![]() |
Re: Freehand Design Usergroup
multumesc :*
|
Ma bucur ca va place si ca o folosesti, Alex :)
|
Multumesc si eu evo' si multumesc ca miai sustinut ideea:*:D.
|
oooo :P ce tare....
sa inteleg ca o noua idee ar fi ca fiecare sa.si ia un desen personal si sa puna sigla asta langa? |
Mda cam asa ceva:)..care vor..nu e obligatoriu:).
|
Daca nu stiti sa introduceti desenul:
https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/10206-semnaturile-voastre-facute-500x100-pixeli-maxim.html Postati cererea voastra in acest topic (impreuna cu bannerul gol si desen ul care trebuie introdusa) ;) |
Ma acceptati si pe mine in grup ?
|
nu se prea mai ocupa nimeni de usergroup..
|
era vorba de un moderator nou pe sectia asta,dar nu sa mai facut nimic..
pacat,ca sunt multi care deseneaza frumos. |
Asa e.....pana la urma este o chestie de mandrie personala sa faci parte din usergroup-ul asta....este un fel de recunoastere a talentului fiecarui desenator de aici....asta e parerea mea cel putin....
|
cum intru si eu in freehand design grup?
|
Mai baieti, de usergroup se ocupa LKS, care nu cred k mai este interesat; deci pana nu va fi desemnat altcineva care sa se ocupe de grup, topic closed !
|
Pai hai să găsim o soluţie, ai vreo propunere, o variantă alternativă?
Nu īngropam topicul pentru că un om n-are timp să se ocupe de treabă... |
solutia e simpla... il inlocuiti pe lks cu altcineva, cineva bun la freehand si care frecventeaza des foruml
|
Evoluzione sau Ace Axel....eu sunt prea nou :D !
|
si eu il propun tot pe evo(care acum probabil ne injura ca postam aiurea:lol:)
omu e in permanenta on si chiar se implica ;) |
Nu va injur, stai linistit :) Seful Aleks a pus o intrebare, ii raspundem.
Eu nu pot decat sa va multumesc pe voi doi pentru incredere. Ce zic eu ca ar fi bine, sa nu fie responsabil un singur om, sa fie doi oameni... Eu va propun useri precum Ace Axel (multumire pentru implicarea lui de atata timp), radu.3 sau alt user care sa fie prezent si implicat pe forum ;) |
Quote:
Tu si radu voi intrati zilnic pe forum si va implicati (sfaturi,critici etc.) poate mai sunt si altii,dar de voi 2 stiu sigur :D |
Da da ! Merg pe aceeasi idee cu skyZZo. Vorbind foarte serios acum Evo este necesar sa fie cineva care sa se ocupe si de noi desenatorii. Asa cum ziceam apartenenta la usergroup chiar conteaza pentru ca vezi ca esti acceptat de oameni cu aceeasi pasiune pentru desen ca si tine , care inteleg ce faci tu pe foaie , care iti pot comenta lucrarile si care te pot ajuta cu sfaturi si iti pot arata clar ce , unde , cum ai gresit si cum poti indrepta greselile ( lucruri pe care tu , ca desenator , nu le vezi la fel ca unul neimplicat in desenul ala ). Tu , Evo , si Ace Axel am vazut ca sunteti foarte activi pe forum si de aceea prounerile si alegerea mea sunteti voi. Haideti sa rezolvam problema asta odata si-odata !
|
Subscriu.Evo si Ace sa se ocupe de partea aceasta a forumuli.Asta daca doresc si ei desigur
|
evo sau ace axel....asta spuneam si eu...si sper ca de data asta sa nu fie reguli asa strice pentru aderarea la grup...
|
Quote:
Spor la desenat in continuare ! |
Quote:
|
da frate...dar inaintee se cereau reguli stricte...si adevarul e ca nici lks nu era perfect...
|
Daca tot sustii chestia cu regulile stricte ia enumera cateva sa stim si noi ce reguli sticte erau..de esti tu asa ofensat din cauza lor..
|
Hai sa stabilim ceva reguli pentru viitor, pentru ca aderarea la grup sa nu fie subiectiva... Iata propunerea mea...
Pentru a adauga un user in grup, moderatorul trebuie sa tina cont de: - ideiile userului (cat de originale sunt ele, daca folosesc sau nu tehnologii noi, daca respecta mediul...) - calitatea desenului (cum arata, linii, hasura, detalii...) - activitatea userului pe sectiune (daca nu intra decat o data pe an, nu prea are rost...) Un refuz pentru aderare la grup trebuie motivat mai amanunt, sa stie userul in ce trebuie sa se amelioreze pentru a intra in grup. Si eu zic ca un user care bate doi membrii FHD la provocari sau castiga un challenge de grup sa poata adera la grup (din moment ce e activ pe sectiune). Ce ziceti de asta? Propuneri, modificari, ceva? |
Prima cu tehnologiile si respectarea mediului..nu prea mi se pare ok..poate acel user nu are treaba cu conceptele.
|
Da, ai dreptate... Dar sa se tina cont nu inseamna ca atunci cand userul nu tine cont de mediu nu mai are voie la grup, sau daca nu le are cu conceptele... Insa este un plus pentru aderare.
Originalitatea poate fi si stilistica, un fundal, o pozitie, un bodykit, chiar si un stil de a desena sau hasura :) Originalitatea, mie, mi se pare ceva important. Dar se face cum vor userii... Sa se exprime cati mai multi pentru ca sa fie cat mai echitabile regulile de aderare :) |
Evo...sper sa nu te superi pe mine, dar sunt de parerea lui cristi, cea cu tehnologiile noi si mediul e pe langa. Noi facem in mare parte styiling aici, ca tu le ai cu tehnologiile, motoarele, etc. e cu totul altceva, nu trebuie sa generalizam la toti. Si degeaba face fundal bengos daca desenul ii extrem de naspa.
P.S: nici cu ultima parte nu sunt de acord. Cea cu "daca un user castiga un challenge de grup sa poata fi acceptat in grup". Challenge-ul de grup poate fi de doua feluri: unul mare, in care se baga (aproape) toti granzii(Andrei, igerr_all, Alex, celalalt Alex, etc.) sau un challenge de grup care nu prezinta prea mare interes si participa doar incepatorii sa zicem. Ei bine, daca unul dintre incepatori castiga acel challenge inseamna ca poate adera la grup? Nu chiar. P.P.S: Chiar daca ma repet, propun ca responsabil cu usergroupul sa fie, daca nu Ace_Axel, un user care chiar le are cu desenul, dar care este considerat-de cei care hotarasc acest lucru-capabil sa decida daca un user poate intra in usergroup, si daca nu, sa-i explice ce, unde, si cum sa lucreze pentru a progresa la capitolul la care nu se descurca. |
eu am alta parere...
sa fie un numar limitat de locuri... 16....20...32 nu stiu exact cati suntem acuma in grup... ca un user sa intre in grup altcineva trebuie sa iasa... adica se face un poll cu o tema.. care castiga ia locul in grup... la fel daca un user nu posteaza nimic nou (desen) ...jumate de an ..sau un an .. eu zic ca poate fi scos din grup..... cum credeti si voi :) |
Mie unul nu mi se pare normal sa fii eliminat odata ce ai primit statutul de membru.Doar daca nu mai este activ.In schimb sunt de acord sa fie aceptati useri care au cat de cat habar despre desen.Iar ca un user sa fie aceptat ca membru,sa fie supus la vot de catre membrii existenti daca intra sau nu.Parerea mea.
|
Ba dimpotriva.....din moment ce memrul usergroup-ului nu mai are activitate pe forum o perioada de timp relativa mare (3 - 6 luni ) si nu a mai postat nici un desen , mie mi se pare normal sa fie exclus. De acord si eu , Evo , cu radu si cristi.....nu cred ca este musai ca un user care vrea sa intre in grup sa se priceapa la concepte , mediu si tehnologii ..... mi s-ar parea mai normal ca , criteriile de acceptare sa fie calitatea si detalierea desenului , activitatea in postare pe forum de noi desene si capacitatea de a suporta anumite critici si sa le urmeze ca si sfaturi pe viitor sa-si indrepte greselile pe care le face.....De asemenea , mi-ar placea sa cred ca in usergroup nu va fi loc de orgolii si critici din invidie , sau de "tonuri de inaltime" pentru ca nu isi au rostul intr-un usergroup....Astea sunt opiniile mele si sper sa-l constituiti cat mai repede ;) Succes !
|
uite eu la regulile strice ma refer atunci cand lks nu era de acord cu aderarea noastre la grup...uite sa nu zic de mine dar radu.3 ziceti ca nu merita sa fie in grup?...eu zic ca da...are linii clare se vede si in ultimele desene...si eu zic ca as merita...daca nu e asa sa ma contrazica cineva...eu deasta nu am mai postat desene...cand s-or linistii apele atunci vin cu o groaza ...pun o lista mica: bmw e30 2,5 turbo, seat leon cupra putin stilizat pe laterale , e36 coupe , lancia delta 1,9 tds si inca cateva...si dupa cum ati vazut ca sunt ultimele desene adica ursuletii aia eu as zice ca am progresat mult ...ma anuntati cand e cineva pus in functie de moderator la usegroup si atunci ma apuc de postat desenele...
|
Doar ca radu.3 asta de care vorbesti nu prea mai are desene noi in ultima vreme si momentan nu are pretentia sa intre cat mai repede in usergroup, ci vrea sa fie ordine pe aici ca a fost haos prea mult timp :)
|
Quote:
|
mai bine scapam cu totul de usergroup...nu ne foloseste la nimic :d
|
mba, nu stiu ce sa zic, dar ideea nu mi se pare prea buna. pana la urma, toata treaba asta nu este un concurs, o batalie pentru intrarea in grup, ci doar un hobby pe care, aici, il impartasim. daca voi considerati ca cineva merita sa intre un grup, il bagati. nu mi se pare ceva rau sa fie multi membri, dimpotriva, se poate observa mai usor ca sunt multi oameni carora le place sa deseneze, si, chiar stiu sa faca asta. sper sa nu se supere cineva pe mine. este o parere, o tratati cum doriti.
|
Quote:
era doar o propunere/ parere .... nu trebuie sa se si faca asa...doar ca asa ar fi cel mai competitiv... adica daca vrei sa fi in grup trebuie sa desenezi ( bine ..dar si constant) |
Quote:
daca mai ai alta problema hai sa discutam in pm...nu aici ...asta e alt lucru care nu imi place ca facem atatea posturi aiurea pe sectiuni aiurea...sa se faca un thread cu discutii , certuri sau altele...acolo discutam...nu pe threadul asta...nu vreau sa stau sa iti dau tie explicatii... si cu asta am terminat...nu mai am ce cauta pe threadul asta deocamdata... salut! |
Nu trebuie să ne supărăm, fiecare are dreptul la o părere, şi e bine că sunt mulţi oameni care contribuie la treaba asta.
Să īnţeleg că pānă acum preponderenţi ar fi īn alegerile voastre Evoluzione şi Ace Axel |
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning