![]() |
Re: How about piercing?
Quote:
|
Quote:
'r'ai al dreacu' de mincinos bah :) |
am facut pierce-ul in buriceeeelllllll :):):):)hehehehehe maine bag poza:P sunt happy .... nu am lesinat ... nu m-a durut ... ma duc si la control peste 3 zile ... sunt happyyy acum urmeaza next upgrade ...... sala si plaja everyday ...... si sunt done :D
|
upgrade..lolozaur! :) stage 3? 8)
|
ioi ...
stage 1 : mai multe gauri i ureche stage 2 : un pierce in sparanceana stage 3 : pierce in buric stage 4 : pierce in limba and so on .... :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
are vara'mea piercing in limba...si uneori jur ca ma tenteaza sa vad ce are'n gura:):)
pacat ca mi-e verisoara... :):):) |
lasa ca o sa caute altzii .. si o sa iti zica si tzie ... :lol:
|
dap...are 20ani...si are de 3ani piercing in limba...
la inceput vorbea putin aiurea...nu putea articula cuvintele... si acum uneori mi se pare ca vorbeste putin ciudat :) |
stiu ca si o prietena buna de a mea are pierce in limba ...
de vorbit poate vb bine ... si articulat si tot doar in prima saptamana a avut probleme ... 3 zile nici macar un cuvant nu putea scoate :D si regim ... supa exclusiv ... |
...valeu...cred k dupa astea spuse,rata celor care vor sa-si puna pierce in limba,scade dramatic...:) :) :)cu mine in frunte...
|
care ii partea care te afecteaza cel mai mult ?
sa nu potzi vorbi 3 zile ? sau nu iti place supa ? :lol: :lol: :lol: |
moama...sa nu vb je 3!!!!! zileeeeee????si daca era vb numai de una...darmite 3?????imposibil!!!:) :) :)
|
1 Attachment(s)
am pus poza cu traba din limba :lol: api este un mic secret acolo sa nu te doara limba 8) sa luati calmante vreo cateva zile da de mancat tot asa greu o sa fie cel mai indicat e sa mancati supa si chesti de astea ce nu trebe mestecat mult :-P
|
trixi ... oare nu este cineva care s-ar bucura pt umpic de liniste ... de cam 3 zile ? :lol:
|
leyza...grats!
spark:poate iti vine greu sa crezi,dar nu...ideea e k vb zilnic cu multi oameni...:)...deci ma tin tare p pozitii,no pierce for me!!! :) :) |
aham bine faci ..
no pierce in limba ... da` in alte locuri nu te tenteza ? spranceana ... buric ... and so on ? |
...la buric..:) isi mai smk...am lantisor p talie...;)...iar la sprinceana...ce sa zic...totusi am 30 d ani,desi nimeni,cine ma cunoaste nu s-ar mira...:) :)daar d o vreme buna ma tenteaza un tatuaj,mic...si nu e imposibil k sa ma bag k fina-mea se ocupa exact cu de-astea...asa ca incurajari pls...:)
|
ye ye ... :)
si eu mai demult am vrut pierce si in spranceana ... si un tatuaj fain cu un scorpion pe gamba .... dar pana la urma am renuntat la ideile astea tovarasa are pierce in nas ... |
am o prob cu un dragon...mic,si neaparat colorat!!!;)
|
eh` .. dragon ...
da` de un devil mic si simpatic ? ce ai zice |
trixi daca nu-s prea ...hmm cum spuneti voi nesi... arata si u o poza :D nu de alta dar is curios mai ales ca ai zis ca la 30 de ani nu ar zice nimeni nik....
ps: sa nu-mi zica nimeni ca "CURIOSII MOR REPEDE" sau alte expresii :) :) |
curiosii mor repede .... da` mor fericitzi .. :lol: ;)
|
...su nesimtirea nu prea am treaba,k traiesc intre soferi:D ,dar poza nexam,k ma ia mama dreq daca Psycho se apuca de analizat...:oops:
...si dragon va fi,k isi dragon d foc dupa zodiazul chinezesc...si chiar ma reprezinta...;) |
......pai si ce poa sa gaseasca dak analizeaza ....? :lol:.....eu zik k isi clateste si el ochii
|
de park nu-l cunosti...:)
|
hmzzz.... am auzit k cercelul in limba iti detelioreaza smaltul dintilor treptat .. in timp ....
PS ieri veneam d l plaja si in drum spre casa am vazut o tipa cu cercel in : spranceana, nas, buza,, si sub buza,3 in ureche; un tatuaj bratara pe mana dreapta .... si cam atat am putut s observ ! arata k dracu !!!!!!! nu mi-a placut neam .....!! asa k ... am ajuns la o conlcuzie ..... CE E MULT STRICA !!! |
foarte adevarat ... ca ce ii mult strica ..
da` un pierce fainutz ... am spus unu ... sau un tatuaj mai micutz si mijto .. poate arata chiar foarte bine. totul e sa nu faci excese. |
Quote:
cat despre pierce in limba, tocmai si-a pus o amica de-a mea acum 3 zile, nu a durut-o, pt k a facut un anestezic, si intr-adevar s-a umflat limba, a mancat iaurt si supa o zi, dar acum e ok, si poate vorbi, manca, etc fara probleme... |
...nu va fi intr-un loc vizibil....:)..sure!
|
trix tu esti berbec ? sau am eu impresia prost? :D
|
nu , e doar loca :D
|
Quote:
asta stiu si eu :))))) ;) intrebam doar ,ca si eu tot dragon sunt ..hmmmm ciudat ... si mai ciudat e ca stie ca-s berbec si nu a zis nimic... 99% esti berbec ..hoatzo :lol: :lol: |
oops am incurcat borcanele... ea e de foc eu de pamant..e diferenta :oops:
nu mai mergea editul :( |
meyyy,da ce probleme aveti voi cu dragonul meu!!! :) :) :)altfel isi rac..dar asa tatuaj nu vreau :)!!!
si cum adik isi loca????eu????ma confundati cu cineva...:) |
nah` bine ... eu is iepure de foc ... ;) de ce conteaza
oricum .. trixi .. referitor la pierce ... te-ai mai razgandit .. sau ramai pe pozitzie .. adica NU :D |
la pierce NU hotarit!!!:)...am io impresia,sau voi chiar vreti sa ma convingeti sa-mi schimb parerea???
|
nu neaparat ... eu doar eram curios ...
si oricum .. referitor la tautaj ... ai zis ca o sa pui poza ... ;) sa nu cumva sa uitzi ... :) |
Spark..te rog,sa-mi dai un copy-paste,unde am promis eu poza..:D ...dar mai vad eu ;)
|
nah` bine ... my bad atunci ..
dar ai mai primit cereri in privintza asta ... si tuningboy park ti-o zis sa pui poza ... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning