![]() |
Re: Golf 3 - CJ 21 KLA
Cred ca daca tii cu imbus si cineva incearca cu cheia ar trebuii sa mearga
|
Quote:
|
Quote:
nu mai retin exact.. dar parca e de 7 marimea imbusului ce trebuie, stiu doar ca e o marime mai putin uzuala, nu e nici M6 nu e nici M8. succes la desfacut;) |
Quote:
|
Quote:
am mers pe ideeia mk4;) |
3 Attachment(s)
astea sunt suspensiile ce urmeaza sa le pun...ultima poza ii o comparatie cu un set stock care sunt de vanzare
|
salut haida la mine la garaj si tio montez eu iti las nr de tel sa ma suni si vi si o montez 0755344928
|
3 Attachment(s)
astazi am schimbat discu de ambreiaj...era ambreiaju` original pe masina de 200.000 km uzat pana la nituri :D deja parca are alt sprint masina fara patinat :oops:
si poze cu noile jante,7J pe 15" :D (cele actuale sunt de vanzare) |
Frumoase jantele iar cu suspensia cred ca o sa dea bine. te-ai pus serios pe treaba
|
Quote:
EDIT: m`am razgandit...am gasit o poza cu jante ca ale mele cu toata buza gri si nu`mi place cum arata :???: maxim numa exteriorul buzei l`ash polisha in locul vopselei argintii http://img1.classistatic.com/cps/bln...?set_id=2C4000 |
ai reusit cu suspensia?
aceiasi problema pe fata am avut-o si eu pe fata incearca cu o inelara cu cot si imbus daca nu merge desfacut(slabe sanse)incearca cu un pistol tot pneumatic dar de capacitate mai mare.la mine unu l-am desfacut cu pistol mai micut dar greu si la celalat nu a mer si am incercat in alta parte cu un pistol mai mare si a mers .sper ca ti-am fost de ajutor.bafta la desfacut |
Am urmarit evolutzia golfuletzului tau ....pagina cu pagina ,post cu post!
Imi place ca e ingrijit dar laso de fata cum e si spatele :D ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mi`am indreptat bara fata si mi`am putut pune insfarsit si eu "numar tuning" :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
sal
unde iti faci servisul la masina? |
Quote:
|
Am o mica/mare problema...am pus cauciucurile de iarna pe jantele actuale (cele argintii) si imi freaca cauciucu` pe spate la orice denivelare :sad: cauciucu are etalonu 65...deci cam dublu fata de cel de vara
Ce solutii am ? o janta de tabla cu un ET mai mare (sper sa nu gresesc) ca sa intre roata mai in interior? :shock: nu vreau sa renunt nici la suspensie sport si nici la cauciucurile pe 15"... |
Talonul e de fapt procent din latimea anvelopei... deci il calculezi. De exemplu 165/65 inseamna ca talonul e de 107.25 mm, iar 185/65 inseamna 120.25, deci trebuie sa ai grija si la latimea anvelopei. Incearca sa pui ceva ca sa stea stretch, astfel incat sa nu ai anvelopa iesita in afara! Dai, ai zis bine legat de ET, cu cat e mai mare, cu atat e mai inauntru janta. Astea ar fi specificatiile tehnice, si mai poti incerca sa pliezi buza la aripa pe interior cu un ciocan de cauciuc, si mai castigi 1-2 cm, poate asa nu mai freaca!
|
Ce bine i-ar sta cu folii si barile vopsite in culoarea masinii... :D
|
folie vine cred ca peste o luna...barile mai dureaza ca is multi bani de strans :D
dar oare jantele de tabla nu is mult mai inauntru decat astea de aliaj? sau nu e regula? ca asa le dau astea la schimb plus diferenta... |
pe suspensie sport cu talon de 65 nu stiu daca ai vreo sansa sa faci cumva sa nu iti atinga,indiferent de ET...eu am jentile de aliaj (pe 15) cu cauciucuri de vara cu talon de 65 si ii cam aproape de aripa,telescop...si am suspensie normala...cauciucurile de iarna le am pe jentile de tabla originale cu ET 43 insa sunt pe 14''
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cam asa arata cauciucurile de tractor :-P is chiar la limita limitelor la frecat :lol:
si un preview sa vad cam cum arata jantele noi :oops: |
Pfoai chiar ca stau la limita:D. Incearca sa indoi putin buza din interior poate poate
|
Hauzi da niste arcuri sport cand pui si tu? Uite pe fata ce spatiu e :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
el vorbea de jentile noi ca au distanta mare...nu de astea cu cauciucuri de iarna
ps:mai bine tractor decat asa:))) parca is pe 13'':)) |
Quote:
Cu alte cuvinte...cand pun jantele negre o sa aiba pana la aripa distanta de 1 cm maxim ;) |
vezi daca nu cumva iti da in amortizor,in "talerul" ala pe ce sta arcul
|
pana la urma cred ca am gasit solutia...pun suspensia sport noua da doar pe spate ca e reglabila pe inaltime si o reglez cat de sus se poate si aia e :D
|
2 Attachment(s)
am rezolvat problema cu "frecatu" in aripa...imi freca in partea de sus.Problema am rezlovat`o schimband cauciucurile cu unele cu talon mai mic...poze cu partea unde freca :D
|
6 Attachment(s)
si daca tot am fost la service cu un drum mi`am pus si suspensia fata :shock:
(cauciucurile is ale mele le`am dat la schimb iar jantele is numa provizorii pana mutam cauciucurile de pe o janta pe alta) |
A cam frecat un pic,da'bine ca ai rezolvat problema,cum e cu noua suspensie?chiar ii sta bine 8),low low,multa bafta cu dansa.
|
Alta viata acuma:D
|
se lasã jos jos jos, le place jos jos jos, vor toate jos jos jos, acolo jos jos jos :D
e bine asa, bravo! ;) |
Altfel ii sta acuma asa loooow:)
|
arata super asa!de acum sa vina caldura..sa punem jantele de vara :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning