Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14797-versus-tare-marca-parerea-bacauanilor.html)

MON-u 29-04-07 14:52

Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)

nui nici o faza!Fiecare cu parerea lui!Eu is pasionat de aceasta marca si am incercat sami zic parerea,dar atat!Mie nu imi place sa intru in polemici cu nimeni de pe forum!Fiecare dintre noi cu ADEVARAT pasionat de microbul asta cred k are o marca si un model la suflet!Bafta baieti si numai bine!

cristi_407 29-04-07 22:41

Sageata nu tre sa imi dai exemplu un model de la BMW si unul de varf cum este M5 ca sa ma comvingi ca BMW e primul..Dupa parerea mea in ultimi 4 ani BMW a facut multe greseli..Si mie imi plac BMW-urile dar inafara de seria 6 si coupeul de la 3 nu imi place nimic..Si m-am cam satruat de faza cu BMW E TOT BMW..nu prea se mai potriveste..Parerea mea...Eu asa alege un EVO X in locul unui Seria 6

aleks 30-04-07 16:43

bmw a pierdut mult teren, cel putin in clasa medie si compacta, dar se mentine in carti bine la clasa mare
asta e concluzia mea dupa 2 ani de testat cam tot ce e model bmw audi si mercedes (cele la care am avut acces, desigur)
un mare mare plus pentru audi, cred ca e deceniul lor...

MON-u 30-04-07 22:13

Bravo tie dak ai putut sa testezi anumite masini de la marcile astea care isi impart piata de ani buni,nu zic Audi e o marca premium,foarte buna cu o calitate exceptionala care de cativa ani sa ridicat tare,mercedes isi continua drumul!Dar knd vezi k audi face parte din grupul VAG si imparte aceleasi motoare si platforme cu vw,seat,skoda,si dai 10.000 euro in plus!parca...!(asta la masinile din clasa compacta si medie)Da cei drept cei de la audi au propiile transmisii,dar eu unul nu mias lua un audi,ex:A4,2.0 tdi,motor care e pe tot grupul vw sau mai rau vechiul 1.9 tdi si sa dau o caruta de banii in plus si sa imi vad motorul pe zeci de masini!In schimb de la a6 in sus marca isi merita banii!Mi se pare jenant sa iti iei un sh,(ex:a6 cu 1.9 tdi si sa ai 105 cp si sa te iei la tranta cu bmw si mercedes)(in ultimii 10 ani ce marca a castigat cele mai multe trofee la concursul:Cele mai bune motoare la aproape fiecare clasa???.... BMW,nu face parte din nici un grup ci a mai achizitionat alte marci si lea readus pe linia de plutire,a ca designul e cum e in ultimii ani...(nici pe mine nu prea ma incanta cei drept)dar nu cred k cei care isi iau un bmw se uita neaparat la asta!A si sa nu uit cui nu ii place ce scriu sa nu citeasca!Parerea mea,repet!Bafta!

marius_lox 30-04-07 22:18

m-am hotarat!!!! maine vand si laguna si loganul si imi iau bmw!!!!:D

sageata 30-04-07 22:22

Quote:

Originally Posted by marius_lox (Post 878314)

trebuie sa mai faci si un imprumut in banca:D :D :D

MON-u 30-04-07 22:38

Quote:

Originally Posted by marius_lox (Post 878314)

Bun asa:D !Ma bucur k team convins!:lol:Dar ce laguna ai,ce motor si ce an?Bafta!:-)

® Al3cS ® 30-04-07 22:46

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 878322)
trebuie sa mai faci si un imprumut in banca:D :D :D

Depinde ce model isi i-a :) :twisted:

Boasa 01-05-07 00:14

ar trebui sa facem un fanclub BMW Bacau :D ce sa zic dupa ce am condus ultimul model de passat tind sa cred ca tehnologia este mult mai accesibila la majoritatea masinilor fata de anii precedenti, cei care cunosc sesizeaza diferenta

marius_lox 01-05-07 08:24

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 878362)
Bun asa:D !Ma bucur k team convins!:lol:Dar ce laguna ai,ce motor si ce an?Bafta!:-)

o am pusa la bazar!!! laguna 2002, 1,9 dci

aleks 01-05-07 09:34

la marcile premium am putea prelungi discutia la infinit, sunt suficient de apropiate ca si caracteristici incat diferentierea s-o faca doar feelingul propriu...

MON-u 29-05-07 20:12

asa e!Doar propia fascinatie si si afinitate pt acea marca te poate convinge!bafta si numai bine!
Nu mai are nimeni de exprimat nici o parere despre marca preferata? aaa...sa nu uit is POET...!!!(un secret, poetii nu scriu decat poezii=versuri!)

Codrin23 01-06-07 10:05

Eu sunt de parere ca japonezele isi cam impart primele locuri. Iar cand vine vorba de tuning la motor, masinile japoneze se preteaza la asta cel mai bine. Am vazut japoneze de 1000, 1500 de cp care ajungeau de la 0-300 km/h in 7.2s. Iar referitor la cerculetze si drift-uri (nush care lauda bmw-urile, ca ar fi fost primele) japoneziii fac drift-uri de prin anii '80. Bafta!

GTRs 11-10-07 00:59

fiecare om are dreptul sa aleaga ce masina ii place.La noi este o moda cu vw,audi,bmw,mercedes,masinile japoneze nu prea ne-au deranjat.Sper ca de acum incolo sa fie mai accesibile pt noi toti si sa dea dovada de siguranta,comfort si viteza...

Spillner 11-10-07 18:31

parerea mea ca japonezele sunt cele mai fiabile d.p.d.v al tuning-ului la motor.Pacat ca inca nu sunt accesibile si pt noi si ca taxele pt ele sunt cam mari dar poate pe viitor....cine stie...sunt un fan inrait toyota supra.

cristi_407 11-10-07 19:11

Cine nu e..Supra cred ca e visul orcarui pasionat de tuning..

Boasa 12-10-07 23:15

Si civicul e .... cum e

Cristy_mat 13-10-07 09:41

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 871693)
mai bine zis BMW a fost BMW,ca acum cam fura curent 8) si o sa ia vreo 2 palme de la Audi..8)

:lol: :lol: :lol: :lol: e o treaba si cu bmw, nush eu unu nu mi-as lua, e moda de'acu

Cristy_mat 13-10-07 09:56

mon pe langa BMW ce masini ai mai condus???(bine astea de''senzatie'' ma refer)ca vb lui cristi407 ne-ai innebunit cu BMW E TOT BMW, parca esti una cu care mai umblu eu, numa pe aia o aud toata ziua vai bmw, bmw.Iti zic ca sunt multe multe masini care lasa in urma bmw, nu o lua naspa dar prea copilaresti sunt astea

Spillner 14-10-07 02:45

BMW-ul este una dintre masinile care sunt performante si usor de achizitionat(oarecum)pt piata noastra dar nu este nici pe departe cea mai cea ...parerea mea.

MON-u 14-10-07 13:49

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1147054)
mon pe langa BMW ce masini ai mai condus???(bine astea de''senzatie'' ma refer)ca vb lui cristi407 ne-ai innebunit cu BMW E TOT BMW, parca esti una cu care mai umblu eu, numa pe aia o aud toata ziua vai bmw, bmw.Iti zic ca sunt multe multe masini care lasa in urma bmw, nu o lua naspa dar prea copilaresti sunt astea

pai...audi a6..2.5tdi 192cp..editie limitata(kit optic Zender)..,alfa 166..2.4jtd 200cp,alfa 156 2.0 jts 150 cp,audi 90 2.3i..150cp,serie 7 3.5i 210 cp,...plus o duzina de 1.9 tdi plictisitoare:lol: adica skode,vw,audi...:lol: :lol:

aleks 14-10-07 15:40

eu ma uit la bmw, si intr-adevar, nu mai e ce a fost odata, pentru ca piata s-a schimbat pentru toata lumea :)
multe greseli din partea stilistilor, in frunte cu chris bangle, traiasca familia lui de vizionar ratat, dar pe partea de motoare stau foarte bine, (chiar daca sunt conservatori pe sistemul transmisie cu lant, motoare in linie, transmisie spate) si (in ciuda evolutiei evidente a audi), nu se situeaza la modele premium sub alte marci ( nu inscriu aici ratari clare cum ar fi seria1, x3 sau seria 7 penultimul model)

Al3xxx 14-10-07 16:13

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1147054)

bine ca ai mers tu cu multe masini de senzatie ... daca omului ii place bmw ul bravo lui ... si aia de care zici tu stie ea ce stie ... :)

geani29 14-10-07 17:01

Părerea mea e că trebuie să fii pasionat ca să-ţi placă o anumită marcă de maşină destul de mult încât să investeşti în ea, deşi eşti conştient că nu-şi scoate banii la o eventuală vânzare:!: Aici mă refer la toţi cei "mici", ciupercile care investesc în dacii, bmw-uri mai vechi, opeluri şi ... oltcituri:lol:
Şoferi sunt mai mulţi, dar pasionaţi.... mai puţini.
Consider că ăsta-i rolul acestui forum, de a aduna pasionaţii de maşini şi nu doar şoferii cu maşini scumpe.
Şi cine e pasionat... se ştie;) :rolleyes2

Bmw_Rulllzzz 15-10-07 09:21

mdea....bmw-ul e tot bmw :lol: a fost ceva tare, si inca mai este. intr-adevar sunt masini cu mai mult potential, dar asta nu inseamna ca este devansat de logan sau alte marci fantoma copii ale unor marci de renume. nu dau nume dar se stiu destul de bine ;)

Cristy_mat 15-10-07 10:44

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1148849)
bine ca ai mers tu cu multe masini de senzatie ... daca omului ii place bmw ul bravo lui ... si aia de care zici tu stie ea ce stie ... :)

l-am intrebat pe om ca eram curios care-i problema.Of m-am saturat sa fii tu ala care stie si cunoaste tot

si ziceti ca eu caut samanta de cearta.....in fine.....oricum parerea mea este ca pana si banalu 1.9 tdi mon da ceva senzatie mai mare decat un e21 stock, fata de un urs si mai ales modificat ma dau in spate cu 1.9,ala da, am mers cu unu si am vazut ce stie.doar modificat zic ca e mai senzational.

Al3xxx 15-10-07 12:56

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1149846)
si ziceti ca eu caut samanta de cearta.....in fine.....oricum parerea mea este ca pana si banalu 1.9 tdi mon da ceva senzatie mai mare decat un e21 stock, fata de un urs si mai ales modificat ma dau in spate cu 1.9,ala da, am mers cu unu si am vazut ce stie.doar modificat zic ca e mai senzational.

vrei sa spui ca un rechin cu un motor mai mare si bine intretinut nu te da pe spate ?
compari 2 masini care au diferenta de varsta de 20 de ani si spui ca nu te da pe spate ?
uite si alu mertan ca e si ala vechi ... si ia zi acum ca ia schimbat motorul nu te da pe spate ?
==============================
luati-o usor, nu ca pe o disputa personala, ci ca pe o disputa de idei, va rog-aleks

Cristy_mat 15-10-07 16:04

tocmai alex ca daca vb de un urs, da nu am ce zice la un motor de 20,jos palaria da senzatie dar si asta depinde in ce privinta, eu am mers cu unu cu motor de 1.6 si era obraznic,dar la un rechin de 25 de ani cu un motor mai mic si lasat asa de 25 nu vad ce senzatie poate sa-ti dea,nu cred ca doar tractiunea spate e asa senzationala, totusi e vb de 25 de ani, si in acesti ani s-au facut multe.....si ursi aceia de pe la curse cate zeci de modificari au???
si din toate masinile pe care le-a enumerat mon, nu cred ca tu vai dom'le ramai la rechin, nu??creca tot un 2.5 de la audi alegi macar...si pana la urma si la acel banal 1.9 mai faci cate ceva tot da ceva, eu asta nu pricep care-i banalitatea acestui motor???ca sunt pe mai multe versiuni, sau ca e 1.9tdi si pe wv audi skoda seat de aia??eu il vad banal doar ca il vezi peste tot pt ca ceva putere are si consumu e bun, doar atat ca este cautat.daca o luam asa motoare de 1.8,2.0,2.5etc etc nu numai pe bmw gasesti....E ceva normal ca fiecare sa aiba o slabiciune pt o anumita masina si mai ales o slabiciune pt marca pe care o detine

si acu alex chiar nu vad de ce iei tot ce zic eu ca pe nush ce, ca la tot ce zic te iei de mine, chiar asa profesor esti???cum a zis si aleks nu o mai da ca pe ceva personal, macar de pm daca ai ceva cu mine......:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :?: :?:

Spillner 15-10-07 18:39

Superba,Uimitoare,Performanta,Eleganta,Rea,Nestema ta,Orbitoare,Vijelioasa,Atragatoare...nu poate fi decat Super Nova :) :) :) :) Ce tot atata va certati...:)

MON-u 15-10-07 22:11

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1150312)
tocmai alex ca daca vb de un urs, da nu am ce zice la un motor de 20,jos palaria da senzatie dar si asta depinde in ce privinta, eu am mers cu unu cu motor de 1.6 si era obraznic,dar la un rechin de 25 de ani cu un motor mai mic si lasat asa de 25 nu vad ce senzatie poate sa-ti dea,nu cred ca doar tractiunea spate e asa senzationala, totusi e vb de 25 de ani, si in acesti ani s-au facut multe.....si ursi aceia de pe la curse cate zeci de modificari au???
si din toate masinile pe care le-a enumerat mon, nu cred ca tu vai dom'le ramai la rechin, nu??creca tot un 2.5 de la audi alegi macar...si pana la urma si la acel banal 1.9 mai faci cate ceva tot da ceva, eu asta nu pricep care-i banalitatea acestui motor???ca sunt pe mai multe versiuni, sau ca e 1.9tdi si pe wv audi skoda seat de aia??eu il vad banal doar ca il vezi peste tot pt ca ceva putere are si consumu e bun, doar atat ca este cautat.daca o luam asa motoare de 1.8,2.0,2.5etc etc nu numai pe bmw gasesti....E ceva normal ca fiecare sa aiba o slabiciune pt o anumita masina si mai ales o slabiciune pt marca pe care o detine

si acu alex chiar nu vad de ce iei tot ce zic eu ca pe nush ce, ca la tot ce zic te iei de mine, chiar asa profesor esti???cum a zis si aleks nu o mai da ca pe ceva personal, macar de pm daca ai ceva cu mine......:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :?: :?:

pai hai sa facem urmatoarea treaba...eu am curajul sa ma iau cu tine cu seatul tau 1.9 de 110 cp si 250nm la 1800 rpm ...chiar dak am un amarat de bmw de acum 25 de ani cu motor de 1.8 carburator de 98 cp..cu o singura conditie..sa ma mai astepti putin sa ii pun carburatorul original...ATAT!..si sa vedem atunci dak o sa iti schimbi parerea..:lol:chiar dak o sa ma faci dar iti spun eu k o sa ramai placut surprins de ce poate un bmw! carburatorul e pe drum,azi am facut comanda de el..:D Numai bine!;)

Andr3i 15-10-07 23:10

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1151103)
pai hai sa facem urmatoarea treaba...eu am curajul sa ma iau cu tine cu seatul tau 1.9 de 110 cp si 250nm la 1800 rpm ...

Pariez pe Seat clar... si garantez si o distanta de minim vreo 2 masini daca stie sa-i dea :twisted:

Cristy_mat 16-10-07 10:47

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1151103)
pai hai sa facem urmatoarea treaba...eu am curajul sa ma iau cu tine cu seatul tau 1.9 de 110 cp si 250nm la 1800 rpm ...chiar dak am un amarat de bmw de acum 25 de ani cu motor de 1.8 carburator de 98 cp..cu o singura conditie..sa ma mai astepti putin sa ii pun carburatorul original...ATAT!..si sa vedem atunci dak o sa iti schimbi parerea..:lol:chiar dak o sa ma faci dar iti spun eu k o sa ramai placut surprins de ce poate un bmw! carburatorul e pe drum,azi am facut comanda de el..:D Numai bine!;)

ok...pun si ban jos daca vrei.cand este gata treaba ma anunti:twisted: :twisted: nu am mers eu cu-n bmw pe distante mari, nu l-am pus la mari incercari dar din cate am vazut mi-am dat seama cam ce pot...dar si asa sunt 2 chesti
1.nu inteleg banalitatea motorului 1.9
2.orice ar fi BMW NU E TOT BMW,sunt multe altele muuuult mai smechere, un ex renault 5 care il avea uga,ala da

Quote:

Originally Posted by Spillner (Post 1150576)
Superba,Uimitoare,Performanta,Eleganta,Rea,Nestema ta,Orbitoare,Vijelioasa,Atragatoare...nu poate fi decat Super Nova :) :) :) :) Ce tot atata va certati...:)

jos palaria sandule pt tine

Bmw_Rulllzzz 16-10-07 14:56

omu nu a zis ca te face, ca sa pui banu jos. dar a zis ca ai sa ramai placut surprins. cat despre bmw...daca nici aia nu mai este masina, atunci seatul este "muuuult mai smecher"

Alex69 16-10-07 17:26

:))))))))))))))) :))))))) :)))))) :)))))))

Cristy_mat 16-10-07 18:51

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1152172)
omu nu a zis ca te face, ca sa pui banu jos. dar a zis ca ai sa ramai placut surprins. cat despre bmw...daca nici aia nu mai este masina, atunci seatul este "muuuult mai smecher"

nu mariusica, nu zic asta ca este mai tare seatu, nu motoru 1.9, ca sunt seaturi smechere cu motoare stock...in fine, ziceam ca sunt masini care bat la fund bmw, daca o luam asa toate sunt masini frate, 4roti un colac si un motor, te duce pan la tara.8)

parerea mea de bacauan este ca nu bmw este cea mai tare marca

Bmw_Rulllzzz 16-10-07 21:00

aaa...asta-i altceva. parerea mea de posesor de bmw este aceiasi. ca sunt masini mult mai tari ca bmw-ul, dar nu ff multe si nici prea frecvent intalnite :-P

Cristy_mat 17-10-07 10:55

mariusica tot la chestia asta ma referisem si mai sus, nu intra masina mea la cea mai smechera, in fine, uite spre ex la banii care-i face un bmw 3 sa zic 01,02 as alege tot un leon dar quatro 180cp, zic ca e mai smecher,nu la vro9000e aduci una smechera, na eu am mers pe diesel ca era consumu pe primu loc si vroiam si ceva putere, nu pt curse asa pt romania:lol:

=======================
iar te rog: fa un singur post, nu 2 unul dupa altul, nu-i asa de greu-aleks

aleks 18-10-07 14:06

inca 10 posturi sterse...
va rog eu, incetati cu certurile personale, faceti asta pe privat, pe mobil, cu porumbei calatori, pe mess, cum vreti, dar nu pe topicuri...
tot ce ati obtinut de aici a fost plictisirea cititorilor cu niste detalii care nu intereseaza pe nimeni, legate de abilitatile si capacitatile unuia sau a celuilalt, plus o dusmanie intre voi, bonus.
va rog, niciun cuvant in plus pe subiectul pe care va tot certati, altfel dau avertismente
multumesc

Alex69 18-10-07 14:08

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1155291)
inca 10 posturi sterse...
va rog eu, incetati cu certurile personale, faceti asta pe privat, pe mobil, cu porumbei calatori, pe mess, cum vreti, dar nu pe topicuri...
tot ce ati obtinut de aici a fost plictisirea cititorilor cu niste detalii care nu intereseaza pe nimeni, legate de abilitatile si capacitatile unuia sau a celuilalt, plus o dusmanie intre voi, bonus.
va rog, niciun cuvant in plus pe subiectul pe care va tot certati, altfel dau avertismente
multumesc

mie mi-ai dat si asa :???:

aleks 18-10-07 14:16

ti-am dat cartonas, fara warn
3 warnuri= ban temporar
tu ai doar un cartonas, nu produce efecte

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning