![]() |
vin
|
Re:
Quote:
|
baieti sper ca v-ati hotarat daca o sa veniti sau nu ... e ultima suta de metri cum s-ar zice :D eu sper sa veniti :)
|
eu unul vin.. cine mai mere? ;)
|
va astept... de acum vorbim direct duminica
era vorba si de o liniu.... aaaaa nu, nimic :twisted: :twisted: hai ca vb live aici :wink: |
se mai aude ceva de la timisoara?
|
vad ca nici pe topicul lor nu e nimic precizat...
|
Va invitam pe data de 23 Octombrie la Craiova
From: Al3xius
Subject: 23-10-2005 Racing Revolution !! Va invitam pe data de 23 Octombrie la Craiova unde Ghost Racing Team si Midnight Racers Craiova organizeaza o cursa de viteza pe 400 m ! Inscrierile se fac folosind formularul afisat pe 4tuning.ro ! Va multumim si asteptam cat mai multi reprezentanti Crazy Drivers la linia de start ! |
am dat detalii...pe data de 12nov ora 21:30 voi sa fiti in pit si apoi va preluam noi sa va ducem la destinatie :)
|
pfoai.. pe 12 tre` sa bem.. prietenii stiu de ce! :twisted:
|
Re:
Quote:
|
:peace:
|
stickere.
stikerele pe cand.? nu se mai aude nimik ? vrem sa avem Crazy Drivers in geam !!
|
Nu se stie pe cand exact ....... oricum un lucru se stie .....Stikerele ,tricourile si numerele se vor imparti la o cursa ..... park stikerele trebuia sa le faca Alex23GAM ... da uitate la topicu cu Stikere .... k mai este un topic facut pe aceeasi tema !!!
|
Noi ne`am gandit la niste parasolare.. Asteptam tel de la tipul care trebuie sa le faca ;)
|
buna idee
|
E buna si ideea cu parasolarele ... dar si stikerele sunt bune ... si avem nevoie de ele ... k nu poti merge pe strada cu parasolaru pe parbriz :lol: ... e buna tare ideea cu parasolarele .... k atunci cand masina sta pe loc , vede toata lumea scris mare CRAZY DRIVERS 8)
|
nu crek se referea la parasolar din ala.... e vb de ala ca un fel de banda care se pune in partea de sus a parbrizului :wink: ca asta :
http://www.maliburacing.com/images/l...windshield.jpg |
Atunci scuzele mele ... nu miam dat seama ... asa e mult mai bine ... da parasolar dinasta mere..
|
as
Eu votez in favoarea parasolarelor
|
Aici nu era vorba sa votam ... dar e o idee ff buna cu parasolarele astea ..... sa vedem la cat ne ajunge ... sar putea sa fie mai scumpe k stikerele .
|
mai aveti rabdare putin... nu a depins de mine... eu am vorbit de 2 saptamani!
sapt asta o sa ma duc iar sa vad ce au facut le-am dat model tot... |
alex tu faci parasolarele. eu fac stikerele.
ANUNTZ IMPORTANA CATRE TOATA LUMEA. SIGLA CRAZY DRIVERS SE VA MODIFICA. SE VOR DA LA VOT 2 SIGLE. EU MAINE SPER SA PUN CA MODEL 2. |
sal
ar fi cazul.. asteptam de mult sa avem crazy Drivers in geam !
|
Re:
Quote:
|
cat va fi un stiker?
eu crek o sa lipesc pe masina cu care umbla taimiu mai mult :lol: |
SIGLA NOUA -Propunere
1 Attachment(s)
8) cred ca e misto voi ce ziceti Mai trebuie sa dau niste finisaje [nu prea se vede numarul cu crazy drivers]
Mai are si mertan niste idei Asteptam si alte idei :D |
as
Sincer sa fiu sigla asta mie nu prea imi spune nimic
|
as
hehe se pare ca stikerul si parasolarul isi vor gasi locul...am gasit un urmas pt fost BIT
|
fiecare poate sa vina cu o propunere... nu se supara nimeni!
dupa ce vedem discutam :D |
1 Attachment(s)
Ma plictiseam intro ora pe la scoala si am desenat asta ......
|
apropo sigla aia pe care aam pus-o e prea complicata
m-am prins mai tarziu asta e :D Notice:UNA SIMPLA :!: |
guest eram eu nelogat
NU UITATI:Simplu dar misto cum are 4tuning :D |
ar fi bine sa nu semene deloc cu sigla 4tuning, n-are rost sa copiem...
|
bineinteles, doar ca unii nu stiu sa inteleaga..
|
Dak avetzi idei ... postati aici .. si eu am sa le pun in aplicare .... Scrieti si voi cam cum ati vrea sa fie sigla ....Si va rog fara certuri ..OK!!
|
dc trebuie schimbata ?! :lol:
|
a fost cineva din c.d. acolo?
|
nu vad prea clar utilitatea unei adrese de net de un metru lipita pe geamul din fata...
daca sunt doritori e ok, bravo lor ca fac reclama clubului, dar eu imi voi pune doar o sigla discreta si eleganta... de preferat sigla DEJA EXISTENTA |
ma ideea cu sigla ceva gen 4tuning a fost a lui mertan
asa ca ,nu va luati de mine bine :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning