![]() |
Re: E30 - {ursuletz}
10 Attachment(s)
siiii acuma se aud tobele.. :)):)):)) ese nou urs la aier curat de munte :D
|
Quote:
|
Arata foarte bine, bafta cu el in continuare.8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
app:stie careva cum sa fac grilele fara nasuc ????(am auzit ceva cum ca tiar trebui 3 grile normale sau 4 mersi :d |
Nu am facut niciodata insa nu-mi imaginez cum altfel decat sa tai din alte 2 si sa le lipesti/sudezi in prelungirea celor care vin de drept pe masina.
P.s. mie nu-mi plac... |
Quote:
ARO de exemplu arata frumos cu grile din acelea si mai sunt ursi da relativ bine .. |
Dai nasul jos si suprapui o grila peste cea de pe masina dar mare atentie la fante sa se aline perfect. Banuiesc ca cea mai buna metoda este sudarea, nu stiu o solutie pentru lipit asa potrivita/puternica.
Cat despre aspect, nu am zis ca nu arata bine, ci doar ca nu imi plac mie. Spor la treaba. |
frumos vopsit! cat te-a costat procedura? aveai rugina la el? ca nu vad in poze sa fi sudat ceva pe el :D pragurile? sa nu iti infloreasca in scurt timp de aia intreb, imi dau seama ca aveai culoarea lapis-blau cumva? :)
IMHO cu bara fata si spate stock ar arata mai bine, o data ce ai chrome si pe usi ;) bafta cu el! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
sa mai punem ceva poze de vara asa ..
de cand lam zugravit ursu atrage si mai multi fani..AZI primeste suspensie pe gaz debea astepta ursu sa urce pe rampa ;;)..... |
https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...-pret-bun.html
masina se vinde ! pentru cei interesati:0757088714 o dau si la ceva variante. |
vandut!!felicitari noului proprietar
|
Masina a plecat de la Radu si a ajuns la Razvan si.. de akuma face excursi prin brasov orash :D.... nu prin codlea :d... deci tot la munte ii place ursului :d...
In orice caz actele nu sau terminat de facut ... urmeaza sa imi iau nr si eu si radu >>> radu ramine cu nr de pe masina mea iar eu voi avea la ea bv 04 zor :d.. am facut rezervare :d.... p.s. sper sa continui ce a inceput radu .. si poate voi ajunge akolo si eu cu radu sa iesim la o tura de plimbare cu noile masini :d.. maine sper sa ma vad si cu el:d..... pt toate actele .. da doamne sa le facem repede si cu bine .. ca m-am saturat de acte peste acte ...... ( imi place ro , ne ingropam in ziare , si asa poate le luam cu noi <facturi , citante, etc ,>) |
Astazi sau terminat actele :d.. yay ... o sa pun si poze cu noile numere :D....
Numerele de la masina sunt Bv-04-Zor:D... |
poze mai traeste ursu?.......ceva modificari nimic nimic?:-?
|
Quote:
|
Quote:
http://imageshack.us/photo/my-images/401/dscn0698p.jpg/ |
De ce pui diesel?
Pune mai bine un benzinar , m20b25.. |
Quote:
app:ce nu am apuct eu sa pun pe ia la BORD .inele de crom :( si folie de carbon in interior ........arata super frumos,dar era in plan ..... |
Quote:
omologare=200 euro*SURSA SIGURA* la diesel:motr 700eur0,frane-300 euro fatza spate mai mari,poate economisis 200 de euro foarte usor ....si sai pune la frane si bucsi ..etc .... dieselul bate benizna la cuplu in sarcina in tot ...daca ai un motor bun bate si la sprint ...(a fost pe probatea)am un 525tds..USOR GADILAT DEJA :)):lol: |
Gasesti motor bun si la 500 de euro,garantat!
Prefer sunetul de 12v decat fumul negru scos de un diesel la sprint. *nu vad de ce trebuie omologare,dar ma rog... |
Quote:
|
Quote:
A da si nu mai veniti cu ideei gen trecel pe benzina pt ca nu vreau :d... conform spuselor lui radu de pe paginile anterioare :d.. si o mai si repet Masina asta nu este de a face cerculete !!!!! NICI DE LINIUTE !!! NICI DE ALTE PROSTI DE GENUL !!! VREAU DOAR UN MOTOR mai bun OMOLOGAT LA VREO 150-200 CAI DISEL LA CARE SA MERGA BINE .. si sa fie aceptabil pt mers cu masina pe strada:d.... acuma sper sa fi inteles !!!! P.S. (MASINA ASTA ESTE DOAR DE SHOW POATE SE INTELEGE) |
Quote:
bun :D atunci incep cu inceputu usor :d. usor :d.. [(1500 stii cum sunt eu ),(mai bine in plus decit in minus)] Bun bun .. atunci o sa ma interesez ce frine imi sport :d. si trebuie sa ma interesez si la omologare :d.. cam care sunt trebuirile :d... na .. si de akolo plecam :d si cu o documetatie spre un 2.5tds :d.. no atunci vedem :d.. ma duc sa citesc cartea de omologari :d... mai fac azi vreo 2 poze cu ea :D sper cu ambele masini parcate frumosss.. ( stie ablatros care) |
Quote:
|
Quote:
si inca ceva... as vrea sa vezi un 2,5 tds la sprind "cum da fum"...:lol:...am un 2.5tds si nu da gram de fum in limitari,daca motoru e facut cum trebe cu aparatura buna merge ceas.....;).....daca sti duar sa tunezi din capu pompei mai bine nu te mai chinui .... |
Quote:
|
PLUA, ca tu ai deja pompa de 2,5..injectoare si pc-motor,deci pompa de injectie care e ceva bani ai economisito deja si injectoare,tu trebe sa te gandesti la performante bune fara a face nu stiu eu ce modificari,dar cum ai zis si tu masina este la tine,tu sti ce vrei cu ia,eu imi dau duar cu parerea,si la mine a fost studiata asta (daca citesti mai in topic vezi ca la un moment dat vroiam sa il schimb).....
si "razboiul" benzina/motorina poate dura o vesnicie,fiecare sustine cauza,tu trebe sa pui totu pe hartie si sa vezi ce ar fi mai bine ..... |
Cum trec si altii cu m3 turbo,altii care au 1.6 in acte si 12v sub capota,totul tine de buzunar si relatii!
Cred ca dizalul tau revolutioneaza lumea curselor. |
Quote:
baiatu nu da curse cu masina... dar comentariul tau a fost genial bravo ...! |
presupun ca nu sa inteles la skrisul de 7 size maxim :d asa ca nu are sens sa ma repet :d
dar totusi o sa o fac :d.. deci ... 1 vreau doar un pic mai multa putere sa am un pic de blana pe ea D: atita tot :d evetual vreau un maxim 200 de cai dintru tds :D sa fie de distractie :D( dar distractie la voi toti inseamna sa te dai dealatu cu tot ce poti :d..... pt mine si radu distractie este doar sa ne plimbam :d.. cu ea:d ca la show )... 2 daca vreau ceva cu adevarat ..... si ma tine capu la ce idioata este romania :D in vreo 2-3 ani prefer atunci sa stau cu asta asa :d si sa devina masina de strada:d.. ca sa imi iau o toyota supra din angilia :d.. si sa ma dau dalatu asa cum trebuie :d daca tot veniti cu tot felu de raspunsuri gen benzina benzina :d... si daca nu se intelege ..... dintr-un skris mai mare ps pt albatros :D da dar asta nu inseamna ca ai iesit din proiect :d.. vii cu parea ca si toti dar intodeauna vei avea prioritate fata de alti :d... si din acest motiv sper sa participi la proiect si in continuare daca nu mai activ :D... macar cu sfaturi :d.. pe care sa le iau si sa vad . ps ( mai activ inseamna , sa ne vedem mai des :d.. sa discutam :d dupa ce trece iarna garatez ca o sa ma vezi des pe acolo :D:) asa :d .. no sper ca m-am facut inteles ... akuma am gasit vreo 2 motoare :d... un complect cu cutie si restu la vreo 600 de euro :d... no si am sa ma gindesc :d... ce am degind sa fac.. cred ca ma bag intr-un 2.5 tds cel de 143 de cai :d... si dupa vad unde se poate urca safe :d.. na fara pistoane si restu skimbate :d... |
Quote:
Legat de diesel , cred ca cei care sunt impotriva lui nu au apucat sa mearga cine stie ce cu unul . Am avut ocazia sa invart si 525tds si 325tds si n`au nici un stres , sunt motoare foarte bune , care consuma foarte bine . Daca te hotarasti la un astfel de motor , n`ai ce regreta , asta ti`o garantez . In jurul ursului s`a creat in ultimii ani imaginea de benzinar pervers , insa nu vor toti de`a latul .... |
Quote:
si pina atunci :d. ma stabilesc doar la :d. viitorul apropiat :d. ceea ce inseamna :D.un motor 2.5 tds d... si gata :d. acolo ma opresc :D.. |
http://imageshack.us/photo/my-images/221/dscn0708.jpg/
Quote:
|
Quote:
is curios ce osa iasa cu luminilea alea sper ca nu ai vrun gand sa le pui ep la picioare sau mai stiu eu ce :lol: aaa era sa uit vezi ca eu ma-m dezabonat de la topic deci daca vrei sa ma intrebi ceva pe PM .... :D....ma-m dezabonat find ca acuma e a ta masina si nu are rost sa intru eu in dispute cu alti colegi,sper ca intelegi :D...... |
Quote:
|
Quote:
|
vreau sa stiu daca se poate pune .. servo pe masina mea :D.....
sau daca are servo ( stiu ca are servo frina ) ( fara abs ) nu are servo directie .. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning