![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Daca tot ai inceput cu leduri la pozitii, ar da bine sa faci si semnalizarile si celelalte lumini tot cu leduri(parerea mea). Oricum, frumoasa masina, bafta in continuare!
|
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
cum nu avem ce face azi,am vopsit partea de jos a bari din spate sa vad cum arata:D.sunt pe drum triplele si farurile clare.geamul triplelor va fi fumuriu,iar farurile vor avea o lupa mai mare sau cate doua ;)
|
la fauri sunt tare curios cum ies :D
daca vrei o mana de ajutor la faruri, si sunt disponibil, ai numarul meu ;) |
Quote:
|
16 Attachment(s)
au ajuns farurile si stopurile, si am inceput sa lucrez la ele.primul lucru am dat jos angel eyes-urile pe care le voi folosi ca semnalizare ptr triple( cu leduri galbene) ;).dar am o problema,lupele sun h1 si eu vreau sa le fac h4 sa pun faza lunga si faza scurta pe aceiasi lupa.se poate modifica prinderea?
|
angel eyes-urile sunt home made, nu?
|
olcitu ca olcitu da io vreau sa ne apucam de triplele de la opel :>
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce vrei tu nu se poate,si nu e vorba doar de tipul becului ci tine de constructia lupei
si lupele cu doua faze ,si cele simple ca ale tale(de bmw par a fi) au bec cu un singur filament;modificarea fazei se face prin miscarea oblonului dintre lupa si oglinda,iar daca scoti acel oblon,o sa ai faza lunga permanenta indiferent de bec pui... |
intr'un cuvant: teapa :)))
|
Quote:
Quote:
|
eu am faza lunga tot de la lupe...oglinzile alea sunt daylight :twisted:
|
Quote:
|
N-auzi bre că nu există lupe cu becuri h4... De ornamente şi oglindă cam greu să fac rost fiindcă mi-am mai căutat pentru mine şi n-am găsit... Cauta faruri de a 4 :)
|
Quote:
|
Nu ştiu exact modelul... E primul a 4 cu lupe uxd are becuri d2s eu am d1s nu ştiu sigur dacă le pot face... Trebuie să le am aici ca să văd dacă merg modificate
|
Mai bine mai cumperi o banda de leduri galbena si pui pe marginea stopului sa faci semnalizare (doar pe o parte, exterioara).
|
20 Attachment(s)
Quote:
...azi am pus o janta brock 9j pe spate sa vad daca intra.am mai evazat putin aripa si pana la urma a intrat :D |
Interesant stilu asta cu semnalizarea dar nu stiu daca se poate.Adica vreau sa spun daca se poate omologa.Stiu sigur ca am mai vazut in Valcea un Corvette care avea asa semnalizarea.
|
Quote:
|
Am inteles cu triplele.Cel negru cu numaru UNU l-am vazut.
|
10 Attachment(s)
urmeaza alte jante: borbet A pe 16 9j spate 7.5j fata :D buzele au lacul sarit,dar nu e problema ca oricum vor fi polishate. poimaine imi ajung si lupele cu bifaza de la balaurr,si ma apuc de faruri si stopuri
|
1 Attachment(s)
Seamana cu astea ... asa un pic :>
PS: tari lupele :X |
21 Attachment(s)
au ajuns jantele,am pus cauciucuri pe cele de pe spate,si am montat una de proba.farurile sunt inca in lucru ;)
|
Cu placere ;))
Vin bestial 8) Sa le stapanesti sanatos.Cand merg sa le indrept pe ale mele te anunt |
Quote:
|
12 Attachment(s)
a venit caldura,si am mai facut una alta pe la masina.i-am pus un far de proba sa vad cum vine(celalalt il pun maine,e inca in lucru)mai trebuie sa tai putin din bad boy look,ca e prea lung si sa mai aranjez putin bara.am pus o janta 9j pe fata sa vad cum da :D in poze nu e prinsa in prezoane de asta e asa iesita.toba prinsa cu soricei si hop niste poze:D .maine urmeaza sa evazez si cealalta aripa spate ptr 9j :twisted:
|
Din ce este facut bad boy`ul tau?
Hai ca incepe sa prinda forma...si inca ce forma!!!! :shock: |
Ce smeker e :X:X Cand il termini frate?
|
daca ramane asa jos o sa fie ceva bestial.pacat, ca avem cateva gropi
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
foarte frumos,se vad roadele efortului depus.bravo!abea astept sa-l vad gata,o sa fie bestial:twisted:bafta in continuare si spor la treaba :). apropo..cine ti-a facut bad boy-ul?
|
Quote:
|
Frumos frumos...sa lasi bad boy-u asa cum e in momentu asta ca park da mai bine...parerea mea:P
|
si mie imi place cum da acuma,dar as incerca si cu unul putin mai scurt.oricum o sa mai iau doua capote motor de la dezmembrari.una o las fara bad boy,una cu un bad boy mai mic si asta care e acuma,ca sa le pot schimba cand ma plictisesc de una sau de alta ;)
|
parca mai frumos veneau brock-urile..
fai o prelungire mai mica la capota ca se vede aiurea asa mare..baga mare si termin-o mai repede :) bafta |
foarte tare razvan!!! o sa iasa foarte frumos!!bafta in continuare!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning