Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW se da pe "verde" (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/137098-bmw-verde.html)

andreicln 20-09-09 20:42

Re: BMW se da pe "verde"

Quote:

Originally Posted by albatros (Post 2652493)
eu cred ca BMW a fost ... ;).....bn sau tractoru sau camioanele ....da turism a fost cred ca un bmw ... ;)

documenteaza te mai bine , dupa Peugeot a urmat Mercedes-Benz si am precizat TURISM

andreicln 20-09-09 20:45

Quote:

Originally Posted by Negatyvu (Post 2652840)
dak noi conducatorii de BMW avem o problema cu aceasta masina,spune-mi si mie pe strada indiferent k este un 3.16 de 106hp sau 3.18 de 117hp,(indiferent k este un ursulet sau k este o pisicuta) da clasa unei cutii de chibrite cu motor de drujba cum este peugeot?cum te simti knd depasesti cu peugeot-ul si cum te simti knd faci asta cu BMW.dak nu sti incearca.sa vezi cum te infigi in canapea si toata uzina BMW de sub capota iti ofera un concert unic.indiferent de an un BMW ramine tot un BMW orice ar spune orice necunoscator de BMW.

Bine ca ai avut bani de BMW cat ai dat pe el 2000 de euro?

marik44 20-09-09 20:46

ba albatros nu intelg dc numai tu de aici esti tzapul ispasitor cu toti te pui in gura si etc da mai veziti de trb ta ca nu esti tu de la fabrica bmw si gata

SyDemon 20-09-09 20:50

Quote:

Originally Posted by andreicln (Post 2655183)

:pistoles::workout: 1-0 :D

Negatyvu 20-09-09 21:04

Quote:

Originally Posted by andreicln (Post 2655183)

sa zicem si asa k am dat 2000.dar tu kt ai dat pe a ta???din curiozitate.ti-ai luato pt fitze sau suferinte?????sau poate sa zicem pt a reusi si tu sa agati o tipa mai prostuta.pt a-ti satisface curiozitatea o am de 5 anisori si in acea perioada nu-ti permiteai sa dai banutii pe ceea ce ai tu k imagie.dar e doar problema ta.era vb doar de BMW si nici decum de audi.dak vrei sa vb de asa ceva vb knd apare ceva nou despre audi....

Alex_pitesti 20-09-09 23:05

Quote:

Originally Posted by Negatyvu (Post 2652840)
dak noi conducatorii de BMW avem o problema cu aceasta masina,spune-mi si mie pe strada indiferent k este un 3.16 de 106hp sau 3.18 de 117hp,(indiferent k este un ursulet sau k este o pisicuta) da clasa unei cutii de chibrite cu motor de drujba cum este peugeot?cum te simti knd depasesti cu peugeot-ul si cum te simti knd faci asta cu BMW.dak nu sti incearca.sa vezi cum te infigi in canapea si toata uzina BMW de sub capota iti ofera un concert unic.indiferent de an un BMW ramine tot un BMW orice ar spune orice necunoscator de BMW.

din spusele tale sa inteleg ca toate masinile E jafuri..daca nu E BeMeWe!
cred ca maine ma duc sa vand actuala masina si sa-mi iau un BeMeWe la 2000 IEURO..ca sa vad cum e senzatia aia de care zici tu..sa dau CLASA..la masini de zeci de mii de euro..dar conduse de oameni mai intregi la cap!
o recomandare..am sa iti fac-inceraca sa-ti iei tu o cutie de chibrituri si dute sa depasesti un BeMeWe-u condus de un ..buric al pamanutului..si ai sa vezi ca este dublu satisfacut!
on. masina arata super..sunt tari cei de la BMW!

albatros 21-09-09 06:43

Quote:

Originally Posted by marik44 (Post 2655184)
ba albatros nu intelg dc numai tu de aici esti tzapul ispasitor cu toti te pui in gura si etc da mai veziti de trb ta ca nu esti tu de la fabrica bmw si gata

cu cine ma iau domnu coleg de forum in gura ...ce nam voie sami zic parerea ??? care e problema ?ce daca iam raspuns baiatului cu pegeotu si lu colegu care zicea de frustrati cu bmw ..e vro problema ma iau cu cineva in gura ??? eu nu ma iau cu nimeni ...mai bine veziti u de treaba ta ca nu tea rugat nimeni sa zici ceva ....si NU ma cert cu tine ..deci nu te chinui sami scri inapoi ca eu duar am zis ;):rolleyes2:lol: nam dat cu paru cum sar zice ... ;).....

albatros 21-09-09 06:46

Quote:

Originally Posted by andreicln (Post 2655175)
documenteaza te mai bine , dupa Peugeot a urmat Mercedes-Benz si am precizat TURISM

am precizat cuvantul "CRED" deci nu eram sigur .........da bv lor daca au fost primi .. ;)....eu nam nimika cu nicio marca ..fiecare trebe sa traiasca :-)

SyDemon 21-09-09 09:32

Off - Albatroase tu ai terminat clasele primare ? Scrie nene corect romaneste, daca stii, ca'mi agresezi ochii cu atatea greseli de ortografie. Pe bune daca am vazut scriere cu atat de multe greseli elementare + greseli prin neatentie. Intr'un fel ciudat chiar si remarca asta se incadreaza in contextul pe care incerci sa'l conturezi. Ignoranta.
Ignoranta fata de alte marci, Ignoranta si lipsa de respect fata de co-forumistii de p'aici prin faptul ca'i agresezi si asaltezi cu atatea greseli de ortografie. Hai ca se poate si altfel

PS: nu ca mi se pune pate. Frate pana si'n semnatura ta ai greseli de scriere.
DUAR NU E X I S T A !. Scrie naibii corect - doar!

wise SashA 21-09-09 10:05

masina arata foarte bine si cred ca se poarta pe masura... mereu a existat BMW si restul... iar cei de la BMW au avut mereu grija sa sublinieze asta! este o masina superba alaturi de "colegele" ei de salon, am avut parte de suprize placute din partea acestui salon si il asteptam cu "rabdare" urmatorul! ! !
P.S.: foarte bine spus punctul de vedere mune!!! bv

rider2009 21-09-09 11:24

voi asa incantati sunteti de masina da nu stiu unde o sa o vedeti pe strada mai ales pe coclaurile romanesti si in poze arata mai bine masina cu becali in ea voi credeti ca tot romanu are bani de asa ceva is curios cati o sa aiba masina pe plan mondial da voi visati sa o vedeti pe strazi in romania nici macar in vitrina nu o sa o gasiti zicea unu ca e numai 1 milion de dolari NUMA daca numa atata e inseamna ca traim bine

laur_nsl 21-09-09 18:19

Quote:

Originally Posted by bennjamin (Post 2653234)
bmw sucks! nu e nevoiesa adaugati comentarii e pur si simplu opinia mea.

te rog argumenteaza-ti postul!
iar a ajuns un thread un loc de cearta intre fanii bmw si altii. trebuie sa comentam masina asta si eu spun ca e o realizare incredibila dar din pacate imi trezeste un sentiment de tristete. mie imi plac masinile care polueaza (adica merg cu benzina de preferat) si daca sunt ecologisti pe aici ii invit sa ma injure dar asta este parerea mea. in 20 de ani o sa platim scump sa mai auzim un motor pe benzina turadu-se (vezi ultimul episod top gear (v12 vantage)).

laur_nsl 21-09-09 18:21

Quote:

Originally Posted by rider2009 (Post 2656492)
voi asa incantati sunteti de masina da nu stiu unde o sa o vedeti pe strada mai ales pe coclaurile romanesti si in poze arata mai bine masina cu becali in ea voi credeti ca tot romanu are bani de asa ceva is curios cati o sa aiba masina pe plan mondial da voi visati sa o vedeti pe strazi in romania nici macar in vitrina nu o sa o gasiti zicea unu ca e numai 1 milion de dolari NUMA daca numa atata e inseamna ca traim bine

copilu', conceptul asta e facut doar pentru a arata ce pot sa faca inginerii bmw, nu ca la anul avem asa ceva pe strazi.

albatros 21-09-09 18:24

Quote:

Originally Posted by laur_nsl (Post 2657659)
copilu', conceptul asta e facut doar pentru a arata ce pot sa faca inginerii bmw, nu ca la anul avem asa ceva pe strazi.

uite daca sti germana intra pe www.BMW.de si vezi acolo la bmw TV ca e un inginer de la bmw care explica dc acest model nu va fi condus niciodata pe strazi ......cine stie germana sa intre sa vada .....

wise SashA 21-09-09 18:25

lasand la o parte ce spune laur (lucru perfect adevarat) si chiar daca ar fi o masina care sa iasa maine pe strada este o opera de arta cum a mai spus cineva mai sus si este de admirat, rider2009... invata sa pretuiesti ceea ce merita pozitia asta in viata

rider2009 21-09-09 18:40

Quote:

da am zis io ca o sa avem io ziceam de uni oameni de aci de pe forum ce incantati is ca abia asteapta sa o vada pe strazi alea alea apoi masina nici nu o aparut nici nu o sa apara nici nu o sa aiba orcine masina daca chiar o sa fie nu stiu ce teai trezit brusc din pat sa lasi coment ce stiu sa faca inginerii bravo lor nam zis ca e un ***

rider2009 21-09-09 18:45

Quote:

te rog argumenteaza-ti postul!
iar a ajuns un thread un loc de cearta intre fanii bmw si altii. trebuie sa comentam masina asta si eu spun ca e o realizare incredibila dar din pacate imi trezeste un sentiment de tristete. mie imi plac masinile care polueaza (adica merg cu benzina de preferat) si daca sunt ecologisti pe aici ii invit sa ma injure dar asta este parerea mea. in 20 de ani o sa platim scump sa mai auzim un motor pe benzina turadu-se (vezi ultimul episod top gear (v12 vantage)).
de unde stii tu ce o sa fie peste 20 de ani poate maine murim toti si credema ca o masina verde electrica e o realizare intradevar care sub nici o forma nu o sa fie vanduta pe bani de biserica te asigur eo ca nu o sa fie bani pt asa ceva ideea de verde e buna la fel si performantele da bani pt asa ceva nu o sa fie la nimeni uitate inca odata la masina asta si dupa aia uitate pe geam sa vezi ce asfalt din plastelina avem masina asta e pt state civilizate unde strada e ca liniaru

wise SashA 21-09-09 18:51

parerea mea e ca ar fi cazul sa incheiati aceste dispute sau sa le continuati pe privat, nu ptr asta a fost deschis topicul, daca mai aveti vreo remarca la adresa masinii, scrieti cu incredere!

albatros 21-09-09 18:54

Quote:

Originally Posted by wise SashA (Post 2657736)
parerea mea e ca ar fi cazul sa incheiati aceste dispute sau sa le continuati pe privat, nu ptr asta a fost deschis topicul, daca mai aveti vreo remarca la adresa masinii, scrieti cu incredere!

CORECTTTTTttttT!!!!!!8):lol::lol::lol::lol::lol::l ol:;););)

Negatyvu 21-09-09 23:06

intr-o privinta ma bucur k esti de acord cu mine si ma bucur k iti place noul concept BMW.pe partea cealalta insa e problema ta ce masina ai tu la 18anisori ai ta si sa fi sanatos si fara incidente.dar dak stai sa te gindesti acele masini "de zeci de mii de ieuro"nu sint accesibile tuturor,iar acum ceva timp knd skoda nu evoluase atit tot la BMW te-ai fi orientat.

andreicln 22-09-09 12:46

Quote:

Originally Posted by Negatyvu (Post 2655240)
sa zicem si asa k am dat 2000.dar tu kt ai dat pe a ta???din curiozitate.ti-ai luato pt fitze sau suferinte?????sau poate sa zicem pt a reusi si tu sa agati o tipa mai prostuta.pt a-ti satisface curiozitatea o am de 5 anisori si in acea perioada nu-ti permiteai sa dai banutii pe ceea ce ai tu k imagie.dar e doar problema ta.era vb doar de BMW si nici decum de audi.dak vrei sa vb de asa ceva vb knd apare ceva nou despre audi....

prietene si eu il am din 2006 si daca te intereseaza cat am dat pe el , am dat 67.943 euro..

Negatyvu 23-09-09 00:24

felicitari si sa-l stapinesti sanatos tot atitia ani kt ai dat si pe masina

Negatyvu 23-09-09 00:30

Quote:

Originally Posted by wise SashA (Post 2657736)

ai perfecta dreptate.bravo.oriqm aceste discutii nu duc nicaieri si in loc sa bem o bere knd si dak ne vom intilnii vom sta sa ne scuipam si sa ne injuram.felicitari inginerilor de la BMW.

wise SashA 23-09-09 08:46

Quote:

Originally Posted by Negatyvu (Post 2661765)
ai perfecta dreptate.bravo.oriqm aceste discutii nu duc nicaieri si in loc sa bem o bere knd si dak ne vom intilnii vom sta sa ne scuipam si sa ne injuram.felicitari inginerilor de la BMW.

suc nu bere ca mai avem nevoie de permise ! ! ! :lol:

Limba14 23-09-09 10:58

"efficient dynamics". isi merita cu prisosinta sloganul pe care il promoveaza.
bravo bmw

nicholas 23-09-09 12:49

Destul de tare ....

aleks 23-09-09 14:32

Ce-ar fi să nu vă mai certaţi pentru o chestiune oricum ipotetică?
Şi să scrieţi puţin mai bine, cam cum spune punctul 11 din regulament...

Negatyvu 24-09-09 02:09

Quote:

Originally Posted by wise SashA (Post 2662045)
suc nu bere ca mai avem nevoie de permise ! ! ! :lol:

ai dreptate,suc nu bere,dar la vreun party 4tuning pe timp mai lung,merge si o bere,chiar si fara alcool.

GJ 01 CTR 15-10-09 21:36

nu stiu cat de bine va arata...si de motor...lasa de dorit...ei tot timpul au facut masini puternice...si acum...'verzi'??hmm...

misu_rdk 17-10-09 09:37

hmmm o idee ingenioasa ;))

dmissa 19-10-09 19:04

pai o sa o vedem noi.

Magos 02-02-10 17:26

BMW va lansa hibridul Vision EfficientDynamics in productie de serie

BMW va lansa hibridul Vision EfficientDynamics in productie de serie

BMW a confirmat intrarea hibridului Vision EfficientDynamics Concept in serie, incepand cu anul 2013. Hibridul a fost prezentat in cadrul Frankfurt 2009, inregistrand un real succes, atat din punct de vedere al design-ului, dar in special datorita motorizarii.

Detaliile ce fac referire la acestea sunt oarecum limitate, nu stim daca versiunea de serie va respecta intrutotul specificatiile conceptului, vor fi sau nu diferite, bavarezii nu au facut decat sa confirme intrarea acestuia in productie si… nimic mai mult.

Totusi, este clar ca ne vom lipsi de high-tech-ul intalnit pe concept, incepand cu geamurile, interiorul, sau alte detalii extrem de futuriste, care nu ar face decat sa creasca pretul hibridului.

In ceea ce priveste motorizarea, aceasta va ramane aceeasi ca cea prezentata pe concept, in toamna anului trecut, Vision EfficientDynamics fiind un hibrid in trei cilndrii, turbo-diesel, care masoara circa 356 CP si cuplu de 800 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in circa 4.8 secunde, masina fiind limitata electronic la 250 km/h.

Totodata, se zvoneste ca productia va fi limitata la 10,000 de exemplare, preturile nefiind inca communicate.

<embed width="444" height="365" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" flashvars="jsonData=https://www.4tuning.ro/embed/album/id5223/w111.js&amp;titluAlbum=Frankfurt 2009: BMW Vision EfficientDyna...&amp;linkText=Vezi tot albumul&amp;linkUrl=https://www.4tuning.ro/poze/Masini-Noi-26/Frankfurt-2009-BMW-Vision-EfficientDynamics-5223.html&amp;linkTarget=_blank" wmode="transparent" allowscriptaccess="sameDomain" bgcolor="FFFFFF" quality="high" src="https://www.4tuning.ro/external/swf/FourTuningEmbedableGallery.swf"></embed>

nicholas 02-02-10 19:54

Superb, oricum pretul o sa fie pe masura.

Champion 02-02-10 23:24

Quote:

Originally Posted by nicholas (Post 3043501)
Superb, oricum pretul o sa fie pe masura.

Exact, oricum va avea succes, arata foarte bine, sigur se vor gasi destui clienti, sincer si eu mi-as lua unul de as avea bani, sau poate o sa-mi iau :P

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning