![]() |
Re: De unde vine nick-ul fiecaruia ?
al 11 mi-am pus numele de slim shady dar cs jok de cand a aparut!! adik jukam ca m-am lasat akum mi se pare mare porcarie sincer
|
n-o sa va vina sa credeti..
chiar nu va asteptati deci ca sa inlatur misterul: vine de la faptul ca imi place sa fac drifting si sunt din Iasi va las sa va reveniti dupa soc... |
Spark pt ca ...
nush` ... asa mi-a venit ... oricum am vrut sa fie tot ceva care incepe cu litera S ca imi plac astea care incep cu S ... si am multe ... dar dak vretzi abureli ... Spark vine de la faptu` ca scot scantei cand merg cu masina ... :lol: :lol: :lol: and so on .... nsuh`... |
seba era luat:P
asa k am ales sa mai pun 2 vocale la sfarsit:P hai noroc |
tau de la zodie si nu numai!:D
|
Duruselu.... vine de la numele meu de familie Durus... si il folosesc de mult... de mic .. mai bine zis.. pe mirc.. messenger...
|
era odata melodia aia cu "doar eu pot nu-jtiu-ce"
si...mi s-a parut mijto...cred...ca inca e...:D |
Sl1V3R la inceput a fost Sylver apoi Sl1V3R.Nickul asta l-am avut d knd m-am apukt sa joc CS[d kre m-am km plictisit] si nu numai[nfs,heroes]
|
Vad ca iti place sa scrii 1337...
nex·us (nhttp://cache.lexico.com/dictionary/g...GIF/ebreve.gifkhttp://cache.lexico.com/dictionary/g.../GIF/prime.gifshttp://cache.lexico.com/dictionary/g.../GIF/schwa.gifs) n. pl. nexus or nex·us·es - a means of connection. Pe scurt, eu sunt omul de legatura ;) |
sau mai este si varianta .. Star Craft ... ;) :lol:
|
Ar mai fi si Stinky, dar cui i-ar placea nickul asta? ;)
|
Nick-ul meu vine derivat din numele meu de familie(Zuchiathi)....am primit-o de la colegi dar shi profesorii totzi ma iau cu "Zuky" pentru ca le este greu sa imi citeasca corect numele de familie
|
Zuchiathi? Din ce tara vine numele asta? Aveam o colega la liceu careia ii zicea Al-Khalaileh. Mi se limba plimba :-P
|
Quote:
|
Supra de la Toyota Supra, masina mea preferata si Master, because I am the Big PIMPDaddy. 8)
|
Quote:
Tu esti ma zeul zeilor!;) Sa-mi dai o poza cu tine pe privat ca sa te am sa te pun pe perete sa fac plecaciuni in fatza pozei!;) |
Quote:
nu mai pot de ras:))))) on topic - la mine cred ca se intelege ce e cu nickul : Alex din cartierul bucurestean Rahova :) |
Quote:
Ok, o sa-ti dau o poza, ca sa ma venerezi zi si noapte. |
Suferi de grandomanie exacerbata si... daca mai continui asa, te pandeste unu' pe nume BAN ! :wink:
|
Quote:
|
Quote:
Back to topic frate. Am facut destul off-topic. :???: |
La mine e mai simplu. In liceu in primele ore din clasa a 9-a eu ieseam la tabla si culmea.... chiar stiam! Sa nu intelegeti k sunt vreun tocilar inrait, dar pt faptul k le mai ghiceam colegii mi-au zis Dexter.Bine acum nu mai e valabil k la facultate am alte porecle, iar in oras alta si nah. Dar Dexter mi se pare .... mai diferit dak pot zice asa. Si 20 sunt anii care ii am pana pe 16 ianuarie.
|
gabi u de unde ai nick-ul asta ??? :D:D:D8)
cand eram la liceu mi-a placut mult sa joc baschet dar din pakte nu prea am fost AS in a juca si tot injuram de.... iar colegii erau mereu uimiti k ma aud injurand pt k de felu meu...rar injur si nu prea ma auzeau injurand atunci m-au poreclit juana_man.am acest nick din 97-98 si tot n-am invatat ink sa joc baschet :D in ger la faculta multi nici n-au stiut cum ma cheama |
eu am un seat toledo tdi,pe mirc aveam toledo_tdi, mam plictisit de el si zic eu ca suna mai bine asa . Seat_TDI
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
PointMaster este un nume pe care-l folosesc de 6 ani, am fost intr-un clan de CS in care toti aveam numele P.M. ( Ex: PrintMaster, PlayMaster etc. ) , este numele de pe mess si de pe toate site-urile/forum-urile pe care sunt activ. Cand nick-ul "PointMaster" este luat, folosesc "BAROSAN" (numele actualului clan CS) :-) . Mi se zicea "Mega" pentru ca sunt disperat de calculatoare si "Pusca" - de la "Pusculita" (am o taietura mare pe scalp ) , in momentul asta toti prietenii imi zic "Point".
|
la mine se trage de la proportii..............
|
Nick-ul meu vine de la o masina...nu cred ca ati auzit de ea asa ca nu o sa mai va mai aburesc prea mult...
In clasa mi se spune mosu` pt ca ma considera astia intelept...eu le zic nepoti:lol: |
Quote:
|
lol Too many young masters among us.... :lol:
|
V8 pt ca masina pe care o am acum e V8 si liniutele alea 6 /// /// reprezinta numarul cilindrilor de la masina pe care am avut-o inainte
dar de fapt ma cheama adi:D :-P |
Quote:
|
De la nr de inmatriculare a scooterului :)
;) |
"Clauditza"- asa ma alinta prietenii :p Cu acelasi nick ma gasiti pe toate forumurile auto:D ID-ul de mess se aseamana, dar clauditza,logic, era luat de mult :rolleyes2 :evil:
|
Criwar...e de vreo 8 ani nicku asta...de cand am descoperit eu pcu si netu...si vine de la Crisan Warrior :)...eram un mare luptator pe atunci...acum ma lupt cu viata :)
|
sunt pur si simplu un visator si am avut perioada cand jucam cs si am avut acelasi nick...rezulta --> dreamer
|
Peter...de la.......:roll::blowme::paper::tetter::confused: .....Petre..
|
danutSZY..........my real name si SZY......de la nr de la my car
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning