![]() |
Re: CALIBRA CATANO
felicitari si spor la munca
|
Am eu un Eclipse tunat ... Daca vrei contacteaza-ma pe mess : alkatraz_free90 sau pe mail [email protected] ...
|
nu ai "tunat" un fiat punto din greseala:D:D....vreau sa vad cam ce ar iesi din masina asta
|
Quote:
va multumesc la toti pentru felicitari si chiar daca mai sunt masini ce nu plac ...sa nu uitam ca tuningul este o forma de viata , si fiecare o face cum vrea,asa ca ,astept in continuare opinia voastra. Multumesc... george GMN : vreau sa tunez calibra meu (catano) si m-am gindit sa il fac drift sau import. Iti dau niste idei sa vedem ce iasa: fata de un toyota supra ;spatele de un mazda rx7; si lateralul fara nici o bara;jentile cu git cromat si steaua in negru mat. Cum o vezi? dificil? astept sa vad ce iasa. salutari la toti. |
cam cat ar costa la tine un tunning exterior(body kitt) pentru un calibra,as vrea ceva finutz si de bun gust,imi plac foarte mult mashinile facute de tine.Imi poti da un pret estimativ,poate dau o fuga in spania ca aici risc sa raman fara ele la primele gropi.Mersi and keep it up ;)
|
Quote:
interesanta combinatie, ar iesi ceva unicat. e cam dificil, da' nu promit nimik. numai bine. |
am auzit ca ai un opel astra f si ai inceput sa il si modifici l-ai terminat?bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Daca tot te apuci de masina, zic si eu, de ce nu incerci sa-i faci o altfel de deschidere a usii, a portbagajului, a capotei sau chiar "umblat" putin la plafon ceva stil CRX sau Corvette...bine vorba aia, usor de zis greu de facut, dar tu macar ai posibilitatea sa faci zic eu una din chestiile mentionate pt ca am vazut ce masini au iesit din "garage'u" tau... am pus mai jos pozele cu calibra ta cu fata d toyota supra. |
Quote:
http://jorgefurious.com/pctc/viewtopic.php?t=294 nu am clare ideile de stopurile din spate ...tu ce zici? salut |
3 Attachment(s)
Quote:
numai bine. |
8 Attachment(s)
sal adrian...ce zici de masina asta este din romania ;) ;) ;)...tzie se pare urata sau carpita pt k mie nu mie se pare,eu zic k aproape in orice tzara potzi face o masina frumoasa dak ai $$$$ p.s masinutza aia are domicilul in bucuresti....scuzatzi-mi claritatea pozelor dar este facuta cu un tel
|
Quote:
|
Quote:
lateralul : se elimina dungile , fara cea de sus care o sa o unesc cu partea de sus(geamurile),sa-i daie impresia ca usa si aripa din spate sunt bagate inauntru. Poate geamul din spate am sa il elimin si sa pun grati ca la lamborghini diablo. Ce spui? |
4 Attachment(s)
Quote:
am mai pus o poza cu stopuri de nissan nsx, unde zic eu sunt mai putine modificari de facut, poate chiar deloc pt k stopurile vad k vin perfect. oricum astea sunt doar niste puncte de vedere...decizia iti apartine. numai bine. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: LoL cat de tare,chiar k e super mica lumea asta,oricum masina asta o stiu de pe vremea de cand avea tot gentzile alea numai erau culoarea lor normala nu neagra,iar culoarea ei era tot rosie dar fara spoilere si alte chesti,dar omu sta 100% sigur in bucuresti
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
eu am vazut masina anul trecut aproape in fiecare zi la ASE, zic in fiecare zi pentru k omu nu cred k venea in fiecare zi la cursuri :D
|
Quote:
bafta |
Super Calibra cam catzi bani sunt frate bagatzi in ea de curiozitate ??
|
3 Attachment(s)
Quote:
Am vrut sa fie mai toata masina facuta "dintr-o bucata"...i-am unit aripa cu bara, cu pragu...poate k o sa fie o muza de inspirare pt masina ta. Sper sa ne cunoastem cand o sa vii prin Romania...dar pana una alta iti urez succes in realizarea Calibrei. numai bine. |
Quote:
multumesc inca odata si mai vorbim. salut |
d'abea astept sa vad c iese.
spor la treaba ;) |
Quote:
salut si spor la munca |
Bai frate avetzi talent akolo ma ....bine ca si preturile sunt pe masura dar iese ceva frumosss ....felicitari si multa bafta in continuare abia astept sa vad opelul
|
2 Attachment(s)
am postat masinile mai jos, då bine cu farurile d civic
spor la treaba ;) |
Quote:
oricum multumesc mult |
super tari masinile facute de voi.. sper sa vedem si prin romania asa ceva in curand..
Bafta... |
Prea tare cu faruri de civic, buna imaginatie
|
in 2 zile mi-ajung stopurile de pe spate. M-am decis sa le pun stopurile de la un nissan 180 sx cu fond negru.George cum ti se pare?
|
salut adrian auzi dar cu laguna 2 ai niste poze?:) as fi interesat mersi astept un raspuns
|
1 Attachment(s)
Quote:
spor la treaba! ;) |
Uite ce am gasit pe net ,cred ca sunt stopuri de Hyundai Coupé, da nu sunt sigur. Ce parere aveti?
https://img166.imageshack.us/img166/9...fgfdssdsj6.png |
Quote:
|
Ups , cum de nu mi-am dat seama? Seamana prea bine Astra Coupé cu Calibra
|
adi super tare calibra ta, m-a dat pe spate, esti smecher rau tine-o to asa.
am si eu o calibra dar de ceva timp am cam cam ignorato, acum m-am gindit sa bag niste banisori in ea si te-as ruga sa imi dai si mie citeva sugestii, o sa postez citeva poze cu masina dar vreau sa-i pastrez linia de testarossa. ajuta-ma te rog |
ceva noutati?
|
omule de cateva luni ma tot uitam pe post pana ce au schimbat designu site-ului si te-am pierdut!!!!faci niste lucrari de invidiar ... ne faci sa ne simtim mandri k suntem romani... sa auzim numai de bine:-) :-) :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning