![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
Gata dragos de acu ai regulamentu :P ia dai o fuga si citestel :lol:
Arata bine cu jantele si asa albe dar banuiesc ca ar da bine si culoarea acea argintie cum e scrisu de pe masina. |
|
6 Attachment(s)
Sper ca nu te superi ca imi permit sa postez cateva fotografii cu masina de la Piatra Neamt de Duminica:)
|
Super poze! Multumesc.
|
Quote:
|
In caz ca vrei toate fotografiile pe care le-am facut duminica cu masian ta, da'mi add pe mess: rap_justin91
|
Albe ruleaza , dau muuult mai bine albe decat argintii , sunt mai JDM
|
salut
In primul rand, felicitari pt masina, foarte tare. Am vazut ca te inscrii la incepatori..daca toti debutantii se dau ca tine am pus-o.. :D bafta si ne vedem la romexpo |
Quote:
|
Ai PM!
|
1 Attachment(s)
Hi hi hi hi hi...200cp+, ca asa e moda acum sa declari puterea...
|
pai stai sa inteleg... e din ala cu 2 harti?
|
nu, e doar cu o harta, iar cei de la HD garanteaza 270-290CP...acu' eu sunt optimist, avand in vedere ca masina mea a scos doar cu modificari mecanice 40cp in plus fata de standard, fara interventii asupra softului...o sa o si masuram cat de curand, sa vedem ce iese...
azi mi-a sosit si ambreiajul...acusi sunt gata! |
bun...bun....
|
si poze pe cand domn sef? :(
|
Quote:
Bafta! |
1 Attachment(s)
da...update relativ recent...
mi-a ajuns ambreiajul. am instalat upgrade-ul de soft. e bine... |
recomand sa nu folosesti rulmentul de la ei, ci unul OEM , am citit pe afara k cik sunt destul de nasoli rulmentii astia cu care trimit ambreajele.
|
Imi pare rau dar nu ma mai complic cu alt rulment. Anul trecut am montat un ambreiaj de asta smecher luat de la firma X din tara Y pe o Astra H OPC care are aprox 320-330cp. Sincer nu imi inspira incredere nici 50% fata de cum e asta de pe masa mea si s-a montat si tine pe masina fara probleme.
Daca va ceda rulmentul, o sa demontez din nou si asta e. De mentionat este ca din brosura care insoteste ambreiajul reiese clar ca trebuie un rodaj de aprox 800km, ceea ce mi se pare extrem de mult. |
da asa este toti cer in jur de 500 mile, e o perioada lunga dar dak faci rodajul ok te vei si bucura de el :d azi mi-a venit si mie abreajul , pun poze mai pe seara :D
|
Dragos,
Degeaba bagi bani in nimicuri din astea... ambreiaj, soft profi... nu mai stiu eu ce, daca tot eviti esentialul: !!! BAGA FLEXUL IN MASINA !!! Jos interiorul Scaune scoica centuri in 4 puncte rollcage Degeaba amani ca tot acolo ajungi... eu m-am dat un an cu interior de piele si scaune incalzite... :lol::lol::lol: Asteptam fisa DYNO Razvan LKN :lol: |
Ce direct ai fost:)) n-a avut nimeni curajul sa ii zica?
Nu ca nu ar fi stiut el:)) |
Quote:
|
La cat am vb eu cu Dragos si la cum vb despre masinutza sunt de aceeasi parerre!:))
|
Imi raniti sentimentele...cum sa comit asemenea atrocitate?
|
pai nu merge si drift si interior :D
|
Ia spunele Dragos ( " brutalilor " ) :))) :lol: treaba pe interior din pacate e inevitabila :( acu na macar scaun scoica si centuri in 4 pct trebuie ca dupa rezolvi si restu dar daca montezi astea nu ti se strica si asa foarte mult interioru :P ceva piele nou pentru plafon ?:D 10 boxe in usi ? LCD in bord nimic nimic :))) :lol:
|
Nee...am doar CD-player cu fata de aia de se da peste cap...
O sa fiu prima masina din campionat cu aproape tot interiorul la locul lui. |
Eh bine la partea de LCD si alea alea era doar o gluma :D , na lasa ii bine pentru inceput si asa , dar din cate am vazut in regulament e obligatorie centura in 4,5,6pct ori cat de la 4 in sus
|
dragos, ti-a mai ajuns diferentialul?
|
Nu, nici nu l-am mai cumparat.Mi-am luat jante si soft si pe asta il sudez. Va urmez exemplul.
|
foarte frumoasa masina dom' inginer
ai avut noroc si de ala care ti-a adus numai piese smekere :) si ma bucur ca merge bine motorul si nu bate nici un tachet :)) aa si daca nu ai tupeu sa bagi flexu', vin eu :)) hai bafta! |
din ciclul "daca nu ai un contabil cu OPC sa ti-l cumperi", doresc sa multumesc pe aceasta cale celui mai mare traficant de piese de pe ebay, aka Madcow, spaima Paypal-ulului si a transferurilor bancare...
aaa, si aseara am iesit la o tura cu masina doar cu soft, restul pieselor nu am apucat sa le montez inca, cred ca am o problema, accelerez in treapta 5 si motorul se tureaza in gol de la 4000 la 7000...oare sa imi fac griji? Cred ca e o eroare de turometru... |
Pai daca motorul se tureaza in gol e clar ca nu are nici o legatura cu turometrul Dragos.....
Poate fi de la ambreiajul cel nou...poate fi un bad de la soft. Din ce spui tu aici...e clara treaba....intra calculatorul in regim de fail/safe mode!!!! |
Quote:
Razvan LKN |
nu, ironia este ca vechiul ambreiaj si-a dat duhul in prima tura cu noul soft...noul ambreiaj nu am apucat sa-l montez.
|
Quote:
|
vezi sa nu-i dai pizdeala la noul ambreaj k o sa urce de la 1000-7000 imediat :))))
|
Ok....atunci eu ma retrag!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning