![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a
Quote:
poze gaseti aici : https://www.4tuning.ro/gal/index.php?cat=59 |
Uhhhh?, am crescut in NYC si am fost de cel putin 5 ori in Boston, cum adica e innexistent? si porma user-u tau nu inseamna defapt world trade center victim? 1+1=2 asa am inteles ca esti din state. Im confused now. Anyway, cum ai zis, si 1000 de km e departe dar totusi poti sa te sui in masina si sa te duci,:-P eu cel putin am o balta mare intre cele doua case. :evil:
|
Quote:
:) nici nu m-am gandit la coincidenta care se creaza dintre nick si oras ... intradevar orasul probabil ca exista numai eu nu il cunosc :D , l-am pus asa la nimerala , suna mai intersant ... iar wtc victim its the same , tot din coincidenta ii ales :D pe langa aia 1000 de km m-ai am ceva treaba ... or sa se distreze baietzi fara mine ...o sa imi simpta lipsa :)))))))) ya right .. just a stupid joke |
Ohh, acum m-am luminat. lol Pai daia ma miram si eu, am vazut wtcvictim si bean town si gata am crezut ca esti din Boston. daca tot zici ca nu stiai ca e porecla BeanTown la Boston si chiar si un orasel :D Istoric are semnificatie mare, uite un linkulet ;)
|
Quote:
|
Ohhh stai calm, daca e ceva sa fia ofensat la uni, este useru dar ma rog fiecare are alte sentimente despre 9/11. e un subiect dificil aici in state si mai ales cei din nyc, chiar si in comunitatea romana ca am inteles ca au murit ceva romani in ziua aia. In fine sa de-a dumnezeu sa ajungi, California e cool dar multi mexicani acolo, cel putin in unele parti, depinde unde te duci :lol:
The american dream lives! Dar lupti mult si greu pentru ea, multe sacrifici ca emigrant si cred ca cel mai mare este lipsa rudelor si pamintul "Romania". Pentru mine asta a fost cel mai greu cam toata viata me-a. Sorry for the offtopic: |
Quote:
ma duc acolo pentru ceva concurs ... nu sa raman ... nu cred ca as putea sa plec definitiv .... end of offtopic... |
bai vb pe messenger nu pe forum! ati facut 30 de posturi aici!
mai facem intanlirea la mare? gratian o vorba ceva!!! ai promis..... |
oricum macar intre noi asa, nu neaparat la oficial, si tot ne vom intalni, nu?
|
Quote:
mai am inca un plan de rezerva, anunt repede |
Asteptam, asteptam...o parte din Evolution Crew a plecat azi ...si ceilalti urmeaza sa plece maine ! INTOARCEM LITORALUL PE DOS !!!!!!!!! ;)
|
asteptam un semn mai multi dar se pare ca nu va fi nimic ptr ca dupa aia o sa iasa prea din scurt...si nu o sa vina multi...
|
ei, cum e?
ce s-a intamplat week-end-ul asta? |
1 Attachment(s)
La Ceres s-a intamplat tuning :P
Imi pare rau ca nu v-am putut acompania decat 1 seara... dar oricum... mare seara :P Din cate am inteles.. toti care au trecut pe la el au fost bine primiti pt distractie.. Asa arata vila lui Ceres in momentele linistite :P |
bune cuvinte .. deci dimineatza cand au venit gunoierii si`au facut cruce cate sticle de j&b erau ... si in prima seara s`a dansat pe strada pe muzica pana la 6 dimineatza ... a fost demential :)
|
bah bishop mi-ai dat tzeapa ca ai zis ca te intorci de la buc..... sper sa ne revedem curand si sa stam de vorba treji ... :D
|
Am fost si duminica spre luni.. dar se pare ca lumea dormea... Am sunat la Santos si nu a raspuns si am zis sa nu mai trec pe acolo. Am stat in Mamaia pana luni seara. Cu siguranta ne vom vedea.. si vom vorbi si treji :P
Oricum.. a fost tare prima seara.. Nebunie curata... :lol: |
priam restu cam teapa :(
|
de ce catalin?
de ce spui ca a fost teapa? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning