![]() |
Re: E36 - bmw
frumoase jantele...vin foarte bine..
|
es una gatita espectacular boss :))
low is a lifestyle indeed :> |
mai pui ma poze kalumea pe zi sau dormi in post?;))ai cu pozele odata da nu poze de noapte 3 poze lulele
|
Am vazut si eu ieri masina pe viu...Pot spune ca arata frumos, mai ales suspensia si jantele :X
Pe langa astea, si OBC si pielea crem fac toti banii ! Hai cu inmatricularea , pe urma motorul Adriene :D . Si stii tu...Evacuarea =)). Frumos. Spor la bagat bani in continuare :)) |
6 Attachment(s)
in sfarsit cateva poze cu micile modificari suferite de masina:D:D:D
|
frumos ,frumos s-a lucrat intens la pisik asta :D
|
intr-adevar s-a muncit foarte mult la masina...vreau sa multumesc lui dani si baietilor de la bucuresti pentru ajutorul dat si pentru grija cu care au lucrat la masina:D:D
|
9 Attachment(s)
cateva poze pe zi..:D:D:D:D
|
Quote:
|
a iesit frumos adriane masina dar dupa parerea mea cum ti am mai zis trebuiau jante pe 17 sa poti lasa masina cu adevarat mai mult nu sa para lasata.se vedea si mai frumos de la spate daca intra janta mai inauntru si mergea lasata mai mult.ce sa intamplat cu lipurile alea de gt de pe fata?dane niste detalii cum se simte suspensia etc.poze cu interiorul?
|
Quote:
|
baga niste poze si de la interior cu upgrade-urile alea :D
ne vedem la un foto session mai tarziu ?:-) |
foarte frumos nu am cuvinte. Va zic ca se comporta excelent ca m-am plimbat cu ia si mere bn si sa speram ca o sa mai urmeze ceva la motor. Adi iti urez bafta in continuare la proiect si fara incidente cu ia :-P
|
4 Attachment(s)
inca cateva poze pe zi
|
e in forta si pisi acuma :D
cisterna aia venise pt tine?:lol: |
:shock: cum poate sa arate pisicutza asta :lol: felicitari si bafta cu ea in continuare
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
multumesc pentru aprecieri..si inca cateva poze cu pisica inainte sa intre la hibernat:D
|
hai ca s-a meritat investitia boss.
ce fericit erai :))) te salut din jamaika:evil: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
:D:D:D
|
frumos bmw -u , jantele sunt superbe ,bafta !
|
Quote:
|
ms pt apecieri..o sa ii cumpar si un nas negru dar acum am stat acasa 10 zile si nu am avut timp sa ma ocup si de nas..
|
1 Attachment(s)
una de la mine...in peco pe autostrada:D
|
Salut!
Foc pisicu ... Incredibil de bine da cu jantele alea! App mai merge lasata? :)))) |
Frumoasa masina,i-ar cam trebuii un polish :D
|
raspund eu in locul proprietarului ca el nu prea are timp de net:D
mai merge lasata pe fata,iar polishul va fi si el. Saptamana asta s-au schimbat consumabile ,filtre ,bucsi etc.. |
te astept la spalatorie maine pt un polish...gratis :lol: ca sa mearg clatitele mai bine :)) :lol:
|
intr-adevar mai merge lasata de fata aproximativ 4-5 cm,dar deja imi e greu sa merg cu ea pe strazile noastre...polishul va veni si el odata si odata,dar momentan trebuie sa ma ocup de inmatriculare:D
|
hai cu pozele alea ..8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow: un mic update:arrow:
|
proprietarul nu prea intra pe net,dar roaga un moderator sa schimbe numele topicului in IL 21 KRO.multumesc anticipat.sa speram k se va gasi un moderator sa treaca si pe aici...8)
|
5 Attachment(s)
planuri de viitor ar fii in primul si in primul rand vopsitul,faruri noi,angel eyes si xenon cat de curand..iar la culoare am in gand laguna seca...dupa ar fii si un motor mai mare..ori un motor de m3 3.2 ori un 2.5 turbo,dar sa vedem cum stau si cu banii,pentru k mai vreau sa fac si altcva cu ei:D
|
moderatoare ...schimba si tu numele topicului :P IL 21 KRO noul nume al topicului
|
Quote:
|
vad ca te/ai gandit la un motor mai mare..cea ce este bine dar in afara de motor..o sa iti mai trebuiasca si farne si multe altele este o lista destul de lunga cu modificari de la 1.8 la 2.5 turbo sau m3!
in locul tau as opta pnt un motor M..turbo este destul de complicast si la cunostintele tale legate de mecanica nu ti.as recomanda!! legat de culoare`a laguna seca nu,s ce sa zic este destul de tipatoare gen o masina de tigan... parerea mea gusturile nu se discuta.;) |
e frumoasa culoarea Laguna seca. iar la motor cred ca urmeaza un 2.5...tds:lol:
|
in legatura cu culoarea tiganeasca,inseamna k cei kre au pus facut culoarea laguna seca si au pus-o pe m3 sunt tigani...in legatura cu motorul,nu am stat sa mai spun de puntea spate si de frane si tot c mai trebuie pt k banuiesc k oricine are masina si vrea sa fak o skimbare de la un motor de 1.8 kre este in 4 clindrii,catre un motor in 6 cilindrii stie k nu e vorba doar de skimbat motorul propriu zis,deci e la mintea cocosului...si stii si u foarte bine kre este alegerea mea de motor,doar k nu imi convine sa dau 3mii de euro pe un motor pt k din cate stiu eu cu atat se vinde la noi un motor de m3...si in legatura cu cunostintele mele de mecanica,se pot mari dak ma documentez...iar in cazul in kre o fac 2.5 turbo o sa ma documentez k sa am habar despre c inseamna un motor turbo...si stii foarte bine k mie imi place sa fie masina tipla atat din punct de vedere mecanic cat si estetic...de aceea am bagat banii kre i-am bagat in ea,si de aceea o sa continui sa bag in continuare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning