![]() |
Re: DJ 02 NUE
trebuie omologat daca te duci cu masina la VTM...;)
|
la birocratia care e la noi in tara nu prea vad eu roll-ul ala omologat pe vreo masina.... ca sunt oameni mult prea prosti.... aaa.... da si daca reusesti sa til omologhezi conform cu legislatia o sa trebuiasca sa mergi cu casca in cap sa nu dai cu capu in roll:lol::lol::lol: asta asa ca sa vezi in ce tzara traim;)
|
O sa ma mai gandesc la roll cage-ul ala....sa vad ce si cum....deocamdata ramane asa...oricum legislatia noastra e de cacao....e clar...dar ca idee...montat pe masina as avea un plus foarte mare la siguranta....impreuna cu scaune bune...si centuri....:-)am sa vad
|
1 Attachment(s)
Am revenit si eu pe forum....dupa o perioada cam lunga de pauza....treaba cu roll-ul o sa o las pt mai tarziu....intre timp s-au mai facut niste km cu dracia...care merge bine....modificari noi nu i-am mai adus...i-am facut doar intretinerea saptamanal(cand am avut timp,spalat, ceara....presiune...)...
Nici poze noi nu mai am cu masina....de astazi sunt in Bucuresti....masina e la Craiova...nu o sa o mai vad decat in weekenduri....:-)...pana atunci...incerc sa ma gandesc la noi modificari....poate am ocazia sa ma intalnesc si cu baietii din Bucuresti...sa mai schimbam o vorba... |
de ce nu vi cu masina in bucuresti??? esti student nu?
|
Quote:
|
pai o luai pentru deplasare in bucuresti... veneai la o intrunire ceva de genu:) te duci la cumparaturi faze de genu:) nu neaaparat sa lucrezi la ea:-P
|
Quote:
|
Quote:
mai bine o luai dupa tine o vedeam si noi:) |
Quote:
In afara de suspensie care este in plan....ma gandesc la noi modificari |
sal all,RRedman ai o masina foarte frumoasa,stiu k nu conteaza cati bani ai bagat in ea... ,dar imi poti spune asa sa imi fac o idee cat a fost toata treaba asta???ms si bafta in continuare
|
Quote:
|
am intrebat pt k am stat pe ganduri dak sa-mi cumpar si eu o dacie si sa o modific.am vrut sa aflu de la cineva care a trecut prin asa ceva si stie despre ce e vorba.Ms inca o data.
P.S ai grija de masina ;) |
Quote:
Daca tu consideri ca din punct de vedere financiar poti sa suporti o asemenea operatiune(cumparat masina...si modificarile)...cred ca se merita....majoritatea in ziua de azi nu se mai baga la dichisit Dacii pe care le considera masini de cacao....si isi iau alte masini....acum depinde si de tine....chestia la mine a fost ca dupa fiecare modificare am vrut si mai mult...si mai mult....si am continuat sa investesc.... Eu unul te incurajez sa faci treaba asta....numai trebuie sa stai bine cu finantele...Merci... |
Frumos nenea. te-am vazut prin oras. arata foarte bine !
|
Quote:
P.S. Nici a ta nu arata rau deloc...:D |
5 Attachment(s)
Poze nu tocmai noi....
|
deci trebuie sa vi cu masina asta in bucuresti:-P
si neaaparat fati suspensia ca o sa se vada foarte frumos:D asa nervoasa si lasata:D si imi place foarte mult culoarea si ca este foarte ingrijita:) la pozitie scenica seamana cu masina lu ja_rule LEM la fel masina extrem de ingrijita si bibilita:) bravo tie:) |
Ar fi şi mai belea dacă ai lasa-o mai īn bot!... Are un aspect foarte fioros!!
Felicitări pentru maşină!... Poate o să dau prin Craiova cānd o să fi şi tu acasă şi poate cine ştie, ne īntālnim la un suc!... Vreau să-ţi admir un pic maşina! |
1 Attachment(s)
Suspensia vreau si eu sa o fac....momentan caut arcuri gata facute pentru ea....in craiova nu am cu cine sa le fac....
Ma gandeam sa ii trag o grafica din autocolant de inspiratie gordiniana(cum suna)...dar cu linii mai moderne...ce parere aveti?:D Scuze pt dimensiunea imensa a imaginii... GJ 64 GAB: Daca sunt in Craiova(majoritatea timpului il petrec in Bucuresti)...ne intalnim cu cea mai mare placere....dai si tu un semn cand ajungi acolo |
Eu zic sa o lasi asa. Trebuie sa stii cand sa te opresti cu tuning-ul asta:D...
Masina arata mult mai frumos, in starea ei naturala sa zic asa:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Las-o aşa clean, simplă!... E mai frumoasă aşa simplă decāt cu dungi pe ea, o faci prea sorcovă!
|
Mai am acasa o capota(capota originala...care a fost lovita acum multi ani...am vazut-o, e in stare buna...are o mica indoitura care se poate repara)...ma gandeam sa o modific :alte prelungiri in fata....si o priza de aer in dreptul carburatorului....asta ca sa am si a doua capota...sa le schimb intre ele cand ma mai plictisesc
|
Quote:
ii tragi si un negru mat... |
Quote:
|
Quote:
mai ales ca este de rezerva;) |
1 Attachment(s)
Poate ceva in genul....
|
Ar fi o idee...;)...ai munci ceva la ea, dar ar arata frumos.
P.S. m-ai omorat cu poza asta de 12.9 mega...daca eram pe trafic limitat, te omoram acum :lol:... |
Quote:
p.s. incearca sa o faci mult mai agresiva, gen bad boy-ul coboaral mult mai mult:D |
Scuze, m-am grabit si am uitat sa o redimensionez...am sa incerc diferite variante...asta a fost prima idee care mi-a venit in minte....mai am cateva...:D...
Pacat ca nu am suficient timp sa materializez toate ideile pe care le am.... |
De ceva timp ma gandesc sa fac si eu trecerea pe 4 prezoane...ce imi recomandati pentru asta?...am studiat putin bazarul....ma gandeam la flanse(fiind usor de schimbat), in craiova capetele de creta si arr-ul sunt ai dracului de rai...
Ideea e sa pot face rapid schimbul de la 3 la 4 si invers...nu as vrea ceva permanent.... |
Quote:
daca vrei sa faci fa-o calumea dar mergi la risc:) |
Quote:
O trecere "safe", mi-as dori..dar nu se poate...in Craiova, sunt multi Oltcit-ari care au fel si fel de jante...dar oamenii merg la risc....eu sunt mai sceptic in privinta asta.... |
Quote:
Se gasesc, dar greu. |
daca mergi cu table cu capace pe ele:-p nu vede nimeni:lol: ma crezi:lol:?
|
Quote:
Quote:
Bun, de ce am nevoie(in afara de "cascaval") pentru a face o trecere "safe"...exact cum ai facut tu....tamburi modificati, de fuego...?pe fata? |
Quote:
|
Quote:
2 la mana daca face trecerea o face si pentru frane mai bune:) gandestete ca are discuri ventilate si mai mari pe fata ceea ce este foarte bine andi gandeste din punct de vedere mecanic nu neaaparat estetic na... da capacele jos si vopseste jentile megre ca si prezoanele sa nu bata la ochi:) red man ai un PM in care ti-am explicat foarte frumos ce aid e facut si ai cateva indicatii legate de poze:) sper sa-ti fie de ajutor si sa te vad cu 4 prezoane pentru ca masina ta merita niste gume mai late:) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning