![]() |
Re: Oltcit Club 11RL - B 01 UXD
Atunci inseamna ca nu a facut priza bine cu metalu, din cate stiu este un lucru important si trebuie curatata tabla foarte bine.
Pai ce sa zic...spor la refacut desii ar fii fost mai bine daca nu munceai de doua ori! |
zi-mi si mie te rog aia e sonda care se leaga la ceas de presiune ulei cu ac?
|
Quote:
|
da am vazut ca a crapat aripa :( pacat ca arata bine
|
te'am vazut azi :D dadeai pedale :))
noi eram aia 4 care ne uitam la tine , eu eram ala cu geaca neagra si cu creasta si paulik era ala cu geaca albastra :P |
Quote:
|
am vrut sa ne bagam in seama cu tn dar am vazut ca ai treaba si am zis sa nu stam pe capul tau :))
|
Daaaa şi ce ocupat era dând la pedale :))
|
acum arata cam ciudat masina . pe o parte are semnalul portocaliu iar pe cealalta are semnalul clar.ai gasit alte lupe mai bune? PS: draguts si oltcit-ul tau julaikos. nice and cleen
|
Sincer chiar felicitari, desi recunosc ca nu prea am intrat la sectiunea oltcit, decat acum un an sau doi cand urmaream un oltcit albastru cu rosu, adica partea de sus cu rosu, ma rog, ceva ok si placut ochiului, dar si masina ta imi place si povestea ei bineinteles. Felicitari si poate o vedem turbo, si mai am o intrebare ca tot vad ca sunteti oltcitisti pe aici:D am o injectie de pe un motor boxer de 2200 cmc, am instalatie, ecu, injectoare corp clapeta... Se pot adapta pe motorasul asta de 1.1 sau 1.3? S-ar putea sa am si chiulase de injectie de pe un 1.6 tot boxer.
|
slabe sanse sa se potriveasca acele chiulase la oltcit, iar daca , printr-o minune s-a potrivi, instalatia de injectie o sa fie neavantajoasa, pt ca am inteles ca este de pe un motor de 2.2 litri, iar motorul de oltcit are 1.3...deci consum de benzina cacalau...
|
e grele ce vrei tu sa faci dar nu imposibil . tre sa te apuci serios de munca. scuze de offtopic
|
Hai omule cu itp ala odata sa ne plimbam si noi cu ea:rolleyes2
|
Quote:
|
Vreau sa aud un muscle car:lol:
|
inseamna ca bujiile de la mine isi fac treaba cum trebuie...
|
vezi ca zi a venit unu cu un matiz B 53 SEL care era parcat in fata ta a tras un sut in nr dp fata si un scuipat pe parbriz. tovarasi de-ai tai?
|
Eu eram cu matziul:lol:
Cel care a dat cu piciorul si a scupat masina era chiar proprietarul:lol::lol::lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
vand ceasu de presiune ulei(stanga),raid hp, fara sonda, 60 lei negociabil
|
ce mai e nou cu micuta?lipseste de cv vreme de la locul unde o vedeam de obicei
|
te-am vazut saptamana trecuta prin real , masinuta statea lenesa langa a mea :) arata super mie unu asa imi place chiar si cu chitu crapat , jantele sunt super :)
|
avem noutati:) dupa 2 saptamani de chin masina are in sfarsit itp.....adica poate sa circule Legal:D...urmeaza sa ii pun farurile la loc si sa pun niste treburi la punct, sondele la ceasuri ulei in cutie, alt ulei in motor, niste reglaje pe la frane, pe la culbutori pe colo pe colo si mai vedem....
|
In sfarsit dupa 3 luni de cand ai adus masina are si ea ITP.Si poate faci ceva cu telefonu ala si raspunzi!:-)
|
felicitari :D
era bine de stiut si care sunt motivele pentru care ar fi fost respinse(afar de jante si noxe) ca sa stii sigur ce trebuie remediat.... :P |
Quote:
|
atunci mai e de lucru...
apuca-te de strans parale :lol: |
Quote:
|
ia-ti consumabile si te astept ;)
|
Quote:
cred ca te-am vazut cand ai iesit cu masina la plimbare. o vazusem de ceva vreme si abia asta seara m-am gandit sa o caut pe 4tuning:D ! imi place cum arata masina! sa o stapanesti sanatos :D |
Quote:
|
Te-am vazut ieri la spalatorie la republica pe acolo , m-am apropiat de ea am admirato putin ce imi place la ea e faptul ca nu atrage atentia adica doar daca sti observi jantele , oricum este superb oltcitul :)
|
de vanzare 2500 ron sau de vanzare hayon jante + butuci , faruri etc
|
1 Attachment(s)
dai separat butoanele cu acel contact + cele doua ceasuri (ce e incercuit in poza) si eleronul
|
nu se mai da nimic...aveam nevoie de bani urgent sa-mi iau ceva....nu s-a dat atunci nu se mai da deloc
|
Quote:
|
mai ales suflet,la cate injuraturi si-a luat e si pacat s-o dea :lol:
|
masina a ajuns unde trebuie:) adik la doctor :P
urmeaza sa i se schimbe discuri de frana pe fata, placute, reglati culbutorii , puse sondele pt ceasuri, schimbat uleiul si filtrul, montat alt panou de sigurante etc, dupa urmeaza refacerea aripilor spate si sper o evacuare monstruasa:evil: |
1 Attachment(s)
Attachment 1971168
a ajuns la bulau nu la doctor :twisted: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning