Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

RA_2fast4u 21-08-05 19:37

loooooool =)) :lol: :lol:

da mah nu am inteles ceva...dc sa te vopsesti blond? :?:

XtenSion 21-08-05 21:17

\"blonds DO have more fun\" - vezi dexter`s laboratory :P

RA_2fast4u 21-08-05 21:39

da mah asta stiam...=)) da nu stiam ca merge si la baieti=))))))))))))))))))))))))))) ori cum misto concluzia :D da mai asteptam si altele nu baieti? :lol: :lol:

needBrain 21-08-05 21:43

recunoaste ca si u ai face ac lucru pt niste pussy

RA_2fast4u 21-08-05 22:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
recunoaste ca si u ai face ac lucru pt niste pussy

ce mah sa ma vopsesc eu pentru o stoarfa? dc ma place ma place asa cum sunt dc nu sa-mi suga p&$@ din partea mea!!(scuzati limbajul :oops: )(
acuma revenind la \"spiritul\" topicului....mah dc ii buna tipa...ce sa zik.... :D paote...da numai cu sprey din ala belit care trece a 2-a zi=))

needBrain 21-08-05 22:11

ok,cum zici u....
io nu cred ca ai dat de asa ceva inca
no offence

RA_2fast4u 22-08-05 09:08

Re:

Quote:

ok,cum zici u....
no offence

una care sa vrea sa ma vopsesc ca sa o ... ? nu nu am dat de asa ceva si spersa nu dau! sau poate aicea \"vopsitul\" acela e ceva mai mult de atata si eu nu ma prind :?

aleks 22-08-05 12:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
Quote:

ok,cum zici u....
no offence

una care sa vrea sa ma vopsesc ca sa o ... ? nu nu am dat de asa ceva si spersa nu dau! sau poate aicea \"vopsitul\" acela e ceva mai mult de atata si eu nu ma prind :?

de asta era vorba, stai linistit...
dar el cred ca se referea la experientele traite pana la varsta ta :wink:

needBrain 22-08-05 14:57

exact,aleks s-a prins de ceea ce am vrut sa spun
oricum,stai calm,timpu nu-i pierdut

XtenSion 22-08-05 16:35

Apropo... cum faci cu fetele astea superbe :) ? ca orice ai zice ii aproape sigur ca mai is 1232 care zic acelasi lucru :\\ najpa :(

needBrain 22-08-05 19:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"XtenSion\"
Apropo... cum faci cu fetele astea superbe :) ? ca orice ai zice ii aproape sigur ca mai is 1232 care zic acelasi lucru :\\ najpa :(

deci chiar nu am inteles ce ai vrut sa spui
anyway.....am agatat-o pe una DE PE NET

RA_2fast4u 22-08-05 20:52

Re:

Quote:

frate spui ce simti, cel mai sigur si cel mai original! ei si ce-i dc ia mai zis careva lucrul ala? nu i l-ai zis tu si tu trebuie sa il spui astfel incat sa para ceva deosebit, ceva ce nu a mai auzit!
(LOOL ce ma chinuie si pe mine uneori :D)

XtenSion 22-08-05 21:44

cum ii spui ca e frumoasa : \"dc as fi fata m`as face lesbiana pt tine\"

RA_2fast4u 22-08-05 22:02

Re:

Quote:

cum ii spui ca e frumoasa : \"dc as fi fata m`as face lesbiana pt tine\"

da dc trebuie sa ii spui ca e frumoasa? ca sa se simta importanta? nuh mai bine da-i de inteles! nu e bine sa ii zici la o fata ca e frumoasa chiar cand o intalnesti, cand ajungeti l aun anumit \"nivel\" atuncea da dar la inceput nu e bine!

needBrain 22-08-05 22:41

pai da.ce draq mah,daca-i spui ca-i frumoasa ti se urca-n cap

orlando 22-08-05 23:09

Re:

Quote:

pai da.ce draq mah,daca-i spui ca-i frumoasa ti se urca-n cap

si poate la un moment dat de atata frumusetze si suferintza din cap sa zica urmatoarea kestie care am auzit-o la una care vb cu gagicasu...
\"auzi gushtere eu oricum sunt mai frumoasa ca tine asa ca taci\" si fraieru ce sa faca tacea si isi aprindea o tzigara...pai sa nu blestemi ziua in care ai cunoscut-o si era inofensiva si i-ai zis ca e frumoasa???
ca iti dai seama ca fata face si exces de frumusetzea ei mai ales daca e o narcisista de se pupa in oglinda....e grav...eu nu as putea sa stau cu una care se trezeshte dimineatza...se uita in oglinda si zice vuai ce frumoasa sunt ce bine arat...
deci sfat feritzi-va de narcisiste ca astea raspandesc boala o dau mai departe...si nu e bine ptr voi...ptr ca incepi sa te lauzi singur si lauda de sine...strica... :wink:

XtenSion 23-08-05 06:16

nu nu nu .. asta zici la una cu care esti de multa vreme bla bla..cand ii nevoie .. cand ii momentu etc

Nu la aia de pe #cybersex dupa 4 intalniri :)

aleks 23-08-05 07:58

eu le spun ce-mi place la ele, nimicuri, dar sa pari natural, asta e cel mai important, sa le flatezi usor ( nu ghiolbaneste - baaa ce tzatzee ai :shock: ) si sa para spus sincer :idea:

needBrain 23-08-05 09:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
eu le spun ce-mi place la ele, nimicuri, dar sa pari natural, asta e cel mai important, sa le flatezi usor ( nu ghiolbaneste - baaa ce tzatzee ai :shock: ) si sa para spus sincer :idea:

draga mea, 8) ai o pereche de tzatze de nu mi-as mai lua ochii de pe ele 8)

RA_2fast4u 23-08-05 10:25

Re:

Quote:

Quote:

draga mea, 8) ai o pereche de tzatze de nu mi-as mai lua ochii de pe ele 8)

hehe, sau: \"ai pieptul foarte preoeminent, faci sala?\" :lol:

aleks 23-08-05 10:49

si ea iti va raspunde ca nu ea, prietenul ei ala de 1, 95 si 100 de kile merge la sala, cum care? , ala care e furios, are spume la gura si alearga spre tine :twisted: :twisted:

RA_2fast4u 23-08-05 15:51

Re:

Quote:

si ea iti va raspunde ca nu ea, prietenul ei ala de 1, 95 si 100 de kile merge la sala, cum care? , ala care e furios, are spume la gura si alearga spre tine :twisted: :twisted:

:shock: :ballbounc :headache: :dizzy: :zombie: !!!! nu mah nu e buna varianta asta....nu e cea mai \"sigura\" faza, trebuie sa incercam altceva :twisted:

aleks 24-08-05 11:55

ma repet... cel mai bine e sa nu iti exprimi adevaratele sentimente ( ce te-as foothe ) ci sa-i spui ce vrea ea sa auda ( ce ochi frumosi, ce bine mirosi, etc ) dar totul e sa pari sincer si sa nu deranjezi, sa nu pari agresiv, ca e plin de tarani care se agata de fete pe la noi, si imediat te va trata cu flit...

needBrain 24-08-05 17:59

vreti sa va spun io care e cea mai buna metoda de agatat?
aia despre care nu s-a spus nik p-aici
vb fff serios.
si bag mana-n foc ca toti de aici avem o metoda(un AS in maneca)pe care n-o spunem

RA_2fast4u 24-08-05 20:43

Re:

Quote:

vreti sa va spun io care e cea mai buna metoda de agatat?
aia despre care nu s-a spus nik p-aici
vb fff serios.
si bag mana-n foc ca toti de aici avem o metoda(un AS in maneca)pe care n-o spunem

asteptam cu nerabdare!!! :twisted: dar acel AS din maneca din pacate depinde de persoana, adika cel mai probabil eu sau altu nu o sa il poata folosi, e al tau....exact cum e careva(inca nu l-am gasit exact) al meu sau al lui cutare...

needBrain 24-08-05 20:45

pai da.
fiecare are un \"vin-o-ncoace\" pe care nu neaparat ca vrea sa-l tina pt el
pur si simplu il are

needBrain 29-08-05 20:24

1 Attachment(s)
ce ziceti mah baieti?
sa zicem ca din 10 fete pe care as vrea sa le agatz,cate ar ceda,daca am asa ceva? :lol:

chiar astept raspunsuri

valib 29-08-05 20:42

9 din 10.
a 10a nu e interesata de bani, masini, si alea alea.
a 10a are treaba cu sufletul tau, cu ce ai tu in interior.

needBrain 29-08-05 20:46

cam asa ma gandeam si io.
dar si pe a10a(aia cu sufletul,etc)n-ar deranja-o sa am masina aia

mai astept pareri,cu toate ca-i cam inutil :lol: cu o asa masina :lol:

valib 29-08-05 20:50

am uitat sa mentionez....de a 10a....'daca mai exista fete de genul ala'
:)
eh...pe nimeni nu deranjeaza....dar stii....poti sa ai bani cati vrei...daca nu te iubeste sincer....e degeaba....doar ia banii de pe tine:)

aleks 31-08-05 17:44

pai stii cum e?
depinde de ce-i spui.
dak o iei cu gesturi si cu nu vrei sa te plimb cu decapotabila papuse? s-ar putea sa plimbi doar 2 din 10
dak o iei frumos si vb cu ea ca si cum ai fi pe jos, nu cu fitze, ai sa reusesti sa agati maxim 6-7 din zece
nu pica toate kiar asa usor, pun pariu pe o lada de bere ( am eu ce am cu pariul pe-o lada de bere nush de ce :twisted: :twisted: )

WMP 31-08-05 17:56

needBrain daca o treci pe numele meu..da sigur..poate ai sanse sa ma agati :lol: ..daca nu...e doar o alta masina :roll:.

sa stii ca nu iti trebuie super masina ca sa agatzi o fata(asta depinde de ce fel de fata...daca e fufâ..sau naivâ..sa zicem ca pune botu...daca nu \" te plimbi\" singurel :P ....)

nu-mi pasa ce masina are/n-are respectivu..atat timp cat ma inteleg bine cu el si nu e fatza de mine o\"lepra,jigodie,etc\" 8)
:roll:

needBrain 01-09-05 01:41

obs ca u esti una din alea 10% :lol:
pai am mai cunoscut io vreo 3 fete de genu asta.cred ca am epuizat stock-ul pt romania

P.S. ai dreptate

BlueEyes 01-09-05 02:12

oare eu in ce categorie ma incadrez?????

needBrain 01-09-05 02:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
oare eu in ce categorie ma incadrez?????

pai u esti una din alea 3 :lol:

lucky gabi :lol:

aleks 01-09-05 11:55

cu femeia mea... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? :twisted: :twisted: )

blowwind 01-09-05 12:25

Re:

Quote:

cu femeia mea 4... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? :twisted: :twisted: )

ce faci ma ? te lauzi cu size matters ?? incerci sa ne faci sa credem o posibila minciuna ?? :)) =)) :lol: :lol: :lol:

aleks 01-09-05 14:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

cu femeia mea 4... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? :twisted: :twisted: )

ce faci ma ? te lauzi cu size matters ?? incerci sa ne faci sa credem o posibila minciuna ?? :)) =)) :lol: :lol: :lol:

no no, just joking ( desi minciuna nu e te asigur :wink: )
fata m-a ales din alte considerente, mai vizibile la prima vedere :lol:

83SOF 01-09-05 23:02

Re:

Quote:

nu vrei sa te plimb cu decapotabila papuse?

mai tare e cand nu soferul ci tipul din dreapta incearca sa agate cu fraze din astea. am blocat geamurile de la masina pe o asemenea faza, mai ales ca o cunosteam cat de cat pe tipa respectiva si nu se preta la asa ceva :?

ideea e ca fiecare iese la inaintare cu ce are, si evident ca o sa fie atrase de el tipele care se uita dupa asa ceva.

needBrain 02-09-05 03:20

deci pe proprie experientza:masina conteaza in proportie de max. 50%
tre sa te duca si papagalu'

All times are GMT +2. The time now is 02:28.

- Copyright 2026 4Tuning