![]() |
Re: R Fuego
O să iese demenţial !
Să nu o laşi fără folie... |
Sau ionizate cred ca ar da si mai bine . . .
|
in nici un caz ionizate,o sa vina folie neagra pe masina,dar in nuanta deschisa sa se vada interiorul,ca doar nu a muncit degeaba pe el.
|
jantele sa nu le faci negre:-ss !!!
|
Quote:
|
Banda izolatoare ii vopsita nu buza.Jantelele raman negre cu buza polis
|
Quote:
|
nu tie ti am scris
|
buza e polishata sau va fi polishata? am cumparat si eu recent un set de jenti, au interior negru din fabrica si buza polish, dar buza e c-am atacata si nu stiu ce sa fac cu ele
|
Adale la baietii care fac polish :P
|
Quote:
Va fii polishata.....Am incercat noi cu smirghel de mai multe granulati,iasaceva dar in nici un caz,cromate.Probabil ca le va trimite undeva sa le faca. |
Quote:
|
Quote:
|
f tare,multa munca si pasiune ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Brummy noi oricum ne auzim daca stim ceva concret
Monstra de scaun in stare putin mai buna decat in ultima poza cu scaunul Ornamentele exterioare carbon 3M , grila fata badgeless carbon 3M Si un inceput pentru noile faruri, ramane de vazut ce va iesi si de aici |
poti continua si pe oglinzi linia acea de carbon :D o sa iasa foarte frumos interiorul ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Incepe să capete formă, foarte frumos...
Canny presimt că şi Fuego o să ajungă într-o revistă... |
Frumos a iesit scaunul, intercolerul din imagine va fi montat pe masina?
|
Ba,criminal a iesit scaunu :shock: ,chiar am ramas prost.
P.s:intrecoolerul este pt Dacie |
imi place cum lucrezi.intru aproape zlinic la sectiunea renault sa vad daca ai mai facut ceva la masina :D . felicitari pentru ambitie ,e bine ca poti face fata cheltuielilor in vremurile astea crancene.spor la treaba in continuare ;)
|
un aparat din acela cu abur cred ca te poate ajuta sa scapi de acele cute la colturile scaunului :D
|
A iesit superb scaunul ,felicitari si bafta in continuare !
|
3 Attachment(s)
nu profesional dar un minim de izolare
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cum spuneam nu e profesional, pur si simplu vreau sa ridic nivelul de confort din masina cu minim de bani.
cand am demontat masina, izolatia era inexistenta, am procurat izolatia peste canalul cutiei de viteze, suplimentar am pus izolatia de pe un r21 din fata pana in spate inclusiv sub bancheta care e din burete si deasupra un strat cauciucat. Pe tavan am folosit aluband costa in jur de 60 lei / 1mp si e practic un strat bituminos cauciucat cu o folie de aluminiu, nu e el dynamat dar cel putin la testul bocanitului cu mana in plafon am constatat o schimbare majora in bine, adica nu mai suna ca o tigaie cand bat in plafon. Vreau sa izolez si partea din spate a masinii dar nu mai aveau aluband pentru moment si nici eu buget. Peste toata izolatia asta am reusit sa procur mocheta inchisa la culoare in stare foarte buna, cea originala fiind rupta complet Montat bordul si o noua nuca de schimbator primita :) |
bine lucrat :D si volanu e pe masura
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Modelul asta sunt si ale tale? :D
|
2 Attachment(s)
ba daca stau sa ma uit cred ca sunt chiar a mele ca am observat eu ca o venit un spiridus sturlubatic si mi lea furat dupa ceva vreme returnandule foarte bling.
Stie nebunu asta ce face ;) Si o poza cu starea banchetei spate |
fa o poza cu ele pe masina sa vad si eu cum arata :D
|
Spor la treaba in continuare!Foarte frumos ce ai facut pana acum:-)
|
excelent. ma abonez la threadul asta:D
|
1 Attachment(s)
M-am hotarat sa nu tot demontez interiorul de 100x , drept urmare izolez tot
|
cat costa materialul ??? :-)
|
vreo 60-70lei.Gasesti in Praktiker,acuma eu sunt curios de rezultat :rolleyes2
|
la fel si eu ,sa nu uiti sa ne spui o impresie dupa ce o termini in legatura cu zgomotul din masina,bafta cu masinuta
|
6 Attachment(s)
iar au intrat spionii in curte :twisted: :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning