![]() |
Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul
Sa mentinem thread-ul la curent daca tot la masina se lucreaza in continuare.
S-a facut partial revizia tehnica insemnand : schimbat filtru ulei,benzina,aer,ulei,garnitura baie ulei,garnitura surub golire ulei,ulei,au fost reglate farurile. Urmeaza sa fac aerisirea si sa montez cutia de viteze + probabil un set de cauciucuri V-uri .. insa sa vedem valurile din mare :) Jantele le voi revopsi iar culoarea ,nuanta nu fac decat sa le las surpriza " custom paint pentru AZEV-urile mele " :) Mai sunt de montat ceasurile stalp si consola centrala. |
Munca multa,si foarte multa pasiune
|
vad ca si tu investesti foarte mult in masina ta,si se vad si rezultatele,o Calibra frumoasa intradevar
|
Multumesc frumos maestre,masina a intrat in service pentru urmatoarele :
- Schimbat C.V / bielete directie , pivoti - Schimbat antigel - Verificat baterie ( inlocuit ) daca-i cazul - Reverificata partea mecanica - Revopsit jante :D ( secret ) - Schimbat anvelope,valve - fata/spate + o mica surpriza..... alaturi de pregatirile pt. viitoare expozitie,multumesc inca odata MGS auto. Ocupat cu motiunea de cenzura retrag PSD-ul de pe sosele pentru ceva vreme,voi reveni in forta cu pozele si intreaga istorie... intr-o noapte va trebui postat tot:) |
eu stiu ceva de jante :))) da tac ... ia zi vecine :))) sti un job si pentru mine ... nu de alta da tre sa ma apuc sa investesc ceva in masina si eu :P o vopsea 1 alta :D un rosu dala bagabont :D dala combinotozaur ... dala din nuante multe cum numai tu stii sa faci
|
Nu Alex,tu nu stii nimic de jante pentru ca totul se schimba de la o zi la alta :) Loc de munca,daca am sa aflu ceva,cumva,am sa te anunt insa te dezamagesc daca iti spun faptul ca mai e cineva la coada ( din nefericire ).
Cat despre culoare,aia nu-i o problema , o facem oricand sau te sfatuiesc oricand numai ca ... sa treaca prafu asta din tara asta sau sa ne inghita cu totu. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Masina maine intra la dezechipat unde altundeva decat la MGS auto:
- Fete usi , panouri laterale spate,stalpi decorativi interior,geamuri spate,trapa,oglinzi,bandouri,faruri,stopuri. Dupa demontare masina intra la pregatit pentru inca 1 mana de vopsea si-alte 3 de lac si sper ca de data aceasta sa iasa impecabila 100% acum e doar 95% icercand sa o perfectionam :) - In timp ce masina este la vopsit , 1 din jante pleaca la indreptat dupa care acelasi lucru ca si la masina, revopsite... insa de aceasta data vopseaua va fi customizata la maximum,ce va iesi ramane de vazut momentan nici eu sincer sa fiu nu stiu insa las vopselurile si pistolul sa-si faca datoria :) urmand a monta alte anvelope / acestea. - De montat alarma - De montat ceasurile stalp - De montat ceasuri consola centrala - Voi reveni cu poze de cand am masina si pana in momentul de fata cu toate cele lucrate la aceasta. Pentru moment adaug cateva facute undeva-n Bucuresti :) |
Doamne cum arata masina asta. Tony nota 10 ii mult prea putin.
Cand ma gandesc ca si masina mea ii verde :D |
Quote:
|
deci masina asta ma imbolnaveste!!!:shock:
|
Ma uitam acum la pozele cu masina si ma gandeam......sigur mai tii minte cand cineva zicea cam asa:"baietii astia nu au nici o treaba cu tuningul" :)))...cred ca acum ai demonstrat ce ai avut de demonstrat..BV
|
:shock:pe zi ce trece ne uimesti. Astept sa ma anunti ca vei avea nevoie de mine la 4tuning,dar din timp....................Felicitari pentru munca depusa
|
Este o maşină cu un interior frumos lucrat, cu un exterior frumos lucrat, şi cu o culoare corect aplicată. Astea sunt plusurile.
|
Mersi frumos :)
Masina acum este dezechipata,urmand lucrarile de care amintesc : - Mana finala vopsea,3 maini lac. - Revopsit jante , inlocuit anvelope. - MOntat alarma,ceasuri suplimentare stalp,ceasuri suplimentare consola centrala. - vopsit etrieri Si-om vedea ce-o mai urma:) |
Toate-s bune :
- Jantele sunt in filler, cauciucurile au sosit. Marturisesc ca voi renunta la valvele ascunse intrucat nu sunt utile. - Pana vineri masina va fi revopsita urmand a monta alarma,ceasurile si cutia de viteze. |
Quote:
|
Ce pot sa zic decat ca stiu cum arata inainte masnia , dar acum nu am vazut-o decat in poze. Sper in curand sa o vad si stiu si bineinteles cata munca a depus omuletu asta pentru club si ptr masina. Nu pot sa zic decat sa mearga mai departe ca merge pe drumul cel bun. Bafta tony
|
Ca PSD-ist po-sa zic ca ne incapatanam sa intram la guvernare insa vad ca si masina se incapataneaza sa isi primeasca noile modificari nefiind vopsita nici saptamana asta dand rateu la graficul facut pentru montat. PSD-ul inca mai astepta insa cu siguranta va face again o impresie buna,en`joy si tin la curent cu modificarile si starea actuala.
Se va mai adauga in scurta vreme (cred) husa capota custom si posibil inele capota , ma mai gandesc. |
salut,inelele sunt sa nu se deschida capota in mers,sau am inteles eu gresit,
|
bv omule. masina a iesit bestiala. nu am cuvinte. bv. esti tare.iti urez spor si bafta in planurile care le ai . Respectele mele.
|
Salut Addy_Gaman,' inchidere suplimentara capota ' pentru a nu se deschide in mers.
Multumesc mytzu0789,s-a lucrat mult si se lucreaza in continuare e greu insa se poate. |
Adaug 4 anvelope iarna Goodyear 185/60/15 daca tot a venit sezonul rece.
Saptamana asta tremit la facut si necasaru pentru husa capota custom. Intre timp voi apuca sa montez si AZEv-urile / masina iar celalalt set il pastrez pentru zapada ca deh :) Masina am terminato de vopsit acum mai sunt micile detalii care te omoara,iti mananca timp si ai nevoie de mediu uscat de care nu dispun absolut deloc momentan tinand cont ca ploua si e vreme nasoala-n Bucuresti :) Voi reveni cu toate detaliile puse la punct pentru a face treaba asa cum trebuie , en`joy. |
Ai o masina de vis.Felicitari.
|
Multumesc frumos,abia astept sa o spal sa ii pun jantele la loc pana vine zapada.
|
Prea riscant să circuli cu aşa maşină iarna. Mai ales că este făcută cum trebuie si este mare păcat.
Necazul se poate īntāmpla oricānd. Mai ai o altă maşină? |
vreau sa metionez ca am citit cam tot de pe threadul acesta.
IN PRIMUL RAND: Felicitari petru o calibra ca la carte culoarea este dementiala, interiorul ce sa mai zic...bestial!!! se vede ca ii dedici foarte mult timp acestei masini. Eu personal iti vad masina ca un motiv in plus pentru mine sa imi iau calibra...de mult visez la una..si sper in vara sa reusesc sa-mi indeplinesc visul.Vreau sa arate ca a ta:)).cel putin culoarea si bodykitul:X:X. Felecitari inca odata petru o masina de vis! te rog un sigur lucru baga in lista ta de mess si dgl_stefan93 sa imi mai spui cate ceva de calibre si tuningul la ele mersi! |
In primul rand sa iti multumesc pentru cuvintele frumoase si in al doilea rand sa-ti spun ca stimez tare mult faptul ca urmaresti acest thread. Calibra este o masina frumoasa din nastere,fiabila cu un consum relativ decent insa care iti mananca foarte mult timp si foarte multi bani din viata. Trebuie sa o iei de la 0 ca sa consideri ca ai putut scoate ceva din una,mie unul cel putin in 3 ani mi-a mancat 6 insa incet incet ajung sa nu regret,mai am mici detalii de pus la punct dupa care voi posta noi poze,momentan sa ma duc sa echipej jantele si poate sa le si montez ( cine stie ) acum avan brock-urile aela pe 15 echipate cu anvelope noi de iarna 185/65/15 - Blackstone Alaska.
Toate bune si frumoase,saptamana asta apare si husa de capota si montatul ceasurilor suplimentare,voi reveni cu poze :) |
pai hai cu poze sa vedem....
ps: ati scot uleiul de la aia?:D |
FRUMOASA RAU MASINA TA...FELICITARI pentru tot ce ai realizat in cadrul proiectului tau!!E BESTIALA OMULE....AI GRIJA DE EA si spor in continuare,in ROMANIA rar mai vezi o masina asa,mai ales ca dispunem de atata "sprijin moral"(stie toata lumea la ce ma refer: drumuri si oameni indeosebi).
|
tot ce pot zice este, FELICITARI !!!! sincer sa fiu am ramas masca si de o ora citesc thread-ul tau...:lol: inca o data felicitari si tine-o tot asa.
|
iti multumesc ca mi-ai oferit un wallpaper frumos ce-mi stapaneste desktopul de ceva vreme (bine inteles cu PSD-ul tau ) multa bafta in continuare !
|
Am citit topicul de la inceput cuvant cu cuvant.Am rams uimit.Cata pasiune s-a investit in aceasta masina (sa nu mentionez si partea financiara investita).Pur si simplu nu mai am cuvinte.Mai rar oameni ca tine ! Respect ! Ai grija de masina !
|
felicitari pentru munca depusa dar mai ales pentru vopsea...te-am vazut pe strada pe la rond la 23 si e super smechera...ai punea sa imi lasi si mie un pm cu codul vopselei...am vrut si yo ceva asemanator pe masina,dar mia iesit decat pe o usa perla..si dupa aceea cand am luat toata vopseaua nu a mai iesit.:(...usa fata/dreapta e diferita de masina...
|
Am avut ocazia sa "zaresc" si eu in seara asta masina la SelGros.O bijuterie de masina, ce arata mult mai bine live.Felicitari.
|
Am montat si gluga,eleronul luneta. In scurta vreme promit ca voi posta fotografii cu toate cele pentru moment sunt la gradul de selectie a acestora.
|
Superba masina. Felicitari, chiar este una dintre cele mai frumoase din tara.
Imi dai te rog un PM cu detalii referitoare la transplant. Tot din NE in XE. Pret/Timp/Manopera. Multumesc |
Ai nevoie de : motor + instalatia de pe partea dreapta (de injectie) , cutie de viteze ( poate fi folosita si cea de pe Ne insa nerecomandabil. Tampoanele si toate cele sunt pe aceiasi pozitie si identice daca vine vb. de Opel Calibra , Opel Vectra.
|
6 Attachment(s)
Cateva poze nu foarte reusite insa promit ca imi voi dedica 1 zi pentru acestea. N am uitat cum am promis intreaga istorie scrisa insa nu am simtit ca este momentul potrivit pentru a o face si nici nu am avut timpul necesar. En`joy!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning