Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Competition Teams (https://forum.4tuning.ro/545-competition-teams.html)
-   -   M'N'C SPL TEAM (https://forum.4tuning.ro/545-competition-teams/128508-mnc-spl-team.html)

alex_bmw1992 07-06-12 08:46

Re: M'N'C SPL TEAM

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 5055970)
felicitari ;)...cat despre recorduri mai vedem ....deocamdata il detii ...pana ajungem sa-l depasim , daca ajungem , mai trece apa pe dunare :) deci pana atunci il detii

la ce masini sunt anul asta o sa vedem 160+ insa sa nu uitam configuratia. El are 157.7 dar nu wall. Sa vedem cine da mai mult in acelasi stadiu, poate tot el :).
Felicitarile mele inca o data pentru ca le meriti din plin !

basic 08-06-12 21:12

Multumesc...oricum continuarea oricare ar fi ea va fi tot no wall si tot@50hz sau chiar sub...recordul e @49hz.
Ne mobilizam mai greu dar cand o vom face sper sa fie cu plus,chiar si 0.1db.
Pana una alta Mircea participa cu Skoda duminica 10 iunie la Devil tuning 10 la DEBRECEN in Ungaria unde va fi si o competitie car audio unde sper sa fie ca de obicei pe podium.

basic 11-06-12 19:36

Si un LOC 1 obtinut de Mircea la DEVIL TUNING 10 LA HALADO A(3000W) cu 151.1 db in configuratia 1xs3000 si 2x12 rock.Deja Devil tuning ,de fapt concursul audio din ultimii ani de acolo devine o obisnuinta pt romani in a lua cupe.Sa o tinem tot asa.

B-11-AYG 11-06-12 19:45

Quote:

Originally Posted by basic (Post 5061858)
Si un LOC 1 obtinut de Mircea la DEVIL TUNING 10 LA HALADO A(3000W) cu 151.1 db in configuratia 1xs3000 si 2x12 rock.Deja Devil tuning ,de fapt concursul audio din ultimii ani de acolo devine o obisnuinta pt romani in a lua cupe.Sa o tinem tot asa.

Felicitari,

basic 11-06-12 19:58

Multumim
Si un video ca sa prindem atmosfera:
DEVIL Tuning Mircea

fazekasnfs 11-06-12 20:23

bravo mircea
eu amfost acolo
+ eu amfacut videoul :)

SJ-82-GMA 11-06-12 21:50

Quote:

Originally Posted by fazekasnfs (Post 5061922)
bravo mircea
eu amfost acolo
+ eu amfacut videoul :)

felicitari,mersi si eu pt filmuletul de pe youtube,cu al doilea scor nu ai video?

fazekasnfs 11-06-12 22:00

nu pentru ca mi so descarcat bateria :((

alex_bmw1992 29-07-12 16:13

nimic nimic si pe la noi la cnca... asteptam noi scoruri frumoase de la MNC Team :D

basic 31-07-12 18:25

Quote:

Originally Posted by alex_bmw1992 (Post 5119643)
nimic nimic si pe la noi la cnca... asteptam noi scoruri frumoase de la MNC Team :D

Incercam incercam.....:)

basic 25-08-12 23:07

2 Attachment(s)
....in concediu prin PRAID /SOVATA am intalnit niste repere suburbane famlliare(de fapt subcomunale)...

alex_bmw1992 21-02-13 20:44

asteptam ceva miscare si pe-aici, numai sare nimeni cu niciun post, ceva proiecte, asteptari pt anul asta ?

ronaldo93 21-02-13 21:09

nimeni...? nimic?

basic 22-02-13 00:04

Pai ce...eu sunt NIMENI ? ;)
Suntem inca aici.... mici pasi finalizati cu un ,sper, SALT URIAS :))

basic 28-06-13 23:01

1 Attachment(s)
Ce avem noi aici ?

teddyb 29-06-13 00:06

esti nebun!! dar imi place de tine!! :twisted:

basic 29-06-13 00:09

Quote:

Originally Posted by teddyb (Post 5513869)
esti nebun!! dar imi place de tine!! :twisted:

Primul de sus a fost pe la tine :))

dydy-andrey 30-06-13 22:38

Sincere felicitari.
Unul dintre putinele motive pentru care ma bucura si mai tare ca am ajuns la etapa.

basic 02-07-13 21:17

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 5515425)
Sincere felicitari.
Unul dintre putinele motive pentru care ma bucura si mai tare ca am ajuns la etapa.

Multumesc, mi-a facut placere sa discut cu tine.

Bigu 02-07-13 21:30

Vezi ca trebuie sa modifici semnatura :)
Sincere felicitari!

basic 02-07-13 21:59

3 Attachment(s)
Si uite ca a mai trecut inca o etapa, de fapt o noua etapa din experienta mea car audio si anume un NOU sistem.
Am decis sa maresc puterea cu inca 6kw :) si am mai pus 2x12 ca atare sistemul a ajuns sa fie 6x12'' cu 18000w :
EXTREME SPL 12 -LOC 1.Szasz Adrian – 158.7db

Datorita programului meu foarte strans in ultimile 2 zile dinaintea concursului am fost foarte aproape sa nu reusesc sa termin/particip insa pana la urma am reusit DAR toata graba asta m-a facut sa pierd din vedere amanunte,care in final m-au costat insa putea fi mult mai rau.
Multumesc si pe aceasta cale pentru ajutorul acordat in primul rand lui MGM...si tuturor celor care chiar si cu o vorba buna m-au facut sa ma simt mult mai important decat sunt.
Imi cer scuze celor care nu am reusit sa le zic o vorba ,desi am vrut sa vorbesc cu cat mai multi, promit ca pe viitor sa vin la o etapa doar pt a vedea/asculta/discuta despre sisteme insa la etapa asta am fost chiar sub cronometru iar oboseala si-a pus amprenta asupra mea si asupra rezultatului final.
A fost o placere sa particip acasa la o etapa organizata fara cusur de Bigu intr*o locatie fara precedent ca si conditii.
Este inca de lucru la sistemul asta, si asta e un lucru bun, cand voi ajunge la "plafon" voi schimba incinta(bigger is better) si voi continua munca cu un alt volum.
Nu e un secret ca urmatorul meu target este 159 ( oficial :) ) , dupa care voi avea probabil alt target. Claudiu imi spunea acum cativa ani la un moment dat ca mai e loc "vreo 2-3 db" , eu sper sa mai fie loc acum fata de scorul asta oficial cam jumate din ce zicea el:)) .
Inca ceva, am tot scris /spus NO WALL-50hz, si vreau sa accentuez faptul ca nu e o ironie/ ofensa adusa nimanui doar am vrut sa subliniez caracteristica principala a acestui sistem iar comparatiile mele se fac cu sisteme similare de prin vecini , in tara neavand ( din pacate) un sistem concurent/similar.
Aaa..inca ceva...difuzoarele sunt ok...amplificatoarele la fel, plafoniera a suferit din nou-rupta-(e a 2 care o schimb),sa fie cea mai mare problema a mea asta.

dydy-andrey 02-07-13 22:12

2 Attachment(s)
...........................

Dragster 03-07-13 16:17

Semnatura e misto, dar prefer sa vad un 159,7 la finala de la bucuresti!!! Si am o presimtire ca sti de unde sa scoti acel decibel.......

basic 03-07-13 17:32

Quote:

Originally Posted by Dragster (Post 5517734)
Semnatura e misto, dar prefer sa vad un 159,7 la finala de la bucuresti!!! Si am o presimtire ca sti de unde sa scoti acel decibel.......

1db steps.....next step ;)..... epuizanti pasii astia mai ales in masina mea polivalenta...demontat/remontat/demontat.....
Sa speram ca graiesti adevaruri, nici pe Claudiu nu il credeam cu "mai e loc de 2-3 db" si....pana la urma a stiut el ceva.

roli 03-07-13 17:53

Felicitari pt rezultat :)

Ps: 2-3 db era loc cu 4x12 ;)

basic 03-07-13 18:33

Quote:

Originally Posted by roli (Post 5517784)
Felicitari pt rezultat :)

Ps: 2-3 db era loc cu 4x12 ;)

Multumesc

p.s. "2-3 db era loc" cand eram pe 2x12 si ajunsesem la 151.Sarisem pragul 150 si mi se parea utopic sa mai sar 2-3 db dupa cum imi spunea Claudiu. Am ajuns la 155,2db. Cam asta era povestea la care faceam referire.

alex_bmw1992 03-07-13 19:14

Quote:

Originally Posted by Dragster (Post 5517734)

semnatura ca semnatura dar poate o sa sa modifice si imaginea de la avatar :lol:
Sincere felicitari pentru rezultat. Mai rar vezi asa ceva... Pot spune, defapt repet ca sunt fanul tau :D cu toate ca nu ma dau in vant dupa "brrrr", dar mi se pare incredibila performanta ta. NO WALL 6x12" intr-o masina breck, cutie sub linia geamurilor (nu ca ar mai conta asta), 50hz, 158.7db :shock: si ceva interesant, ce brand avem aicisa :rolleyes2 GZ?RE?FI?DD?SPL?etc? nu nu, este defapt M'N'C, Maniac Sound System.:!:
Totusi eu am gasit 3 mici "probleme" la incinta ta... si chiar imi pare rau ca nu am stat de vb cu tine la Brasov sa vedem cum sta treaba cu fiecare dintre ele.
Mult succes in continuare, ar fi ceva sa vedem pragul cel mare atins cu un sistem NO WALL 50hz
Respect.

suvi_xxx 04-07-13 05:11

cam care ar fi acele probleme cu incinta? :?:

basic 04-07-13 19:29

Multumesc ALEX, te asigur ca acest scor va mai creste si va mai trece un prag (oficial)...pe al doilea inca nu pot fi atat de sigur:),insa de incercat voi incerca.(posibil cu alta incinta/volum daca tot veni vorba).Daca e vorba de "greseli" teoretic incinta in sine este o greseala daca se studiaza multitudinea de difuzoare si orientarea lor ... in spatiu.:) . Te asigur ca ,cu urmatoarea ocazie daca ma intrebi eu o sa incerc sa iti raspund, tu doar sa ma intrebi :) . La Brasov am fost si eu "putin" (mai mult :)) ) agitat . Dar ce e important este ca invat din greseli si fiecare eveniment este o experienta pozitiva pt mine.

alex_bmw1992 04-07-13 20:26

Vei fi prezent la Slobozia pe 13-14 ?

basic 04-07-13 21:43

Cu mare parere de rau, nu. Sunt sigur ca Ludo va fi o gazda foarte buna, dar din motive obiective,usor de intuit pt cei care ma cunosc ,chiar nu pot :(.

basic 28-10-13 21:26

16 Attachment(s)
Si uite ca am incheiat anul cu o premiera in M'N'C SPL TEAM.
Pt ca eram singurul membru activ in ultima perioada am avut marea onoarea sa il avem in echipa pe Marin Mihai "mgm" care avand nevoie de difuzoare (difuzoarele lui 2xfi btl ufo style nu sunt inca rodate ca atare a avut de ales in a nu participa sau a avea un scor aiurea) am "sarit" in ajutorul lui si am facut o mica "nunta". Eu am dat difurile ...el a venit cu amplifurile :).Si uite asa am combinat 4 rockuri cu 2 amplifuri de 5kw si am conceput 2 sisteme gemene.
.Pt cei interesati puterea masurata a fost aprox. 4500w (aprox. 4000w la mgm).
Rezultatul a fost unul care m-a multumit :

Maxi5000-LOC 1.Szasz Adrian – 153.9db
Maxi5000-LOC 2.Marin Mihai - 151.3db

Am reusit un record la MAXI 5000 si sper ca asta sa reprezinte un imbold pt ceilalti care vor mai participa in clasa respectiva in viitor.
Anul se incheie poate nu cum as fi vrut 100% din punct de vedere rezultate dar peste asteptari din punct de vedere atmosfera generala ,dar e timp pt toate la anul care vine.Sanatosi sa fim.

alex_bmw1992 29-10-13 06:27

felicitari MNC Team !
mult succes in continuare. Sa vedem rezultate cat mai mari :D

Seal 29-10-13 14:22

153.9. Mult domle mult. Si stiu ca se putea si mai bine :twisted:

Lasa mai Adrian ca poate vedem un scor mai frumos la anul de la tine sau cine stie :twisted:

SKR* 29-10-13 21:20

Felicitari si maxim respect! :clap:

basic 30-10-13 13:39

Multumesc ! Multumim de fapt:) (poate il mai prind pe mgm si pe viitor in echipa).

La fiecare sfarsit de an am in cap (ca toata lumea) planuri pt noul an. Sper ca la anul sa se intample macar 50% .
In rest e doar pasiune...:)

basic 17-07-14 10:29

3 Attachment(s)
Am mai ajuns la o etapa desi nu a fost greu fiind practic acasa la Rasnov- Speed and Sound Festival Rosenau 2014.Rezultatul :

Maxi 5000 OPEN-LOC 1.Szasz Adrian – 153.4db

Am schimbat din nou clasa si cu 3kw-1xs3000 - pe 4x12 am reusit un scor bun zic eu :). Nu am avut timp sa vin ca de obicei cu ceva nou, asa ca am re/re/adaptat ce aveam deja, si am ales sa pun puterea minima disponibila :) . Vremea a fost super, atmosfera asa cum trebuie asa ca a fost un eveniment memorabil, chiar recomand tuturor acest aveniment doar daca este sa privim doar criteriul locatiei. Am avut cateva sesiuni de auditii la Ludovic si la Dan Tripon care au fost extraordinare. Cand imi termin "damblalele" cu barraitul ,o sa fac ceva care sa merite niste auditii:), . Ii apreciez pe cei care inca mai vad o pasiune in sportul asta cu decibelii si in sensul acesta sper sa pot sa vin cu lucruri noi cat mai curand, oricum de renuntat nu renunt :) .

basic 30-06-15 10:49

1 Attachment(s)
A mai trecut 1 an si ultima competitie pt mine a fost tot acasa la Predeal - Speed and Sound 2k15.Rezultatul :

Super15NW-LOC 1.Szasz Adrian – 153.4db-Nou record national

Desi recordul era din 2011 (155.2 de la finala nationala ) am reusit sa mai plusez inca 0.2db ajutat si de timp care a fost perfect pt SPL . Sunt bucuros pt ca inca mai reusesc sa mai fac recorduri desi timpul/disponibilitatea pt asta sunt tot mai mici. Recordurile CNCA care sunt inca valabile sunt:
Maxi 5000 – 153.9 db – 2013
Maxi 5000 Open–153.4 db–2014
Super15NW–155.4 db–2015
ExtremeSPL12- 158.7 db- 2014
La cel putin una din clasele de mai sus planuiesc sa le mai cresc valorile.
In alta ordine de idei am avut o deosebita placere sa intru in contact cu cei din "bransa" si o si mai mare placere(si ceva probleme de respiratie :) ) la auditii la Ludovic si la Dan Tripon. :D

basic 01-07-15 08:20

Am fost atat de emotionat incat am gresit scorul postat :)) :
Super15NW- Szasz Adrian – 155.4db-Nou record national

basic 27-10-15 20:47

7 Attachment(s)
25.10.2015 BACAU FINALA DB DRAG 2015 DB Drag Racing Romania

STREET STOCK 4K - 154.1 db - LOC 1
CAMPION NATIONAL STREET STOCK 4K 2015
Mie personal mi-a placut foarte mult locatia, super atmosfera ,super oameni ca de fiecare data nu ii mai enumar ca ne stim insa si organizare ireprosabila Vlad Vana ,Petrasco Vasile , Moroianu Ovidiu si atmosfera incendiara intretinuta de Fieraru Madalin .... Pentru mine a fost un record personal obtinut atat in calificari cat si final la 4kw. De ceva vreme nu am mai dat din masina, dar se pare ca am fost cu plus de decibeli de data asta. Ca si fapt divers cupa asta, ultima, de campion national nu isi gaseste locul intre celelate (fizic ) pe dulap pentru ca nu incape smile emoticon . Sper ca 2016 sa imi aduca pe partea asta de car audio cel putin atatea bucurii cate am avut anul asta : 155.4 db record la 2x12'' / Db drag Street stock 4k 154.1 db

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

- Copyright 2026 4Tuning