Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   8 noiembrie ...... UNLEASHED (https://forum.4tuning.ro/439-baia/148530-8-noiembrie-unleashed.html)

bogo4all 13-11-09 18:08

Re: 8 noiembrie ...... UNLEASHED

Quote:

Originally Posted by jozsi555 (Post 2804544)
posturile mele o iau razna? asta nu am scris-o eu!!!!!!!!!! friday 13th sau ce?

Eu ti le-am editat ca ai facut double post.

frosty383 18-11-09 06:54

Buna seara!

In sfarsit am gasit forumul :D am si eu cateva poze multe si niste filmari destul de reusite, numai ca is cam mari.
Pozele leam facut arhiva si leam pus aici: http://www.DM383.net/7-8nov.zip (download direct)

Sant multe nereusite acolo.... si filmarile le pun pe youtube in curand.

joker69 18-11-09 08:17

Quote:

Originally Posted by frosty383 (Post 2817225)
Buna seara!

In sfarsit am gasit forumul :D am si eu cateva poze multe si niste filmari destul de reusite, numai ca is cam mari.
Pozele leam facut arhiva si leam pus aici: http://www.DM383.net/7-8nov.zip (download direct)

Sant multe nereusite acolo.... si filmarile le pun pe youtube in curand.

filmarile zic eu ca sunt mai importante poze au ami aparut sa revii dupa ce le descarci

EaGle 19-11-09 17:04

Ionutze tata, esti neserios, chiar NESERIOS. Cum e posibil ca dupa 3 saptamani sa nu trimiti inca banii ?
Asta e bataie de joc ...

IonutzMFF 19-11-09 17:49

Bani sunt tot in plic , crede'ma daca ai avea pe cineva sa ii dau personal ar fi mai usor , crede'ma pe cuvant ca nu am avut timp deloc sa ajung la western union frate .

EaGle 21-11-09 10:10

Cum frate in 3 nenorocite de saptamani nu ai gasit 10 minute ? Trimite-i prin curier, fa intr-un anumit fel. Are lumea incredere maxima in tine iar tu demonstrezi contrariul, nu e frumos.

IonutzMFF 21-11-09 15:12

Au trecut 2 saptamani nu 3

EaGle 21-11-09 17:02

Hai frate, suntem in 21, eu ti-am dat afisul in primele 2/3 zile din Noiembrie.
Eu vreau sa stiu un singur lucru. Mai trimiti banii sau nu ? Si spune-mi si cand cu exactitate daca-i trimiti.

Paco4golf 22-11-09 09:31

ce bani ?pt afis ? chiar asa de mult a costat afisul ? in cat sa stai in bani aia ?

Inteleg mno ca sunt bani tai , dar poate are si omu treaba

teen.ager 22-11-09 09:43

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2826689)
ce bani ?pt afis ? chiar asa de mult a costat afisul ? in cat sa stai in bani aia ?

Inteleg mno ca sunt bani tai , dar poate are si omu treaba

Cu criza asta poate are omu' nevoie de bani ..

EaGle 22-11-09 10:34

Paco, de ce nu-ti vezi tu de treburile tale ?

Nu conteaza banii, conteaza obrazul, seriozitatea ... !

Cine a spus ca eu nu am avut alta treaba cand am facut afisul ? Dar am fost corect, l-am dat atunci cand mi s-a cerut. Daca am face lucrurile atunci cand ni se scoala noua, unde am ajunge ?

Paco4golf 22-11-09 13:57

bine da nu trebuie sa suferi la mine de atata stiinta.inteleg ca esti super moderator si ca tu poti face si rupe pe forum.dar vezi ca poate omul are foarte multa treaba si o sa ti trimita.Nu cred ca sta ionutz in bani tai mai ales ca nu cred a fi asa multi ;)

numai bine si no lua ca pe o jignire ce ti-am zis , tio zic ca si simplu user de pe forum.

bafta

3SGE 22-11-09 14:58

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2827209)
bine da nu trebuie sa suferi la mine de atata stiinta.inteleg ca esti super moderator si ca tu poti face si rupe pe forum.dar vezi ca poate omul are foarte multa treaba si o sa ti trimita.Nu cred ca sta ionutz in bani tai mai ales ca nu cred a fi asa multi ;)

numai bine si no lua ca pe o jignire ce ti-am zis , tio zic ca si simplu user de pe forum.

bafta

Nu inteleg care e traba ta. Chiar daca ar fi vorba de 10 lei sunt banii lui si dreptul lui. Nu fi tu avocat. Tocmai de aia ca nu sunt bani multi trebuia sa se rezolve treaba.

EaGle 22-11-09 17:20

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2827209)

bafta

Ma nene, e vorba de 100 lei, nu ma intereseaza cati bani are Ionut, chiar nu judec persoanele dupa averea lor. Asa cum are timp sa stea pe forum are timp sa trimita si banii. Ideea este ca eu am rupt o parte din timpul meu, cateva ore bune in care puteam sa fac altceva mai constructiv.

Nu e o suma mare, se duce intr-o zi, dar cum am spus este chestie de seriozitate. Incearca sa nu faci pe avocatul lui, nu te-am tras la socoteala pe tine si nu ti-am atribuit lucruri nedemonstrate asa cum faci tu.

Fa mai bine si ignora tot ce am scris eu, fa-te ca n-ai vazut nimic, nu-ti ocupa memoria cu problemele noastre.

Din moment ce el a facut un topic oficial pe acest forum in care specifica CLAR ca este contracost, pe intelesul tuturor: PLATESTE, trebuie sa resepecte cele zise.

Ca sa nu mai spun ca firmele specializate cer preturi precum 100E doar pentru o sigla ...

Ah, si sa nu mai spun ca am mai primit pm-uri de la alti useri de aici care au aceleasi probleme cu el. Gen neacordarea stabilita a premiilor etc.

Paco4golf 22-11-09 20:13

lasa sosetele, punele la uscat :)

O sa ti trimita dar asteapta daca omu e ocupat :(

IonutzMFF 22-11-09 20:17

Ceea ce fac eu ma priveste doar pe mine Eagle , banii ii trimit maine sigur , dar cu siguranta nu voi mai apela la tine , pentru ca in loc sa discutam la tel sau pe mess tu alegi sa scrii pe forum . Am avut probleme in familie , personale , am fost bolnav , am avut foarte multe , ia zi cand ma vedeai pe mess sau pe forum?? seara tarziu sau cand am stat in casa bolnav vreo 2 zile , atat am avut de spus . Ms paco

Paco4golf 22-11-09 21:29

nai pentru ce . Si ionutzz eu om ;) de il prindea pe om gripa porcina?:-??

iontuzz e plin in baia mare de baieti care te puteau ajuta cu afisul , puteai vorbi cu TRX ca stie si el sa faca sau Soche , eventual te ajutam eu si mergeam la un suc si era mai ok ;)

IonutzMFF 23-11-09 08:36

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2828253)
nai pentru ce . Si ionutzz eu om ;) de il prindea pe om gripa porcina?:-??

iontuzz e plin in baia mare de baieti care te puteau ajuta cu afisul , puteai vorbi cu TRX ca stie si el sa faca sau Soche , eventual te ajutam eu si mergeam la un suc si era mai ok ;)

Am dat anuntuntul care vrea sa ma ajute trebuia sa vina atunci seara in parcare la mm . in fine , ma duc azi sa rezolv si gata

joker69 24-11-09 15:33

v-as recomanda sa lasati certurile sau sa deschide-ti un thread pentru ele eu tousi as vrea sa vad ceva video cu driifturile sa pozete cine are ceva filmari.multumesc anticipat

frosty383 25-11-09 18:08

Si eu stiu sa fac afise! :D Am facut cateva in liceu... acum mai mult pe net, dar ii aceeasi chestie. Daca mai aveti nevoie de ajutor, eu ma ofer.

grizli 27-11-09 01:05

Quote:

Originally Posted by frosty383 (Post 2836392)
Si eu stiu sa fac afise! :D Am facut cateva in liceu... acum mai mult pe net, dar ii aceeasi chestie. Daca mai aveti nevoie de ajutor, eu ma ofer.

trebuia sa te oferi si tu cand trebuia ;)

IonutzMFF 27-11-09 07:59

Gata , am rezolvat , ieri am trimis bani , scuze Eagle pentru intarziere

EaGle 27-11-09 17:55

Cu placere, acum totul este ok :) friends ca la inceput. Continuati la subiectul topicului va rog :)

joker69 27-11-09 21:34

da videourile cu drifturile nu mai apar,adica scuze nu trebuia sa postati asa de multe ca se pliciteste lumea sa se uite la ele

frosty383 28-11-09 09:44

da... am sa fac unu singur in care sa intre toate ca am filmat pe bucati, numai ca nu prea am timp mai nou

TRX 29-11-09 06:57

Se vorbea despre VTM ceva, parca ?

frosty383 30-11-09 14:28

video: https://www.youtube.com/watch?v=DrYJ8W8AfaE

IeD3vil 06-12-09 10:48

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 2827602)
Ma nene, e vorba de 100 lei, nu ma intereseaza cati bani are Ionut, chiar nu judec persoanele dupa averea lor. Asa cum are timp sa stea pe forum are timp sa trimita si banii. Ideea este ca eu am rupt o parte din timpul meu, cateva ore bune in care puteam sa fac altceva mai constructiv.

Nu e o suma mare, se duce intr-o zi, dar cum am spus este chestie de seriozitate. Incearca sa nu faci pe avocatul lui, nu te-am tras la socoteala pe tine si nu ti-am atribuit lucruri nedemonstrate asa cum faci tu.

Fa mai bine si ignora tot ce am scris eu, fa-te ca n-ai vazut nimic, nu-ti ocupa memoria cu problemele noastre.

Din moment ce el a facut un topic oficial pe acest forum in care specifica CLAR ca este contracost, pe intelesul tuturor: PLATESTE, trebuie sa resepecte cele zise.

Ca sa nu mai spun ca firmele specializate cer preturi precum 100E doar pentru o sigla ...

Ah, si sa nu mai spun ca am mai primit pm-uri de la alti useri de aici care au aceleasi probleme cu el. Gen neacordarea stabilita a premiilor etc.

Domnu' ionut nu-mi raspunde la telefon de ceva vreme, si vad ca nu sunt singurul in situatia asta. tu ai rezolvat, eu nu. Ionut, astept telefon de la tine. Nu ma apuc sa fac balacareala pe forumuri publice, dar cand zici un lucru, tine-te de cuvant... si cand mai ceri ceva, ridica-l de la fan. astept raspuns azi.

IonutzMFF 07-12-09 13:16

man , cand spui un pret , si la fan e alt pret , atunci nu ne mai intelegem , si parca ti'am dat offline cu noul meu nr

IeD3vil 08-12-09 02:27

Nu ai dat niciun offline, nu raspunzi la offline-uri, nimic. Astept sa ma suni sa clarificam problema. Daca e vorba de angeleyesuri, puteai sa suni daca am gresit ceva, si schimbam rambursul prin telefon!! posibil sa fi gresit cand am facut coletul. Nu sa nu raspunzi la telefon de n luni. Repet : cauta-ma. Nu e vb numai de transportul pt alea, ci si plata pe niste faruri pe care ti le-am dat "pe incredere" mai demult.

IonutzMFF 08-12-09 08:19

Nu stiu despre ce faruri e vorba , tu mi le'ai dat , eu ti le'am trimis inapoi , sau vrei sa'l intrebam pe flavius sa vedem ce are de zis cum i'ai tras tzeapa lui.

IeD3vil 08-12-09 18:56

omule, nu am tras nicio teapa, nimanui. mai ales lui :-)
nu stiu ce ai inteles tu, dar ultima data cand m-ai sunat ai zis ca rezolvi cu mine, ca el ti-a vorbit urat etc. inca odata: astept sa ma cauti, sa discutam.

MephistoBM 08-12-09 20:10

cred ca cel mai bine ar fi sa se inchida topic-ul si sa discutati treburile astea pe private

IonutzMFF 08-12-09 20:51

Bogo ti'am trimis mesaj de o ora sa stergi topicul . Daca nu mai ai timp pentru forum propun sa ne alegem un nou moderator

All times are GMT +2. The time now is 18:20.

- Copyright 2026 4Tuning