Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/157189-masina-mea-opel-astra-ot-04-fac.html)

Yonutzzz 31-05-10 09:15

Re: Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D

10 Attachment(s)
Cateva poze cu masinutza...

Yonutzzz 31-05-10 09:18

10 Attachment(s)
alte poze...Nu sunt prea reusite ...mai am de pus proiectoarele ,de facut instalatia electrica la ele...si de schimbat macaraua electrica pe stanga..in rest cam asta este masinutza

electric_style 31-05-10 14:51

Quote:

Originally Posted by Yonutzzz (Post 3403498)
alte poze...Nu sunt prea reusite ...mai am de pus proiectoarele ,de facut instalatia electrica la ele...si de schimbat macaraua electrica pe stanga..in rest cam asta este masinutza

chiar imi place...arata bine "gargaroiul" tau :D !!!

Yonutzzz 31-05-10 15:10

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3404507)
chiar imi place...arata bine "gargaroiul" tau :D !!!

mc mc:)parca te-am vazut cu masinutza ta cand ai trecut pe la patria...faceai la stanga..sau ma insel?

PoToS 27-06-10 19:41

oo da..asa da..chiar imi place..partea din fata e reusita acuma..sa o lasi asa. pe spate mergea si o bara putin mai lata..gen gsi . felicitari pentru masina, acuma am vazut si eu ce ai facut..imi place
ps: vre-o 4 cm sa o mai lasi..bafta in continuare!

PDV_1989 28-06-10 17:27

Masina arata de nota 10.
Parerea mea este ca ai "tziganit-o" cu stikerele de pe usile fata. Arata mult mai bine fara ele. Bafta.
Eleronul puteai sa il lipesti sa vina gen din caroserie fara surub/nit in el.

muntiu 29-06-10 07:04

[Eleronul puteai sa il lipesti sa vina gen din caroserie fara surub/nit in el.[/QUOTE]

si ia spune tu cum faci in cazul in care esti nevoit sa schimbi luneta sau hayonul? sa nu mai vb. de rezistenta;)

scuze dar tu spui ca stikerele sunt tiganie,dar tu recomanzi o alta

PDV_1989 29-06-10 12:08

Quote:

Originally Posted by muntiu (Post 3478799)
si ia spune tu cum faci in cazul in care esti nevoit sa schimbi luneta sau hayonul? sa nu mai vb. de rezistenta;)

Eu am zis din punctul meu de vedere ce si cum dar gusturile nu se discuta;)

Yonutzzz 01-07-10 19:14

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 3474776)
oo da..asa da..chiar imi place..partea din fata e reusita acuma..sa o lasi asa. pe spate mergea si o bara putin mai lata..gen gsi . felicitari pentru masina, acuma am vazut si eu ce ai facut..imi place
ps: vre-o 4 cm sa o mai lasi..bafta in continuare!

multumesc...cam proaste drumurile...mai vedem...posibil sa iau telescoape +arcuri sport:)
si tie asemeni!...ai dreptate cu bara pe spate...mai tarziu posibil sa o schimb...deocamdata asa ramane...vreau sa i pun proiectoarele...as vrea sa le fac suporturile din plastic..sau sa vad...

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3477446)
Masina arata de nota 10.
Parerea mea este ca ai "tziganit-o" cu stikerele de pe usile fata. Arata mult mai bine fara ele. Bafta.

:)chiar ma gandeam dar acum il pot da cand vreau jos...eu din fibra si partea de jos de sub el e taiat din cel original..m-am complicat...eu consider ca arata mai bine decat innainte...cu timpu probabil imi voi lua altu...si mai mult ca sigur altul..am gasit ceva ff frumos ce imi place;)pun o poza!

Quote:

Originally Posted by muntiu (Post 3478799)

Quote:

e corect...la asta m-am gandit si eu cand am montat eleronul...:X
mie au inceput sa imi placa stickere..si oricum voi pune altele in locu acelora dar mai mari..ma gandeam sa fie de culoare neagra...ce ziceti?

cosmin_cosmin_1 01-07-10 19:25

zicem ca mai bine le dai jos si atat.

Yonutzzz 01-07-10 19:27

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 3486192)
zicem ca mai bine le dai jos si atat.

...:)le dau...le dau..am observat ca sunt mai frumoase de sus pana jos...si sa fie de culoare "black".multumesc pentru sfat:cry:chiar sunt frumoase stickerele de care zic eu acum...

Yonutzzz 24-10-10 19:01

14 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva timp la masina :)imi cer scuze(au mai intervenit unele probleme s-au rezolvat altele)...deci masina in prezent este dupa cum urmeaza in pozele urmatoare.
Imbunatatiri ce s-au mai adus:
-casetofonul schimbat cu unul mai bun JVC(se aude foarte bine in ea)
-am schimbat maciulia de la schimbator
-am schimbat cate ceva in interior
-am schimbat scrisurile
-am mai schimbat deasmenea si firele la boxe(vroiam sa ii pun un subwoofer si o statie)
-am schimbat cauciucurile(acum am 195*15*55)
-am schimbat bateria,am pus alta mai mare
Planuri de viitor:
-sa schimb distributia
-sa montez niste bandouri realizate din plexic pe fata(pentru a acoperii gaurile) si poate si o prelungire la spoiler
-si cateva imbunatatiri la motor

Banii sa fie si se vor face multe:D

paulzzz 24-10-10 19:51

Prea incarcat interioru .. parerea mea .

bobocu91 24-10-10 21:53

Frumoasa foc masinuta ta, o vad zilnic prin zona caminelor pe unde stau si eu de altfel... :lol:
Ma apuc acum sa citesc pagina cu pagina, la prima vedere imi place cu exceptia stikerelor de pe usi (care consider eu ca sunt reclame facute degeaba, asta daca nu ai produse de la firmele respective) si emblema cu tuning din fata, in rest arata super. ;)

Bafta la tunarit! :D

Yonutzzz 24-10-10 22:29

Quote:

Originally Posted by paulzzz (Post 3753319)
Prea incarcat interioru .. parerea mea .

salut
ce consideri ca nu isi are locu in interior?

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 3753706)
Frumoasa foc masinuta ta, o vad zilnic prin zona caminelor pe unde stau si eu de altfel... :lol:
Ma apuc acum sa citesc pagina cu pagina, la prima vedere imi place cu exceptia stikerelor de pe usi (care consider eu ca sunt reclame facute degeaba, asta daca nu ai produse de la firmele respective) si emblema cu tuning din fata, in rest arata super. ;)

Bafta la tunarit! :D

:)serios?in ce camin?poate discutam,ne intalnim la o bere,ceva:D
acum fiecare cu placerea si nebunia lui din cap...nush daca ai vazut dar am zis ca pun alte stickere dar negre..sincer,cand eram copil si vedeam stickere pe masini precum ale mele,eram innebunit si ma gandeam ce sa pun,iar majoritatea firmelor din cadrul acestor stickere reprezinta intradevar componente ale firmelor respective(dp stickere)
iar emblema cu tuning :)aia tot o nebunie de a mea(am avut 2 grile cu semnu asta,asta e:))

:)mai astept propuneri si critici daca se mai gasesc:)

bobocu91 24-10-10 22:34

DONE! :lol: Toate paginile... :lol: Parca saptama trecuta nu aveai stikerele schimbate?! :-P Nu apucai sa o vad ca ajunsei pe intuneric la camin.

Ai muncit ceva la bolidul tau si ai investit de asemenea dar se si cunoaste, sincer iti zic chiar mi-a atras atentia din prima zii cand am venit la camin ;), multa succes pe viitor!

EDIT: Da dupa ce citii mai bine vazui ca e o "nebunie a ta" faza cu tuning pe grila... :lol: Eu stau in caminu 1, sos_bogdan ID meu.

alexbadea12 25-10-10 13:33

ce nu imi place mie:
-buza de sub bara fata
-lampa aburita
-cam multe obiecte prin interior (sigla opel mai ales)
in rest super masinuta

Yonutzzz 25-10-10 15:16

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 3753862)
DONE! :lol: Toate paginile... :lol: Parca saptama trecuta nu aveai stikerele schimbate?! :-P Nu apucai sa o vad ca ajunsei pe intuneric la camin.

Ai muncit ceva la bolidul tau si ai investit de asemenea dar se si cunoaste, sincer iti zic chiar mi-a atras atentia din prima zii cand am venit la camin ;), multa succes pe viitor!

EDIT: Da dupa ce citii mai bine vazui ca e o "nebunie a ta" faza cu tuning pe grila... :lol: Eu stau in caminu 1, sos_bogdan ID meu.

:oops:

Quote:

Originally Posted by alexbadea12 (Post 3755221)
ce nu imi place mie:
-buza de sub bara fata
-lampa aburita
-cam multe obiecte prin interior (sigla opel mai ales)
in rest super masinuta

Multumesc...Dap mai este destul de lucru la masinutza asta:)deocamdata sa rezolv probeleme mai sus mentionate...apoi va suferii din nou alte modificari...sper sa dispun de resursele necesare...deocamdata,stau cam prost cu banii,de fapt cum sta toata lumea:(CRIZA ASTA

PDV_1989 25-10-10 15:19

Quote:

Originally Posted by alexbadea12 (Post 3755221)
ce nu imi place mie:
-buza de sub bara fata
-Tuning

Cu asta sunt si eu de acord dar fiecare cu gustul lui. Bafta.

Yonutzzz 25-10-10 15:25

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3755516)
Cu asta sunt si eu de acord dar fiecare cu gustul lui. Bafta.

multumesc...asta asa e..."gargaunii" astia...mie imi place...asta e...

matiu13 25-10-10 16:48

salut!incearca cat mai putine ''accesorii'' gen tuningul de pe grila,husele din interior,botul arata foarte bine fara tuning,la fel si spatele doar cu eleronul si cu o bara de gsi!bafta cu ea

Yonutzzz 26-10-10 10:05

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 3755802)
salut!incearca cat mai putine ''accesorii'' gen tuningul de pe grila,husele din interior,botul arata foarte bine fara tuning,la fel si spatele doar cu eleronul si cu o bara de gsi!bafta cu ea

:)ok..multumesc!eu incerc dar nu promit!bara spate vreau sa pun de gsi cu prelungirea de la RIGER...acum sa vad ce va rezulta...

Wilgax 26-10-10 17:22

Frumos opelul.Fata de primele pagini aici e alta viata printre ultimele.Daca s-a trecut pe bad boy look si se trece si pe pachet GSI si poate si alte jante cu buza mare, inseamna ca opelul e pe drumul cel bun.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Spor la modificari majore si de bun gust!

GJ 64 GAB 26-10-10 17:57

Yonutz, mai bine lăsai prelungirea neagră.

Yonutzzz 26-10-10 18:26

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3759120)
Frumos opelul.Fata de primele pagini aici e alta viata printre ultimele.Daca s-a trecut pe bad boy look si se trece si pe pachet GSI si poate si alte jante cu buza mare, inseamna ca opelul e pe drumul cel bun.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Spor la modificari majore si de bun gust!

Dap si mie imi place mult aspectu BAD-BOY,pachet GSI va fi 100% dar cu preungiri riger si multe altele...deocamdata masina se afla in starea asta...vreau neaparat sa ii schimb distributia...Multumesc frumos:)

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3759242)
Yonutz, mai bine lăsai prelungirea neagră.

Frate asa este!ai foarte mare dreptate!dadea si mai bine...si nici nu aveam prbleme daca o loveam cum am acum sa apara aiurea....real acum se observa ca am lovit buza de jos din cauza gropilor...
FRATILOR TRAIM IN ROMANIA:|

Andutu TZH 28-10-10 19:17

Frumoasa masina ta o vad tot timpul in parcarea de la agronomie eu am un espero visiniu cred ca lai vazut pe acolo prin parcare

Yonutzzz 28-10-10 20:03

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3765430)
Frumoasa masina ta o vad tot timpul in parcarea de la agronomie eu am un espero visiniu cred ca lai vazut pe acolo prin parcare

OPA....
Salut...dap am observat ceva masinutze frumoase aici...deci ne cunoastem?:)macar din vedere?nu?multumesc.:)apropo: daca ai nevoie de ajutor sau ceva asistenta te ajut cu cea mai mare placere,doar suntem aci;)

Yonutzzz 02-11-10 08:08

Am si eu o intrebare pentru cine cunoaste si a schimbat distributia la acest tip de motor.
Cat va ajuns fratilor cu totul?
-KITUL DE DISTRIBUTIE
-CELE 3 FILTRE(aer,polen,benzina)
-POMPA DE APA
-SCHIMBUL DE ANTIGEL
Astept un Pm de la voi,sau mesaj aici...va multumesc frumos!

Yonutzzz 05-11-10 08:11

Saptamana viitoare sunt programat la un service sa schimb toata distributia...pretul nu il stiu concret,acum sa vad...Dupa as vrea sa ii pun xenon pe faza scurta si niste leduri smd in pozitii(adica in inelele angel)
Va rog daca stie cineva ce tip de XENON s-ar vedea bine si sa nu am probleme cu politia: 35 w;55w,de 6000?8000?12000?
Multumesc...
Si deasemenea daca vinde cineva becuri smd pe aici contact me va rog frumos...m-ar interesa sa cumpar mai multe becuri(sa fie alb-rece)

VaLeX 05-11-10 08:44

Quote:

Originally Posted by Yonutzzz (Post 3786282)
Saptamana viitoare sunt programat la un service sa schimb toata distributia...pretul nu il stiu concret,acum sa vad...Dupa as vrea sa ii pun xenon pe faza scurta si niste leduri smd in pozitii(adica in inelele angel)
Va rog daca stie cineva ce tip de XENON s-ar vedea bine si sa nu am probleme cu politia: 35 w;55w,de 6000?8000?12000?
Multumesc...
Si deasemenea daca vinde cineva becuri smd pe aici contact me va rog frumos...m-ar interesa sa cumpar mai multe becuri(sa fie alb-rece)

6000 Ionut , majoritatea masinilor au ...daca vrei sa dai in albastru/mov ...treci pe 8000 in sus ...
6000 e acel alb rece de care zici la pozitii ...

Yonutzzz 05-11-10 10:04

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3786412)
6000 Ionut , majoritatea masinilor au ...daca vrei sa dai in albastru/mov ...treci pe 8000 in sus ...
6000 e acel alb rece de care zici la pozitii ...

ok..merci frumos vali:)...:D

Yonutzzz 09-11-10 16:35

Va rog frumos daca stie cineva sau va pricepeti sau daca stiti acest model de telescoape si arcuri as vrea sa le pun eu pe masina si nu stiu daca se potrivesc.
Mentionez ca au fost montate pe vectra V6 ,2.5 motor x25xe....
https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-a...el-vectra.html

stie careva daca se potrivesc?multumesc....

VaLeX 09-11-10 16:49

Quote:

Originally Posted by Yonutzzz (Post 3798270)
Va rog frumos daca stie cineva sau va pricepeti sau daca stiti acest model de telescoape si arcuri as vrea sa le pun eu pe masina si nu stiu daca se potrivesc.
Mentionez ca au fost montate pe vectra V6 ,2.5 motor x25xe....
https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-a...el-vectra.html

stie careva daca se potrivesc?multumesc....

eu spun ca nu se potrivesc, poate ma insel :)

matiu13 09-11-10 17:25

de vectra b sigur nu merg pe astra f!

Yonutzzz 09-11-10 17:48

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3798310)
eu spun ca nu se potrivesc, poate ma insel :)

:(multumesc frumos fratzie...

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 3798405)
de vectra b sigur nu merg pe astra f!

multam frumos...

Andutu TZH 09-11-10 22:10

Eu nu te sfatuiesc sa schimbi distributia in service o sa te rupa la bani si nici nu o sa faca treaba de calitate,vorbeste cu gabi rsg dupa forum este un baiat de nota 10 si sigur te intelegi cu el;)

Yonutzzz 10-11-10 10:38

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3799325)
Eu nu te sfatuiesc sa schimbi distributia in service o sa te rupa la bani si nici nu o sa faca treaba de calitate,vorbeste cu gabi rsg dupa forum este un baiat de nota 10 si sigur te intelegi cu el;)

frate lasa si mie niste date de contact te rog de ale lui...multumesc...

Yonutzzz 11-11-10 19:46

8 Attachment(s)
Intr-un final am reusit sa fac rost de cativa franci sa mai fac cate ceva pe la masinutza:)Azi am schimbat asa:
-filtru de benzina
-filtru de aer
-filtru de polen
-pompa de apa
-cureaua de distributie
-intinzatoru de la curea
-antigelul

si m-am ales cu ceva frumos la prag...:((

cateva poze mai jos:

Yonutzzz 01-12-10 14:32

6 Attachment(s)
Si de Nea Craciun masina a primit 16 LEDURI SMD+XENON si am mai rezolvat din problemele de pe la interior ca se dusesera cateva leduri:)..POZE...;)
planuri de la anu:
SCHIMBARI RADICALE!!!!

VaLeX 01-12-10 15:05

Quote:

Originally Posted by Yonutzzz (Post 3860770)
Si de Nea Craciun masina a primit 16 LEDURI SMD+XENON si am mai rezolvat din problemele de pe la interior ca se dusesera cateva leduri:)..POZE...;)
planuri de la anu:
SCHIMBARI RADICALE!!!!

Thumbs up , LIKE !

All times are GMT +2. The time now is 19:56.

- Copyright 2026 4Tuning