![]() |
Re: Concurs
4 Attachment(s)
My car!
|
4 Attachment(s)
Poate intra si a mea?
|
In seara asta e termenul limita? Cand se face pollul?
De ce se arunca lumea asa de repede cu masinile? |
whatt ??termenul limita este pe 20 Ianuarie ma .... deci mai aveti destul timp
Tema este VW GOLF IV sau V |
Quote:
si si ;) |
3 Attachment(s)
micutul meu Golf R32:D
|
poll-ul o sa se faca in data de 20 ianuarie ?Daca suntem doar 3 persoane se poate face !!!??
|
4 Attachment(s)
am si eu un golfuletz.
scuze pt calitatea pozelor... Attachment 1269385Attachment 1269397 Attachment 1269398Attachment 1269399 |
De ce ai ales sa faci poze la monitor in loc sa faci print screenuri?
|
nu prea le am cu astea
imi poti explica rapid cum sa fac.stiu ca ai acolo "take picture"dar nu mi se conecteaza la EA Nation pt ca nu mai stiu userul si parola daca gresesc undeva corecteaza ma te rog |
Vezi aici
|
3 Attachment(s)
@ cozmin23 : Daca faci cum ti-a spus D0ryN o sa se vada ca la mine.
Si masina mea din NFS Pro Street :D |
sa inteleg ca pollu se face abia poimaine(miercuri)??
|
Ar fi bine sa se faca maine seara
@cozmin23: Ai voie sa pui doar 4 poze cu masina. Si dai incearca sa editezi postul ca nu ai atasat cum trebuie imaginile. |
4 Attachment(s)
mai incerc odata....
Attachment 1269914Attachment 1269915 Attachment 1269916Attachment 1269917 sper sa mearga acum |
bai, asta nu este messenger din cate stiu eu . . . iar in legatura cu concursul: daca nu stiti cum sta treaba cititi regulile si nu mai puneti intrebari stupide.
Pozele trebuie sa fie in numar de 4, nu mai multe, nu mai putine ! Daca nu ati observat, masina a fost data de oltcit prin intermediul lui skyzzo saptamana trecuta miercuri iar concursul tine o saptamana. Daca maine nu se va mai anunta nimeni vom face pollul, daca . . . Maine voi posta si eu masina, sper . . . asa ca luati-o mai usor ca nu este nici o graba. |
daca am postat mai multe.. se pot selecta doar 4 din ele? sau le selectez eu si fac inca un post ?
|
4 Attachment(s)
R32 :!::?::!:
|
mai urmeaza a mea si a lui oltcit asa ca sa nu va grabiti cu pollul ala ;)
|
|
de ce nu incarci pozele pe hostul forumului ??? asa sunt mult prea mari si nici macar nu le-ai uploadat bine ....
|
Ca sa strice aspectul topicului...
|
Daca nu le redimensioneaza sa stearga cineva pozele ca arata ca naiba pagina asta!Abia astept pollu de maine !Bafta tuturor!Cel mai bun sa castige;)
|
8 Attachment(s)
oltcit
si cu sunsemnatu' |
Asteptam rezultatele si noua masina care trebuie modificata
|
In primul rand asteptam sa se vaca pollul. Era vorba sa se faca miercuri
Asteptam totusi, poate il face cineva in seara asta |
mai trebuie sa posteze 1 persoana ;)
dupa se va face poll |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sau daca nu...vor fii selectate 4 aleatoriu cand se va face poll |
Au trecut cele 7 zile (de pe 13) si pollul inca nu a aparut.
Era vorba de niste reguli. E un haos total pe topicul asta... |
nui deloc haos
mai trebuie sa posteze andrei(care are ceva probleme cu jocul sau ) si nu cred ca vre unu din noi se grabeste undeva.... |
Era vorba de un termen de 7 zile in cazul in care cel putin 2 useri posteaza printurile cu masinile. In mod sigur sunt mai mult de 2 useri care au postat si cu siguranta au trecut 7 zile, deci pana acum ar fi trebuit facut pollul.
Daca trecuta cand am postat in ultima zi cand se putea posta, mai spre seara, masina mea nu a fost acceptata pentru ca pollul fusese deja facut. Nu e corect sa se incalce regulamentul indiferent de motive |
ai cerut tu prelungire si noi nu team asteptat ?
daca ai vedea in pag anterioare,nici eu nu am fost primit in concurs fiindca nu am anuntat... polul va fii gata la ora 8 seara asta daca andrei posteaza pana atunci e bine,daca nu...asta e! ultimul shout... |
Ma refeream ca pana acum se facea pollul inainte de termen din lipsa de rabdare a moderatorilor si acum se amana cu zilele.
Un ultimatum suna bine. Ar fi bine sa vedem pollul postat la ora 20 |
4 Attachment(s)
I must apologise for this boys :sad: .... Here's my Golf >>>
|
cei mai bun vine la urma ;)
poll--> https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...challenge.html |
Bafta la toata lumea!!!
|