![]() |
Re: 4tuning day
Sorry Aleks ca nu te-am pus! :) daca ajungem pana la ora 13 la prisma are ceva? daca se hatarasc sucevenii sa vina....adika sa plece si ei de la 6 ca de la 5 ....noapte-an cap iar pt noi de la 8 e perfect! :D sau cum vretzi ...mie indiferent!
|
e fain programul.
|
urasc sincronizarile astea intodeauna se intampla ceva shi se intarzie
|
ba nu e adevarat, baietzii sunt de-ai nostri. sunc punctuali.... teoretic.
|
ma eu oricum merg cu uof
ca sa fie mai putin gazu cine mai vr4ea sa mearga mai sunt doua locurii poate imi face asta faza shi nu merge |
de ce 2? pe cine mai luati cu voi????????
|
ca sa nu stam inghesuiti????
era asa greu sa iti dai seama |
eu fuck normal 2 ore 2 ore si 15 minute din narcisa pana in colentina, dar acum se va merge in coloana, deci dureaza mai mult ( 4 ore zic eu, mai opresti, mai dai .. calul la apa, mai bei o cafea - sa nu uitam k baietii din iasi si suceava fac 500 de km, si-i vrem intregi si capabili in prisma )
ei ar trebui sa spuna cand pleaca de acasa... |
btw... am si eu doua locuri libere...
cine vrea il costa 425 dus-intors ;) |
zero fast vrea :) :) :) (cred)
|
eu am ceva probleme la fishe la bobina, pe la bujii si pe la ulei. trebuie sa schimb uleiul, sa ii pun diferentialul autoblocant si sa imi pun suspensiile pe fatza.
|
pai mai ai 10 zile la dispozitie...
|
trebuie bani... ca timp este cam putin. dar cred ca o sa rezolv masina pana atunci. aaaa. si inca ceva. trebuie sa merg cu ea la rar si mai trebuie sa o si inmatriculez.
|
parerea mea... e ... sa`ti cauti loc la baieti....ca nu ai sa rezolvi problemele astea... mai ales ca nu prea ai banu la dispozitie....
|
incerc sa fac tot posibilul sa ajung. sa vin cu masina.
|
andr3i ramai pana luni pana la urma ?
|
cand e vb de 206 ---Andr3i un loc e ocupat ;)
|
Deci ZeroFast e inscris.
Nu stiu daca stau pana Luni sau nu. |
gata is inscris:D inca 10 zile:-P
|
Si 83RAI mai are 2 locuri ;)
|
daca nu fac rost de oameni care sa mearga cu noi
adica eu shi radu(uof) sa mor eu daca nu ma duc la peco fac plinu shi fuug dupa ce semnez tertu la firma ce daca ese 60 l la sfarshitu lunii |
"filmeaza-ma filmeaza-ma" sa strigi in timp ce fugi :) :) :)
|
daca ai de vorbarie hai pe cafenea ca sa nu se supere alex de offtopicuri
ok ca vreau al3cxika sa vb ceva cu tine |
ok
alexika... :) |
eu nu stiu daca mai vin la 4tuning day. nu am masina gata pana atunci. :( asta este. anul viitor. oricum ma pregatesc pt bimmerfest.
|
iar o s.u.g.e mertan la rece
ziii fratioare vrei sa ne faci o surpriza |
ba eu vb serios.
|
bai mertiane dec mint lumea tu ai sau nu permis
|
deci, cine merge la bucuresti? pe forum toti se arunca, toti merg!! iar cand s-a intrebat sambata numai vreo 2 s-au anuntat....
|
eu sunt deja acolo ;) :)....
|
sper sa am si eu cu cine veni...
|
Eu ma ua...si mere si VIP el cu masina lui eu cu masina mea....+ ca mai merg mai multi o sa fim peste 10 masini!
|
pe unde intrati in bucale..
oradea vine prin brasov-ploiesti vineri dupa masa. facem de o lipieala? |
gajule, sincer , tin neaparat sa-ti vad masina live... dar nu cred k o sa ajungem d vineri...
unii vin vineri, unii sambata... nush c sa spun... |
Si pe mine cine ma ia din Iasi?:cry:
|
Aleks cred ca cel mai bine ar fi as ajunga toata lumea de vineri in bucuresti...si poate reusim sa ne organizam sa intram cu totii o data in bucuresti. Singura rugaminte a mea este sa ma lasati sa faca nanitza macar pana pe la 6..... nu prea se impaca la mine somnul cu drumul si nici "energizante" nu mai iau ca nu vreau sa mai fiu pieton . :)
|
Cei Care Merg Vineri Cu Masinile Pt Tuning Pe Unde O Luati?
|
Pai putem sa o lum pe urziceni sau pe radare (DN 1). Pe la Ploiesti insa cred ca este mai bine. ca trebuie sa ajungem la Prisma. Putem face lipeala in ploiesti.
|
Quote:
facem o intrare in Bucuresti cum se cuvine!!! |
dupa buzau dreapta si o luam spre ploiesti?
de ce? e drum de 2 benzi... nu-i stralucit... si e si plin de camioane carutze, etc... vesnic.... cat castigam in km k nu stiu exact...? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning