Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

B-69-TAU 04-04-06 23:00

Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?

Quote:

Originally Posted by PTC
Prea beton masina,lucrata cu mult gust.Mie unu ami place la nebunie,multa
Bafta si tot ceti doresti in continoare sa ti se indeplineasca.RESPECT PENTRU TAU ;)

merci frumos piticule, ma bucur ca iti place cum a iesit mai am insa ceva de schimbat la ea dar pana in vara o pun la punct!
10x pt tot, ma bucur ca imi esti prieten!

aXelstorm 04-04-06 23:03

Desi nu am dacie, tin sa-ti spun ca o socotesc superba. Felicitari!!!

needBrain 04-04-06 23:09

TAUleeee :)) ce de fani ai frateeeeeee
vezi,usor usor,ai facut masina.imi aduc aminte cum arata masina in luna august.....si cum arata acum
bv ai dovedit ca o idee simpla poate avea impact mai mare decat una complicata,bv!!!

P.S.acuma....tre sa bem nuh?

B-69-TAU 04-04-06 23:14

Quote:

Originally Posted by needBrain
TAUleeee :)) ce de fani ai frateeeeeee
vezi,usor usor,ai facut masina.imi aduc aminte cum arata masina in luna august.....si cum arata acum
bv ai dovedit ca o idee simpla poate avea impact mai mare decat una complicata,bv!!!

P.S.acuma....tre sa bem nuh?

normal ca tre sa bem sat ca vin la mare, stai sa dea putin caldura ca am o mare gasca cu care tre sa beau ca ct! yupiiii abia astept....

orlando 04-04-06 23:27

superba dacia pe bune...pe toti cunoscuti care i-am intrebat ce are scos aceasta dacie fata de celelalte normale nu au fost in stare sa imi rasp. si cand le ziceam clantele vedeau prima data ca n-are...nu se observa asa la o privire fugitiva...dar cert e ca e facuta cu bun gust...bravo...am admirat-o 2 zile ptr ca era mai mereu in fata mea dar si ptr ca a meritat ;)

Alex_Dj 04-04-06 23:32

AM fost si yo si am vazut-o foarte putin deoarece eram i trecere,mi-a placut ,eram initial curios sa vad ca e fara deschizatori ,super marfa (pt o dacie) s-a vazut ca se poate cat de cat ,bv Taur-e ,original ce sa zic :P, daca ii mai pui si niste jenti iese chirurgical de marpha. ;)

krang 04-04-06 23:33

Mie chiar imi place masinuta...Este chiar o Dacie reusita...Ma bucur sa vad un tuning decent si reusit pe batrana noastra Dacie...Bravo TAU,respect pentru efortul depus.E bine ca ai ascultat sfaturile din trecut..Pana la urma ti-a reusit proiectul si a iesit mai bine decat ma asteptam! :)

ggd_87 04-04-06 23:34

Tau-le super frumoasa mashina shi respect pt tot ce a iesit dintr-o berlina! am avut okzia s fiu shi la prisma s o vad de aproape shi te-am mai vz shi prin oras! ;) super frumoasa

B-69-TAU 04-04-06 23:54

va multumesc, am sa mai lucrez putin acum la jante, oglinzi si stopuri! sper sa fie cat mai repede gata!;) 10x

dsign 05-04-06 08:49

arata bine tau-le, insa scapa repede de mustatile alea din tirg, pune unele potrivite... la fel si cu pragurile... e pacat de restul

si poae pui si tu niste roti frumusele, umfli aripile... (la aspect cam asta mai ai de facut)

oricum, arata excelent pina acum

ps: stii cu cine faci stopurile, da?

DVDValy 05-04-06 09:08

bv robert a iesit super marfa la ora actuala este nr 1 in bucuresti la ext felicitari ;)

mihai88 05-04-06 09:28

asta e a 3 dacie care imi place din cate am vazut pana acum
am vazuto la prisma si am ramas cam masca.....misto masina

un mare gg proprietarului

GYM 05-04-06 10:13

Grozava Dacia, cea mai frumoasa pe care am vazut-o :) Sunt tare curios care sunt "frumosii" care au votat "nashpa" !! Moare dusmanii :D:D

ady0scorpion 05-04-06 13:46

arata bine dacia.felicitari

sil4tuning 05-04-06 13:47

cea mai tare berlina ...+ SGM

PizziRG 05-04-06 14:00

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
nu frate nu este facut la misto este facut cu aerograf! sper ca stii ce inseamna, nu?
si este pe bune:)

cauta Rebel Grafix pe google si ai sa vezi daca stiu ce inseamna "aerograf"... eu totusi cred ca e facut la misto. nu se poate ca cineva sa faca asa ceva "pe bune"

B-69-TAU 05-04-06 14:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PizziRG
cauta Rebel Grafix pe google si ai sa vezi daca stiu ce inseamna "aerograf"... eu totusi cred ca e facut la misto. nu se poate ca cineva sa faca asa ceva "pe bune"

poftim ....

B-69-TAU 05-04-06 14:07

daca vrei si tu ceva un desen sa-mi spui ca se rezolva, un pm astept de la tine...;)

DJ-24-ALN 05-04-06 14:15

nu ma asteptam sa fie asa frumoasa pana nu am vazut-o live la prisma..felicitari tau si hai mai repede cu rotile!:))

BabyBlue_EVO 05-04-06 18:57

Evolution Crew este mandru sa aiba un membru ca TAU
Felicitari pentru mashina shi pentru prestatie ;) BRAVO

Cozmax 05-04-06 21:36

1 Attachment(s)
Sa sti ca a iesit super dar totusi vezi cum faci si tu rost de niste jante (periculoase)
Sunt unele la Opel Vectra daca ai putea sa faci rost mi se par super si s-ar nimeri beton la masina ta...

Uite si o poza cu jantele alea:)

quick_5hifter 05-04-06 22:43

ma de ce n-ai pus la variante de vot "excelenta"?
acum sa mai zica ceva bulangiii aia de la prima pagina :oops:
super tare, cand o vezi live arata mult mai bine ca in poze (somebody shoot the man with the camera!!!)
asteptam sa vedem niste jante pe masura ;)

B-69-TAU 05-04-06 23:09

3 Attachment(s)
sa nu sariti in sus ca inca nu am jante pe ea ca pun 2 poze din lateral, asa ca fara multe comentarii ca sunt in lucru si jantele mai am putin si o sa fie completa;), da?

George_P. 05-04-06 23:39

Am vazut-o si eu la Prisma
Super masinuta!

Respect din partea mea si multa bafta in continuare cu proiectul;)

B-69-TAU 06-04-06 01:09

1 Attachment(s)
nu pot sa cred am fost dat la realitatea tv si gratian era invitat si mi-au dat aia masina pe post..... nu pot sa cred..... urmeaza filmul....

SirNenea 06-04-06 02:07

imi pare rau ca va zic dar dupa poze mie nu mi se pare atat de stralucita masina e draguta dar nu atat de extraordinara cel putin asta e parerea mea si sper sa nu se supere lumea pe mine

SiRo 06-04-06 08:32

Bai baieti lasati-o dracului de treaba.Eu am fost la expozitie si am vazut-o live.Am si vorbit cu baiatul asta.Masina nu este ceva deosebit dar oricat ati zice voi lumea tot va intoarce capul pe strada dupa ea.Asa cu nu mai fiti invidiosi si puneti mana pe treaba daca vreti si voi asa ceva.

dany_let 06-04-06 08:47

:))))) intoarce lumea capu..:)) )) bun asa ...da maimutoiu ala de pe capota ce vrea sa fie???? cine si-a dat corigenta pe capota ta ??? cred ca ramasese corigent la desen .:)))

B-69-TAU 06-04-06 09:49

Quote:

Originally Posted by dany_let
:))))) intoarce lumea capu..:)) )) bun asa ...da maimutoiu ala de pe capota ce vrea sa fie???? cine si-a dat corigenta pe capota ta ??? cred ca ramasese corigent la desen .:)))

poate repetent :) :D

George_P. 06-04-06 09:59

In afara de misto ce mai stiti sa faceti??
:rolleyes2

dsign 06-04-06 11:24

idee de design (ca tot zici ca nu-mi dau cu parerea) : urca bosajele aripilor pina peste dunga... cind privesti masina din lateral, spoilerul este mult prea masiv pentru restul ansamblului. cu o gura de aerisire pussa pe lateralele spoilerului fata strici toata curatenia... deci alte bosaje, mai mari, ale aripilor. este pacatde munca de pina acum...

a, sa nu uit: mustatile alea si pragurile chiar trebuiesc schimbate, serios. KEEP UP the GOOD WORK

quick_5hifter 06-04-06 11:42

>dsign, ai dreptate cu aripile si cu pragurile si cu aripioarele, cele din urma puteau fi mai lungi si in fata si in laterale, pragurile trebuie schimbate, iar aripile cred ca ar fi normal sa le umfle dupa montarea jantelor, nu? eu unul asa as face...
>cat despre desenul de pe capota, e buna ideea, dar nu prea se potriveste (zic eu), era mai bine un aerograf mai mare si mai.....cu talent
>sirnenea, iar postezi ca sa te afli in treaba? deja s-a suparat pe tine lumea din constanta, mai faci valva si pe-aici? vezi-ti de nova ta gti gto gtt si LASA-NEEEEEE! si de data asta nu pot spune ca "it's nothing personal", pt. ca ti-ai ales gresit topicul si userul (ps: daca n-ai vazut-o live, vorbele tale nu fac 2 bani, iar daca ai vazut-o live, aceeasi concluzie :lol: )
>pentru cei care n-au citit despre ce e vorba pe subforumul constanta: sirnenea afirma cu vehementa ca nova lui va arata mai bine decat opel astra al lui andrei-WRC, despre care zicea ca e prea urata, exagerata etc. mai are rost sa completez cu ceva? :rolleyes2

Skillzu 06-04-06 11:59

vezi mah tati k a iesit frumos....nu degeaba ti-am zis fara manere si alb/negru..chestii de genu....:lol: bravo si ti-am zis k astept jantele...eventual fa ceva cu semnalizatoarele...k sunt stresante pe galben;)

GYM 06-04-06 12:34

INCREDIBIL !! Nici un filmulet nu pot downloada de pe site-u' asta !!

vicheg2 06-04-06 14:38

Quote:

Originally Posted by dany_let

aici ai un link si o sa intelegi ce e cu cel care a ramas corigent la desen (adica eu): https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/13419-poze.html

claudiu lucian 06-04-06 15:20

Park e antena 1:D nu realitatea.

">pentru cei care n-au citit despre ce e vorba pe subforumul constanta: sirnenea afirma cu vehementa ca nova lui va arata mai bine decat opel astra al lui andrei-WRC, despre care zicea ca e prea urata, exagerata etc. mai are rost sa completez cu ceva? "

NO COMENT=))

EvLSant0S 06-04-06 18:02

jante :D neaaaaaaaaaaaaaparat :D gg man

badboy_marius 06-04-06 18:06

La motor i-ai facut ceva?

Psycho 06-04-06 18:08

n`am stat sa ... citesc totu dak mi`e lene .. baga`i nishte jante cum a zis si radu .. si in rest e belea .. e ok .. mi`e mi place ... n`am vazut .. dar baga`i s`o evacuare si ;) keep it up :p

FeS 06-04-06 21:40

Cum a zis si cineva mai sus fa-i semnalizatoarele transparente ca da mult mai bine.In rest ce sa zic, masina arata bine dar mai ai de lucrat la ea (jante<<ce am vazut ca ai de gand>>,alte praguri, latit aripi, si spatele care nu are nimic special).
Aerograful de pe capota cred ca nu i se potriveste si te-as sfatui sa-l schimbi.(dar daca tie iti place e ok).

Ce nu imi place este grila pe care ai facuto neagra care nu are o continuitate cu restul capotei.Cred ca i-ar sta mai bine gri ca cel de pe capota sau gri spre alb de sus in jos.
Oricum ai facut ceva cu gust si abia astept sa vad finalul.
Bafta in continuare si sper ca nu te-au deranjat remarcile mele.

All times are GMT +2. The time now is 12:39.

- Copyright 2026 4Tuning