![]() |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
o sa va arat si eu in curand..nishte poze...mai exact nishte big jante pe 15" pe dacia mea:)(in 4 prezoane bineinteles..punte de renault 18 pe spate si flanse pe fata)...ats-uri cu buza de 5 cm...cauciucuri 205/45/15..am poze cu ele..da sunt pe tel..
|
O sa dea bine dar o sa-ti traga cam greu eu am 225/45/r17 si se cun.abia ast dupa ce imi pun suspensia sport sa le schimb k 205/40/r17.
|
Urat eveniment Villy.....
|
1 Attachment(s)
directia o sa traga mai greu..ca..nu am servo..da in viteza o sa se duca mai bn..sper .Jantele care le am acum..canada dealea dublate sunt f grele:-s...si trage greu cu ele...cu alea o sa traga mai ushor cu toate ca sunt mai mari
plm...am dat si eu in seara asta in mashina..si trage ca un v8 biturbo...mai trebe reglata putin:P... ma trag dq..cu ...r8, cl 63 amg, deastea de oameni saraci)) |
Frumoase jante,, or sa dea belea pe masina, sa ia grija de ele:-))
|
3 Attachment(s)
Mi-a ajuns si mie plasma astazi:)):))cine stie sa monteze plamse si sa schimbe ledurile din bord de la logan??sunt interesat.bafta
|
Re: Slobozia diverse
2 Attachment(s)
inca ceva de la mine
|
bravoooo marian foarte frumos astea se vad mai bine;)
|
Quote:
nici macar nu trebuiesc scose acele indicatoarelor! se pun peste ceasurile actuale.. cu ledurile inca n-am experimentat insa sunt sigur ca nu-i mare greutate... ! |
Quote:
|
au ajuns si pe la mine...o punte de renault 18 cu tamburi in 4 prezoane:D si flanse ptr fata:)....nu am apucat sa fac poze..le am inca in portbagaj...dar..sper sa le montez destul de repede....miu-le..daca vrei..te ajut eu..;) ma pricep cat de cat la electronica..iar alea..nu sunt cine stie ce de montat;)
care are sa-mi imprumute si mie nishte jante...zilele astea..pana imi iau eu ats-urile alea...pls mult....si dealea de tabla sa fie...da in 4 prezoane..4x100 |
:shock::shock::D:shock: Frumoooooooos :woowoo::woowoo:
|
Si uite asa ramai fara permis.....din cauza unuia care se crede regizor
|
sunt multe astfel de filmulete pe youtube si alte site-uri,dar totusi omul cand vrea sa faca rau..nu trebuie sa treaca de multe obstacole.
Au ajuns si stikerele. astazi sau maine seara cine a dat comanda o sa ma intalnesc cu ei pentru a le inmana. |
asa da... nu puteai sa le faci putin mai inchise pe laterale ? e mai bine-asa ... :D
|
Quote:
|
arata mult mai bine.:) cu alea negre...sa le stapanesti sanatos...azi..au sarit si la mine pe mashina nishte jante bbs :) in spite.. cauciucuri 195/50/15
|
Quote:
si ATS-urile de care ziceai te-ai razgandit sau astea sunt provizoriu??pune si tu niste poze sa vedem si noi cum dau pe masina.bafta |
mi-au placut mai mult astea...adik sunt late..si m-am bucurat si la cauciucuri..ca erau in stare foarte foarte buna.....la ats-uri..imi trebuiau cauciucuri...si..stim cu totii cat e un cauciuc 205 45 15....aprx 4 mil...adik 4....vreo 16 milioane:)))) pai ce fac..mai iau o dacie?:P
|
Quote:
|
clar cea mai smechera dacie din oras
|
Cadranele au iesit belea bv:D:D:peace:
|
foarte tare:).... si eu am terminat de schimbat puntea...ca sa pot pune jante in 4 prezoane...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
foarte tare.stai sa o vezi pe a mea cu jante in spite :lol:
|
frumos frumos..
|
Stie cineva un service cu tester pentru Ford in oras in afara de cel de la Selena? De ala m-am lamurit.. varza.
|
Poti merge la Real Test service, pe V. Alecsandri, langa Urban
au aparatura Bosch si personal bine pregatit.. si mai stiu sa o si folosesca sper deosebire de alte service-uri... au si reprezentatnta Hyundai si service autorizat pt aceasta marca |
da stiu...acolo am eu garantia;)...lucreaza bine...
|
oricum a iesit misto
lowrider :X in februarie ma fac si eu :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
normal ca sosesc...doar e criza... daca e mai veche de 6 luni,poti s-o arunci ...nu ? :)
|
La 36 de mil care le am de plata deja ce mai e unu radar de 1-2 mil:))=))
|
DannY_SmekeruL: am incercat sa-ti trimit PM insa ai dezactivat optiunea!
De unde ai luat jantele si cat au costat?? cum ai facut adaptarea de la 4x100 la cele 3 prezoane ale masinii?? |
5 Attachment(s)
adaptarea se poate face prin falnse care arata cam asa, mai sunt cateva modele de flanse nu sunt singurele.
pe spate pentru mai multa siguranta se potriveste puntea de r18, fara a mai pune flanse. |
Super smechera masinuca:D knd vii sa o vedem si noi live?? bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
golanie:)...ti-am zis eu ca o sa iasa bine;)...acum scapa de bari:D
prieteni...nu puneti flanse....niciodata...va spun din proprie experienta...sunt de rahat...eu azi le-am schimbat..mi-am pus fuzete..modificate..ptr 4x100 ;)... ceva ca in poza ...acum...care cumpara flanse?:) |
mai baieti.pe jante am dat 7 mil.adaptarea pe fata este facuta de mine (eu am dat cotele si strungarul le-a facut).discuri de golan,etrieri de r18(modificati)fuzete de r18(modelul in 3 prezoane,modificate si ele)portfuzeta de dacie,placute de r18(modificate),ghidaj roata facut la strung,prezoane lungi facute la strung.si cam atat.va avertizez ca nu garantez pt alte persoane care vor sa faca asa ceva.pe spate am flanse facute in genul cum a aratat vili mai sus decat ca sunt mult mai bine facute si mult mai rezistente.bafta la modificat.
PS. Alex vezi ca maine vin in slobozia si ai grija cu fuzetele alea modificate,dupa parerea mea si dupa ce am consultat mai multi mecanici am ajuns la ca nu sunt sigure.Bafta in continuare. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning