Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Spl Team (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15440-spl-team.html)

Ciky 09-06-06 16:09

Re: Spl Team

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
mersi,dar adevarul e ca am fost asa de ocupat cu dbdrag-ul ca nici macar o liniuta nu am vazut,pe cand am ajuns sa ma plimb o tura printre masini deja mai mult de jumatate erau pe pista,asta e oricum macar s-a tinut ca deja aveam emotii,mai vorbim diseara

felicitari ovi shi tie shi la toata trupa spl team,tzinetzi-o tot asha;)

margineanu ovidiu 10-06-06 06:25

Quote:

Originally Posted by Ciky

multumim si te asteptam si pe tine,cand o sa fie,nu te mai intreb pt. ca stiu ce inseamna(mie mi-au trebuit 7ani!!! sa ajung sa am muzica pe care o am,erau alte timpuri intr-adevar,dar am facut multe sacrificii,dar MERITA)sper sa-ti poti materializa visul cat mai repede:)

SoundIdentity 10-06-06 08:18

Quote:

multumim si te asteptam si pe tine,cand o sa fie,nu te mai intreb pt. ca stiu ce inseamna(mie mi-au trebuit 7ani!!! sa ajung sa am muzica pe care o am,erau alte timpuri intr-adevar,dar am facut multe sacrificii,dar MERITA)sper sa-ti poti materializa visul cat mai repede:)

:):):) acuma ii vin primele seturi de twetere!!!!!:):):):):) incet dar a inceput:)

margineanu ovidiu 10-06-06 19:55

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
:):):) acuma ii vin primele seturi de twetere!!!!!:):):):):) incet dar a inceput:)

si eu modificarile majore le-am facut in ultimul an,sper pt. el sa reuseasca mult mai repede decat mine ca doamne grea e asteptarea,eu unul sunt foarte impulsiv si daca mi-a placut ceva m-am bagat in datorii pana m-a luat dracu numai sa am acel ceva,pana acum a iesit ok,sa vedem mai departe.bafta ciky si spor la bani,ca trebuie

daflyer_oradea 10-06-06 20:21

felicitari SPL team!!!!!!
WSR e mandra de voi, indiferent de rezultat!
la mai mare...
si, pregatiti-va de tuning&stereo, ca se apropie...

SoundIdentity 10-06-06 20:28

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
felicitari SPL team!!!!!!
WSR e mandra de voi, indiferent de rezultat!
la mai mare...
si, pregatiti-va de tuning&stereo, ca se apropie...

pai de ce indiferent de rezultat???eu zic ca nu s-au facut de ras...ce e a lor fie nu e de comentat;) ce e cu tuning&stereo???cand e?

SPL_Team 10-06-06 21:40

Quote:

Multumim !

SoundIdentity 11-06-06 22:42

Quote:

Originally Posted by SPL_Team
Multumim !

impresionant rezultat joe!!!din micutzele alea...dar ai avantaj mare cu term labu si cei pe care ii ai in jur...stii la cine ma gandesc...oricum rezultatu e ok ;)

civic_ex 11-06-06 23:46

Quote:

Originally Posted by viperu
la peugeot mai trebuie cablu de curent pana in spate si alta cutie, la zafira cred ca merge o cutie mai mare... iar la solenza nu stiu sistemul :D

la zafira ar merge o cutie facuta exact pt JL-ul folosit. Din cate am inteles eu de la cineva, 13-le va avea alta cutie pentru urmatorul db drag. 145+ garantat va scoate.

SoundIdentity 12-06-06 13:13

Quote:

Originally Posted by civic_ex
la zafira ar merge o cutie facuta exact pt JL-ul folosit. Din cate am inteles eu de la cineva, 13-le va avea alta cutie pentru urmatorul db drag. 145+ garantat va scoate.

ptr un bas de sq e ok si rezultatu actual nu?

civic_ex 12-06-06 23:46

Quote:

ptr un bas de sq e ok si rezultatu actual nu?

adevarul e ca 13w7 e un SQL subwoofer. Dupa marturisirile producatorilor, acest subwoofer ar trebui sa sune TARE dar in acelasi timp sa fie audibil si exact. Eu zic ca o face foarte bine. Tot timpul mi-a placut 13-le, desi in termeni calitativi, w6v1 (modelul vechi), e mult mai placut urechilor. Parerea mea personala bine inteles. In fine, ma abat de la subiect.

margineanu ovidiu 22-06-06 20:28

Quote:

adevarul e ca 13w7 e un SQL subwoofer. Dupa marturisirile producatorilor, acest subwoofer ar trebui sa sune TARE dar in acelasi timp sa fie audibil si exact. Eu zic ca o face foarte bine. Tot timpul mi-a placut 13-le, desi in termeni calitativi, w6v1 (modelul vechi), e mult mai placut urechilor. Parerea mea personala bine inteles. In fine, ma abat de la subiect.

adevarul e ca mi-am orientat basii spre urechea mea,mediile le-am pus pe fata de usa,inaltele la locul lor si chiar este o mica mare diferenta,ma apropii de un pic de SQ,si suna bine:)

daflyer_oradea 24-06-06 12:52

civic_ex...un nou membru la SPL team?ia sa vedem...

blak 25-06-06 10:28

Sandule va aparea si bucurestiul in competitii, la urmatorul db drag, sa termin cu bacu asta ,si vin iar....

joe_infect 25-06-06 16:07

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
civic_ex...un nou membru la SPL team?ia sa vedem...

DA :) un nou membru SPL Team , deocamdata masina este " under contruction " ........ in curand poze....... :))

Ciky 25-06-06 20:29

Quote:

Originally Posted by joe_infect
DA :) un nou membru SPL Team , deocamdata masina este " under contruction " ........ in curand poze....... :))

va doresc bafta,shi la multzi decibeli!

SoundIdentity 25-06-06 22:54

Quote:

Originally Posted by blak
Sandule va aparea si bucurestiul in competitii, la urmatorul db drag, sa termin cu bacu asta ,si vin iar....

asa mai!!!asa te vreau...ca tu ai cu ce si poti e pacat sa stai acasa...;)

daflyer_oradea 27-06-06 23:25

SPL team sa se pregateasca deocamata pentru tuning&Stereo...cine vine?ia bagati-va pe WSR ca e acolo topic ;) si aruncati un pic cu privirea :P

civic_ex 30-06-06 14:30

Quote:

of doamne, deja ma mananca rau in palma. nu mai am rabdare.
desi nu cred ca ai putea numi masina asta SPL car... :))

margineanu ovidiu 30-06-06 16:25

Quote:

of doamne, deja ma mananca rau in palma. nu mai am rabdare.
desi nu cred ca ai putea numi masina asta SPL car... :))

chiar deloc:)dar ce sa-i faci daca asta e numele team-ului oricum sper ca va fi cea mai sq masina deoarece pana acum mie mi-ai dat niste sfaturi foarte bune si culmea nu mai am doar masina de spl,pot sa ascult si muzica si tot suna ok,deci la tine ar trebui sa iasa ceva bestial.
P.S.si eu abia astept.ne vedem diseara,ajung si eu pe la 8.40

margineanu ovidiu 01-07-06 01:00

providius im

civic_ex 03-07-06 13:53

Quote:

chiar deloc:)dar ce sa-i faci daca asta e numele team-ului oricum sper ca va fi cea mai sq masina deoarece pana acum mie mi-ai dat niste sfaturi foarte bune si culmea nu mai am doar masina de spl,pot sa ascult si muzica si tot suna ok,deci la tine ar trebui sa iasa ceva bestial.
P.S.si eu abia astept.ne vedem diseara,ajung si eu pe la 8.40

cel putin in oradea va fi nr.1 SQ dupa parerea mea. Nu cred ca exagerez, nu? Ei, vom trai si vom vedea.

BH-15-RIC 03-07-06 14:55

SERGIU acum e momentul sa vedem ce poate ce zici vii cu noi in UNGARIA ? sau nu e gata pina vineri ?

civic_ex 03-07-06 15:23

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC
SERGIU acum e momentul sa vedem ce poate ce zici vii cu noi in UNGARIA ? sau nu e gata pina vineri ?

sistemul va fi gata cam in 2 sapt, mai repede de atat nici vorba. mai avem o gramada de facut. :((

margineanu ovidiu 03-07-06 18:44

Quote:

sistemul va fi gata cam in 2 sapt, mai repede de atat nici vorba. mai avem o gramada de facut. :((

presupunand ca ajung toate utilajele ce vrei sa le bagi in masina la timp:) :) :)

civic_ex 04-07-06 16:08

Quote:

presupunand ca ajung toate utilajele ce vrei sa le bagi in masina la timp:) :) :)

daca nu vin ma duc eu dupa ele. :))
stii tu de ce mi-e mie frica, nu de scule ca nu vor ajunge ce de altceva. . .

joe_infect 04-07-06 21:24

8) sa nu iti fie frica ;)

civic_ex 05-07-06 15:44

ok. am incredere in tine!

SoundIdentity 07-07-06 07:20

:) :) :) ! ! !

joe_infect 07-07-06 08:45

Quote:

:) :) :) ! ! !

ce ai bah?:shock:

margineanu ovidiu 08-07-06 13:04

Quote:

ce ai bah?:shock:

nu stiu ca in ultimul timp nu prea mai zice nimic.ce faci sandule asa mult ai de lucru ca nu mai urci pe net?mai ziceti ceva ca macar noi suntem pe net ca nu avem vacanta sau concediu sa fim la mare sau la soare:)

SoundIdentity 09-07-06 09:39

Quote:

nu stiu ca in ultimul timp nu prea mai zice nimic.ce faci sandule asa mult ai de lucru ca nu mai urci pe net?mai ziceti ceva ca macar noi suntem pe net ca nu avem vacanta sau concediu sa fim la mare sau la soare

sincer si da SI BA!!!(cu lucru)...oricum semnezi condica in fiecare dupa-masa candf treci prin fata mea ;););)...jur ca stiu cand vii ca la tine vine basu...si tot basuu...si inca iar numa basuu...si dupa aceea apari de dupa colt ....:):):)
zice jancsi:::ha!!!vine ovi!!:)....noah datzi seama ca vine plutoniumul saptamana viitoare cu cele doua pasive in golfu negru...oare ala dupa cate colturi va fi auzibil???:)...abia astept numa ca acu e la vopsit complect va fi frumusel cu jantele astea noi si cum am culcat-o la pamant ...dar plutoniumul va fi inima principala :)../..........nu mai prea intru pe net chiar daca si la firma imi este disponibil nonstop cumva nu am timp totdeauna intervine ceva....acu e duminica dimineatza si zic sa mai corespondez si eu cu voi....ma duc la strand cu picii mei....salut baietii!!!!;)

margineanu ovidiu 09-07-06 15:15

[QUOTE=SoundIdentity]sincer si da SI BA!!!(cu lucru)...oricum semnezi condica in fiecare dupa-masa candf treci prin fata mea ;););)...jur ca stiu cand vii ca la tine vine basu...si tot basuu...si inca iar numa basuu...si dupa aceea apari de dupa colt ....:):):)
zice jancsi:::ha!!!vine ovi!!:)...]
gata am terminat cu roman ciorogariu pe moment trec inapoi pe felix si iar nu ma mai vedeti cu saptamanile,nu ca nu as vrea dar vara e foarte mult de lucru in domeniul meu si deja a inceput sezonul la greu.asta e macar ajung in parcare vinerea:) spor la munca:)

SoundIdentity 09-07-06 23:11

[QUOTE=margineanu ovidiu]
Quote:

sincer si da SI BA!!!(cu lucru)...oricum semnezi condica in fiecare dupa-masa candf treci prin fata mea ...jur ca stiu cand vii ca la tine vine basu...si tot basuu...si inca iar numa basuu...si dupa aceea apari de dupa colt ....
zice jancsi:::ha!!!vine ovi!!:)...]
gata am terminat cu roman ciorogariu pe moment trec inapoi pe felix si iar nu ma mai vedeti cu saptamanile,nu ca nu as vrea dar vara e foarte mult de lucru in domeniul meu si deja a inceput sezonul la greu.asta e macar ajung in parcare vinerea:) spor la munca:)

:(:(:( pacat:(:(:(...da iti voi transmite cand imi vine plutoniumu si te chem sa il ascultam putin...stii ca pe vremuri ;)

margineanu ovidiu 10-07-06 21:35

[QUOTE=SoundIdentity]
Quote:

:(:(:( pacat:(:(:(...da iti voi transmite cand imi vine plutoniumu si te chem sa il ascultam putin...stii ca pe vremuri ;)

de aia ca m-am mutat pe felix cu lucrul nu inseamna ca nu mai trec pe acolo,doar ca mai spre seara cand mai prind putin liber ca nevasta cum ma prinde acasa gata ma lipeste de ea si numai in doi,da tot rup putin timp ca trebuie sa te si relaxezi putin,nu?:)

SoundIdentity 11-07-06 14:16

[QUOTE=margineanu ovidiu]
Quote:

de aia ca m-am mutat pe felix cu lucrul nu inseamna ca nu mai trec pe acolo,doar ca mai spre seara cand mai prind putin liber ca nevasta cum ma prinde acasa gata ma lipeste de ea si numai in doi,da tot rup putin timp ca trebuie sa te si relaxezi putin,nu?:)

cand vei avea 2 puietzi acasa sa vezi ce program sexi vei avea :):):) io de ce crezi ca nu am putut merge la debrecin?ca socru meu e in spital soacra nu poa sa aibe grija picilor si uite asa...eu my babysitter:):):)program de strand un pic de somn si lotus multiplex:):)

Ciky 11-07-06 18:50

frumos program,sa stii sandule ca si io tre sa mai trec pe la tine ca nu te-am vazut de mult si mi-e dor de tine!;)

SoundIdentity 12-07-06 23:04

Quote:

frumos program,sa stii sandule ca si io tre sa mai trec pe la tine ca nu te-am vazut de mult si mi-e dor de tine!;)

sa iti fie rusine!!!:):):)

Ciky 15-07-06 19:44

imi este:):):):):):):):):):)

civic_ex 19-07-06 15:31

ovi, ce zici, sa pun niste poze cu micile transformari suferite la masinuta mea?

All times are GMT +2. The time now is 11:28.

- Copyright 2026 4Tuning