![]() |
Re: Pro si contra manele
hai fi serios... versurile din manele le gasesti peste tot... pana si alea a lu romeo fantastic sau cum draq i se spune... le gasesti in folclor.. inainte sa critici asculta tot si apoi fa diferenta... ;)
|
tuningboy .. inteleg ca tu esti foarte pro` .. si de aceea le iei atat aparearea ... da` acuma sincer ... versurile manelelor nu`s cine stie ce ... sa fim seriosi.
|
Quote:
|
ANTIMANELE de mai bine de 20 de ani acum :lol:. Nu mi-au placut inca de la prima auditie si in toti anii mei ( :lol: ) am facut cunostinta cu genuri/melodii care de care mai variate dar nu am auzit nimic mai prost decat maneaua...nu-mi place si pace :-). Am inceput de copil cu muzica din anii '80 a lu' tata..apoi am bagat deshtu' in dance-ul romanesc incepand cu Genius, 3SE & Co , o perioada pseudo house de Dj Aligator/freestyle project etc prin generala si apoi o perioada de aproximativ 5 ani in care am ascultat aproape exclusiv rock :D. ACum mi-am mai omogenizat gusturile......ascult si acum rock bun...hip-hop bun mai mult semi underground si underground......... dar in mare parte ascult muzica electronica.. trance.. Goa&psy... ambiental putina.. etc..
Ca sa revin pe subiect, nu suport afirmatia "cand esti beat asculti manele" .. nu..sub nici o forma..nu s-a intamplat..am preferat sa ies pe balcon la o gura rece de aer in mom cand se puneau manele la putinele chefuri cu manele la care am fost. In rest..prin cercurile restranse pe unde ma invart eu manelele nu sunt agreate de nimeni. Chiar nu ma intereseaza daca o sa zica cineva "da ba si dupa ce va intalnitit se duc acasa si baga manele ca sobolanii" ..eu stiu ce stiu: urasc manele pt tot ceea ce reprezinta si ce promoveaza si la mine pe calculator nu au fost decat aprox 5 manele pt o jumate de ora.....ca-mi tot zicea lumea ca e misto si ca pierd muzica misto etc...am stat..am ascultat cele 5 melodii de la "artistii" recomandati si am dat un foarte satisfacator delete....nu-mi plac sub nici o forma:!: PS: Beat...beat? !!.. Mai dau iama prin visinata alor mei cand sunt singur acasa si ma conectez pe www.di.fm la goa/psy si merge muzica aia cu betia.. au au au :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning