Re: fabia carbonEvolution
Quote:
|
doar bara fata - spate 780 euro ?
|
Quote:
|
Bara fata arata chiar foarte bine, in rest ... slabut :)
|
arata foarte bine kitul, daca ai finante merita investitia
|
7x4=28 milioane...undeva pe acolo. La cum arata (bine) eu zic ca se merita din plin. Daca ai banii go4it si nu o sa iti para rau.
|
si roofscoopu' a disparut:D mai pe seara poze
|
Quote:
|
bine ca l-ai dat jos....kitu ala arata bine...acum tu iei decizia daca il achizitionezi sau nu ... bafta multa
|
2 Attachment(s)
poze de azi inainte de furtuna8)
|
Quote:
|
Quote:
|
cum o sa pui bixenon la Fabia? :-P
|
Quote:
|
eu cred ca a vrut sa zica ca pune xenon si pe faza scurta si pe faza lunga:D:D
|
OFF: se poate pune xenon si pe faza lunga? adica la acele blituri care se dau... nu ii tre vro cateva secunde la xenon sa se incalzedasca?
ON: arata muuuult mai bine, la mai mare |
arata foarte bine masina:evil::evil:.
Off se poate pune xenon iar pentru faza lunga cel mai bun e cel cu balast slim pentru ca atunci cand dai blitz prima data el lumineaza cam jumate din cat ar fi incarcat iar la al doilea blitz deja lumineaza la intensitate maxima. |
Quote:
Xenonul aftermarket ( a se citi chinezesc ) NU are ce cauta pe farurile normale si fara spalatoare .... |
Quote:
|
Atunci renunta la xenon ! Sau astepta-te la injuraturi in trafic ...
Pesonal, as fi primul care ar semna o petitie de a introducere in codul rutier interzicerea xenonului aftermarket ! |
frumoasa foc fabiuta ta!felicitari.
p.s. ai dreptate bebeko,mai ales cand dai de un disperat de ala cu xenon 8000-10000k |
De ce nu iti schimbi farurile si iti iei ceva cu lupa? Nu neaparat cele originale
|
Quote:
|
Vyk cred ca aberezi cam rau daca ai ajuns tu sa faci comparatia asta intre xenon si halogen:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) mai facut sa rad
Ca si bataie (distanta) va fi aproximativ ca cea stock cu halogen insa va fi mai multa lumina (intensitate mai mare) si vei vedea mai bine. mediteaza bine inainte sa vbesti prosti fara rost |
Yamahaer1cip, te rog ca pe viitor sa te abtii de la asemenea replici. Chiar NU isi au rostul si poluezi degeaba un topic, in care se vorbeste despre altceva decat comparatia xenon-halogen.
Si pe urma Vyk a spus exact acelasi lucru ca si tine, deci ? :shock: Personal, consider ca oricine isi doteaza masina cu xenon aftermarket pe faruri fara lupa si fara stergatoare, da dovada de foarte putin bun simt ( ca sa nu fiu mai rau ). In cazul de fata, la Fabia 1 pe farurile stock merg fff foarte bine becurile halogen Philips Xtrempower. Suficient, fara xenon. |
eu mam referit la altceva nu la faptu cu ce isi doteaza fiecare masina nu face comparatie intr un lucru de tehnologie veche cu unu de tehnologie noua.... am spus un adevar nu am dat cu paru dar se pare ca nu prea ai cu cine discuta..... din pacat e un forum unde iti poti spune parerea..... spor la tunarit si ai grija de masinutza daca ti sa parut ca o postare de a mea ti a poluat topic u......
|
Ok, tu faci o comparatie intre o tehnologie veche - bec halogen Philips Xtrempower si o tehnologie noua- xenon chinezesc. Bravo, foarte tare !
Repet, in cazul farurilor stoc de Fabia 1, becurile Philips sunt suficiente fara a mai fii nevoie de xenon. Parerea mea ... P.S. 1.nu ai poluat neaparat topicul, dar ai inceput sa sari la atac fara rost. 2. sa stii ca ai cu cine discuta, depinde doar de tema aleasa si "tonul" postarilor. |
1 Attachment(s)
Cred ca i-ar sta foarte bine cu oglinzi laterale gen Audi s-line style/ aluminiu style ( S3, RS4, RS6 ). Adica poti sa le colantezi ( mai ieftin ) sau mai exista ceva capace de la milotec ( dar din plastic si mai scump ).
|
2 Attachment(s)
poze dupa un dush racoritor:arrow:
|
3 Attachment(s)
8)8)8)
|
3 Attachment(s)
fabia intra in putin in vacanta pana in octombrie va lua o pauza binemeritata
|
alta viata asa :D
imi place foarte mult buza aia neagra din fata :D , da f.bine :P |
Poti sa-ti spui si tu buza sub bara fata daca tot iti place - Cupra lip :)
|
da da, stiu, am pus de mult ochii pe ea, dar avand in vedere ca stau la bloc si mi cunosc destul de bine cartierul nu ma "coafeaza" :D
|
Nu este nici o problema pentru ca nu coboara garda la sol decat cu cel mult 5 cm, si oricum risti mai repede sa dai cu baia de ulei. In plus, la mine, chiar daca agat cumva buza, asa de bine e prinsa incat vine jos cu tot cu bara :)
|
bebeko ai dreptate in afara de aspectul estetic la mine imi protejeaza si bara de zgarieturi si alte lovituri:D
|
da man, dar hotii nu stiu asta :( :D
|
Mitza nu ar putea sa ti-o fure fara sa-ti ia si bara fata :!:
|
Mai usor imi fura toata masina decat numai buza ... :D
|
3 Attachment(s)
din pacate toamna a venit deci ma apuc sa modific ceva pe la interiorul fabiei:
-schimbator viteza S-line piele perforata -maner frana de mana piele perforata -volan Rs cu 3 spite piele perforata -presuri originale cam atat pt moment... |
All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2024 4Tuning