Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

CT-03-ART 23-12-04 11:18

tzin sa urez tuturor constantzenilor sarbatori fericite... multe bucurii... shi tot ce va doritzi...

matrixu 23-12-04 12:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"c0a\"
dmx am internet acasa :wink: si ce vrei sa zic adevaru? :) nu zic adevaru ca o sa-mi sara multi in cap :)

Unde sa iti sara aici pe forum???Tot ce se poate.......insa n-ar strica sa stim si noi firul epic :)

Evo007 23-12-04 15:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
tzin sa urez tuturor constantzenilor sarbatori fericite... multe bucurii... shi tot ce va doritzi...

Si yo iti urez tie sarbatori fericite si deasemeana tuturor constantenilor

D_M_X 23-12-04 21:14

Tin sa te aNUNT aRT CA, calibra neagra de care zici ca a pupat zidu la fantazio nu are nici decum 350-400cp ci doar 156(ca je) si e zob...stiu ptr ca am vrb cu tipu ptr piese la a mea. Masina nu mai poate fii facuta

CT-03-ART 23-12-04 21:33

pai tocmai asta e ca ala de la mine din clasa e varza la capitolul mashini shi el zicea ca are 350-400cp iar eu il contraziceam...

X-Ray-Eyes 24-12-04 23:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Tin sa te aNUNT aRT CA, calibra neagra de care zici ca a pupat zidu la fantazio nu are nici decum 350-400cp ci doar 156(ca je) si e zob...stiu ptr ca am vrb cu tipu ptr piese la a mea. Masina nu mai poate fii facuta

Aia are doar 115 cp ~ care a lovit-o frontal la Fantasio !
Are motor de 2.0 8v ...
Si pe baiatul care a avut-o il stiu eu ...
Poate ai vorbit cu altcineva ....
Calibra asta are scris pe usi cu argintiu Calibra ... poate nu vorbim de aceeashi persoana dar iti zic sotto ca acea Calibra infipta in perete in zona Fantasio are 115 Cp , si pe tip il cheama ADI.
Si daca vrei te pot duce sa vezi si masina ... am poze in telefon cu ea dar mi-e lene sa le scot.

D_M_X 25-12-04 11:51

Mah andrei am trecut acum 2 sapt prin coiciu si era oprita in fata la o poarta pe langa un bar si era un tip langa ea si el mia zis ce am zis si eu...unu negricios si vrb de aceiasi masina

X-Ray-Eyes 25-12-04 12:26

Re:

Quote:

Mah andrei am trecut acum 2 sapt prin coiciu si era oprita in fata la o poarta pe langa un bar si era un tip langa ea si el mia zis ce am zis si eu...unu negricios si vrb de aceiasi masina

Aia e masina ...
Da nu e a \" negriciosului \" ...
Si ca dovada ca omu' ala cu care ai vorbit tu e pachet , si ca masina nu e a lui , trebuia sa te uiti sub capota ca se vede motorul de 2.0 simplu , nu 16v !
Ce te intereseaza de pe la motor ?

Insanity 25-12-04 20:44

La multi ani, la toata lumea, la toate \"team-urile\", sa fiti fericiti, iubiti de cine vreti voi.

Sarbatori fericite si numai bine!

m_vpr 25-12-04 23:30

Bai , constantenii au imbatranit, sau iarna nu se distreaza decat la revelion? De obicei cand ies printr-un cluburi cu prietenii, mergem unde e o seara mai speciala ceva. Am iesit ieri ( vineri seara, pe 24), si nu am gasit nici un club mai populat. Pustiu frate. Nu am stiut io unde sa caut ? Nu se prea dansa, nimic. Voi ce stiti, pe unde e atmosfera mai incinsa. Sau stiti seri mai speciale in perioada asta, prin vr-un club ceva?

sper ca ma incadrez bine aici la \"constanta , monden..etc\", cu \"problema\" mea...

D_M_X 26-12-04 00:05

mah andrei dupa sarbatori si anu nou o sa incep sa ma apuc de masina ca la primavara sa fie gata de curse(legale binentzeles :lol: ) si-mi mai trebuie anumite piese. oricum eu am avut anumite probleme si-mi pare rau ca nu ne-am mai intalnit din seara aia de la sala sporturilor(cand au zis unii ca ne-am facut :D :D :D :D apropo cine a castigat :lol: ) dar poate ne mai vedem.Pup u si Sarbatori fericite

Insanity 26-12-04 04:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"m_vpr\"
Bai , constantenii au imbatranit, sau iarna nu se distreaza decat la revelion? De obicei cand ies printr-un cluburi cu prietenii, mergem unde e o seara mai speciala ceva. Am iesit ieri ( vineri seara, pe 24), si nu am gasit nici un club mai populat. Pustiu frate. Nu am stiut io unde sa caut ? Nu se prea dansa, nimic. Voi ce stiti, pe unde e atmosfera mai incinsa. Sau stiti seri mai speciale in perioada asta, prin vr-un club ceva?

sper ca ma incadrez bine aici la \"constanta , monden..etc\", cu \"problema\" mea...

Craciun inseamna familie, sarmale, carnaciori etc In cluburi mergi tot timpul, macar odata pe an stai si tu acasa cu familia la un vin fiert ceva...

BIZ 26-12-04 10:05

idem Insanity :)))
Merry X-Mas every1 :!:

btw :
Quote:

...mai bine eram machedon ca macar astaia au un singur defect ...sunt zgarcitzi...dar unitzi...

Gabi nu toti sunt zgarcitzi :P ;) ......... de unde stiu :?: :))))) ..... sunt unul dintre ei :D

am gasit pe undeva pe forum :p .... stii unde ;) ..... :peace:

D_M_X 26-12-04 10:40

Era la modul general mah nu te ofusca(fiecare padure are si uscaciunile ei ..in cazul asta la modul pozitiv) :drunk: :bunch:

BIZ 26-12-04 13:10

k .... :hug: npo ;) ....... am vrut sa zic la modu general ca sa se stie ca nu toti sunt la fel :D, multi se uita altfel la \"noi\" ;)

BIZ 26-12-04 14:47

sa nu ma oftic degeaba :
http://www.autoseekandsell.com/dsp_a....cfm/adid/5415

:arrow: E pretul masini sau atati bani a pus in ea :?:

Se merita sa asteptati sa se incarce, astept parerei :P

m_vpr 26-12-04 15:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
Quote:

Originally Posted by \"m_vpr\"

Craciun inseamna familie, sarmale, carnaciori etc In cluburi mergi tot timpul, macar odata pe an stai si tu acasa cu familia la un vin fiert ceva...

Man, I'm a family man, Craciunul l-am petrecut in familie. Si astazi iar am reuniune de familie, si toata perioada asta, pe la rude, rude pe la noi, etc. Si nu sunt sictirit, ba din contra, ma bucur ca imi petrec astfel sarbatorile.
Dar noaptea nu o sa stau la vorba cu rudele, si de somn nu am nevoie, asa ca decat sa pierd vremea in fata PC ului...
I want to hit the club.

X-Ray-Eyes 26-12-04 20:03

3 Attachment(s)
DMX ... uite pozele ca le-am scos din telefon cu calibra aia ...

CT-03-ART 26-12-04 20:11

aha asta e aia din cet care s-a proptit pe langa fantasio... vroia sa faca test de duritate... ori ea ori blocul...daka shtie cineva cauzele accidentului este invitat sa le dezvaluie...

X-Ray-Eyes 26-12-04 20:57

O parca la mine in fata casei ...
Si avea Nr de Italia initial si apoi a inmatriculat-o ...
Si nu avea nimik modificat la exterior .. deci nu e aceeashi cu aia de la CET umflata ..

D_M_X 27-12-04 10:34

Andrei o stiu mah de asta vara ca prima oara o avea la vanzare si dupa aceea a gasit talon si gata si acum a plesnit-o :) Art din cate am inteles a venit cu viteza la fantazio pe Mi hai viteazu si la intersectia cu ferdinand este un damb frumos(am dat odata cu capu in plafon de era sa raman stramb si nu aveam decat cam 80/h) si cica a sarit a pierdut controlo si poc papa masina

Psycho 30-12-04 13:52

heloooooooooowwwwwwwwwwww bah :) cica .......... la multi ani la care este si sa ne vedeam la anu ... cam greu pi forum :)

Psycho 30-12-04 13:52

la multzi ani

BIZ 30-12-04 19:08

te dadusem disparut :))))
HAPPY NEW YEAR 2 ALLZ

m_vpr 30-12-04 22:10

La multi ani \"consatenii\" mei constanteni ! Un an nou mai bun, fara accidente sau alte chestii, sanatate si masini tunate! (rimeaza :lol: )

CT-03-ART 31-12-04 09:39

La multzi ani tovarashi...

P.S.:era dat disparut...

zana`rea}{ 31-12-04 11:51

La multzi ani tuturor!!! :lips: :lips:

DaBebeKID 05-01-05 11:39

La Multi Ani!!!

Ati vazut buleala de aseara de pe Tomis, din fata salii sporturilor, un motor a intrat intrun espero , saracu sia facut motoru varza. Cat despre espero era al meu si nare nimik grav. :)

CT-03-ART 09-01-05 12:21

se tot plimba de cateva zile un hyunday coupe pe tomis cautand ori vreun adversar ori ceva carne... habar n-am... dar incercatzi cei u mashini care pot sa il provocatzi

yamahaer1cip 09-01-05 13:03

ciudat si tu DaBebeKID ce ai fi vrut sa se aca espero conserva de la un motor nu ai sa vezi asa ceva :cry: :cry: :cry: :)

D_M_X 10-01-05 14:36

Care Hiunday ma??Are chef sa se dea?

CT-03-ART 10-01-05 21:00

e un hyunday coupe galben cu numere de leasing... o cam arde asha pe tomis... poate cauta adversar... este destul de zlabutza mashina ca performantze...

matrixu 10-01-05 21:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
e un hyunday coupe galben cu numere de leasing... o cam arde asha pe tomis... poate cauta adversar... este destul de zlabutza mashina ca performantze...

De unde stii ma tu ca e slabutza? doar asa la prima vedere? daca o fi ala de care stiu io tot cu numere de leasing nu e deloc slabuta, insa omu nu prea e cu cursele.

X-Ray-Eyes 10-01-05 22:51

Stai calm .. ca la 2000 si 16v si 138Cp e sugus pentru DMX , GNT si WRC.
iti zic sotto ...
Iar la 2.5 V6 si 163 strage bine pana in a 3-a unde poc ... nu prea se simte cuplul ala fenomenal , si abia in a 4-a ii mai revine glasul.

x-28-TRA 11-01-05 00:26

BAI CARE VREA SA SE FACA cu hyunday ala galben sa imi zica mie si il sun pe baiat .sadule tu tre sa stii despre cine e vb

CeReS 11-01-05 02:14

vreau eu

CT-03-ART 11-01-05 07:12

da... shi ii dai shi tu vreo suta de metrii avans...? a oricum ii dai fum in catziva metrii...

matrixu 11-01-05 09:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
iti zic sotto ...
Iar la 2.5 V6 si 163 strage bine pana in a 3-a unde poc ... nu prea se simte cuplul ala fenomenal , si abia in a 4-a ii mai revine glasul.

Asta daca e vorba de stockuri.
Poate vorbim de alt hyundai.
Ala galben de care vorbesc(leasing pana in 07) e undeva pe la 190-200 CP.
Exterior nu are nimic deosebit, numai niste \"roti\" mai frumusele.
Amandoua stock sunt sugus pt multe masini ;)

CT-87-ADY 12-01-05 20:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"matrixu\"
Quote:

iti zic sotto ...

atunci se schimba situatzia! :twisted:
Dar de unde are 190-200? :roll:

matrixu 13-01-05 12:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

Originally Posted by \"matrixu\"
Quote:

iti zic sotto ...

atunci se schimba situatzia! :twisted:
Dar de unde are 190-200? :roll:

A mai mesterit si el cate ceva pe acolo de i-a mai dat niste caluti in plus.
Vreo 30-40 a castigat. ;)

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning