Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

DaBotta 27-11-09 16:01

re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

Garantez eu ca va fi :)

daflyer_oradea 28-11-09 17:45

deci, super...
Ms Alex pentru schimbarea becurilor si,... poate oricine sa comande de la tine cu incredere, te RECOMAND ...
am desfacut si resiliconat farul din stanga, am scos si noroiul din el (era plin de noroi in semnalizare. Se aburea fiindca era dezlipit, de aia facea figuri. mai e putin aburit,dar, afara ploua torential, si pe vreme de ploaie tot timpul se aburesc,...o sa vad maine daca am facut bine ca l-am dezlipit si refacut, sau nu...

oricum, farul cu lupa si xenon e perfect, mai trebuie doar sa le reglez, ca bat cam sus. e imbunatatire cu 150 % a fluxului luminos si a intensitatii...

dan_eclipse4g63t 28-11-09 19:01

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2592702)
Mie îmi plac şi tobele!... E unicat pentru că nu am văzut la nimeni aşa ceva...

Erumos lucrat,bv.;)dar am un sfat si crede-ma ca stiu ce spun,tobele daca iti plac tie in pozitia aia este optiunea ta si ti-o respect.dar sant tobe JAPAN STYLE
si nu da bine pe BMW.incearca sa le schimbi ca strici linia masinii,si ar fii pacat.;)
la prima vedere poate ca se vede bine dar nu este de acolo;)
bafta oricum cu proiectul.

crysty.bobok 28-11-09 20:30

Wow misto masina se vede ca ai muncit foarte mult la ea , cat despre evacuari toata lumea le comenteaza si sincer nici eu nu cred k se pupa asa bine cu restul masinii dar important e sa iti placa tie si sa iti faca placere sa iesi cu ea de mana in oras (sau de volan , cum vrei tu)

daflyer_oradea 28-11-09 22:34

propun un challange- sper ca citeste cineva topicul meu, as fi chiar curios cum reuseste cineva sa scoata, cu un virtual, o linie oarecare la bara spate ca sa se pupe cu restul masinii si sa incorporeze si eleron functional, pastrand proportiile (acei mai bine de 10 cm latire in fiecare parte), sa vad si eu proportiile de la foarte latit la ingust, fara tobe acolo. Eu cu Bogdan am facut live chestia asta, si arata ca "porcu", adica linia e mult prea abrupta si spatele masinii arata foarte "tuguiat" si turtit, si inalt fara evacuari acolo. cat despre japan style,...daca unii considera ca poate fi vorba de asa ceva, asta este.eu va zic ca nu e nici pe departe. oricum aspectul nu este al unui clasic BMW, nu am nimic de m-tech sau rieger, sau ,...ceva atat de des vazut pe pisicutze. am pastrat identitatea marcii, ca doar sunt mandru ca e bmw, dar e latit, e aproape clean, si ... nu are nimic din aspectul clasic. Oricum e "exagerata" din multe privinte, de ce nu ar fi si evacuarea? macar sunt usor de identificat :)):)) ma aude lumea de la 1,5 km daca e seara si e liniste...eu zic ca si asa e bine.

DaBotta 28-11-09 23:05

mai misto ii cand te aude politia de la 1,5 km =)). Dar totul e bine cand se termina cu bine. Ma bucur ca ai reusit sa faci farurile si ca ai observat diferenta intre becurile pardon lumanarile ce le-ai avut si xenon. Si eu am fost de parere ca nu arata bine tobele , dar cand te uiti la ea live si incepi sa o studiezi chiar arata bine. Iar vorba lui alex , masina ii iesita din comun

criss 29-11-09 06:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by criss (Post 2591642)
Felicitari !!! arata f.bine masina (cu exceptia tobelor) :-)

pt. Bogdan: jos palaria pt calitatea lucrarii :-)

Propunerea mea :-) ;)

:arrow:

GJ 64 GAB 29-11-09 10:54

Quote:

Originally Posted by criss (Post 2845492)
Propunerea mea :-) ;)

:arrow:

Waw... super bună ideea asta!... Chiar ar arăta şi mai bine dacă ar face-o Daflyer aşa!

daflyer_oradea 29-11-09 12:20

asa am vrut sa le facem initial, sa las numai tips acolo, dar,...virtual arata foarte bine, dar live nu arata,... in plus, suna ca dracu cu alea 2 finale, daca pun numai tips-uri, cred ca nu o sa mai pot merge cu ea,...iar sa schimb tot traseul de la evacuare, sa il pun inapoi intr-o singura teava, nu e prioritar deocamdata. vreau intai alt motor si alte frane. si sa termin interiorul. in plus, repet, mie imi place. chestia la masina asta e ca live arata mai bine decat in poze, nu e fotogenica deloc. multumesc CRISS de idee si de virtual.

dan_eclipse4g63t 29-11-09 17:59

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 2845147)
propun un challange- sper ca citeste cineva topicul meu, as fi chiar curios cum reuseste cineva sa scoata, cu un virtual, o linie oarecare la bara spate ca sa se pupe cu restul masinii si sa incorporeze si eleron functional, pastrand proportiile (acei mai bine de 10 cm latire in fiecare parte), sa vad si eu proportiile de la foarte latit la ingust, fara tobe acolo. Eu cu Bogdan am facut live chestia asta, si arata ca "porcu", adica linia e mult prea abrupta si spatele masinii arata foarte "tuguiat" si turtit, si inalt fara evacuari acolo. cat despre japan style,...daca unii considera ca poate fi vorba de asa ceva, asta este.eu va zic ca nu e nici pe departe. oricum aspectul nu este al unui clasic BMW, nu am nimic de m-tech sau rieger, sau ,...ceva atat de des vazut pe pisicutze. am pastrat identitatea marcii, ca doar sunt mandru ca e bmw, dar e latit, e aproape clean, si ... nu are nimic din aspectul clasic. Oricum e "exagerata" din multe privinte, de ce nu ar fi si evacuarea? macar sunt usor de identificat :)):)) ma aude lumea de la 1,5 km daca e seara si e liniste...eu zic ca si asa e bine.

Cand am spus JAPAN STYLE m-am referit strict la tobe,nu la linia masinii:-),care arata foarte bine,dar tobele nu sant de acolo,;)
in cel mai rau caz,sa retragi tobele sub masina si sa pui tipsurile mai lungi,chiar ar da k cum a facut baiatul in photo shop.bafta si spor la lucru{ca ai destula}:D:D:D

daflyer_oradea 29-11-09 18:36

he he, as fi bagat eu tobele mai inauntru, am si taiat din tips, da...nu mai am unde sa le bag mai in interior doar daca le scot la lateral, si atunci e si mai...ciudata. Deocamdata, pana ajung la schimbarea de motor si atunci va trebui sa schimb si tobele, mai poate astepta. in plus, daca toate sunt gata dela inceput, la ce mai lucram si la ce mai visam? nu? poate o sa ajung si sa modific tobele...

Champion 29-11-09 19:26

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 2847130)
he he, as fi bagat eu tobele mai inauntru, am si taiat din tips, da...nu mai am unde sa le bag mai in interior doar daca le scot la lateral, si atunci e si mai...ciudata. Deocamdata, pana ajung la schimbarea de motor si atunci va trebui sa schimb si tobele, mai poate astepta. in plus, daca toate sunt gata dela inceput, la ce mai lucram si la ce mai visam? nu? poate o sa ajung si sa modific tobele...

Lasa man tobele asa daca tie iti plac, aia conteaza cel mai mult.Bine ca ti-ai pus faruri serioase sa poti vedea gropile mai bine sa le feresti pe toate :P ce motor ai vrea sa-i pui? si cum stai cu interiorul ?:) numa bine.

HoricutzWSR 29-11-09 21:28

aia ii fosta ta capota pe masina lu Jancsi? :D

DaBotta 30-11-09 01:34

Hori , ahamz aia ii :)

daflyer_oradea 30-11-09 07:33

aia ii , da...ex-capota,...as vrea un 2,5 sau un 2,8 , sau si mai bine un motor de m3, dar,...o sa vad eu ce fac cand o sa am bani. deocamdata,...cei care ii am merg in alta directie. Cu interiorul nu stau nicicum, inca incerc sa gasesc un tapiter cum trebuie, si nu foarte scump. Stiu unul super bun, dar e scump pentru buzunarul meu, momentat.

Champion 01-12-09 11:31

Acum am citit articolul de pe prima pagina a siteului, foarte frumos...si inca o data o spun cea mai frumoasa pisica din tara :)

suciuciprian 02-12-09 15:43

Superba masina ta.am vazuto si live,nu am cuvinte.era intru-un timp pe lacul rosu parca.Toata stima pentru ce ai facut cu masina asta!!!

daflyer_oradea 03-12-09 08:24

far pus inapoi,...am reusit sa f*t un balast, nu stiu cum, dar,...nu mai merge, noroc ca am avut altul sa il pun, si...am uitat sa lipesc chederul de cauciuc la semnalizare. Daca nu e ok nici acum, la primavara schimb farurile...ca m-am saturat sa tot fac si sa desfac pe ele...

BH 07 MDF 03-12-09 08:45

Vazut masina aseara pe Decebal,foarte frumos se vad farurile :D

daflyer_oradea 03-12-09 09:29

deocamdata da, xenon-ul e ceea ce trebuie

DaBotta 03-12-09 09:40

ce balast ai reusit sa nenorocesti ? hai cu el si il rezolvam da-l dreq

daflyer_oradea 03-12-09 12:23

vin, vin...noroc ca avea Ocsi alea multe la garaj, siam pus unul care o mers, bine ca nu s-a dus becul. poate de la umezeala, ca balastu a stat pe masina, fara mufa in el, ca...faru a fost desfacut.

vedem noi ce e cu el, si ce am reusit sa crap la el :) nu-i stres, bine ca am cu ce sa fac "lumina".

HoricutzWSR 03-12-09 14:50

ii bine daca ii ceea ce trebuie :)))

daflyer_oradea 03-12-09 17:24

:)) articolul nu e chiar 100% corect, in exprimare si ca si prezentare generala, dar...e ok
PS Hori, vreau desenul ala...

Champion 03-12-09 17:50

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 2858992)
:)) articolul nu e chiar 100% corect, in exprimare si ca si prezentare generala, dar...e ok
PS Hori, vreau desenul ala...

Da, dar eu ma bucur ca am facut rost de niste poze noi cu masina, adica poze care nu le vazusem...:)

HoricutzWSR 03-12-09 17:52

d`apai numa n`am gasit timp sa ne intalnim sa ti`l dau, suna`ma odata cand esti prin zona, sau poate dam un paintball daca`i vreme faina :D

Flow_Flexatu 04-12-09 17:19

O masina extraordinara,in realitate ,cand o vezi..ii genu ala 'de-ti taie respiratia pt.cateva momente Wooow :shock: numai bine;)

aleks 05-12-09 11:29

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 2858992)

Ştii cum e jurnalismul, ambalează în modul cel mai vandabil :)
Oricum, mă bucur ca a ajuns articol principal maşina ta, chiar merita asta, şi ma bucur că au fost amintiţi în articol şi Ocsi cu Bogdan.

daflyer_oradea 05-12-09 21:52

3 Attachment(s)
acum,asta chiar am avut grija sa apara, ei au o "vina" mare de tot pentru masina, si pentru ca arata acum asa cum arata...si inca mai avem de lucru...in plus, acum si-au terminat si ei garajul, si le-ar prinde bine ceva lucrari peste iarna. si, zic eu, masina mea e o reclama destul de buna, mai ales pentru cunoscatori intr-ale styling-ului.

mai pun niste poze, le-am primit acum seara, cateva dintre ele vor face parte dintr-o expozitie de fotografie amator - care se va tine in Lotus aceasta luna, nu stiu exact cand vor fi expuse "print"-urile, dar, vor fi expuse. S-au mai pozat inca ceva masini din WSR, si l-am chemat si pe CZY cu audi-ul ca iar e la el...
pun cateva poze, se mai adauga la cerere, ca nu vreau sa va plictisesc doar cu asa ceva...

PS - iar tre sa desfac farul din stanga, ca am uitat sa lipesc chederul de la semnalizare la imbinarea cu aripa...OF OF OF !

DaBotta 06-12-09 02:21

alex alex :)). Oricum deja esti ass in desfacutul farurilor :D

daflyer_oradea 06-12-09 12:09

si oricum la primava imi voi cumpara altele...am pus ochii pe ceva de la dectane daca nu mai gasesc din astea productie USA...

aleks 06-12-09 12:18

Fotografiile sunt foare tari, serios, chiar ai putea să mai pui. Iar cu ajutatul băietilor, ştiam eu că nu laşi tu lucrurile aşa :)

Flow_Flexatu 06-12-09 21:48

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 2866267)
si oricum la primava imi voi cumpara altele...am pus ochii pe ceva de la dectane daca nu mai gasesc din astea productie USA...

nu-ti recomand sa-ti iei decatane,Dabotta stie dc... nu stiu cum is facute pt.bmw'dar ale mele is praf..un pic am mers cu faza lunga si tot plexicu ala de la far s'a fisurat,se aburesc,+ca fura 40% din lumina(is prost construite)era sa-mi ia si foc masina din cauza mufei...

DaBotta 06-12-09 22:00

Chiar ca nu merita Dectane. Si Flexatu cand si-a cumparat farurile si-a cumparat Dectane pentru ca astea erau cele mai de calitate , daca asa s-au facut astea , nu vreau sa vad cum se fac FK-urile. Alex , cauta sa vezi daca nu fac faruri pentru pisica in pro sau cum naiba ii firma aia

aleks 07-12-09 00:07

Eu am de 3 ani FK-uri, sunt în stare excelentă.

daflyer_oradea 07-12-09 07:08

In pro sunt, is destul de ok, din alea am vrut initial...chestia e ca mie imi plac americancele mele, ca is unice, si is bune, atata ca ala din stanga e cam distrus...si nu cred ca il pot reface. Ar fi si varianta FK, dar ...Fk nu imi place ca parca is ochi de broasca, la pisicutza, is urate cu spume.Trebuia sa am mai multa grija in cabina, si sa remediez problema atunci, l-a lipit Bogdan, dar nu bine, si...acolo e chiar la urchiusa de imbinare cu aripa, are un canal facut de tinichigiu in care intra, probabil si acolo a stat presat ca nu a fost reglat, si...s-a dezlipit. De acolo nu a fost greu sa se duca...o sa vad, inca ma gandesc sa caut o solutie.

O sa iau in considerare si varianta de a strange bani si a lua Hella,...sau ceva stock, numai ca si alea trebuiesc desfacute pt angel eyes, si acelasi *** iese...

Alex, tu la ce bani ai becurile H1 xenon?doar becurile?

daflyer_oradea 09-12-09 18:22

sambata sper sa reusesc sa leg proiectoarele...si sa mai fac una-alta prin interior si prin portbagaj...o sa mai fac si ceva poze...

daflyer_oradea 14-12-09 16:52

ma, daca eu mor voi nu mai scrieti nimic?
am fost racit,...sa traiasca inventatorul fervex-ului...

daflyer_oradea 14-12-09 21:32

6 Attachment(s)
deci,...inculpatul Hori si desenul lui...plus inca vreo 2...

o intrebare pentru cunoscatori intr-ale electricii- pentru proiectoare am nevoie de vreun releu? prin care sa treaca curentul de la baterie? sau pot sa leg pe direct? ca am montat becurile, am scos si plasticele ce se mai cer aranjate, si prinse cum trebuie in cleme, urmeaza sa vina clemele - dar nu stiu cum sa fac cu proiectoarele. Am bec H1 de 35w in ele.

PS nu are careva o cotiera de vanzare? ca deja am innebunit de cand caut. si nu vreau sa o "fabric", ca a mai fost una fabricata si...nu e ce trebuie, desi era comoda.

aleks 14-12-09 21:38

He heee, nu-ţi murdărim noi topicul aiurea, e prea frumoasă maşina asta ca să batem noi câmpii aiurea :)

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning