![]() |
Re: BMW E30 Meeting - Ploiesti - 13 dec 09
ma plictisiti !!!!!!!!! adica pe bune acuma ....eu stau in pana mea pe tigari si red ...si voi ma trimiteti la nani ?
care intarzie are o castana :shakefist |
Quote:
|
GG "ursarii"!!!
|
Quote:
Taci ma acolo :x Te bagi si tu in seama repede :lol::lol::lol: hai fugi la nani :lol: |
Deci eu estem rupten , pardafen , hai ne vedem acolo , asta in cazul in care nu ajung nu sunati / dorm !:lol:
Ce frumocx e afara, va astept cu cafeanua'n bot. Ne vedem diseara cu o mica descriere oficiala a evenimentului8) Numai bine:arrow: |
n-ati plecat inca?:ciggy::ciggy:
|
Quote:
|
Quote:
Deci de unde domne bani, poate daca fura de pe la ursi ceva, un eleron, o bara, una/alta si apoi i le vinde proprietarului8) prin serviciul BuyBack Care din cei trecuti pe lista nu mai pot veni ii rog sa scrie aici. |
am o intrebare...daca venim cu alte bmw-uri...putem sa mergem si noi prin oras cu ursii ?
|
Quote:
|
a...nu se pune problema de asta...mergem in spate!si cu viteza nici nu am de gand...nu stiu cum e in Ploiesti...dar aici in Baicoi e gheata pe strada...aseara ma dadeam cu sania pe sosea,si mergeam cu 30-40...
|
Hai ca a fost destul de reusita,vremea a tinut cu noi, soare...dar si frig totusi
Hai, umpleti topicul cu poze :D |
frumos frumos , ce sa zic ! felicitari griffo
|
bestiala zi...asteptam mai des intalniri de genul:D
|
4 Attachment(s)
cateva de la mine
|
6 Attachment(s)
cateva de la mine:D
|
GMS'ule ce e cu ultima poza?
Din galeria personala?:)) edit TNG: da asa se pare :lol: . Am corectat eu |
Am fost si eu acolo. Nu am poze,dar vreau sa spun ca a fost foarte misto. Griffo,te-am felicitat si la telefon,meriti si aici.
Bravo ba baiatule! :) |
Ce tata mare... smecherie! Hai cu pozele Griffo! ;)
|
18 Attachment(s)
:arrow:
a fost super! felicitari tuturor si un filmulet...facut cu telefonul...dar se poate distinge ceva ceva:)) |
3 Attachment(s)
Mii de multumiri celor care au participat , trebuia facuta asta mai de mult, dar de nu am fost "idiot" mai din timp.
S-au strans aproape toti banii pentru plata show'ului facut de Vlad RLG'u, mai erau 30 de ron de strans + multumiri celor care au strans banii in special lui Laur ca a avut itiniativa. Pacat ca nu au mers toti in linie de la Carrefour , au avut motive fiecare sa nu vina dupa noi, oricum s-a meritat. Ma bucur mult pentru ca au fost prezente 49 de masini la Carrefour si ca s-au tinut de promisiune sa vina cei care au postat prezenta pe forum, au fost doar 3 masini lipsa din cei care si-au propus sa vina. In curand galeria/arhiva completa de pe 2 aparate urmeaza sa fie urcata pe topic. Multumiri inca o data celor prezenti. Ca de final 3 poze pentru suspans. |
Bravo! Foarte frumos asa da.... speram la mai multe meeting-uri ;)
|
frumos....frumos....ursaraie curata:twisted:
|
HAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSS TOTAL :)))) hai ca a fost bine baieti :>
coming soon cu poze ...momentan le descarc si tre sa le editez ...deci la mine mai dureaza :)) ! Dar promit sa le urc cat de repede pot ! |
10 Attachment(s)
SI ceva de la mn :twisted::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
|
36 Attachment(s)
Cateva poze...
|
sincer nu asteptam la atatea masini prezente....multumim tutror care au venit din provincie...o astfel de intanlire speram sa o facem la vara...sa putem sta linistiti....sa se lase cu gratare....etc...
vis-a-vis de o parada a masinilor prin oras nu a iesit pt ca o gramada de lume s-a bagat intre noi..desi s-a anuntata aici ca am dori un tur de oras cu ursii...am incercat de vreo 2 ori sa ne grupam sa mergem in coloana,dar nu s-a putut ...poate data viitoare vom pune detaliile mai bine la punct... una peste alta 2 peste mine ....a fost frumos....ursaraie mare... bafta........ |
dap...a fost foarte frumos...ce mi-ar placea si mie sa am un urs :))
jakale ce vroia ma gardianu ala de la tine? :D |
Quote:
|
Quote:
Ardi'te'ar focu iti spun sa nu toci biscuitii si tu asta faci:x |
:D Foarte frumoasa intalnirea e30 de azi ....la mai multe....
|
Cred ca vroia un autograf :)
|
Frumoasa ursaria de azi:D...nu m-a facut decat sa-mi para rau ca nu am avut ursu' gata sa vin cu el...ramane pe data viitoare...daca acum iarna pe frigul asta a iesit asa frumos...atunci la primavara cum va iesii???:D
|
bravo ma baieti :P
|
8 Attachment(s)
si de la mine
|
24 Attachment(s)
Primul set :arrow::arrow::arrow:
|
In primul rand eu cred ca ar trebui sa-i multumim si sa-i fim recunoscatori organizatorului pentru "ursaraia" pe care am vazut-o astazi cu totii dar si celor care au avut buna dispozitie si timpul necesar de a ne onora cu prezenta.
Am si eu cateva pareri de impartasit: felicitari celor din Bucuresti ca au ajuns printre primii, felicitari propietarilor pentru ursii pe care ii detin desi unii au fost nemultumiti si nu au inteles regulile intalnirii din parcarea Carrefour, felicitari fotografilor si nu in ultimul rand felicitari baiatului (Vlad) cu masina de drift pe care l-am vazut si la Banesa si merita aplauze! |
8 Attachment(s)
Mmm ... deci chiar a fost misto. Ceva frumos, clasic, si destul de controlat. Cel putin in parcare la Carrefour :lol:
Asa am vazut si ursi frumosi, am facut si noi prieteni, am impartasit si probleme, ne-am si sfatuit, frumos a fost, fum a fost, vreme frumoasa a fost, ce sa vrem mai mult ? :-) Felicitari lui Griffo pentru organizare ! Sa pun si eu cateva poze, mi-a placut tare mult ZAX-ul :D |
frumos :) mult fum si multe urme pe asfalt ;) frumoase bmw`urile , foarte bine editate Claudia , tzine`o tot asa ;)
|
Quote:
Multumesc frumos pentru apreciere :-P Sa ne traiasca Griffo :rockon::tenisclap eu iar m-am plictisit si am chef de o escapada d-asta :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2026 4Tuning