Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   hmmm (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13785-hmmm.html)

fanete 10-03-06 11:08

Re: hmmm

L A M U L T I A N I ! ! ! ! !
saa fii iubita de cine vrei tu.....

orlando 10-03-06 11:16

ce imi place pe aici caterinca e in floare :D:D
mustangule vezi ca nu e bine sa te iei asa de toate :)

aleks 10-03-06 14:58

am si eu o curiozitate...
mai mult pt moderator...
recunoaste acum.. daca era un baiat, il faceai ceapa pana acum daca posta o idee in 3 posturi, si asta de vreo 10-20 de ori doar intr-un singur topic...
asa, ca e vorba de o fata... de ce nu te risti? :)

GolfuletzS 10-03-06 17:59

la multi ani sasha... si

ne vdm pe 1-2 :D

Sasha_z 11-03-06 12:47

`neatza...in primul rand vreau sa va multumesc pt urarile de ziua mea.....in al 2-lea rand...nu inteleg ce a vrut sa spuna aleks....bati vre-un app????

Sasha_z 11-03-06 12:48

offf Doamne...cat imi place cand apare "Age: 18" :))

orlando 11-03-06 13:54

Quote:

Originally Posted by Sasha_z

crezi ca mie nu mi-ar placea :cry:?
ce mai zici?

Psycho 11-03-06 15:35

Quote:

Originally Posted by Sasha_z

eu am incercat sa`mi pun mai mult de 100 de ani dar nu ma lasa :( ....

d3vilish_lips 11-03-06 16:47

...:) :) :) buhahahahahahahhaa numai u puteai incerk asa ceva ma jur....

Sasha_z 12-03-06 11:12

`neatza.........!!!!!!!!!!!!ce mai ziceti???

ZerO_CooL 12-03-06 11:32

Neatza si tie. Eu unul ma plictisesc in fata calculatorului, nu prea am chef de nimic... afara vremea e neprietenoasa... Tu ce faci ?

Mustang 12-03-06 11:41

bai da' ce vreme de kko...la tg jiu cum e sasha ? :p

Eugen_TL 12-03-06 11:45

la mine dimineata era f misto afara... si tocmai ziceau ai mei sa mergem la o plimbare undeva ... eu cica dormeam si trageam uc urechea! dar in 30 min a inceput sa ploua f tare... si acum ploua tare tare ! :( :( s-a dus draq ziua asta !

Sasha_z 12-03-06 11:52

si aicea ploua :((((((((
e urat rau de tot afara!!!!
numa` bine sa stai pe net :P

d3vilish_lips 12-03-06 11:53

...si la cta ploua de azinopate ca draq nu se mai opreste toarna nu se inkurka....:evil:

Mustang 12-03-06 12:01

da...pana mea ... m-am saturat...vreau soareeeee :(

ZerO_CooL 12-03-06 12:04

Cred ca toti vrem soare, dar pana atunci n-avem decat sa stam in case... :cry:

Psycho 12-03-06 12:07

bah .. io de ce sa mint ma sparg in bashini de aseara .. urat de tot ;)

d3vilish_lips 12-03-06 12:09

.....vai doamne :twisted: :) :) :) :).....

Eugen_TL 12-03-06 12:19

mie sincer mi sa acrit deja de netu' asta! sunt constient ca e o mare pierdere de timp dar n-ai ce face ... primul lucru cand intru in casa aprind calculatorul.... asta mi-a intrat in sange deja... ! dar cred ca am s-o las mai moale si continui legislatia s=o tocesc :(

luca 12-03-06 12:30

Ia uite ce frumos cad picaturile intr-o armonie absoluta, adica ploaie torentiala :D si eu stau la caldurica la fel ca toti ceilalti numai ca eu intr-o ora plec la munca :x dar nu stau mult decat pana pe la 2 noaptea :evil:

P.S. DAMN tocmai ma uit pe blocul vecin si s-a desprins o bucata de tabla si flutura in voia vantului aproape sa cada. NU VREAU AFARA :cry:

d3vilish_lips 12-03-06 12:35

...nashpa aiurea kam nasol...sincer luca...

Mustang 12-03-06 14:29

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL
Cred ca toti vrem soare, dar pana atunci n-avem decat sa stam in case... :cry:

nea...
tot la academie ne ducem...
ca noi "ie" niste tzacanitzi :D

Cosmin255 12-03-06 17:58

Sunteti nebuni fratie 15 pagini de bul shit?:) macar scrieti ceva constructiv:) (glumesc)

EvLSant0S 12-03-06 18:13

trebuia sa trageti un munte, a fost beeeeeeeton vreamea...
da.. tot in vila stateam .. =)) aveam treaba .. =))
prea multe sticle de j&b :P

luca 13-03-06 01:42

Ce faceti mai baieti si fete cucuiete, uite acum am ajuns si eu acasa de la lucru, am terminat mai devreme adica pe la 1.50 :anger: si maine o iau de la capat.
Frumoasa viata asta de student muncitor care nu da deloc pe la facultate din cauza locului de munca, iar altii au CLS-uri si 7-ari si nu pot nici macar sa scrie cuvantul MUNCA. . . I love this life (NOT) :raving:

Eugen_TL 13-03-06 14:06

lsaa luca ... astia is jmekeri doar in fata proastelor.... cine stie sa pretuiasca un baiat care munceste si se intretine face f bine... iar despre aia cu avioane ...( nu tot timpul tati o sa fie langa ei ... si atunci or sa vada ei cum nu stiu sa tina o afacere)

Sasha_z 13-03-06 16:25

sal`tare alzz.....
Sa deschid si yo un subiect de discutie (k vad k incepe lumea sa....)....
Care sunteti ANTI si care sunteti PRO....MANELE!!!!!

Sasha_z 13-03-06 16:25

app....si explicatie...

Psycho 13-03-06 18:00

io ascult amnele pentru k le inteleg si`mi place la nebunie k se rup fetele pe manele ... pe rock nu prea le vezi dezbracandu`se .. + de asta ... cele mai tari chindii si baute se fac pe manele

Eugen_TL 13-03-06 18:30

eu ascult manele mult si armaneasca.. mai ascult si hip hop, r^b, si muzica buna care imi place.... !

manelele le ascult pt ca imi plac si oricand am o stare de cacat , reusesc sa ies din ea... la chindii pe manele se danseaza cel mai misto cu fete multe... si cine sta sa asculte versurile o sa vada anumite chestii reale in unele! daca unii spun ca numai de femei,bani,aur...etc se vorbeste in acest gen muzical, eu spun sa se beleasca ochii :) ca in toate genurile se vb despre aceleasi chestii numai ca-s puse pe alta linie melodica ! :) parerea mea ! :):dance: :dance: :dance: :peace:

Psycho 13-03-06 18:34

pai manelele le inteleg pana si eu :)

d3vilish_lips 13-03-06 18:41

....oricine tre sa rekunoask k makar la chindii askulta manele....

EvLSant0S 13-03-06 22:59

cat nu-i inghit pe cacaciosii care-o ard la modul ca nu asculta manele ..
si la petreceri si nu numai .. rup manelele-n doua ..
muzica mai buna decat manelele - cand esti baut, nu exista, bine ,depinde si de anturaj/locatie si etc, dar tu ....
zana din tg jiu ...

asculti sau nu ?

Psycho 13-03-06 23:02

e nuh ... arata mie unu care nu asculta
poate doar rockerii aia care cand aud manele urla de parca se topesc :)

Skillzu 14-03-06 06:24

Quote:

Originally Posted by Psycho
e nuh ... arata mie unu care nu asculta
poate doar rockerii aia care cand aud manele urla de parca se topesc :)

lasa-i mah k ei urla tot timpul.

ascult hip-hop/rap/r'n'b & stuff pt k am crescut si stau in cartier....
ascult manele pentru k "le am in sange":lol: ....nu am reusit sa ajung la un party fara manele....(nu m-am dus la rockeri)
ascult tot ce imi place...

ps:cand ma refer la rockeri ma referi la aia nenorociti(slipknot & co.)

fanete 14-03-06 10:33

fuuuuck, nu imi plac manele de nici oculoare. intr-adevar la o petrecere (nunta , botez , cununie si atit ) le ascult si le dansez. dar nu am sa ma duc eu niciodata intr-un club sau restaurant unde sunt manele sau mai rau sa cumpar un cd cu manele. le ascult din pricina prietenilor carora le plac manelele
eu sunt un pionier in muzica "house" (cum s-a generalizat), ascult inca din clasa a 9-a si in momentul de fata tot muzica electronica ascult
cit despre "cum se rup fetele pe manele" nu cred ca este asa de puternic dansul lor. eu cred ca si pe un r&b se misca la fel de bine sau chiar mai bine...

Psycho 14-03-06 11:26

fetele pe manele se rupe binee ... vino la vara in pepsi .. in mamaia .. e nebunieeeeeeeeeeeeee ... iti spun i o... k o sa fii client inrait :)

Mustang 14-03-06 11:43

Quote:

Originally Posted by fanete
fuuuuck, nu imi plac manele de nici oculoare. intr-adevar la o petrecere (nunta , botez , cununie si atit ) le ascult si le dansez. dar nu am sa ma duc eu niciodata intr-un club sau restaurant unde sunt manele sau mai rau sa cumpar un cd cu manele. le ascult din pricina prietenilor carora le plac manelele
eu sunt un pionier in muzica "house" (cum s-a generalizat), ascult inca din clasa a 9-a si in momentul de fata tot muzica electronica ascult
cit despre "cum se rup fetele pe manele" nu cred ca este asa de puternic dansul lor. eu cred ca si pe un r&b se misca la fel de bine sau chiar mai bine...

same here...
da' nici la botezuri, cununii n stuff...ma imbat foarte bine ca sa le pot asculta...
si la house se misca fufele bine ... si la r'n'b....si la rap...
acum pe bune vbind...

Psycho 14-03-06 12:08

cand o sa vezi tuh femei dadnd si fund si din sani pe house cum dau p manele sa`mi zici si mie :)

All times are GMT +2. The time now is 21:36.

- Copyright 2026 4Tuning