![]() |
Re: Spl Team
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari SPL team!!!!!!
WSR e mandra de voi, indiferent de rezultat! la mai mare... si, pregatiti-va de tuning&stereo, ca se apropie... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la zafira ar merge o cutie facuta exact pt JL-ul folosit. Din cate am inteles eu de la cineva, 13-le va avea alta cutie pentru urmatorul db drag. 145+ garantat va scoate. |
Quote:
|
Quote:
adevarul e ca 13w7 e un SQL subwoofer. Dupa marturisirile producatorilor, acest subwoofer ar trebui sa sune TARE dar in acelasi timp sa fie audibil si exact. Eu zic ca o face foarte bine. Tot timpul mi-a placut 13-le, desi in termeni calitativi, w6v1 (modelul vechi), e mult mai placut urechilor. Parerea mea personala bine inteles. In fine, ma abat de la subiect. |
Quote:
|
civic_ex...un nou membru la SPL team?ia sa vedem...
|
Sandule va aparea si bucurestiul in competitii, la urmatorul db drag, sa termin cu bacu asta ,si vin iar....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
SPL team sa se pregateasca deocamata pentru tuning&Stereo...cine vine?ia bagati-va pe WSR ca e acolo topic ;) si aruncati un pic cu privirea :P
|
Quote:
of doamne, deja ma mananca rau in palma. nu mai am rabdare. desi nu cred ca ai putea numi masina asta SPL car... :)) |
Quote:
P.S.si eu abia astept.ne vedem diseara,ajung si eu pe la 8.40 |
providius im
|
Quote:
cel putin in oradea va fi nr.1 SQ dupa parerea mea. Nu cred ca exagerez, nu? Ei, vom trai si vom vedea. |
SERGIU acum e momentul sa vedem ce poate ce zici vii cu noi in UNGARIA ? sau nu e gata pina vineri ?
|
Quote:
sistemul va fi gata cam in 2 sapt, mai repede de atat nici vorba. mai avem o gramada de facut. :(( |
Quote:
|
Quote:
daca nu vin ma duc eu dupa ele. :)) stii tu de ce mi-e mie frica, nu de scule ca nu vor ajunge ce de altceva. . . |
8) sa nu iti fie frica ;)
|
ok. am incredere in tine!
|
:) :) :) ! ! !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
zice jancsi:::ha!!!vine ovi!!:)....noah datzi seama ca vine plutoniumul saptamana viitoare cu cele doua pasive in golfu negru...oare ala dupa cate colturi va fi auzibil???:)...abia astept numa ca acu e la vopsit complect va fi frumusel cu jantele astea noi si cum am culcat-o la pamant ...dar plutoniumul va fi inima principala :)../..........nu mai prea intru pe net chiar daca si la firma imi este disponibil nonstop cumva nu am timp totdeauna intervine ceva....acu e duminica dimineatza si zic sa mai corespondez si eu cu voi....ma duc la strand cu picii mei....salut baietii!!!!;) |
[QUOTE=SoundIdentity]sincer si da SI BA!!!(cu lucru)...oricum semnezi condica in fiecare dupa-masa candf treci prin fata mea ;););)...jur ca stiu cand vii ca la tine vine basu...si tot basuu...si inca iar numa basuu...si dupa aceea apari de dupa colt ....:):):)
zice jancsi:::ha!!!vine ovi!!:)...] gata am terminat cu roman ciorogariu pe moment trec inapoi pe felix si iar nu ma mai vedeti cu saptamanile,nu ca nu as vrea dar vara e foarte mult de lucru in domeniul meu si deja a inceput sezonul la greu.asta e macar ajung in parcare vinerea:) spor la munca:) |
[QUOTE=margineanu ovidiu]
Quote:
|
[QUOTE=SoundIdentity]
Quote:
|
[QUOTE=margineanu ovidiu]
Quote:
|
frumos program,sa stii sandule ca si io tre sa mai trec pe la tine ca nu te-am vazut de mult si mi-e dor de tine!;)
|
Quote:
|
imi este:):):):):):):):):):)
|
ovi, ce zici, sa pun niste poze cu micile transformari suferite la masinuta mea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning