![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
Quote:
|
=))=))nu driftu o sa fie unde a fost si prima oara ,el a zis ca cei care au masinile expuse sub audostrada sasi ea de inbracat pentru ca e foarte mult curent.
|
Quote:
|
adik u crezi k la noi in mall aveam doar kebab nu?:rolleyes2 o sa iasa frumos nu va mai panicati degeaba ..;)
|
Ce bou sunt :| Pana in momentul asta am trait cu impresia ca e saptamana viitoare evenimentul :(
|
ehee era bine sa fie SI saptamana viitoare....ne mai plimbam si noi prin tara ;;)
|
defapt in mall nu e mec....doar kfc,zamfir,un restaurant chinezesc,spring time,bonita.....deci aveti de unde manca....
|
Quote:
Quote:
daca vii, sa ma anunti ;) |
Apropo pentru toti sa stiti.
Sambata program Ora 13:00 Demonstrati Rally (mitsubishi evo 8 ) Dan Necula Ora 14:00 Demonstrati Motoare si atv Ora 15:00-18:00 drift demonstrati Ora 18:30 Show Robotul de la WHITE SENZATION OLANDA In ziua respectiva o sa fie si Car audio si tuning Duminica de la ora 11:00 la 18:00 FINALA NATIONALA a Campionatului National de Car Audio - Duminica se sustine proba de SQ (inclusiv Trofeul Pasionatului) Campionatul National de Drift, Demonstratii libere – Free Style, fiecare participant va primi diploma de participare. Etapa oficiala de drift, premiul 1,2,3 Demonstratii HAI & KNS - 4TuningDRIFTERS !!! Demonstratii auto & moto (drift and tricks) |
Prezenta Obligatorie.
|
PLECARE SPRE PITESTI!
BUCURESTI NORD - PITESTI => plecare 06:19 => sosire 08:52 Trenul personal nr. 9021 => bilet intreg: 10.9 ron => bilet redus(elevul cu carnetul de note vizat + buletin): 5.45 ron PLECARE SPRE BUCURESTI! PITESTI - BUCURESTI NORD => plecare 17:15 => sosire 19:06 Trenul accelerat nr. 1796 => bilet intreg: 21.9 RON => bilet redus(elevul cu carnetul de note vizat + buletin) 16.45 ron |
Quote:
|
ceva spalatorii in apropiere de euromall?
|
Da chiar acolo la petrom sau la benzinaria aia OMV au amandoua spalatorii chiar langa moll
|
Quote:
|
Quote:
|
Stie cineva pentru maine si poimaine daca va ploua sau nu?
|
nu va ploua maine :) si va fi soare :D duminica va fi innorat :)
|
|
apropo,puteti sa postati o harta sau cum gasesc locul??sunt din craiova si nu am fost la acest mall vreodata!!multumesc
|
Salutari!
Ne puteti oferii si noua o lista cu masinile inscrise sau un nr aprox de masini? Un program? IMI CER SCUZE DACA SUNT DEJA PUSE DAR EU NU LE-AM VAZUT :sad: |
deocamdata in pitesti ploua rau......si aglomeratie :(((((((((((((((((
|
Quote:
aglomeratie e peste tot...nu ploua rau, doar picura...dar daca tie iti place sa exagerezi, exagereaza cu altceva, nu mai speria lumea ;) |
nu-i nimic...maine si poimaine va fi frumos :D DOAMNE AJUTA!!
|
Quote:
Apropo pentru toti sa stiti. Sambata program Ora 13:00 Demonstrati Rally (mitsubishi evo 8 ) Dan Necula Ora 14:00 Demonstrati Motoare si atv Ora 15:00-18:00 drift demonstrati Ora 18:30 Show Robotul de la WHITE SENZATION OLANDA In ziua respectiva o sa fie si Car audio si tuning Duminica de la ora 11:00 la 18:00 FINALA NATIONALA a Campionatului National de Car Audio - Duminica se sustine proba de SQ (inclusiv Trofeul Pasionatului) Campionatul National de Drift, Demonstratii libere – Free Style, fiecare participant va primi diploma de participare. Etapa oficiala de drift, premiul 1,2,3 Demonstratii HAI & KNS - 4TuningDRIFTERS !!! Demonstratii auto & moto (drift and tricks) |
sper sa ajungem si noi la show..asa cum kyl`u si cu baietii reprezinta frumusetea noi speram sa facem mare panarama cu bubuieli,rupturi cazaturi claie peste gramada acolo!va salutam si o rugaminte..data trecuta fetele frumoase au fost numai la "standuri"rugam insistent sa avem si printre noi dame ca parca altfel te trage inima!:D va salut si succes cu t s!
|
Multumesc frumos!
|
am si yo o intrebare... as veni la acest eveniment...dar habar nam cat costa intrarea??? imi poate spune kreva kt costa intrarea k vizitator nu k participant??? multumesc anticipat
|
nu costa nimic intrarea :p
|
man eu din cate stiu nu costa nimik intrarea...asta stiu eu....acum pikollo stie cel mai bn
|
Intrerea nu costa nimic , la fel ca si data trecuta . Sa speram ca avem timp frumos ca restul vine de la sine .
|
si este usor de gasit euro mallul asta k e prima oara knd o sa vin in pitesti...dak ma poate indruma cineva cu niste indicatii ajutatoare??? multumesc frumos
|
e chiar langa autostrada cum cobori.
|
"Show Robotul de la WHITE SENZATION OLANDA "
c robot e asta? din pacate nu pot ajunge si eu cu corolla"AE86". nu cu masina! |
Cum e vremea inainte de event?Azi?
|
Merge cineva din craiova mâine? Că eu ajung doar duminică.
|
acum ploua:sad:
speram sa se mai potoleasca:-) va tinem la curent:twisted:electric |
Quote:
|
Sper sa se potoleasca ploaia...
Daca nu se potoleste...se Anuleaza tot Show-ul? :) |
Nu cred ca se anuleaza nimic:)