![]() |
Re: Comanda Model Car World
SUper. Thanx pentru comanda promo.
Sarbatori fericite la toata lumea :) |
Multumim mult, si craciun fericit :D
|
Salutare,
Urmatoarea comanda cand se va da? Am ochit niste motociclete la reducere :help: Bikes in Scale este tot una cu Model Car World ? Asa vad eu :?: |
Probabil in ianuarie! :)
|
daca doresc sa comand urmaotarea macheta:
http://www.modelcarworld.de/relaunch...13&language=de cat ma costa in total cu transport,comision,etc. ? Masina este 11.95 Euro. |
costul masinii, + 10 ron posta, + 10 ron comision + 5 euro transport din germania (5 euro in caz ca mai sunt altii 4 care fac comanda o data cu tine)
Sper sa nu fi gresit cu ceva. Apropo de masina, este si modelul gri cu dungi negre exact ca cel real, insa trebuie sa fii pe faza cand apare, eu pe ala il am. |
S-a mai strans lume pt comanda?? Pot sti cand se va face urmatoarea comanda??
|
pai ultima comanda nu a ajuns inca, pt urmatoarea daca vreti ceva ...strangeti bani, si cand ii aveti atunci va anuntati, ca sa nu mai facem ,.,,,vreau si eu dar nu am acum, etc.
eu sper sa ne strangem iar vreo 4 -5 dupa aproximativ 15 ianuarie. am pregatit deja niste bani, vedem atunci ce si cum. |
Inca nici nu a venit nici comanda prededenta! Probabil prin ianuarie pe la jumate urmatoarea ... :)
|
Quote:
|
In principiu de noi depinde, cum reusim sa ne strangem, si cat de repede depunem banii lui promo. Apoi el e cel care decide cu comanda.
|
Eu si Cristi_Iasi ne bagam si noi la comanda urmatoare.
|
Ma bag si eu cu vreo 2 1/18.
|
Pai deschideti deja o lista! ;)
|
ce hotarati sunteti....hai sa vedem cati mai raman pana la final...
|
Da...chiar are dreptate Promo : )))
|
1 Attachment(s)
Dupa cum am mai spus, 2- 1/18.Cu conditia sa ne strangem 4,5 ;) .
|
Sa vad cum imi merge vanzarea, vreau si eu sa ma bag cu ceva 1/43, doar sa se puna banu in miscare.:-P:-P
|
pana pe 20 ianuarie ne strangem de o comanda ? hai 1 avem , ne mai trebuie 4....
|
eu ma bag sigur
|
Cam pe cand vor sosi machetele pe care le-am comandat in decembrie?
|
In maxim o saptamana ... "spune" siteul MCW! :( Ca deh, au fost Sarbatorile! :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
aceasta e comanda mea, e prima data cand fac comanda aici si nu ma pricep, poate se uita cineva care se pricepe si imi spune daca e totul ok. Multumesc!!!
|
se mai fac comenzi pe MCW...m-ar interesa si pe mine 4 modele
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
imi cer scuze insa s-au facut 6...0763637224 sau (YM)[email protected]
|
1 Attachment(s)
Trebuia sa-l modifici pe cel existent .. nu sa faci alt word! :)
Am modificat eu ... :) |
da, mi-a sters si mie datele si 2 modele din comanda! :(
|
1 Attachment(s)
le-am unit eu... nu e problema.
drake...stai in regie ? in camin ? :) hahha...unde o sa le tii acolo...o sa vina colegii sa se joace cu ele .... |
Tocmai ce incercam sa rezolv problema ..insa am vazut ca deja s-a postat varianta buna...imi cer scuze de neplacerile cauzate...ms promo
Scuze daca fac offtopic..insa nu stiu unde sa postez...pt cei interesati de machete 1/24 si 1/43...dau la schimb pe 1/18 indiferent de producator sau model...cei interesati pm..si va spun si ce modele sunt si ce producatori |
Fa-ti thread la VANZARI/CUMPARARI machete pentru trebuirile astea! :-P
|
"drake...stai in regie ? in camin ? hahha...unde o sa le tii acolo...o sa vina colegii sa se joace cu ele ...."
Stai linistit Promo..si-au invatat lectia ...:)) ..nici nu isi permit sa se uite ..apoi sa le atinga ..:P |
baietii scuze daca am incurcat pe cineva cu privire la comanda machetelor insa deja le-am comandat...deci ma retrag...inc-o data imi cer scuze.
|
Ce oameni !:shock:
|
Quote:
|
cine a mai ramas pana la urma ? spuneti-mi...sa stiu poate mai caut oameni in alta parte... oricum sa fie clar..pana pe 20 eu vreau sa dau comanda....adica pana tunci sa am banii....vreau sa stiu pe cine ma bazez...
|
eu raman cu cele 3 modele pe care le-am trecut. daca poti (promo) te rog scrie-mi pe PM cum se procedeaza cu banii, nu am mai facut pana acuma comanda si nu stiu!!!
|
Citeste tot threadul si o sa gasesti toate lamuririle! :)
|
Quote:
|
Promo, de ultima comanda ce poti sa ne spui ? Cam pe cand sa ne asteptam sa vina ? Merci
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning