![]() |
Re: NFS UG2 Drifters
Ok e buna ideea....suntem 11 mai stiti si voi pe cineva?
Am adunat asa... 1.EU-insane 2.Craxy 3.Edy 4.Ingerasu 5.HRD 6.Adys 7.eMH 8.GTxSHELBY 9.Dragos 10.Chrome 11.Floryn Reste sa zica pe forum daca am uitat pe cineva si ingerasu buz me sa vb... |
Deocamdata nu sunt acasa,dar cand ajung dau un mass pe messenger,ca poate mai vrea vreunul din astia "batrani".
|
am si io o intrebare ...
:D pe ce track-uri o sa se desfasoare? |
SD2 mai mult ca sigur
|
si eu ma bag
|
Da,dar vor exista persoane care nu joaca bine pe SD2,si atunci nu vreau sa se zica ca "se joaca pe SD2 ca asa a vrut eMH".
Eu zic sa votam. Eventual sa facem un campionat paralel pt ceva Downhill... |
eu zic ca eu bun
lighthouse pt toti ca se face punctaj mult si nu vor fi dezamagiti:D |
pai da facem 2 sesiuni....una pe SD in seara asta si una maine pe Downhill...vedem cine e mai bun in seara aceasta pe SD si maine seara pe downhill sau invers cum vreti voi...eventual putem face 3 sesiuni de drift SD,Downhill si Parkade...daca exista unu care sa ne face pe toti la toate o sa fie Drift King:)
|
Eu ma gandeam in felul urmator....ar fi frumos lighthouse ....si 2 ture...daca scorul e sa fie 1-1 se da si revansa la care o sa iase 2-1 sau 1-2....ca poate unu loveste un zid si e nasol...
|
Oricum,nu facem nimic in seara asta. Trebuie sa vedem cine cu cine joaca,facem grupele, nu e chiar asa simplu.
|
Acei 12 , vreau sa ii vad ca se prezinta aici, eu nu am vazut decat 5 6 pana acum care au zis ca se baga.
Daca tot faceti presupuneri cum va fi si ce va fi, faceti campionat, idee va fi asa: 1vs1 3 curse ca sa nu existe discutii , care castiga merge mai departe . grupele se vor face la alegere prin extragere. Cursele se vor tine pe SD2! Care nu vrea asa , sa nu se bage, restu pregatitiva! |
Da ideea e buna
|
Deci eu ma bag :)
O sa vb si cu cei de pe mess,care se baga,sa posteze aici. |
Prezent si eu cu evo ...
Insane Sper ca si restu pe care i-am mentionat mai sus o sa posteze!:D care nu afirma prezenta aici nu intra. |
eu.....Pain-golf ....si chrome-golf
|
Daca mai e loc as vrea si eu sa intru ;)
|
intru si eu
|
Lista e facuta dar poate fi prelungita fara probleme pana cand o sa se inchida inscrierile atunci o sa fie facute publice si regulamentu si desfasurarea campionatului deci INSCRIERILE SUNT LIBERE SI DESCHISE PENTRU CINE DORESTE
|
poi ma bag si eu;)chiar dak sunt cel mai neindemanatic:Dla drift
dar ar fi mers si cv pe echipe 2vs2 un sprint 1 drag cv nu numai drift am dat si eu q parerea.aq sa nu va suparaty;) |
Campionatul se va tine pe data de 20.02.2010 ora 20 :30 pe serverul de Plan .
Pana pe data de 15 pute-ti sa va dati pe server de hamachi:DriftLeague in scopul de a exersa . Cursele se vor tine pe plansa Stadium Dritft 2.<o></o> Va veti da cu o singura masina de-a lungul campionatului , ca sa nu fie discutii .<o></o> Inscrierile se fac pana pe data de 12.02.2010.<o></o> Nuu conteaza ce tractiune are masina , atata timp cat va veti descurca cu ea si veti scoate un scor bun.<o></o> Fara agresari in timpul unui versus, adica cei 2 concurenti sa se loveasca intentionat, cei care vor fi surprinsi ca fac asemenea gesturi vor fi descalificati. Nu se face deosebire intre un jucator vechi si nou ,cunoscut printre noi sau nu .<o></o> Vor vi 2 persoana care vor supraveghea fiecare versus. E doar un simplu joc , un campionat sa vedem cine a mai invatat sa stapaneasca jocul. Succes! Va astept in numar mare! |
Quote:
|
Quote:
Corect! Aici e doar drift pentru ca e tot ce avem in sange :)) |
Vor fi 3 grupe mari:
1.Rwd-tractiune spate (stadium drift 2) 2.Awd-4x4 (stadium drift 2) 3.Fwd-tractiune fata. (parkade drift 6) Reguli: 1. Un jucator poate sa se inscrie la mai multe grupe. 2. Inscrierea se face printr-un post unde va scrieti numele cu care participati, unde vreti sa participati si cu ce masina/masini. 3. Vor fi 10 laps (stadium drift 2), 5 laps (parkade drift6) si 3 jocuri, care castiga 2 din 3 merge mai departe. 4. Coliziunea este interzisa pe toate traseele. 5. Daca incepeti tura si unul dintre voi iese, acea tura este castigata de cel care a ramas, fara scuze si motive. 6.Sistemul va fi unul piramidal , finala urmand sa scoata castigatorul la fiecare grupa , mai apoi se vor da cei 3 intre ei sa vedem cine este cel mai bun .Si va mai fi inca o finala intre cei 2 care au scos cel mai mare scor. Asta ca sa nu uitati cine a facut primul campionat , succes tuturor ! |
cred ca era mai buna ideea lui ingerashu si eu sunt total de acord cu ea....sa nu fie restrictii de tractiune fiecare participa la ce traseu vrea cu ce masina vrea....multi dintre noi avem o masina cu care ne-am invatat pe toate traseele si cu care scoatem scor bun pe orice traseu...
scz pt traseurile am editat traseele promit ca o sa ma intorc la scoala sa ora de limba romana:lol:mersi de atentionare m-am grabit... |
DVD,parca avea alt nick. Te-ai haladit si tu :)
Atunci era alta viata,eram multi,jucam des... Acum suntem vreo 5-6 insi care mai jucam. Atunci nu ne mai ajungea serverul de Hamachi. Craxy,corect e "traseele" :| |
Quote:
|
citeste mai bine ,pd 6 se face doar daca ai masina cu tractiune fata pentru ca conteaza foarte mult tractiunea in jocul asta in special la drift ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu am zis ideile mele . Vreti sa va dati , va bagati, daca nu va dati separat si cu asta basta. |
Asta asa e nu mai sunt jucatori fwd, singurul care era si rupea cam tot era rdc insa acuma nu mai e cam nimeni......
|
Deci hai sa o lasam cum a zis ingerasul. E bine toti,de toate natiile,la gramada,pe sd2. Cel mai misto :)
Cu cat mai simplu,cu atat mai bine! |
2 Attachment(s)
Daca o sa fie cu o masina pana la gata la mine sa fie cu evo.
Inainte de campionat i-am facut un upgrade la masina de la 450.0 Bhp 350.8 Lf-Lbs 0-60 -> 2.22 0-100 -> 8.36 L-am dus la ... 547.0 Bhp 397.7 Ft-Lbs 0-60 -> 2.14 0-100 ->6.80 Sunt pregatit de campionat... |
Voi stiti sa vi-o modificati la dyno eu nustiu .. eu asa fac drift cu ea... daca poate sa imi zica si mie cum ...
|
Quote:
|
am vazut... ma ajutat pana la urma colegul rechin.
|
daca te-am ajutat eu i clar ca....poate ma bati:D:))
|
da sigur te bat...... poate sa am 4 lapuri in fata ta
|
1 Attachment(s)
Upgrade de la
547.0 Bhp 397.7 Ft-Lbs 0-60 -> 2.14 0-100 ->6.80 La 0-60 ->1,90 0-100 ->5.70 restu la fel |
salut...as vrea si eu sa ma inscriu...am aflat despre campionat de la rechin...am un evo si sunt cam gata de actiune...desi nu prea ma joc in st2(imi plac mai mult drifturile pe munte...in special lighthouse) sunt sigur k o sa ma descurc bine...:Dhttps://photos1.hi5.com/0117/002/768/ZJpYDi002768-02.bmp[IMG]https://photos2.hi5.com/0117/338/665/LmaEHK338665-02.bmp[/IMG]https://photos2.hi5.com/0117/839/353/Vx6.KA839353-02.bmp[IMG]https://photos3.hi5.com/0118/597/962/FOS2Xx597962-02.bmp[/IMG]
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning