Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Opel Tuning : CALIBRA CATANO (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/13809-opel-tuning-calibra-catano.html)

ADY28 03-08-06 17:24

Re: CALIBRA CATANO

felicitari si spor la munca

Alkatraz 06-08-06 20:05

Am eu un Eclipse tunat ... Daca vrei contacteaza-ma pe mess : alkatraz_free90 sau pe mail [email protected] ...

vlad_VSV 06-08-06 23:22

nu ai "tunat" un fiat punto din greseala:D:D....vreau sa vad cam ce ar iesi din masina asta

adrian gavrila 21-08-06 16:51

Quote:

Originally Posted by vlad_4tuning (Post 510183)
nu ai "tunat" un fiat punto din greseala:D:D....vreau sa vad cam ce ar iesi din masina asta

din pacate nu am facut nici un fiat punto dar daca o sa fac o sa pun poze.

va multumesc la toti pentru felicitari si chiar daca mai sunt masini ce nu plac ...sa nu uitam ca tuningul este o forma de viata , si fiecare o face cum vrea,asa ca ,astept in continuare opinia voastra. Multumesc...

george GMN : vreau sa tunez calibra meu (catano) si m-am gindit sa il fac drift sau import. Iti dau niste idei sa vedem ce iasa: fata de un toyota supra ;spatele de un mazda rx7; si lateralul fara nici o bara;jentile cu git cromat si steaua in negru mat. Cum o vezi? dificil? astept sa vad ce iasa.
salutari la toti.

brunetel21 30-08-06 18:31

cam cat ar costa la tine un tunning exterior(body kitt) pentru un calibra,as vrea ceva finutz si de bun gust,imi plac foarte mult mashinile facute de tine.Imi poti da un pret estimativ,poate dau o fuga in spania ca aici risc sa raman fara ele la primele gropi.Mersi and keep it up ;)

george GMN 01-09-06 12:10

Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 527017)
george GMN : vreau sa tunez calibra meu (catano) si m-am gindit sa il fac drift sau import. Iti dau niste idei sa vedem ce iasa: fata de un toyota supra ;spatele de un mazda rx7; si lateralul fara nici o bara;jentile cu git cromat si steaua in negru mat. Cum o vezi? dificil? astept sa vad ce iasa.
salutari la toti.

interesanta combinatie, ar iesi ceva unicat.
e cam dificil, da' nu promit nimik.
numai bine.

silviu_gsi 05-09-06 11:04

am auzit ca ai un opel astra f si ai inceput sa il si modifici l-ai terminat?bafta

adrian gavrila 05-09-06 14:57

Quote:

Originally Posted by brunetel21 (Post 537170)
cam cat ar costa la tine un tunning exterior(body kitt) pentru un calibra,as vrea ceva finutz si de bun gust,imi plac foarte mult mashinile facute de tine.Imi poti da un pret estimativ,poate dau o fuga in spania ca aici risc sa raman fara ele la primele gropi.Mersi and keep it up ;)

cam in jur la 1200€ din fibra,vopsit si montat

adrian gavrila 05-09-06 14:57

Quote:

Originally Posted by silviu_gsi (Post 543702)
am auzit ca ai un opel astra f si ai inceput sa il si modifici l-ai terminat?bafta

inca nu l-am terminat dar cam intr-o luna il scot

adrian gavrila 05-09-06 15:01

Quote:

Originally Posted by george GMN (Post 539309)
interesanta combinatie, ar iesi ceva unicat.
e cam dificil, da' nu promit nimik.
numai bine.

m-am gindit sa il fac ca masina de politie din japonia. Cam pe luna ce vine ma apuc de el. Bafta si sper ca il termini pina atunci...cine stie poate o sa fi creatorul proiectului 2007.

george GMN 06-09-06 09:32

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 527017)
...vreau sa tunez calibra...fata de un toyota supra...jentile cu git cromat si steaua in negru mat...

Am vazut ca vrei sa faci jantele, mai exact steaua in negru mat; dupa ce ai sa modifici masina, te-ai gandit cumva si la culoarea pe care ai sa i-o dai masinii, sau va ramane aceeasi. Parerea mea, e ca un negru mat ar da foarte bine chiar da si o nota de agresivitate masinii, parerea mea. In cazul masinii de politie banuiesc ca o vei vopsi in negru cu alb...cu toate ca nu stiu cum arata masininile de politie din Japonia, am sa intru pe net sa vad.
Daca tot te apuci de masina, zic si eu, de ce nu incerci sa-i faci o altfel de deschidere a usii, a portbagajului, a capotei sau chiar "umblat" putin la plafon ceva stil CRX sau Corvette...bine vorba aia, usor de zis greu de facut, dar tu macar ai posibilitatea sa faci zic eu una din chestiile mentionate pt ca am vazut ce masini au iesit din "garage'u" tau...
am pus mai jos pozele cu calibra ta cu fata d toyota supra.

adrian gavrila 11-09-06 10:34

Quote:

Originally Posted by george GMN (Post 545002)
Am vazut ca vrei sa faci jantele, mai exact steaua in negru mat; dupa ce ai sa modifici masina, te-ai gandit cumva si la culoarea pe care ai sa i-o dai masinii, sau va ramane aceeasi. Parerea mea, e ca un negru mat ar da foarte bine chiar da si o nota de agresivitate masinii, parerea mea. In cazul masinii de politie banuiesc ca o vei vopsi in negru cu alb...cu toate ca nu stiu cum arata masininile de politie din Japonia, am sa intru pe net sa vad.
Daca tot te apuci de masina, zic si eu, de ce nu incerci sa-i faci o altfel de deschidere a usii, a portbagajului, a capotei sau chiar "umblat" putin la plafon ceva stil CRX sau Corvette...bine vorba aia, usor de zis greu de facut, dar tu macar ai posibilitatea sa faci zic eu una din chestiile mentionate pt ca am vazut ce masini au iesit din "garage'u" tau...
am pus mai jos pozele cu calibra ta cu fata d toyota supra.

george , imi place cum lucrezi si sper sa iese ceva deosebit,pentru ca de munca este ...si nu putin.Negru mat pentru o masina lata nu ie buna idee pt. ca negru micsoreaza viziunea si nu ar pare chiar asa de interesanta.http://jorgefurious.com/pctc/privmsg...ode=read&p=359
http://jorgefurious.com/pctc/viewtopic.php?t=294

nu am clare ideile de stopurile din spate ...tu ce zici?
salut

george GMN 13-09-06 08:40

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 550053)
...nu am clare ideile de stopurile din spate ...tu ce zici?...

am pus stopurile d la mazda rx7, dar ,parerea mea, e k nu s combina prea bine pt k stopurile sunt cam rotunde, fata d formele masini care sunt cam drepte, ma refer la partile laterale (acele dungi) si spatele (tobele).k sa-ti faci o parere am atasat si pozele 1. este cu stopuri d mazda rx7 , iar 2. este cu niste stopuri facute d mine care zic k ar da mai bine, parerea mea.
numai bine.

weedboy 13-09-06 18:22

8 Attachment(s)
sal adrian...ce zici de masina asta este din romania ;) ;) ;)...tzie se pare urata sau carpita pt k mie nu mie se pare,eu zic k aproape in orice tzara potzi face o masina frumoasa dak ai $$$$ p.s masinutza aia are domicilul in bucuresti....scuzatzi-mi claritatea pozelor dar este facuta cu un tel

adrian gavrila 14-09-06 13:30

Quote:

Originally Posted by weedboy (Post 552727)
sal adrian...ce zici de masina asta este din romania ;) ;) ;)...tzie se pare urata sau carpita pt k mie nu mie se pare,eu zic k aproape in orice tzara potzi face o masina frumoasa dak ai $$$$ p.s masinutza aia are domicilul in bucuresti....scuzatzi-mi claritatea pozelor dar este facuta cu un tel

da domnule ie frumoasa. Imi place cum a iesit masina , culoarea , kitul ...adica totul. Ma bucur ca ai bun gust. Succes in continuare. SALUT

adrian gavrila 14-09-06 13:44

Quote:

Originally Posted by george GMN (Post 552123)
am pus stopurile d la mazda rx7, dar ,parerea mea, e k nu s combina prea bine pt k stopurile sunt cam rotunde, fata d formele masini care sunt cam drepte, ma refer la partile laterale (acele dungi) si spatele (tobele).k sa-ti faci o parere am atasat si pozele 1. este cu stopuri d mazda rx7 , iar 2. este cu niste stopuri facute d mine care zic k ar da mai bine, parerea mea.
numai bine.

Geoge , imi place idea cu stopurile de RX7 dar spatele se va modifica si nu vor mai fi dungi,iar tobele se vor schimba cu altele de moto...

lateralul : se elimina dungile , fara cea de sus care o sa o unesc cu partea de sus(geamurile),sa-i daie impresia ca usa si aripa din spate sunt bagate inauntru. Poate geamul din spate am sa il elimin si sa pun grati ca la lamborghini diablo. Ce spui?

george GMN 16-09-06 10:55

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 553657)
...stopurile de RX7...tobele se vor schimba cu altele de moto...grati ca la diablo. Ce spui?

pentru stopurile de rx7, am facut si bara sa zic asa in genul stopurilor.
am mai pus o poza cu stopuri de nissan nsx, unde zic eu sunt mai putine modificari de facut, poate chiar deloc pt k stopurile vad k vin perfect.
oricum astea sunt doar niste puncte de vedere...decizia iti apartine.
numai bine.

danutSZY 17-09-06 01:10

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by weedboy (Post 552727)

nu stiu a cui este dar am vazuto si eu.......ghici unde ........in grecia in paralia katerini.........uite si poze ca si mie mi-a placut mult mai ales ca e din romania.................ca sa vedeti.......lumea e mica............POZE MAI JOS!!!!!!!!!!!!!

weedboy 18-09-06 01:38

:lol: :lol: :lol: LoL cat de tare,chiar k e super mica lumea asta,oricum masina asta o stiu de pe vremea de cand avea tot gentzile alea numai erau culoarea lor normala nu neagra,iar culoarea ei era tot rosie dar fara spoilere si alte chesti,dar omu sta 100% sigur in bucuresti

:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted:

MC Mate 19-09-06 00:10

eu am vazut masina anul trecut aproape in fiecare zi la ASE, zic in fiecare zi pentru k omu nu cred k venea in fiecare zi la cursuri :D

adrian gavrila 19-09-06 14:45

Quote:

Originally Posted by george GMN (Post 555458)
pentru stopurile de rx7, am facut si bara sa zic asa in genul stopurilor.
am mai pus o poza cu stopuri de nissan nsx, unde zic eu sunt mai putine modificari de facut, poate chiar deloc pt k stopurile vad k vin perfect.
oricum astea sunt doar niste puncte de vedere...decizia iti apartine.
numai bine.

imi place mult cum l-ai lucrat,mai ales spatele de rx7.Acum urmeaza lateralul ca nu ie prea dificil: scoatei toate dungile in afara de cea de sus si uneste dunga de sus in rotond pina la geam. Daca ai tu vreo idee fao ca mai am putin si bag masina la bataie...binenteles ca o sa ai si tu un actibild cu firma ta pe masina. De moment iti multumesc pentru ajutorul tau si cind vin prin romania sper sa te cunosc. nu?
bafta

Dumy 21-09-06 22:07

Super Calibra cam catzi bani sunt frate bagatzi in ea de curiozitate ??

george GMN 23-09-06 11:03

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 559550)
imi place mult cum l-ai lucrat,mai ales spatele de rx7.Acum urmeaza lateralul ca nu ie prea dificil: scoatei toate dungile in afara de cea de sus si uneste dunga de sus in rotond pina la geam. Daca ai tu vreo idee fao ca mai am putin si bag masina la bataie...binenteles ca o sa ai si tu un actibild cu firma ta pe masina. De moment iti multumesc pentru ajutorul tau si cind vin prin romania sper sa te cunosc. nu?
bafta

Sincer sa fiu, nu prea am inteles chestia cu "unitul dungii d sus in rotund pana la geam"...
Am vrut sa fie mai toata masina facuta "dintr-o bucata"...i-am unit aripa cu bara, cu pragu...poate k o sa fie o muza de inspirare pt masina ta.
Sper sa ne cunoastem cand o sa vii prin Romania...dar pana una alta iti urez succes in realizarea Calibrei.
numai bine.

adrian gavrila 25-09-06 11:18

Quote:

Originally Posted by george GMN (Post 561956)
Sincer sa fiu, nu prea am inteles chestia cu "unitul dungii d sus in rotund pana la geam"...
Am vrut sa fie mai toata masina facuta "dintr-o bucata"...i-am unit aripa cu bara, cu pragu...poate k o sa fie o muza de inspirare pt masina ta.
Sper sa ne cunoastem cand o sa vii prin Romania...dar pana una alta iti urez succes in realizarea Calibrei.
numai bine.

imi place mult cum l-ai lucrat si sa sti ca l-am bagat in atelier si saptamina asta ma apuc de el . am sa-ti trimit fotografii dupa ce incep.
multumesc inca odata si mai vorbim. salut

george GMN 01-10-06 21:22

d'abea astept sa vad c iese.
spor la treaba ;)

adrian gavrila 02-10-06 09:26

Quote:

Originally Posted by george GMN (Post 571554)
d'abea astept sa vad c iese.
spor la treaba ;)

George cum ti-am spus m-am apucat de opel dar as vrea sa vad cum iar sta farurile de honda civic(ultimul)cu acelasi spoiler pe fata dar fara triunghiurile laterale de la bara , si pe spate m-am gindit ca i-ar sta mai bine stopurile de la ferrari(2 rotunde). la laterale nu i-as schimba nimic in afara de aripa din fata care i-asi scoate in afara si i-asi lasa locul(gaura) ca in spate. Sa nu continue pe usa, daca nu intelegi ceva , spunemi sau poate ar fi mai bine sa vorbim pe [email protected]

salut si spor la munca

Dumy 02-10-06 23:11

Bai frate avetzi talent akolo ma ....bine ca si preturile sunt pe masura dar iese ceva frumosss ....felicitari si multa bafta in continuare abia astept sa vad opelul

george GMN 12-10-06 23:27

2 Attachment(s)
am postat masinile mai jos, då bine cu farurile d civic
spor la treaba ;)

adrian gavrila 13-10-06 10:43

Quote:

Originally Posted by george GMN (Post 584212)
am postat masinile mai jos, då bine cu farurile d civic
spor la treaba ;)

imi place cum ramine farurile din fata si cred ca nici nu ma mai gindesc,le cer azi la honda. Si spatele...tu cum il vezi? nu stiu ce sa zic.ma pune pe ginduri...

oricum multumesc mult

RAZvan15 13-10-06 15:39

super tari masinile facute de voi.. sper sa vedem si prin romania asa ceva in curand..
Bafta...

georges14 13-10-06 21:59

Prea tare cu faruri de civic, buna imaginatie

adrian gavrila 26-10-06 15:51

in 2 zile mi-ajung stopurile de pe spate. M-am decis sa le pun stopurile de la un nissan 180 sx cu fond negru.George cum ti se pare?

sori 28-10-06 02:26

salut adrian auzi dar cu laguna 2 ai niste poze?:) as fi interesat mersi astept un raspuns

george GMN 30-10-06 10:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 599754)
in 2 zile mi-ajung stopurile de pe spate. M-am decis sa le pun stopurile de la un nissan 180 sx cu fond negru.George cum ti se pare?

sincer, nu pot sa zic k mi se par deosebite, dar oricum dau bine; e vorba aici si de gusturile fiecaruia si de buget si de multe altele.
spor la treaba! ;)

georges14 05-11-06 10:20

Uite ce am gasit pe net ,cred ca sunt stopuri de Hyundai Coupé, da nu sunt sigur. Ce parere aveti?

https://img166.imageshack.us/img166/9...fgfdssdsj6.png

george GMN 05-11-06 16:28

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 611132)
...cred ca sunt stopuri de Hyundai Coupé, da nu sunt sigur...

e o astra, iar stopurile sunt d eclipse. ;)

georges14 05-11-06 21:59

Ups , cum de nu mi-am dat seama? Seamana prea bine Astra Coupé cu Calibra

andrei_b75way 01-12-06 21:01

adi super tare calibra ta, m-a dat pe spate, esti smecher rau tine-o to asa.
am si eu o calibra dar de ceva timp am cam cam ignorato, acum m-am gindit sa bag niste banisori in ea si te-as ruga sa imi dai si mie citeva sugestii, o sa postez citeva poze cu masina dar vreau sa-i pastrez linia de testarossa. ajuta-ma te rog

mihai88 04-12-06 21:02

ceva noutati?

alexzander407 22-12-06 00:22

omule de cateva luni ma tot uitam pe post pana ce au schimbat designu site-ului si te-am pierdut!!!!faci niste lucrari de invidiar ... ne faci sa ne simtim mandri k suntem romani... sa auzim numai de bine:-) :-) :-)

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning