![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A...71 UZI
nu o scot din parcare ca iarna nu am norok deloc...am lovito tot iarna...sper ca zilele astea sa-i dau motorul jos..si sa o duc sai vopsesc compartimentul motor
|
5 Attachment(s)
gata am dat motorul josss
|
ma da n-ai stare deloc :P
bravo, te misti repede si mai ales bine :) |
nu imi imprumuti mie motorul ? :peace: hai ca e bine ce faci baga mare si spor :twisted:
|
2 Attachment(s)
timp de 4 zile am muncit aproape non stop.sa o termin.si intr-un final am reusit....ce am gasit in motor 3 pistoane cu joc in bolt.am avut din celelalt motor pistoanele.in stare impecabila.si am zis sa le pun pe alea.dar cand sa le bag in bloc surpriza.erau mult prea mici.si din cate am inteles.sfi din fabrica are pistonu de 86....al meu sincer nu stiu de cat este daca sunt de 87 sau 88...iam luat bielele cu bolturile si leam pus pe pistoanele mele.si am scapat...sunt super multumit,am schimbat si electrica motorului,am zis ca il fac singur si uite ca l-am facut.l-am ansamblat si a luat-o la sfert....am vopsit si compartimentul motor negru
|
foarte frumoasa lucrarea:D de masina nu mai zic nimik:!: una din cele mai frumoase vectrane din tara;) bafta si sa ai parte de ea.numai bine..
|
foarte frumoasa masina ...te-am vazut intro zi pe zetzari :D
sa ai parte de ea si cati mai multi km!! |
Ma bucur ca ti-a iesit totul cum trebuie. Felicitari pentru munca depusa si mai ales pentru ca ai facut tu singur absolut tot
|
superb, felicitari inca o data :)
|
miper mihai.si eu team vazut in ziua aceea.ti-am dat si avari dar cred ca nu ai vazut.....da dabotta am facut singur.am fost ajutat de fratele meu cand lam pus pe masina...in rest singur...ms radu...maine ma apuc sami pun bord dupa o calibra din 97 impecabil cu airbag...cu tot ce este acolo.revin cu poze
|
Tipla,schimba te rog numarul pe fata.
|
Quote:
|
stiu tony.toata lumea se ia de nr meu.pana la urma o sal schimb.acum am dat bordu jos.sal pun pe celelalt.sa vad ,daca vine ca este de calibra....si este putin mai lung in spate...
|
Foarte frumos ti-a iesit , felicitari maxime.
|
3 Attachment(s)
-ce am mai facut ieri.schimbat mocheta cu una neagra,
-refacut instalatia elect,si izolata -pus bordu dupa calibra a venit turnat. -mai am de legat cesurile suplimentare din bord si cele dupa stalp ca leam taiat firele..revin cu pozele finale |
4 Attachment(s)
-am terminat si interiorul
-miam pus si filtru sport k&n in in carcasa...trage simtitor de bine |
10+ pentru munca depusa , este printre cea mai frumoasa vectra din tara, foarte frumoasa culoarea.planuri pe viitor un 4x4 ceva ? let?
|
la vara poate un let.daca imi merge bine.4x4 nu...chiar daca rupe aderenta.eu nu ma duc la curse cu ea...ms
|
una din cele mai frumoase vectra A din tara...!!! respect pentru ceea ce faci !
|
e superba...:shock:
|
masina este de vanzare...pret 4000e....0767383013,va rog fara comentari aiurea
|
La cum arata masina...si la cata munca s-a investit in ea ...sa numai vorbim de banii investiti eu zic ca merita fiecare cent ..masina:shock: pacat ca o dai...dar si daca o dai sa speram ca ajunge pe mana unuia care sa o intretina cel putin jumate din cat ai intretinut-o tu
|
masina am terminato,total.cei mai trebui este un cd.ca lam vandut....dar mam cam plictisit de ea....o am de 4 ani si ceva.si in timpul asta a mancat,enorm de multi bani ca sa o aduc in stare care este acum.am schimbat tot pe masina.cred ca ia ramas doar caroseria neschimbata...daca se gasesti un cumparator sa o dau bine daca nu o tin ptr mine si ma bucur de ea.si la vara ii arunc un let.care este visul meu.....
------MASINA ESTE DE VANZARE 4000E...VA ROG FARA COMENTARI AIUREA....cum ca la bani astia imi iau nui stiu ce.masina a mancat mult mai mult decat cer eu pe ea cu mult |
Ma numar printre cei care daca ar dispune de suma asta ar cumpara masinuta ta , spor la vanzare !
|
nu se mai da.ramane la mine
|
Quote:
Felicitari pentru decizie :* |
ma bucur pt decizia luata. imi poti da si mie codul de culoare te rog?
|
9463 skoda octavia
|
super man ...era pacat sa o dai sa ajunga cine stie la cine sa iti para rau ..
|
5 Attachment(s)
ce am mai facut la masina...am dat cutia jos,cred ca am ciupit semeringul cand lam pus cel de la vibrochen si imi curge ulei....prima data am zis ca nui de la el.si de la baie,am dat baia jos am pus adeziv pe garnitura care era noua,o montez,plec cu masina,si ajung cu ea in parcare,cand ma uit sub masina...surpriza,curge ulei...ma gandesc eu,nu mai este buna garnitura,ma duc cumpar garnitura noua,o montez,iar ajung acsa ma uit sub masina curgea ulei.si tot in acel colt...ma gandesc ca nu are cum sa curga si cu garnitura nou....stau putin.si mam apucat sa dau cutia jos.curgea pe la semering....acum nu am avut de unde sa cumpar semering.il iau maine...si daca nu aveam ce face, mam apucat sa curat cutia ,si uite asa am facut-o noua...maine sper sa o termin pana in 12....
|
gata...merge ceas....ce mai trebui sa-i fac.schimbat ulei ca deja am facut 200km de cand am desfacut motorul...bujii si capac delcou.si merge ceas....bafta
|
vand volanul dupa masina...recent retapitat in piele....250 lei
|
felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci din aceasta masina si felicitari pentru munca si curajul depus...
mi-as dorii k intr-o zi sa ajunga si masina mea cel putin la fel de frumoasa ca si a ta... spor in tot ceea ce faci.... si la multi ani... |
1 Attachment(s)
vand motorul dupa masina.complet.cu toate anexele....ambreaj nou cam 2000km facuti..am dat pe el 7 mil..volanta usurata,am dat pe ea 3mil...filtru sport.K&N in cutia originala 2mil.capac delcou 2 mil,distributie noua, nu mai stiu pretul,chiuloasa cowstcast,tampoane noi si intarite,cutie f20,bujii noi bosh,calculator cu soft,motorul are cam 2 luni de cand a fost desfacut,tot bucati,schimbat tot ce a trebuit in el+toate garniturile si semeringurile.......pretul la motor complet este de 600e fix....va rog fara comentari aiurea....il vand ptr ca vreau un let
|
pai la asa decizie cine sa comenteze?? :)
bafta la vanzare, am un feeling ca o sa-l dai repede da sa stii ca cu let-ul nu ma mai dau cu tine :P |
Nici LET-urile astea nu prea cresc in copaci ....
|
Quote:
ai dreptate ca nu cresc pe garduri LET-trile dar sunt destui care habar nu au ce se ascunde sub capota lor stii asta succes cu masina numi vine sa cred ce bine arata si lipita de asfalt ii sta foarte bine p.s. o mica remarca sa nu-mi fie cu suparare stopurile alea parca nu isi gasesc locul pe masina ta numai bine |
1 Attachment(s)
radu nu mai dau motorul...ca momentan nu am bani si,observ ca nu se mai cauta motoarele bune....... am dat toba dupa masina jos...am pus una normala de 8 valve.....pana gasesc una originala de 16 valve.....
|
stieu pe cineva care o toba originala de 16v de pe kadett
|
nu vreau dupa kadet...vreau una originala de calibra sau vectra 16v...cea cu 2 iesiri
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning