![]() |
Re: E30 - Coupe white
Quote:
|
Quote:
|
Frumos sunetul, exact cum trebuie pe un ursulet. In timp o sa se mai arda toba si cum motorul suna diferit cand e mai cald...o sa fie magic 2 ears ;)). Felicitari Aline si felicitari si VLXului pentru ca stie sa cante la pedala :))
|
Quote:
|
Am dat si portbagajul la vopsit intr-un final ..il voi pune fara eleronul Mtech pe care inca nu il am :) cand va veni il voi urca sus! Inca mai astept o oferta buna:)
|
Quote:
Montaj montaj montaj...mai intai sa vedem cine cum cu ce merge k se anunta prezenta slaba...dar 2 masini oricum is (bora roman si tu)...de filmat, filmam fiecare cu ce are si la final fac eu un montaj frumos (daca e sa fie) P.S. daca poti face rost de o camera foto (care sa filmeze decent) sau video ceva...eu accept sa ma ocup de partea asta cu cea mai mare placere >:) (chiar asteptam de mult timp momentu sal detronez pe sant0s, glumesc) |
Quote:
Am camera care filmeaza decent zic eu, mai vin colegii mei de la firma cu cel putin 2 masini zic eu! Este de unde si cu ce filma...o sa fie ai sa vezi masini De la Tg Neamt sigur una :rolleyes2 poate restu se mai palnuiesc :) dar vorbim dincolo:) |
Quote:
Quote:
Prima data nu m-a convins , dar a inceput sa se auda din ce in ce mai bine ... Aline, maine poate facem un duet :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Se pare ca ghinionul se tine scai de al meu 13 BOG :lol: dupa ce ca nu am mai putut ajunge la Cluj din cauza problemelor la motor , am ramas si fara certificat in dimineatza dinaintea plecarii la CluJ (ora 4:30 AM :shock:) pentru o reclama pe luneta...
Claie peste gramada motorasul si-a intetit bataia in ultimele zile si am decis sa nu mai merg cu el o vreme, timp in care va inra la procese de cosmetizare cat si de reinnoire la motor (aici am in plan ceva mai special si daca iese am sa fiu tare bucuros:twisted:) Mai intai ma voi ocupa de acte ...ca trebuie rezolvat a odata problema asta cu acte si numere etc trebuie sa trec masina pe numele meu. daca are cineva idee ce trebe facut ...ar fi ok sa imi dati si mie cateva detalii...daca nu aflu eu pe parcurs cu drumuri nenumarate la politie, RAR si cine mai stie pe unde :rolleyes2 so wish me luck :lol: Pe masura ce ma ocup de el am sa va tin la curent;) |
Quote:
|
Quote:
|
Pai ce reclama aveai pe luneta? Mare ? Nu ai voie sa ai chestii care sa acopere luneta? Eu stiam ca poti sa ai si tabla. La dubite cum e? Te folosesti de oglinzile laterale..
|
Quote:
|
Cum frate pt reclama aia? Sa mor daca stiam ca iti pot lua pt asta certificatul. Vroiam sa imi pun si eu o reclama pe luneta dar daca e asa, m-am cam descurajat.
|
Quote:
No si dupa ce am incercat eu sa discut cu ea ...nimic ...sa o dau jos pe loc ...nimic dar juma de ora cat am stat in drum nu mi-a zis nimic de altele...a tinut-o mortis cu reclama ... Am scapat fara amenda totusi :) dar in schimb mi-a complicat viatza cu recuperarea certificatului ...mi-a zis ca numa dau jos alea si ma duc la Politie luni sa mi-l iau inapoi ...dar cum la noi nimic nu poate fi simplu, trebuie sa merg la RAR, platesc acolo sa se uite aia ca nu mai e reclama si apoi sa merg sa imi iau certificatu ...dar de fapt nu eu ci proprietaru din acte -deci tre sa il rog pe om sa vina sa imi ia actu de la politie:rolleyes2 Atentie ca amenda este de 570 ron cu jumatate in 48 ore! |
Alin,domsoara aia blonda i-a luat lu tata pt parasolarul de pe parbriz cu kamikaze 5 puncte,e dementa rau femeia,de aia am si scos-o ca o zis tata ca ma bate numai in cap cu ea....
|
Doamne :) Sa inteleg ca aveti o politista nebuna in oras. :lol:
|
No , n-am zis eu , zic altii :lol:
In alta ordine de idei am apucat de am dat jos din jantele de pe masina sa le duc la facut...insa cautam aseara pe net si am gasit o firma care cromeaza :twisted:ma gandeam sa fac buza xterioara asa ca am trimis un mail si astept un raspuns din partea lor :rolleyes2 Intre timp imi caut piese si am sa las o mica listuta si daca re cineva sa ma contacteze: - arbore cotit M52B28 (motoru de pisicia) - calc+ instalatie electrica Motronic 1,3 de 2,5 12v cu 55 pini |
4 Attachment(s)
Kitul complet finally :peace:
Ajunge azi la vopsit ... |
hai frate... cum sa-ti ia certificatul pentru reclama???? e absurd... iar tu ai fost fraier ca i-ai lasat actele si ai mai si semnat.. ce naiba? isi bate aia joc de voi frate :lol: :lol:
nu semna nimic.. nu ii lasa nici un act. faci contestatie si cu asta basta.. ce mare smekerie? daca face urat si astea.. dai in judecata .. :D pff.. mari muisti si gaborii astia.. care profita de functii.. si fac abuzuri in servici. una peste alta..sper sa rezolvi cu masina si cu actele si sa ne intalnim curand la o miscare. spor la treaba , o sa arate bine masinuta. Salut |
Quote:
Dar nu mai vad ei acte de la mn si am semnat pt ca nu mi-a dat amenda si ma gandeam ca e simplu...ca asa mi-a zis: merg la politie cu alea date jos si imi iau actu inapoi...dar nu a fost asa:). M-a deranjat mai tare atitudinea ei decat faptul in sine! E consumat de acum...moving on! On topic azi am lucrat prima janta ...a iesit binisor mult mai bine fata de cum arata inainte, am pregatit terenul pentru lac pe buza exterioara. Mai este de pregatit interiorul pentru vopsit + inca 3 jante cu aceeasi operatiune:lol: O sa revin cu poze before & after :rolleyes2 Daca are cineva idee ce solutie as avea : cu ce sa dau peste polish sa nu faca reactie cu solutiile de la spalatorii (solutii testate daca se poate) va rog sa imi spuneti si mie... |
polish-ul e de fapt o lustruire, insa nu cred ca e eficient pe termen lung pe aliaje.
btw, nu vreau sa fiu rau, dar s-ar putea sa iti sara lacul de pe buza cand pui cauciucul pe ea, si vopseaua cand o pui pe masina de echilibrat. pentru solutii de dat peste polish, da-mi un pm maine, am ceva la service, dau peste polish pe masini, si nu a facut nici o reactie cu spuma pana acum. |
Quote:
CAt despre jante...este doar o solutie de moment ...sa le fac sa arate intr-un fel pana la un nou set de jante, deci na daca sare vopseaua ...sare asta e! |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cam asa arata janta ...urmeaza lac pe buza si apoi vopsit si lacuit in interior!
|
Interiorul sa il faci orice culoare mai putin negru...in rest arata fff bine >:D<
Mult succes pe viitor si sper sa te poti folosi de el MACSIM in cel mai scurt timp |
adevarul e ca negrul face jantele mici...acum depinde si de preferintele tale...:shock:
|
Quote:
Ieri am fost si am vaz un urs , care sper ca va ajunge la Piatra la dezmembrat ...si de pe care pot lua multe accesorii...dar ramane sa finalizam discutiile. |
Quote:
|
Si eu ma gandeam si inclinam mai mult spre auriu...sa vedem ce imi mai trece prin cap pana la vopsit:lol:
|
Auriu doream si eu sa iti spun dar am zis sa nu te influentez sau deschid noi orizonturi...Auriu e perfect...dar auriu....nu mustar nu galben sau alte cocituri...
|
Quote:
|
Quote:
|
Sigur nu a vrut altceva de la el, cei care o cunosc stiu mai bine.
|
1 Attachment(s)
Vin si eu cu o propunere, daca te hotarasti pe auriu.
|
Quote:
Am sa caut sa vad unde gasesc sa fac 3-400 de grame de vopsea de genu! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning