![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Al tau e in 4t sau 2t scuteru!!Daca e in 4t merge,se numeste rateor:-??Nuj daca s gaseste la tine...eu l-am luat asta din bucuresti si mi l-a montat mecanic de service scutere!!!Am dat 60 lei pe el!!!!Iar daca e 2t nu merge!!!Doar la 4t!!!!!:)Bafta!!!!
|
da este motor in 4t dar problema este ca nu gasesc...daca u ai unde sa il iei nu il poti trimite prin curier ? sau firma respectiva ?
|
Hmm
Eu am gasit atunci..omu de la care l-am luat mi-a spun ca e ultimu:-??Osa mai sun si sa vad daca are ....si iti comand!!Uite id meu dami un add si vb pe mess: banel_2peu !!Bafta1 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pai 2 pzoe pe iarna asta(facute ieri),E bagat la barlog "hiberneaza",pana la primavara cred ca sta acolo!!!!!!!:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleye s2:twisted:
|
cum sa il bagi la hibernat acuma cand te distrezi mai bine cu scuteru :)) :lol:
|
Vorba vine razvane!!!E bagat in garaj ,am iesit cu el am facut niste teste(drift-uri)pe strada:))Se uitau babelee!Zici ca era extraterestru!!!:)))
|
ai tu grija cu drifturile ca ai vazut ce se intampla cu ala cu masina:)):))
poate acum intri intr-o baba:-s......si daca nu te mai ajuta cricu...ce`i faci?:)):)) |
Asa..oricum nu ma dau eu in spectacol,dar acolo 1 drift 2 merg:)!!!Asa e doamen fereste sa numai tina ala!!Ca acum dak ies ala e baza..!!!Iar ninge!!:)):))
|
1 Attachment(s)
Acum 20min mi-a venit Numarul de inmatriculare!!Sper sa il montez!!Macar acolo chiar daca nu voi iesi cu scuteru,sau cine stie!!!:rolleyes2:rolleyes2:twisted::twisted:
|
hai sa`l vedem cat mai repede montat:>
|
S eu am faut cu al meu zilele astea drigturi, pana mi-a intrat apa si in carburator :D si a trebuit sa il desfac si curatat. Asa fain ii sa te intorci cu el. Bafta si ai grija sa nu cazi cu el pe zapada. ;)
|
banele te sfatuiesc ca pe vremea asta sa il mai lasi ....nu de alta dar te vad la stirile de la ora 5 sub nu stiu ce autobuz:lol::lol::lol:
|
-Stai ma lin ca nu fac io dastea nu va lasa asa de repde giugiule!!!
|
eeeeeh nu zice de doua ori...orcum si mihaita e intreg la cap si a lasat scuteru de-o parte...asa ca si tu ar trebui!
|
Mha daca mie imi place:))Ce vrei...oricum nu ma duc prin oras,pe strada la mine!!Aaa si mai stiu pe cineva"catalin(cu scuterul rosu)",se duce zi de zi la servici cu scuterul si ce sa mai zic:))Chiar astazi l-am vazut prin centru pe la posta mare!!Deci...nu sunt singurul!!!!!!!!
|
asa e dar tu esti dala de nu ai ce face cu benzina:lol:......orcum cred ca incepe sa se topeasca zapada si cam in 3-4 e curat!
|
Da!!Asa e:)Dar o sa fie mocirla,apa ,noroi,vai mama mea,o sa fie nasol !!!!!!!
|
Am si eu o intrebare,aveti idee daca scuterul sta in frig ce pateste?Poate sa inghete?Sau care sunt urmarile??Multumesc!!!!:-??:(
|
urmarile sunt urmatoarele bateria poate sa te lase si o sa iti inghete carenele stiu de la un prieten!Mai ales ca sau anuntat temperaturi cu un - foarte mare:D
|
Acum are plapuma pusa peste el,plsu celofan imbracat bine!!!ADik ma refer la benzina sau alte chestii se paote intampla???
|
cel mai bine ca sa nu vezi ce se intampla .....l-ai baga la garaj si gata!Ca ai unde:P
|
Quote:
|
Are benzina,mai mult de jumate!!!!
|
ti-am zis cel mai bine pregatestel de iernat pt ca dupa parerea mea nu mai e vremea de scuter;)
|
de unde ai facut rost de numaru ala?:D si cat a costat?
|
Mi l-a facut un prieten!M-a costat 15 lei!!!Te intereseaza?>Iti dau nr lui?
|
frate imi place avionul tau dar toba asai k nu conteaza dak e de 4 timpi sau de 2.... am avut un kymco filly fix la fel k si al tau ... am vrut sal fac si eu kloomea dar pana la urma lam lasat... era limitat la 60....si era umblat in motor de toti prostii... mecanici din acestia care nici o treaba naveau...knd a ajuns pe mana mea si a tatalui meu a fost prea tarziu.... :) dar k motorizari cred k sunt la fel... in orice caz imi place la nebunie peugeotul tau ... ;) spor la tuningat in continuare.. ;) asfalt uscat iti urez
|
1.iancu94 incearca sa nu mai folosesti limbajul de messenger
2.porsheGTS am o intrebare..din ce ai facut acea carena? |
Pai,"carena de sub rezervor" am scris si pe paginile anterioare este din fibra de sticla,am decupato(am stat 40 min:)) ),dp aceea am smijgheruito si dp aceea 2 straturi de spray negru mat!!!Asta a fost toate povestea!!!!
P.S Iancule din pacate ce mai e chinezesc pe scuter sunt doar carenele,jentile,cauciucurile,cadrul,in rest e schimbat cam tot!!!!Multumesc si voua la fel!!!! |
8 Attachment(s)
Sper sa ma ajute Bunul D-Zeu sa imi strang banii,sa ma ajute si parintii,si sa imi achizitionez urmatoarele piese pentru v-click(la vara)!!!!!
App ii multumesc lui Robertino care m-a ajutat cu piesele!!!!!!Bafta!!!:rolleyes28)8):lol::lol:!!! Ar fi asa: Set Naraku Racing 85cc Set polinii 80cc Variator 80cc Naraku and more Toba Leo VInce Ambielaj Stage6 80cc and more Ax cu came 80cc and more Role Malossi 8gr Chiuloasa 72cc Naraku and more Carburator 24mm Naraku |
Quote:
|
Pai mosu' imi va aduce un volan: http://www.emag.ro/volane/volan-thru...-usb--p2960715
La vara sper sa fac ce am scris mai sus!!Si scuteru e bagat la iernat dar uite ca a dat soarele si cum sa nu ies cu el:)))!!!!!!!!Bafta!~! |
Multa Bafta ! Sper ca sa iti indeplinesti toate visele ... eu nu am facut mai nimic, nu ai de ce sa imi multumesti ! ! !
Doamne cat mi-am dorit si eu unu dala , mi l-am cumparata si dupa 2 saptamani am terminat toate jocurile si m-am plictisit de el. am unu la fel doar ca nu are ambreaj ... |
Pai intr-un fel da ca mi-ai spus preturile ce si cum(Si daca nu era scutertuning rar gaseam piese ca astea),scz de off!!Dar asa este!!Bafta tuturor si Sarbatori fericite!!!!!:):):):)
|
Calumea piesele alea, is tzuzla :D Daca le pui pe el te-ai scos. Bafta ;)
|
Multumesc tuturor!!Si sper sa le pun la vara am inceput sa strang din banuti!!Doamne ajuta!!!!!Bafta allz si Sarbatori fericite!!!!!!
|
Quote:
p.S treb sa ramai la MOMO era mai misto;) |
intrebare: de ce 2 seturi?..nu iti ajunge unu' ?:lol:
|
AM pus amn2 ca nu stiu la care sa ma opresc,multi imi zic Naraku pentru ca imi da tot la el cilidnru,piston,chiuloasa,etc,iar la polinii fara chiuloasa si e si 11 mil!!!Iar naraku 950!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:53. |
- Copyright 2026 4Tuning