Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Peugeot V-Click (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/140563-my-scoot-peugeot-click.html)

porsheGTS 15-12-09 19:05

Re: [My Scoot] Peugeot V-Click

Al tau e in 4t sau 2t scuteru!!Daca e in 4t merge,se numeste rateor:-??Nuj daca s gaseste la tine...eu l-am luat asta din bucuresti si mi l-a montat mecanic de service scutere!!!Am dat 60 lei pe el!!!!Iar daca e 2t nu merge!!!Doar la 4t!!!!!:)Bafta!!!!

r13111988 15-12-09 19:11

da este motor in 4t dar problema este ca nu gasesc...daca u ai unde sa il iei nu il poti trimite prin curier ? sau firma respectiva ?

porsheGTS 15-12-09 19:54

Hmm
Eu am gasit atunci..omu de la care l-am luat mi-a spun ca e ultimu:-??Osa mai sun si sa vad daca are ....si iti comand!!Uite id meu dami un add si vb pe mess: banel_2peu !!Bafta1

JuST_GiuGiu 16-12-09 22:43

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2894901)
Hmm
Eu am gasit atunci..omu de la care l-am luat mi-a spun ca e ultimu:-??Osa mai sun si sa vad daca are ....si iti comand!!Uite id meu dami un add si vb pe mess: banel_2peu !!Bafta1

vrem si noi poze recente cu el sa vedem in ce staiu mai e scuteru sau daca il pregatesti pt iernat!8)

porsheGTS 16-12-09 22:46

2 Attachment(s)
Pai 2 pzoe pe iarna asta(facute ieri),E bagat la barlog "hiberneaza",pana la primavara cred ca sta acolo!!!!!!!:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleye s2:twisted:

razvy_91 16-12-09 23:55

cum sa il bagi la hibernat acuma cand te distrezi mai bine cu scuteru :)) :lol:

porsheGTS 17-12-09 00:05

Vorba vine razvane!!!E bagat in garaj ,am iesit cu el am facut niste teste(drift-uri)pe strada:))Se uitau babelee!Zici ca era extraterestru!!!:)))

razvan01 17-12-09 00:56

ai tu grija cu drifturile ca ai vazut ce se intampla cu ala cu masina:)):))

poate acum intri intr-o baba:-s......si daca nu te mai ajuta cricu...ce`i faci?:)):))

porsheGTS 17-12-09 09:49

Asa..oricum nu ma dau eu in spectacol,dar acolo 1 drift 2 merg:)!!!Asa e doamen fereste sa numai tina ala!!Ca acum dak ies ala e baza..!!!Iar ninge!!:)):))

porsheGTS 17-12-09 14:53

1 Attachment(s)
Acum 20min mi-a venit Numarul de inmatriculare!!Sper sa il montez!!Macar acolo chiar daca nu voi iesi cu scuteru,sau cine stie!!!:rolleyes2:rolleyes2:twisted::twisted:

razvan01 17-12-09 15:16

hai sa`l vedem cat mai repede montat:>

Felix_Arad 17-12-09 15:22

S eu am faut cu al meu zilele astea drigturi, pana mi-a intrat apa si in carburator :D si a trebuit sa il desfac si curatat. Asa fain ii sa te intorci cu el. Bafta si ai grija sa nu cazi cu el pe zapada. ;)

JuST_GiuGiu 18-12-09 18:20

banele te sfatuiesc ca pe vremea asta sa il mai lasi ....nu de alta dar te vad la stirile de la ora 5 sub nu stiu ce autobuz:lol::lol::lol:

porsheGTS 18-12-09 18:46

-Stai ma lin ca nu fac io dastea nu va lasa asa de repde giugiule!!!

JuST_GiuGiu 18-12-09 21:54

eeeeeh nu zice de doua ori...orcum si mihaita e intreg la cap si a lasat scuteru de-o parte...asa ca si tu ar trebui!

porsheGTS 18-12-09 23:47

Mha daca mie imi place:))Ce vrei...oricum nu ma duc prin oras,pe strada la mine!!Aaa si mai stiu pe cineva"catalin(cu scuterul rosu)",se duce zi de zi la servici cu scuterul si ce sa mai zic:))Chiar astazi l-am vazut prin centru pe la posta mare!!Deci...nu sunt singurul!!!!!!!!

JuST_GiuGiu 19-12-09 09:18

asa e dar tu esti dala de nu ai ce face cu benzina:lol:......orcum cred ca incepe sa se topeasca zapada si cam in 3-4 e curat!

porsheGTS 19-12-09 09:21

Da!!Asa e:)Dar o sa fie mocirla,apa ,noroi,vai mama mea,o sa fie nasol !!!!!!!

porsheGTS 19-12-09 20:15

Am si eu o intrebare,aveti idee daca scuterul sta in frig ce pateste?Poate sa inghete?Sau care sunt urmarile??Multumesc!!!!:-??:(

JuST_GiuGiu 19-12-09 21:45

urmarile sunt urmatoarele bateria poate sa te lase si o sa iti inghete carenele stiu de la un prieten!Mai ales ca sau anuntat temperaturi cu un - foarte mare:D

porsheGTS 19-12-09 21:46

Acum are plapuma pusa peste el,plsu celofan imbracat bine!!!ADik ma refer la benzina sau alte chestii se paote intampla???

JuST_GiuGiu 19-12-09 21:50

cel mai bine ca sa nu vezi ce se intampla .....l-ai baga la garaj si gata!Ca ai unde:P

razvy_91 19-12-09 21:59

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2906540)
Acum are plapuma pusa peste el,plsu celofan imbracat bine!!!ADik ma refer la benzina sau alte chestii se paote intampla???

rezervorul tau ii de plastic? daca nu , trebuie sa ii faci plinul sa nu rugineasca ;)

porsheGTS 19-12-09 22:10

Are benzina,mai mult de jumate!!!!

JuST_GiuGiu 19-12-09 22:42

ti-am zis cel mai bine pregatestel de iernat pt ca dupa parerea mea nu mai e vremea de scuter;)

Mimo 19-12-09 22:43

de unde ai facut rost de numaru ala?:D si cat a costat?

porsheGTS 19-12-09 22:44

Mi l-a facut un prieten!M-a costat 15 lei!!!Te intereseaza?>Iti dau nr lui?

iancu94 20-12-09 23:04

frate imi place avionul tau dar toba asai k nu conteaza dak e de 4 timpi sau de 2.... am avut un kymco filly fix la fel k si al tau ... am vrut sal fac si eu kloomea dar pana la urma lam lasat... era limitat la 60....si era umblat in motor de toti prostii... mecanici din acestia care nici o treaba naveau...knd a ajuns pe mana mea si a tatalui meu a fost prea tarziu.... :) dar k motorizari cred k sunt la fel... in orice caz imi place la nebunie peugeotul tau ... ;) spor la tuningat in continuare.. ;) asfalt uscat iti urez

rock_angel 20-12-09 23:26

1.iancu94 incearca sa nu mai folosesti limbajul de messenger
2.porsheGTS am o intrebare..din ce ai facut acea carena?

porsheGTS 21-12-09 08:04

Pai,"carena de sub rezervor" am scris si pe paginile anterioare este din fibra de sticla,am decupato(am stat 40 min:)) ),dp aceea am smijgheruito si dp aceea 2 straturi de spray negru mat!!!Asta a fost toate povestea!!!!

P.S Iancule din pacate ce mai e chinezesc pe scuter sunt doar carenele,jentile,cauciucurile,cadrul,in rest e schimbat cam tot!!!!Multumesc si voua la fel!!!!

porsheGTS 21-12-09 08:14

8 Attachment(s)
Sper sa ma ajute Bunul D-Zeu sa imi strang banii,sa ma ajute si parintii,si sa imi achizitionez urmatoarele piese pentru v-click(la vara)!!!!!

App ii multumesc lui Robertino care m-a ajutat cu piesele!!!!!!Bafta!!!:rolleyes28)8):lol::lol:!!!

Ar fi asa:
Set Naraku Racing 85cc
Set polinii 80cc
Variator 80cc Naraku and more
Toba Leo VInce
Ambielaj Stage6 80cc and more
Ax cu came 80cc and more
Role Malossi 8gr
Chiuloasa 72cc Naraku and more
Carburator 24mm Naraku

JuST_GiuGiu 21-12-09 09:01

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2910153)
Sper sa ma ajute Bunul D-Zeu sa imi strang banii,sa ma ajute si parintii,si sa imi achizitionez urmatoarele piese pentru v-click(la vara)!!!!!

App ii multumesc lui Robertino care m-a ajutat cu piesele!!!!!!Bafta!!!:rolleyes28)8):lol::lol:!!!

Ar fi asa:
Set Naraku Racing 85cc
Set polinii 80cc
Variator 80cc Naraku and more
Toba Leo VInce
Ambielaj Stage6 80cc and more
Ax cu came 80cc and more
Role Malossi 8gr
Chiuloasa 72cc Naraku and more
Carburator 24mm Naraku

zi si tu lu "mosu " sa ti le aduca asa pe rand ca se poate!Eu cred in proiectul tau pt ca stiu ca ai vointa si "cascaval":lol:Orcum bafta in continuare si baga-l la iernat ca a vennit vremea !

porsheGTS 21-12-09 10:23

Pai mosu' imi va aduce un volan: http://www.emag.ro/volane/volan-thru...-usb--p2960715

La vara sper sa fac ce am scris mai sus!!Si scuteru e bagat la iernat dar uite ca a dat soarele si cum sa nu ies cu el:)))!!!!!!!!Bafta!~!

R0b3r71n0 21-12-09 10:24

Multa Bafta ! Sper ca sa iti indeplinesti toate visele ... eu nu am facut mai nimic, nu ai de ce sa imi multumesti ! ! !

Doamne cat mi-am dorit si eu unu dala , mi l-am cumparata si dupa 2 saptamani am terminat toate jocurile si m-am plictisit de el.
am unu la fel doar ca nu are ambreaj ...

porsheGTS 21-12-09 10:26

Pai intr-un fel da ca mi-ai spus preturile ce si cum(Si daca nu era scutertuning rar gaseam piese ca astea),scz de off!!Dar asa este!!Bafta tuturor si Sarbatori fericite!!!!!:):):):)

Felix_Arad 21-12-09 13:16

Calumea piesele alea, is tzuzla :D Daca le pui pe el te-ai scos. Bafta ;)

porsheGTS 21-12-09 13:17

Multumesc tuturor!!Si sper sa le pun la vara am inceput sa strang din banuti!!Doamne ajuta!!!!!Bafta allz si Sarbatori fericite!!!!!!

JuST_GiuGiu 21-12-09 18:52

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2910909)
Multumesc tuturor!!Si sper sa le pun la vara am inceput sa strang din banuti!!Doamne ajuta!!!!!Bafta allz si Sarbatori fericite!!!!!!

Asa sa fie si sarbatori fericite!
p.S treb sa ramai la MOMO era mai misto;)

rock_angel 21-12-09 19:56

intrebare: de ce 2 seturi?..nu iti ajunge unu' ?:lol:

porsheGTS 21-12-09 21:50

AM pus amn2 ca nu stiu la care sa ma opresc,multi imi zic Naraku pentru ca imi da tot la el cilidnru,piston,chiuloasa,etc,iar la polinii fara chiuloasa si e si 11 mil!!!Iar naraku 950!!

All times are GMT +2. The time now is 08:53.

- Copyright 2026 4Tuning