![]() |
Re: Audi A4 (b5) OOOO
Mersi Andrei:D.. la primavara jantele vor fi revopsite sau daca gasesc pe cineva care se pricepe si daca ii posibil le voi polisha:oops::oops: daca stiti pe cineva de prin zona mea care se ocupa de polishat jante va rog sa ma anuntati:-P
|
2 Attachment(s)
Revin cu 2 poze de la zapadaaaaa:oops::oops:
|
Quote:
|
daca ar fi jantele asa de mari ca si inima lui nu ar mai trage masina deloc:))))):))))):)))))
|
pozele astea imi comfirma parerea ca pana acum cel mai bine ii sta cu jantele astea 8)
|
koala boy sa sti ca si mie imi plac jantele astea foarte mult si nu le mai dau ca si pe celelalte.. astea imi raman mie de tot..au Et-ul perfect, nu sunt foarte late si in primavara am sa le revopsesc (tot argintiu) deoarece vopseaua nu ii intr-o stare prea buna pe ele:sad: apropo daca cunoasteti pe cineva din Arad sau Timisoara care se ocupa cu vopsit jante si sablat va rog sa imi scrieti:D
|
is mai multi...eventual cand esti decis,ai banul si etc ma anunti...
pentru inceput te poti uita la sectiunea Timisoara...cred ca tochi se numeste omu,se ocupa cam cu de toate ce tine de povestea asta...dar mai stiu si altii care vopsesc si electrostatic si etc.. bafta |
sal.aprpo de audi A4 B5 voi tuna s i eu unul model 2001 si as dori sa stiu daca necesita ceva modificari masina sau ceva adausuri pentru jante in principiu de 18'' si cauciucurile aferete pe care le pot pune va multumesc
|
la jantele pe 18 talonul cauciucului trebuie sa fie maxim 40. Daca jantele nu sunt prea late sau prea iesite in afara nu trebuie facuta nici o modificare. Daca ai caracteristicile jantelor iti pot spune daca se potrivesc:D
|
Quote:
|
o varianta ar fi pt jante pe 18" 225/40/18 sau un 235/40/18 pt anvelope iar la jante un Et de 35 si J de 7,5/8.. Et sa nu fie mai mic de 35 (ex: un et de 30 la o latime de 8J ar putea sa iti frece in aripi) :-) un ET potrivit pt tine poate sa fie intre 35 si 45 zic eu
|
parerea mea e ca ar arata mult mai bine jantele polisate decat vopsite argintiu:shock:
|
Quote:
+1 :peace: |
Aveti dreptate baieti! Si eu as dori sa le polishez.. dar sa vad daca gasesc pe cineva sa execute operatiunea asta si sa vad si daca merita pretul:oops: daca stiti voi pe cineva care se ocupa de asa ceva astept nr de tel:D
|
in cluj este, intra la sectiunea cluj si la UFO customs parca si poti sa il intrebi. ;)
:peace: |
sau poti sa faci operatiunea asta singur, daca ai 1 saptamana libera, si un set de jante sa le pui pe masina ca sa te poti deplasa pana una-alta. :) ne auzim pe mess daca vrei sa iti dau un DIY pt a polisha jantele. :)
frumoasa masina. :D pune-i pozitiile in semnalizari, galbene. arata f bine. |
vladigrec - m.am uitat acum putin la sectiunea cluj dar nu am gasit nimic de genul UFO.. eventual voi cauta maine mai detaliat:D mersi mult!!
Detman - la penultima pereche de jante am incercat ceva de genul "DIY" si nu mi.a reusit:sad: .. oricum scrie id tau si voi intra maine sa vb poate imi arati alt videoclip si poate voi reusi ceva:oops: in legatura cu semnalizarile sa sti ca m.am gandit de mult timp dar inca nu am apucat sa merg la un electrician:oops::oops: lasa.mi te rog id tau si vb maine pe mess:-) |
uite aici :arrow: https://forum.4tuning.ro/37-cluj/214927-ufo-customs.html
|
Multumesc mult!! Deja le.am scris un mesaj sa imi spuna daca ii posibila operatiunea si un pret. Sper sa se poata face ceva ca ar fi mult mai frumoase polishate decat vopsite:oops:
|
ar arata muult mai bine, am observat si eu dupa ce le-ai lasat;) bafta in continuare si ce a zis Detman e o chestie foarte tare, si eu vreau sa imi fac asa la al meu;)
:peace: |
maine am sa ma duc pana la un prieten care ii electrician sa vb cu el.. o sa scriu si o sa pun poze cand le voi face.. sau daca reusesti tu primul voi vedea la tine:-)
|
momentan la mine nu ai sa vezi, am alte prioritati, cu toate ca nu e mare scofala sa faci, dar a mea necesita mult mai multa atentie:)
|
eu mi-am facut la passat pozitii in semnalizari. maine daca am timp o sa fac 2 poze si le postez pe forum, la topicul masinii. nu e foarte greu de facut, nu e nevoie de nush ce stiinta si diplome in domeniu. :P ai nevoie de 2 socluri, cablu, imaginatie si 4 perechi de papuci ca sa faci legaturile. si voilla ;)
ar trebui sa fac un DIY pt asa ceva. :) |
Quote:
in tm stiu ca se polisau jante ia legatura cu caius de pe forum ca el isi polisase mai multe seturi! |
JusT_SaY_BoBo - multumesc pt pont.. voi lua legatura cu Caius dar putin mai incolo cand se mai incalzeste ca nu are nici un rost sa le polishez de pe acum avand in vedere ca le folosesc si acum pe timp de iarna:D
Legat de schema aia..ar fi foarte bine venita:oops: |
sa o luam pas cu pas :
-o sa ai nevoie de 1 metru cablu subtire pt difuzoare. -eu am folosit 2 socluri de pe alte faruri , tu le poti folosi cele actuale de pe farurile tale. -cablurile o sa le folosesti pentru prelungirea firelor ( ca sa ajunga pana la semnalizari ) -ai nevoie de 4 pereche de papuci ( mama-tata ) pentru prelungirea firelor. -cu ajutorul unui letcon, am facut o gaura in semnalizare, atat cat sa intre soclurile originale de pozitii. - firele cumparate, folosite pt a prelungi soclurile , o sa le cositoresti de socluri. - pui becuri w5w galbene pe socluri si introduci soclurile in semnalizari. - conectezi papucii electrici, si voila. din lipsa de baterii, nu am reusit sa fac poze, sper sa azi sa iti pot arata . bafta. pt mai multe detalii ma gasesti pe mess : raulici_sm |
Am vb cu un prieten electrician si saptamana asta imi face si mie semnalizarile:oops: . Am vb cu el si imi deocamdata imi pregateste tot pt ca eu le fac pe aceleasi becuri care semnalizeaza..cu putina electronica. A spus ca imi pune si un buton sa imi pot regla luminozitatea:-) Abia astept sa fie gata:D
Astazi am vopsit semnalizarile laterale in negru:-) |
Frumos audi:).Eu sunt de parere ca arata bine si jantele astea de pe el.In rest multi km fara incidente in continuare:D
|
Multumesc.. si mie imi plac foarte mult jantele astea..daca ar fi vopsite sau polishate ar arata si mai bine. Sper ca in primavara sa le pot vopsi pt ca au nevoie deoarece sunt putin matuite:sad:
|
3 Attachment(s)
Am terminat si semnalizarile pana la urma:oops::oops: Atasez 3 poze informative.. voi face altele de calitate cand voi spala masina:-)
|
Interesanta idee.Incearca sa schimbi becurile de pozitie cu unele SMD:D
|
Ai vrut sa spui sa le schimbe cu LED-uri.
Care LED-uri pot fi normale adica de 5mm sau patrate cu unghi mare si luminozitatea mare sau de 10mm, sau de 3mm sau SMD :). Cele SMD (SubMiniature Device) sunt cele care se lipesc direct pe cablaj si permit o densitate mai mare de LED-uri intr-un suport de bec. Cu LED vei avea o imbunatatire semnificativa a luminozitatii si se vad deosebit datorita timpului foarte scurt de aprindere/stingere, dar exista riscul sa iti dea o eroare de bec ars pentru ca au rezistenta interna foarte mica in comparatie cu cea a becului normal. La avantaje se poate adauga si consumul redus al LED-ului. |
imi place, arata ft. bine asa !!!
|
Multumesc.. pai acum pozitia mea ii in semnalizari.. gasesc LED portocaliu de cumparat?? Am lasat pozitia sa fie in semnalizari.. in faruri mai am doar faza lunga/scurta si ceata:-) nu mai am si pozitie
|
Gasesti matrice de led-uri galbene pe fasung de bec.
Trebuie doar sa precizezi ce fel de fasung ai acolo. Cauta la bazar ca gasesti cu siguranta. |
Multumesc bluey.. am sa caut sa vad ce gasesc:-)
|
masina arata super tineo tot asa si fara incidente
|
multumesc sorinake:D
In curand (cand se incalzeste putin) imi voi da pleoapele de pe faruri jos.. asa ca daca intereseaza pe cineva sunt de vanzare:oops: |
Masina este foarte curata. Sa o stapanesti sanatos, iar un clean look eu cred ca i-ar sta fosrte bine.
|
2 Attachment(s)
PH 01 MSQ - multumesc mult pt aprecieri colegu:-) categoric un clean look arata mai bine ca orice (parerea mea):-)
Astazi am schimbat beculetele la climatronic deoarece jumatate era pe intuneric:-P am pus toate beculetele la fel si de o intensitate mai mare:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning