![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze de pe la joaca,frana de mana rezista:lol:
|
Frumos la joaca nu ? Foarte tare proiectu :) chiar imi place cum a iesit si sincer eu astept cu nerabdare sa vad ce ii vei mai face pe viitor :) . Eu inca mor in casa ca nam carnet :(( da asta e mai am un pic poate o sa prind nitel din iarna sa ma joc si eu :D ca fara carnet nu ma lasa tata
|
ce bine ti-o fi ..ai ditamai ''terenul de joaca'' ;))
|
Quote:
ps:alexe stinge lumanarile alea:twisted: |
S`a cam "inmuiat" pista... :lol:
Bafta Alex cu "mica ta limuzina", te astept pe la bailesti cu ea. ;) Sarbatori fericite! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumoasă surpriză ,acum m-am uitat şi am văzut că ai trecut de la oltean la coreean :lol:, frumos ai inceput, felicitări. Stiu maşina era in Lăpuş după Petrom sau ce peco e ăla, īn fine arăta urāt şi acum arată de nerecunoscut;)
Baftă pe mai departe :D |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Poze de la munte,cat a urcat saraca de ea
|
vanesico,a 3a poza s-o pui in rama ca nu sti cand mai vezi acu ridicat asa mult:oops::lol:
|
De asta am si pus poza aia sa nu uit niciodata ca am avut plinul la masina facut;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sa mai aduc si eu topicul asta la viata ca de cand a dat soarele am inceput si eu sa mai bibilesc la ea.Are cineva idee cum sa fac si semnalizarile,ca sunt dintr-un plastic foarte casant si nu se pot desface fara se le spargi,deja am fisurat una.Apropo multumiri lui gini JOF fara el nu ma incumetam sa le desfac singur8)
|
cum ai facut?cu demontat cu tot?
|
Quote:
|
mai usor de atat nici ca se putea,nu m-am gandit ca o sa fie asa usor,pacat ca nu am putut face si semnalizarile dar nu o sa ramana ele asa...
|
Mam gandit la o chestie,sa pun arcuri de vectra A pe espero meu,nu imi place deloc sta prea ridicata de fata si e instabila rau de tot la viteze mai mari,a mai pus cineva?Suspensie sport nu prea vreau pentru ca am avut o masina coborata la maxim si nu prea iti faci treaba cu ea,dar nici ridicata rau nu imi place vreau aproape de maximul lasata cat sa imi fac treaba cu ea.Stie cineva cum se regleaza farurile la espero ca nu pot sa le reglez si bat aiurea?
|
Salut,
Ai reusit sa faci si semnalele ? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ar fi bine daca ai da grila jos, nu e greu de dat, sunt niste suruburi de scos. In felul asta ai avea mult mai mult spatiu de lucru ...
|
misto farurile , hai si cu un badboy :D !!!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
Poze de sezon
|
Arata frumos si Espero si olteanu';) Multa bafta cu ce ti-ai propus!
|
faina sedinta foto shefule. sapt ce vine vreau sa imi fac bad boy look pe a meu:)) is curios c o sa iasa:)). numa bine, si spor la modificari
|
1 Attachment(s)
ba alexe da frumoase sunt astea doua:lol:iea si de la mine o poza
trebuie sa-ti fac neaparat semnalizarile alea ca nu le suport asa:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
gata...,azi i-am colantat semnalizarile fata,semnalizarile de pe triple si lampile de marsarier,parca e alceva dupa:D...cateva poze de la mine...:rolleyes2
|
Da este altceva acum,niste lucruri minore o schimba mult,si uite asa se aduna de o naveta de bere pentru gini cu y
|
sa pui poze cu ''echipamentul'' pe masina :D:D:d
|
4 Attachment(s)
Some pics
|
Pana la urma ai pus folie pe semnale fata ?
|
Da este folie de triple,nu am mai incercat sa desfac semnalele.Eu zic ca da destul de bine si asa
|
o da bine ma..asa da :D:D:D
|
Deci folia pentru ce am facut eu,si a mai si ramas putin ma dus la 7 lei,eu zic ca merita.In poze nu pare cine stie ce dar pe real mie personal imi place mult
|
daca nu eram io tot plictisitoare si banala ramanea:lol:
|
Tu ala di colo,dar nu iti faceai nici tu semnalizarile laterale daca nu o faceam pe a mea:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning