![]() |
Re: E46 - kox's coupe
Stau bine jantele , mai ai putin si pe pui pe alea de 750i pe 20 :D
Or sa ramana astea sau le schimbi? |
Interesante jantele...nu le-am mai vazut puse pe e46 coupe...imi par cam mari pentru masina dar n-am ce sa zic...arata intr-un mare fel:D
|
din cate am vazut ii la vanzare...la janta ma refer;)deci eu zic ca vor urma altele...oricum si astea dau bine dar are el un set care ii mult mai misto:P
bafta cu ea si astept pozele mai ales daca se anunta si o tipa:X |
Pentru un design complet ai nevoie si de pragurile de M....cel putin eu cand am montat pachetul M, de praguri am fost cel mai incantat:D
|
ce suspensie reglabila pe intaltime ai ? si cat ai dat pe ea ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
1 la mana 19 sunt cam mari in general pentru e46 , nu ca ar atinge , dar sunt prea mari fata de caroserie , 2 la mana , in romania chiar nu ai cum oricat te ai chinuii sa nu dai intr o groapa sau ceva si sa faci ori pana ori direct o janta praf.
un model pe 18 eu zic ca te ar avantaja cel mai bine. |
Quote:
|
Quote:
|
nu poti sa le ai pe toate .. si senzatie si practic.. si rahat...
din moment ce iti pui asa jante, tre sa fi mult mai atent si esti constient de consecinte.. pune jantele vechi inapoi.. ca alea is ce trebuie :D |
are dreptate caius...jantele pe 18 care le-ai avut inainte completa masina!nu te mai avanta sa-i pui altceva,ca masina era destul de reusita cu ce aveai pe ea!
|
e adevarat ca nu se poate si mari,si gume joase,si sa nu scuture,sa nu se indoaie..........:rolleyes2
rotile ce le-am avut inainte raman.astea le-am pus doar sa ma conving ce bine arata cu celalalte :D.(cred ca am o manie cu rotile :oops:) |
Salut.vreau sa te felicit, o masina reusita din toate punctele de vedere, referitor la ultimele jante, sunt extraordinare Just strech an poke, that's the magic word...tine-o tot asa
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
deci superba masina sincer.cel mai frumos e46 existent in timisoara si sunt multe dar doar la degetu mic al acestei masini....bafta si felicitarii pentru ambitia ta...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
arata bine cu rotile astea! ;)
sunt pentru! |
parerea mea ca e prea butucanoasa ca astea.. incearca ceva mai mic putin si mai frumos! astea in afar de 19 parca si modelul nu e cine stie ce! bafta!
|
felicitari pentru masina...cred ca am citit de vreo 3 ori topicul dar parca nu am gasit cuvintele potrivite pentru a posta...cred ca este cel mai frumos 3-ar coupe din romania...arata grandios cu jantele de x5 :X..numai bine si multa bafta in continuare
|
3 Attachment(s)
am mai adus si eu ceva mici inbunatatiri.discuri +placute noi.
|
Quote:
frumos, frumos... frane bune iti dorim! :lol: |
acuma poti sa franezi brusc si fara motiv.... :lol:
|
Este de vanzare? cu tot cu jantele de x5 ?
|
prietene... punem si noi jantele "de vara" inapoi ?
|
Quote:
|
ce l-ai lovit pe caius :lol:
cati bani au fost discurile + placute:?: |
Quote:
|
FOARTE FRUMOASA MASINA,a capatat pe maini bune,intretinuta,etc. imi plac foarte mult trimurile,carbonul da foarte bine. numai bine si spor la ce iti mai doresti
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ha ha ha sa inceapa sezonu!!!!!!!! :mrhappy: de investiti 8)
|
Asa DA... cu gust ........ SUPERB :peace::peace::peace:
|
scoatem de la naftalina tot :lol:
pune-le sus.. tare-s curios cum arata portbagaju ala spliterele arata bine.. ca ai si proiectoarele smechere.. :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning