![]() |
sal
am vb pe mess. am uitat sa iti zic cand am venit la tine de tiam instalat netu. ma astepti zilele astea :peace:
|
6 Attachment(s)
un mastodont, o uritenie care-mi place la nebunie. urit si rau, s-a lasat \"mangaiat\" de manutele mele. Nissan Patrol, turbodiesel 250 cp, o adevarat uzina de forta, diferentiale de competitie, multe gadgeturi utile in drumetiile prin terenuri virgine, GPS, o super instalatie audio (care da rusini multor masini cu pretentii de pe aici - fara suparare)
am facut bordul, urmeaza sopurile cu leduri, si inelele de la angel eyes cu leduri alb xenon ENJOY!!! |
Auzi man da' l-ai facut la el la garaj??? ca ultima poza e in curte la el la service!!!
|
un passat din 95 poti face? eu am deja ledurile si cam tot ce trebuie pentru bord si pentru cutie (automata) dar din pacate nu am reusit sa gasesc leduri pentru butoanele de pe consola si cele de la geamuri si oglinzi...
ledurile din butoane sunt exact ca alea ce lumineaza ecranul la telefon.. nu am gasit pe nicaieri asa ceva.. voi aveti? am uitat sa spun ca as vrea sa fac ceva in gen passat dupa 96, adica bord albastru cu display de la km si computer de bord rosu si butoanele rosii si cutia sa fie tot pe albastru! |
maniaku: da, in service am lucrat deoarece omul n-avea timp sa vina la mine, in plus e foarte aproape de garajul meu acest service... proprietarul monstrului este si proprietarul service-ului... in plus, am avut tot ce-mi trebuie acolo , am reusit sa-mi fac prieteni, si daca vreti, chiar va recomand service-ul respectiv: este service de tinichigerie-vopsitorie, aveau in curte foarte multe masini de ultima generatie...
pt Audi: cred ca stiu despre ce e vorba, insa va trebui sa vad pe viu care-i chestia... daca ai vazut pozele, am lucrat un passat recolta '97 care avea bordul cu verde... deci vreau sa vada retina mea ce ai matale acolo... |
Ok atunci saptamana viitoare o sa vorbim sa trec pe la voi!
|
lumini
1 Attachment(s)
un bord de dacie are 3 leduri nu eu vreau 4 sau 5 sa lumineze calumea am vitezometru nou dala cu 180 unde gasesc leduri albastre la piese auto zi si mie sau poate mil faci tu si cu culoarea alba ai o poza la pagina 3 ca aia asa vreau si cam cat ma costa ziceai 50 ledu deci 250 cu tot cu manopera am bd de cn 2 cred uite so o poza
|
in primul rind : SCRIE DRACULUI CA LUMEA, FOLOSESTE VIRGULE, CA D-AIA AM FACUT CU TOTII SCOALA...
nu prea inteleg ce vrei sa spui... ai o dacie, vrei leduri din tirg, imi dai mie 250 000 pe ce anume? ce vrei alb? eu iti zic asa: nu-mi faci tu mie preturile, pen' ca de cind am zis 5 le ledu' a trecut ceva vreme. eu iti fac lumina in bord, care te costa in jur de 500 000 lei, ca sa ti-o fac puternica de tot, nu conteaza cite leduri pun... cadranele ti le faci singur, iti zic eu cum cind facem lumina. Spor la invatat ortografia limbii romane :twisted: |
1 Attachment(s)
Numai pana desfaci bordul la Dacie iti blestemi zilele. Ai vrut puternic costa...vrei becuri albastre, nu mai veni la noi ca aici deja se lucreaza la alt nivel.
Lasand asta la o parte atasez o lucrare a unui bord de Cielo . E cam tremurata ca eram obosit, insa intelegeti ideea! |
astra
salut man...pt un opel astra f din '98 cat ma costa sa-mi pui leduri albastre. adik la indicatoare bord si consola centrala. ms anticipat...
|
de obicei fac pretul atunci cind ma vad cu clientul intre 4 ochi, linga masina... Fac o exceptie, pt ca vad ca exista niste discutii aiurea pe aici:
o lucrare completa pentru astra F costa in jurul a 1 500 000 lei vechi si include urmatoarele: - bord cu iluminare albastra si ace rosii - display ceas/data/post radio cu iluminare rosu/albastru/alb etc - comanda climatizare - alte comenzi (butoane, comanda de faruri, etc) - scrumiera Scrumiera din fata, custom, costa 200 000 lei, acelasi pret si pentru cea din spate. din tot ce am zis pina acum rezulta ca am de montat in jur de 30 leduri, si nu toate sunt asa usor de pus in bord (cel putin, la butoane se lucreaza ore intregi...) Operatiunea pentru cele descrise mai sus dureaza aproximativ 8 ore. Multumesc pentru interes Iata datele de contact: Dsign 0723 264 207 Soran 0723 823 679 |
ms de raspuns... sper sa fac rost de bani sa vin intr-o zi mai ales ca mi s-au ars ledurile de la consola si e cam aiurea pe intruneric sa misun dupa comenzi...
|
vezi sa nu cumva sa vii, ca dupa aia iti zice bano ca nu esti in stare sa schimbi nici macar o roata...
|
puteti nota si numarul meu de tel dac vreti sa va scimbati luminile la masini
eu sunt nou venit pe site da ma ocup de foarta multa vreme de asa ceva si nu numai in general nu prea am timp de stat pe net cu toate ca am net non stop si acasa si la munca ================================ esti rugat sa faci un topic nou daca doresti, nu este corect sa te bagi pe parcela altuia, mai ales la bazar, nu ? - honda |
2 Attachment(s)
sall ..frate am si eu ceva de facut...e mai greu...si nush exact dak poti sa faci asa ceva...din culorile normale sa le faaci asa ..pun si poza
|
un raspuns??
|
Se poate face insa cred ca va trebui sa lasi bordul o zi macar la noi!
|
il las si o sapt dak e....numai sa iasa bine..
|
7 Attachment(s)
se face in citeva ore... am discutat pe ym.
intre timp s-a facut o astra Bertone. Poze nu prea calitative, dar nu sunt un mester, plus ca am lucrat noaptea de la 21 pina la 3 dimineata... Enjoy ps: tablou de bord+km+afisaj comp bord - alb neon climatizare - alb neon comenzi scaune incalzite - alb neon in pozitie inchis si alb neon+rosu in pozitie deschis |
merge sa schimbi ledurile si la climatronic ? la asta g ... ?
|
am impresia ca am mai vazut asa ceva, dar nu imi amintesc cum era... te referi cumva la varianta aceea care are un mic display pe comanda de climatizare?
cred ca se poate face, trebuie doar sa ma uit bine la comanda aia |
climatizarea de logan ce se mai aude de ea???
|
voi posta pe site si aici , ca sunt in lucru si ceasurile de bord...
|
1 Attachment(s)
la asta ma refeream.
|
da, se face lejer... la fel si casetofonul original...
|
explica-mi si mie cum faceti... dati bordul jos, cum e treaba ?
|
Se da jos partea cu cadranele daca te referi la indicatoare sau se demonteaza consola centrala. Nu se da toata plansa de bord jos.
|
si cat zici ca costa pt un clio 2004?
|
3 Attachment(s)
pt clio, intre 150 si 200 roni, nu pot sti exact decit dupa ce desfca bordul... sorry , dar inca n-am facut asa ceva, ca sa pot spune exact...
pt hondarul: se dau jos doar tabloul de bord (ceasurile) si elemente din consola, butoane, etc... nu se scoate plansa c totul. acum va prezint Megane 1 Classic, cu albastru, poze inainte, din timpul lucrului si cu rezultatul final. |
pt clio, intre 150 si 200 roni, nu pot sti exact decit dupa ce desfca bordul... sorry , dar inca n-am facut asa ceva, ca sa pot spune exact...
pt hondarul: se dau jos doar tabloul de bord (ceasurile) si elemente din consola, butoane, etc... nu se scoate plansa c totul. acum va prezint Megane 1 Classic, cu albastru, poze inainte, din timpul lucrului si cu rezultatul final. |
3 Attachment(s)
scuze, am apasat submit in loc de add attachement...
|
scuze, am apasat submit in loc de add attachement...
|
cate sanse am sa pierd garantia daca fac asa ceva?? ultima poza ... e superba ... ce leduri sunt? alb neon ??
|
cate sanse am sa pierd garantia daca fac asa ceva?? ultima poza ... e superba ... ce leduri sunt? alb neon ??
|
sansele sunt destul de mari... insa, daca nu vei avea probleme la aceasta unitate de comanda, nu iti va lua nimeni garantia, ba chiar te vor intreba mecanicii unde ai facut asa ceva, cum se face, etc.
e discutabila si delicata treaba. Eu pot sa te asigur ca nu sunt din ala care trage de plastice pina le rupe... daca e ceva ce nu pot desface, incerc mai intii sa inteleg, si daca nu ma descurc, renunt pina fac rost de documentatie... Pina zilele trecute mi-a fost frica sa desfac in bucati tabloul de bord de astra g... acum il fac bucati si bucatele, si ti-l pun la loc in 10 min. Ramine la alegerea ta, eu iti asigur tot suportul necesar... |
Salut!
As dori sa stiu si eu cam cat m-ar costa schimbarea culorii unu bord de cielo...culoarea sa fie schimbata in albastru!ma refer la ledurile pe care tu le pui... Multumesc mult! :wink: |
Salut!
As dori sa stiu si eu cam cat m-ar costa schimbarea culorii unu bord de cielo...culoarea sa fie schimbata in albastru!ma refer la ledurile pe care tu le pui... Multumesc mult! :wink: |
Re: bord cu lumina albastra, alba etc
150-170 roni, complet cu butoane, bord, comenzi clima, etc
|
1 Attachment(s)
Salut
La Motociclete Faci?....daca Da Cam Cat M-ar Costa La Bordul Din Imaginea De Mai Jos.....pe Lumina Albasra Cat Mai Puternica...bordul Ti-l Aduc Eu deja demontat Multumesc Anticipat |
citeva sute de mii lei vechi, max 500 000... intra putine leduri acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning