ramas fara cuvinte cand am vazut GTO-ul...felicitari pentru achizitie;)
|
Reusite poze si felicitari pentru calitatea machetei ( GTO )... si cat mai multe de acest gen!
|
Foarte foarte frumos GTO-ul sa te bucuri de el,sa nu il vinzi,decat mie daca e :D
|
Quote:
|
GTO imi place foarte mult cam de la orice producator de machete , dar asta al tau ... superb! Felicitari pentru achizitie!
|
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi: Golf 5 GTI - Norev - Dealer Edition 1:18 Din pacate nu e chiar la fel de bine facut ca fratele mai mare (Gti 6), dar e primul Gti din colectie. Mai am de gasit inca 5 modele. thnx Dorin_cdg pt achizitie. |
Tit...Tiiiiiiittt...da-te bahhhh. Asta calca, nu.....:lol: Felicitari. Foarte frumoasa macheta. Chiar as vrea sa imi iau si eu, dar culoarea neagra ;).
|
Golful e...ehhh frumusel, oricum nu-mi prea place ca masina reala, dar macheta e frumoasa pentru ca e un Norev...
insa GTO...pur si simplu n-am cuvinte, great work Highway61! Motorul este superb, cred ca e printre calitatile principale ale acestei machete :D |
@larry: ... e frumos gti si in negru. Eu mi-am pus in cap sa fac colectie de gti-uri pe rosu.
@Racer21: La highway61 din ce am vazut eu se da o importanta deosebita motorului. Ce e foarte interesant e ca la modelul de gto exista machete cu diverse "motorizari". Daca il luam pe cel de culoare albastra aveam motorul de 6,4 litri. Asa asta vine cu cel de 6,6 Litri. Golfului sper sa i se alature in curand un Golf 6 GTI si atunci sa dea mai bine in poze :D |
felicitari, ai niste machete de exceptie, toate-mi plac
|
Arata f bine GTI;)sa ai grija de el ca este f bine realizat;):D:Dbafta
|
18 Attachment(s)
Ferrari 512 TR - Kyosho 1:18
Pentru azi ... macheta mea preferata ferrari testarossa. Am oscilat unpic intre versiunea originala de testarossa si 512tr, dar am optat pentru ultima din cauza designului ceva mai sport. Macheta este destul de detaliata, lucrata ingrijit de cei de la Kyosho. Se deschid usile, capotele, are mocheta, suspensie ... etc. Pentru restul ... las detalile la vedere in poze :) sper sa completez colectia cu 250 gto kyosho ... curand :) |
foarte frumos GTi-ul. Nu la fel de bine realizat ca si Golf 6 Gti de la Norev, dar este o macheta frumoasa. Il am si eu pe negru de la MondoMotors si-s incantat de cum este realizat.
tchus |
Vai vai vai.....excelent 512 TR. Bravo prietene. Felicitari pentru achizitie. Tin-o tot asa.
|
Ce bine arata ferrari...Felicitari su bafta;)
|
Frumoasa achizitie Testa Rossa ! Felicitari ! Imi place la nebunie... cei de la Kyosho fac treaba buna, am si eu cateva... si ma uit sa achizitionez 250 GTO (il am in varianta Bburago, insa nu se compara cu Kyosho)
Tine-o tot asa ! |
Ma bucur ca va place. Personal e macheta care o pretuiesc cel mai mult. 250 GTO kyosho o sa aterizeze si la mine neaparat.
Pana la urmatorul transport ... cred ca nu prea o sa mai am ce prezenta... dar revin in forta :D |
Superb 512TR! Imi place ce detaliat e motorul, ce sa mai... imi place toata macheta;-)
PS Si eu astept o Testarossa 1984 1/18 Bburago:nervious: |
O macheta foarte bine realizata acest Ferrari 512 TR produs de catre cei de la Kyosho,a fost ultimul model produs de catre ei,dar de curand si-au reinnoit licenta,e o macheta superba,felicitari pentru achizitie!:D:shock:
|
superba nu am ce zice ,felicitarile mele si la cat mai multe Ferrari kyosho
|
arata superb! La cat te-a ajuns pretul? Oricum, bafta si sa iti mai apara in colectie machete ca si asta! :D
|
O sa vina unpic mai incolo un 250 GTO tot kyosho ... dar pana atunci astept altele :)
Ma bucur ca v-a placut :) |
foarte frumos ferrariu-l,dupa parerea mea cel mai reusit model al lor
|
Foarte frumos Ferrari-ul dar mie imi place in mod deosebit Golf V GTI, arata foarte bine ambele.
|
frumoase sunt toate in special dacia aia din 71` gordini...superba
|
foarte tare ferrariul:X
|
3 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri.
Poze cu grupul ... 21 de machete auto 1:18, 9 machete moto 1:18, o macheta auto 1:24, o macheta auto 1:43. Cam asta e colectia pana acum. Sper sa fie peste 30 la finalul lui februarie. |
ce bijuterii!!! Ai o colectie... nepretuita.
|
esti pe drumul cel bun, intr-adevar!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning