![]() |
http://www.fk-automotive.com/en/
iar cei de la ausburg romania sunt pe artelor sau artistilor la capat de strada... |
3 Attachment(s)
ce zicetzi fac un upgrade la Dacie?
|
daaaaaaaaaaaaaa
|
la augsburg..nu te-as sfatui..au ppreturi MULT prea mari...
|
si u la cine m-ai sfatui sa ma interesez care sa imi aduca mai ieftin...ca o sa ma intereseze pe viitor ca acuma cand se face cald vreau jante si cauciucuri TOYO :)
|
si pe site-ul ala nu sunt numai pt focus normal.. nu au si pt Wagon :(
|
vb pe mess..cred ca ai id-ul meu
|
Re:
Quote:
vezi sa nu aiba joc in lagare c-apoi poti s-o futi... cine iti face galeria? |
stiti pe cineva care face galerii de admisie ???
|
Vorbeste cu driveru.... s-ar putea sa te ajute
|
2 Attachment(s)
Care spoiler va place ? :) 8)
|
al 2lea ca are garda umpic mai mare !!
clar asta e parerea mea dar primul arata mai bine :P |
parerea mea ii ca ala de sus dar la urma urmei trebuie sa-ti faci masina pe gustul tau si sa-ti placa tie...nu cum le place altora.
|
Sincer poza a doua da a masina japoneza ceea ce e cam nasol pt un Clio...bafta
|
prima e beton :wink:
|
si mie imi place mai mult prima :) :)
|
primul se potriveste cel mai bine cu linia masinii ;)
|
am o nelamurire . Sa presupunem ca ar fi fonduri poate imi explica si mie cineva dece nu ar putea un motor de 1.6 sa aiba 150 de cai sau peste? Modificarile ce e drept ar fi majore dar eu unu nu cred ca ar fi imposibil.
Astept pareri |
pai cine a zis ca nu se poate...iti dau un exemplu..japonez mitsubishi colt CZT motor 1.5 turbo 150 de cai...STOCK...daca vrei..continui cu exemplele. :wink: bafta..
|
si dintr-un motor de 1.4 se scot 150 de cai dar nu cred ca ti se renteaza
...cand tragi linie o sa vezi ca te costa mai putin sa-ti pui un animal de peste 2.0 :lol: :lol: :lol: |
pei da ... da daca meri la legale si categoriile is dupa cmc ...
|
Re:
Quote:
|
si dintr-un motor de 1.4 se scot 150 de cai dar nu cred ca ti se renteaza
...cand tragi linie o sa vezi ca te costa mai putin sa-ti pui un animal de peste 2.0 _________________ ClujStreetRacing Eu nu prea sunt adeptul transplanturilor. cu mici exceptii :wink: Pt. mine satisfactia ar fi mai mare sa aduc un 1.4 , 1.6 la 200 de cai decat un 2.0 L sau mai mare. Cu cat e motorul mai mic cu atat surpriza e mai mare |
De putin timp sunt mandrul posesor al unui motor 1.6 turbo 8 valve dohc. Stock are 142 de cai. Cu axe mai agresive, chiulasa pe 16, injectoare marite si rescris soft, turbina si intercooler mai mare, poate chiar un set motor de 2 litri (si masina ramane in categoria de 1.6 la legale :twisted: ) nu vad de ce nu ar bate in 250 de cai... (Motorul e pe o Lancia Delta HF Turbo 8) )
Deci ca sa concluzionez se poate duce un motor de 1.6 lejer in 150 de cai, dar trebuie sa dispui de ceva fonduri si neaparat de un cunoscator. Uita-te de exemplu la honda civic type r are 2 litri aspirat 200 de cai... 100 de cai pe litru. De astea numai ferrari mai scoate :) |
bah deci te rog frumos ... is ... daciile si ce mai is, pe urma is masjinile ( astea generale ) si pe urma is japonezele :twisted: ... respect to those little yellow people ... ce au putut aia sa faca ... :roll: ... Japan rulz ( chiar daca nu imi prea convine in momentu de fata dar .. asja e ... )
|
Re:
Quote:
asteptam poze cu lancia 8) |
da chiar asa..........
|
SpeedFreak wrote
De putin timp sunt mandrul posesor al unui motor 1.6 turbo 8 valve dohc. Stock are 142 de cai. Cu axe mai agresive, chiulasa pe 16, injectoare marite si rescris soft, turbina si intercooler mai mare, poate chiar un set motor de 2 litri (si masina ramane in categoria de 1.6 la legale ) nu vad de ce nu ar bate in 250 de cai... (Motorul e pe o Lancia Delta HF Turbo ) Deci ca sa concluzionez se poate duce un motor de 1.6 lejer in 150 de cai, dar trebuie sa dispui de ceva fonduri si neaparat de un cunoscator. Uita-te de exemplu la honda civic type r are 2 litri aspirat 200 de cai... 100 de cai pe litru. De astea numai ferrari mai scoate Despre asta vorbeam si eu. Pune ceva poze ca altfel nu te crede nimeni :D :D |
ma, eu i-l cred ca am vazut-o :) tre' pusa la punct...
|
2 Attachment(s)
eta nah... asa arata saraca in atelier pana o sa am bani de bagat in ea. mai am niste scaune recaro care urmeaza montate cand o sa am timp.
am scos-o la o tura desi nu aveam asigurare, la 2500 cand intra turbina incepe si se aude sunetul acela divin PSSSS si te tranteste in scaun. pentru ca suntem la sectiunea tuning doresc sa mentionez. stage 1: aducerea la stadiul de functionare impecabila + reconditionarea tablei (curatat pana la tabla, degresat, tratat cu zinc, grund antioxidant, si izolatie corespunzatoare) + paintjob calumea stage 2: Suspensii intarite, sper sa fie bani de reglabile si niste bani in motor dar acolo nu divulg ce fac, franele sunt suficiente ce are. stage 3: lucrat un pic la exterior, ceva simplu si de bun gust. Stage 1 incepe prin mai cu mentiunea ca pot interveni schimbari in program. :) Masina o sa o vedeti pe strazi prin iunie. Off topic: Tekno da-mi niste preturi pe bazar la rulmenti fata, rotule inferioare fata, bucse brat fata, discuri ventilate fata. Masina: Lancia Delta HF Turbo 1.6 injectie 103kw 1987 serie sasiu ZLA831AB000390188 |
foarte tare andrei sa o porti sanatos...daca vrei poate te pot ajuta cu ceva relatii, poate iti pui niste faruri HF Inegrale style si... si... :d
|
Foarte frumoasă! Īn poze nu se vede mare lucru (la probleme cu tăblăria mă refer), dar tu ştii mai bine ce are. Păcat că nu ai aripi (umflate) de 16v. Sper să le faci aşa, pentru că schimbă total aspectul.
Baftă şi s-o stăpāneşti sănătos! |
Un integrale look ar fi beton + transmisia de pe o thema integrale din dezmembrari si un set motor de 2 litri, dar deocamdata ma rezum la ce pot :)
Unflarea aripilor e problematica pe spate pentru ca jumate arcul rotii e usa si jumatete e aripa. Probleme cu tabla are la chederul de la parbriz jos, contraripa drepta e cam subreda si strapunsa in unele locuri si usile sunt complet strapunse de rugina la baza. Deocamdata ma concetrez sa fie masina in stare perfecta de functionare si tabla sa fie sanatoasa peste tot ca sa am o baza solida pe care sa fac \"tuning\". Oricum ma concentrez pe partea tehnica si performante. Tipul de la care am luat-o a vopsit grila fata argintiu :evil: :evil: :evil: KITCH! Ca sa concluzionez AM DE LUCRU CU VARF SI INDESAT LA EA, dar MERITA!!! |
chiar.. cat o fost?
|
Acum te cred :D Pentru cati ani are masina pare a fi intretinuta. Spor la treaba
|
uhuuuu ma bucur sa vad masina in sfarsit, abia astept sa aud si eu pssssst :shock: sa ai noroc cu ea.
|
Zimi ma Andrei cei cu coaja asta aici :lol: sa ai noroc de ea si maii manatii maaaa heiii heeeiiii
|
2 Attachment(s)
Renault Clio V6 Mk2
2946cc 24valve 255 cp/7150 rpm 300Nm/4650 rpm motorul in spatele soferului...2 locuri...tractiune spate 1545 Kg 6 vit 0-100Km/h 5.8 sec 245 Km/h vit max La asta visez noaptea....Cel mai tare Clio facut Vreodata :twisted: :twisted: |
stopuri golf
ma poate ajuta careva prin a-mi spune unde pot gasi o firma care sa imi puna "folii" pe stopuri sau ceva sprei cu care sa le inegreasca ?
|
Re: stopuri golf
Vopseste-le pe interior...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning