![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
Ma gandesc, dar e greu sa realizezi ceva in sezonul estival din cauza faptului ca este extrem de aglomerat si multi dintre noi vor pleca in concediu cu familia!
Eu personal as opta pt inceputul lunii octombrie, eventual o caravana pe transfagarasean! Visez si eu :-P :D :D :D |
frumos pe trans-fagarasan ;) mergem :mrgreen:
|
puneti si voi niste poze in plm.
|
vezi pe la diverse poze/filme tre!!..s-au pus akolo pozele!!si mai urmeaza!!
|
Quote:
Quote:
v-a raspuns bogdan_wrc super bine. asta e bimmerfest.. Quote:
oricum, asta nu inseamna ca n-au fost si cerculete si drifturi.. poate n-ati fost voi prezenti la momentul potrivit..:twisted: ps: pamantu de pe masina mea oare de la ce era? :rolleyes2 cat despre coloana...cum vroiati voi sa mearga o coloana de 70 masini cu viteza? cand am fost mai putini s-a mers super tare.. pe mine m-a alergat nfs pe serpentine, de a iesit fum din rotile fata (din frane mai exact) 30sec dupa ce am oprit masina.. :D va imaginati voi cum s-0a mers :D |
niste poze
|
Quote:
am auzit si eu treaba q nfs k a ramas intr-un prezon si k mergea pe serpentine q 130-150. doar am auzit nu grantez k e adevarat |
eu garantez ca eram in spatele lui :lol:
|
Gata domne!
Am inteles ce inseamna Bimmerfest! Am inteles de ce s-a mers incet, am inteles ca s-au facut si cerculete si burnuri si drifturi. Daca voi, bimmerii spuneti asta n-avem ce sa mai zicem. Poate la anul voi fi si eu Bimmer si am sa particip cum se cuvine la acest spectacol al BMW-urilor. Va pup pe toti si va urez milioane de kilometri cu masinile voastre!!! PBRMM...PBRMM...PBRMM...PBRMM...PBRMM...!!! |
intr-un fel va inteleg pe cei care ati venit cu alte masini ca nu v-a placut..mai mult ca sigur ca si eu ziceam la fel, daca participam la o astfel de intalnire al altei marci...
|
Man, nu e vorba neaparat ca nu mi-a placut.
Iti dai seama ca odata ce e showul altei masini decat cea pe care o conduci automat esti usor marginalizat si nu ai cum sa iei parte la tot ce se intampla acolo. Eu cel putin nu m-am simtit deloc bine atunci cand am parcat masina in parcarea hotelului si in jurul meu erau numai BMW-uri. Adica te facea sa te simti aiurea, pur si simplu n-aveai loc acolo intre ei si d-aia am si scos-o cat am putut de repede. Nu din invidie ci din respect pentru BMW. Daca aveam BMW si eram intre ei acolo era altceva. Lasa ca ma fac eu baiat mare si imi iau un 5-ar suparat ;) si vin la Bimmerfest! |
nu tre sa participi...doar daca ai masina cu stema necesara pe capota/radiator..ci daca cunosti destui cat sa nu te simti marginalizat, sau sa te introduci intre ei...
am participat deja la destule intalniri de acest fel incat sa nu mai conteze cat de tare mergi (apropo..la ultima am venit de la Banesti o coloana de vreo 5-10 masini cu 190... ), sau daca ai maisna mai slaba dect majoritatea. conteaza cum privesti evenimentul ca atare.dar hai ca m-am facut inteles. eu nu am participat nu numai pt ca nu am BMW (desi 325 ix coupe ursuletz al varului meu il puteam inchiria pt un uichend) ci pt ca nu cunosteam detsule persoane. dar poate macar pe voi si pe florin 83 (merci de apreciere) vroiam sa va cunosc.. aaaa...andreea de ce...? eu la cifra aia de posturi ma voi opri... |
ce culoare are ix-ul varului tau?
|
rosu. dar l-a vandut.. oricum am ramas prieteni cu noul prop si a zis ca daca i se face dor de el...il mai da ... e prin buc acum. avea si un usor kit exterior de la breyton.
|
donule, eu am lasat-o la poarta la intrare p-a mea . prevazator:))
|
@florin..mai e un ursuletz 325 ix in Pl, dar e mai nou (modelul de prin 90, cu bumperele si stopurile alfel) si are 4 usi, dar arata bine rau. marfa motorizarea si tractiunea, oricum! pt anul al (parca 97 sau 88) masina avea AC, ABS, geamuri electrice... si punea la punct multe masini mai noi. extrordinara masina.
|
stiu :D
dar devenim offtopic :P |
ooo..am gresit..de ce nu m-ai corectat....?? anul masinii era 87..nu 97.. pfuff...! ce aiurit sunt.. scuze de ot.
|
Quote:
Tu parca erai cu filmare cu d-alea, nu? Nici eu n-am vrut sa intru dar m-au corupt cei cu care eram in masina, desi sincer, mi-a fost foarte aiurea printre atatea BMW-uri sa-mi bag eu taurashul! |
probabil, dar sigur nu filmam. am fost cu un suzuki swift argintiu
|
Aha.
Stiu ca era argintiu dar mi se paruse ca aveai in masina pe cineva care filma... |
Saint Dick te stiu ai fost in spatele lui dragos ...cu opel astra...visiniu si am oprit la un moment dat sa...:D
ne golim rezervoru:)))))))))) |
bun asa. eu si cu dragos din astra visniu ni le golisem la iesire din pl :))
|
ala nu era dragos ala eram io:D....
|
1 Attachment(s)
care era cel cu cielo-ul?
vad ca a filmat.. nu ne da si noua filmul? :D |
Eu eram:lol: :lol: :lol: ! sunt cateva pasaje care se vad bine in rest sunt cam miscate :sad: asta e era si pozitia super incomoda :evil:
|
Cel care a filmat era in Cielo-ul din stanga spate in poza pusa de tine.
Nu a filmat foarte bine din cauza hop-urilor, zice el, sau pentru ca n-a avut o pozitie buna pentru a filma. Oricum, sper sa scot un film bun de la prietenii mei cu Renault-ul Clio care am impresia ca au filmat mai mult si mai bine ;) |
vreau si eu filme si poze :-)
|
nenea skama sa bagi poza bai piz...:D
da???...:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Am dat tot ce am putut din mine ! :twisted:
|
Quote:
|
Adik ce vrei sa spui mah?
|
stii tu mai bine ce ai facut acolo ... si in colaborare cu cineva :D
|
DA mai donule!!! sa zici cat mai face un CD cu filmultele de la bimmer si poze!!..ok??
|
Eu ma gandesc sa nu mai scot filmuletul de la Bimmer fiindca n-a iesit bine, iar ce am filmat eu dureaza destul de putin. Poate scot doar partile alea in care filmarea e ok.
Am vorbit cu prietenul cu Renault-ul (nu spuneti de la ce firma era va rog, ca sa nu-i facem probleme), si a zis ca saptamana asta ori imi da caseta sa fac filmul lui, ori daca nu il face el ;) |
Io cu skama a fost bimmeru!;)
|
Pbrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning