![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Arata foarte bine ambele, dar Super Tuned parca e mai fain. Parerea mea;-)
|
10 Attachment(s)
Astazi ma apropiu de finalul masinilor de teren, cu doua machete HW design, una foarte speciala intrucat a ajuns sa fie si facuta 1:1 de Chip Foose :-D.Cealalta e un Pop Off din 2007 deci destul de batranel ;). Mai ramane maine un SUV si gata cu astea mari. Si un mic preview la ce am gasit ieri in Real 8)
Hot Wheels 1/64 83.Hyperliner 84.Deora II |
ce tare e duba ai neagra :))
|
Chiar ca e tare frumoasa duba neagra :D Felicitatiuni
|
Duba ca duba, dar ma asteptam sa va impresionez cu Deora :-). Aia e pride and joy al colectiei mele :-D
|
Mie nu imi place e cam SF,o gasisem la un baiat pe ocazii de la care am mai luat niste machete o avea pe galben dar nu imi place :D Adica nu e pe gustul meu :D
|
Deora II e poate cel mai de succes HW Design, care a fost transpus in realitate de Chip Foose prin 2006, daca tin bine minte:-)
L-am gasit si eu prin vara lu' 2009, dar avea o placa de surf rupta si nu l-am luat, acum iti dai seama ce rau imi pare... TH e destul de recent, 12/12, sper sa-l prind si eu;-) |
Uite un om care stie despre ce vorbesc :-D , lasa ca poate il mai gasesti , e un model deosebit si inteleg perfect de ce se vinde asa bine :-P
|
Ai prezentat doua must-have-uri din colectia oricarui pasionat de HW. In primul rand Deora II e prea tare, iar T-Hunt-ul...
Si un filmulet interesant: Hot Wheels 1:1 Replicas |
Bestiale ultimele 4 machete prezentate, mai ales dubita si deora si super tuned. Superfaine toate.
|
Mamaa m-ati zapacit cu deora,diseara vb cu baiatu ala daca il mai are sa ma duc sa-l iau :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
@gabitzUU : Noroc mai ai ca esti in Bucuresti, ai de unde sa faci rost de lucruri repede , eu la Tm... Oricum o sa fi incantat de Deora :-D |
:) sper :d Am vorbit cu baiatul,maine ma duc sa mai iau ca astazi nu este acasa,daca nu imi place ti-o trimit tie .
|
Quote:
|
Moka nu o sa fie ca nu fac acte de caritate:)) ca si eu il iau cu bani si daca este sa il dau il dau in aceiasi bani de l-am luat :) dar intai sa ajunga la mine si pe urma discutam aspectele astea :D
|
Eu nu mai am nevoie de inca una, daca gasesti Skyline ala :-D dar altfel nu prea mere :-P
|
Cautam cautam :) Aseara am fost asa in trecere prin real si am gasit C6,ZR1,vipera,dar in rest ce am cumparat sambata erau in aceeasi ordine in raft,nimic nou,dar poate o sa apara ... :D
|
Arata f bine Hyperliner...Felicitari;)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
-------------------------------------------- Astazi scurt de tot cu prezentarea ca am maine examen si ma pun la somn sa fiu fresh dimineata. De maine chiar revin la Muscle Cars ca nu mai am surprize pentru moment ;) Hot Wheels 1/64 85.Chrysler 300C Hemi 86.Cadillac Escalade '07 |
Interesante machetele si mai ales culorile :d Daca te vede vreun seic e invidios :D
|
In Timisoara sunt deja 4 sau 5 masini 1:1 cu ceva placat in aur (grile,manere la usi, si diverse altele)... asa ca nah sunt si astea aproape de adevar :-D
|
Si cum e, valoreaza cat greutatea lor in aur? :D
|
Pentru mine da! (astea mici, ca alea 1:1 poleite, valoreaza cat negru' de sub unghie ;) )
|
Foarte frumoase ambele;-) Sunt din editia pe 2007, nu? Din cate tin eu minte erau 4 sau 5 modele in seria asta, le ai si pe celelalte? Si a treia intrebare: sunt luate din RO?
|
1.Da din 2007
2. 4 au fost de toate (dai scrol pana la Gold Rides Series de la 053 incep) , numa astea doua din pacate restu nu am gasit :-( 3.Din Selgros Timisoara ;) |
Sincer... le ai pe cele mai importante din Gold Rides, celalalte cam apa de ploaie;-)
|
Quote:
|
Hummer?? Auriu?? Si eu nu il am??? :(((((:(((((((((:((((((
|
9 Attachment(s)
Astazi incep cu mini colectia de Chevelle, o sa fie 3 azi deoarece una e dublura dar cu alt PJ si roti.
Hot Wheels 1/64 87.Chevelle SS 1970 88.Chevelle SS Wagon '70 |
Foarte frumos imi plac mult,cel break l-am vz in real in muuulte exemplare :D! Felicitari
|
Chevelle-urile astea sunt treaba buna, independent de varianta. Jur ca imi plac de mor americancele astea batrane.
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Hot Wheels 1/64 89.Chevy Chevelle SS 396 '69 90.Chevy Chevelle SS 1970 |
Foarte frumoase! Imi plac;-)
N-am mai vazut 396 pe rosu, e din 2008, nu? |
Waw,cel normal e frumos frumos frumos :D (cel normal adica nu decapotabil) :D Felicitatiuni si la cat mai multe.
|
Eu nu sunt sucit, dar imi place ala cabrio, poate si din cauza ca nu am mai vazut varianta asta...
|
Cea Cabrio este un pic cam "pimp" :) Dar e faina nu am zis ca nu e faina :P
|
Atat mai lipsea, sa zici ca nu e faina... :lol:
|
Doua modele simple si brute. Nimic special. Rotile redline sunt interesante doar prin valoarea lor. Atentie insa ca liniutile si drifturile fac ca jantele sa isi piarda luciul si in timp dunga rosie sa devina o amintire.
|
3 Attachment(s)
Merci de aprecieri si de critici , e bine ca vin si unele si altele ca sa fie echilibru. Mie imi plac Chevelle-urile foarte mult, dar as fi vrut sa fie mult mai detaliate si mult mai mari. Din pacate asa sunt dar tin la ele :-D. Inainte de a prezenta machete pe ziua de azi ca inca nu e 24h, sper sa nu supar pe nimeni , o sa va arat doua chestii care imi plac foarte mult, nu sunt machete dar au legatura cu domeniul auto ;).Sunt primite de ziua mea anu trecut si anu asta , doua placi de metal, una cu magnet si mai micuta, una cu banda dubluadeziva si cam cat un numar de inmatriculare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning