![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
toate produsele care sunt in magazine de gen metro,selgros....sunt de prosta calitate...am simtit-o pe propria pile...nu va sfatuiesc sa cumparati de acolo!
|
da....pai dvdul il am deja...tre sa fac cumva rost de o statie sa il pot pune...ms mult ptr sfaturi fratilor!
|
am nevoie de niste pareri , va rog , am gasit un calibra de vanzare si nu stiu ce sa fac :???: :???: sa il cumpar sa nu :???: :???: . E din 1991 , motor de 20i , nu e modificat de loc , are 155000 de km si cere pe el 5300 euro neg. Nu stiu ce sa fac , arata suber bine masina , dar am nevoie de niste sfaturi ;) ;) (pls).
|
Scump mai baiatule...nici nu are nimik facut la ea si nici macar nu are kilometri putini...Si in primul rand ai 16 ani...nu???Cum o sa o conduci?
|
....iti dau eu una turbo la 5500 e din 93 are galeria de 63mm normal e in jur la 43.. poaibil sa fie phase 1 asta se poate afla doar la dyno din cate stiu eu!
|
Quote:
|
din ce mi-a spus liviutz.... trebuie sa mai astept putin :sad: , pana cand voi fii posesorul unui opel calibra ;) ;) . apropo am aflat ceva de calibraul ala .... a fost si lovit...deci...... ms pt sfaturi ;) ;)
|
Am vazut si eu azi-noapte masina. Era in Onesti prin fata celor 2 discoteci. Meserie!!! Masina e MULT mai frumoasa in realitate decat e in poze.Cel putin asta e parerea mea.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai trebuia sa vi sa vb cu mine ca intri pe forum...te stiu dupa id...bine inteles ca iesim la o bere si iti zic si cand,pe 23 septembrie o sa fiu acolo...mai tinem legatura!!!Multa bafta
|
Quote:
ms pt sfat ;) si k ma intelegi... ce sa-i fac .... varsta asta :sad: |
Quote:
|
O duc bine...intr-o saptamana am facut de doua ori pana la aceasi roata :((
|
am fost si yo cu el cand a facut pana:cry:
lasa Liviule ca se repara ! dao incolo de pana!:o |
Mai bine sa faci pana decat sa ti se strice vitezometrul si atunci cand ai suta el sa indice tot 0km\h. Asa ca eu sunt mai norocos.....
|
Quote:
:sad: :sad: imi pare rau k ai facut pana si chiar cand eram si yo q tine.....:cry: Sper k data viitoare sa nu se mai intample ;) |
Pai am avut si problema aia....nu mi-a mers kilometrajul...apropo ce masina ai dexter???
|
EEE ceva mai modest... un golan 1.6mpi.Singura modificare:mp3 player Daewoo 4x40w. Vor urma o pereche de boxe spate JVC sau JBl ( nu m-am decis inca) si niste pleoape. Toate astea din banii unui student care lucreaza vara pe santier ca muncitor necalificat(eu) si un angajt la o firma care monteaza centrale si renoveaza apartamente(me brother). Parintii nu prea sunt de acord cu tuning-ul....doar dak e mokka. Asa ca...deh. Pe 23 te invit si la o plimbare....
|
Sigur...eu tre sa merg la o nunta de asta merg sigur la Onesti...abia astept sa bem un suc:D!
|
de ce iti vinzi masina Liviu? plasa in fata nu o mai pui? sau o dai asa?
|
o vinzi???? ....parca ziceai ca nu,...
|
Pai mi-a venit o idee...as vrea sa imi iau un bertone!Daca am noroc,oricum daca nu iau 6500 nu o dau,mai bine o pastrez:)...plasa o pun sapt viitoare!
|
...ar fiu frumos sa iei pe ea 6500..cand cu bani astia iei un turbo 4x4.
primul proprietar al masini are un berton cu 192cp de vanzare,maisna o aduso dingermania,dar e stock..piele... |
Daca o dau mai ieftin nu pot lua bertone...deci mai bine nu o dau:)!!!!!Totii prietenii imi zic sa nu o vand...
Totusi eu prefer 16 v SFI decat turbo 4x4 care are consumul mare...a mea ia mai putin ca o dacie,si merge si bine! |
Quote:
|
Quote:
bine zici.!!!!..:D :D :D ar fi pacat sa o dai , ar mai trebui sa-i mai faci niste mici chesti si ar fii perfecta ;) |
sa sti ca nici 4x4 nu ia mult...daca sti s mergi cu ea,un drum sb-bv a iesit cu consum de 8,7%,si nu mers lejer,sa mers si cu 160-170....pt 200cp nu e mult....
|
da...si la mine 6%...totusi este mai mic consumul!Eu doar mi-am zis parerea...ptr mine ca sunt elev sunt interesat sa am consumul acceptabil si si putina performanta daca se poate...sfi mi se pare destul de rezonabil!!!
|
asa e.....
|
2 Attachment(s)
Mi-am pus si eu insfarsit plasa...si alte boxe pioner in fatza:)...se aude super!
|
incet incet da sigur o duci la bun sfarsit...BAFTA ;)
|
arata super acum, total diferit de cum era inainte. ;) tine-o tot asa :)
|
inca un lucru facut .....felicitari!!!!:clap: .... nu mai ai mult pana o termini ;)
|
OOOOO:shock: Imi place! Imi place chiar foarte mult asa! Apropo: sambata ce faci? :D Se zvoneste ca o sa am canapea in BS. Meet u there?
|
frumos dar scoate dracu priza aia de aer ca arata ca un cur
|
da intradevar este frumoasa masina mar interesa si pe mine un singur lucru la o liniutza intre asta a ta e 16 valve parca si un BmW 320 urs care ar castiga ala simplu asta evacuare si alte alea
|
Sincer nu stiu:(....nu am facut niciodata liniutze!Nici nu le am prea bine cu liniutele...
|
....la masina asta ii tragea foarte bine motorul cand a fost adusa din germania...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning