![]() |
Re: Prezentati-va!
Quote:
|
Quote:
Oricum.....RUPE LOCU masina aia:peace: Sa ai parte de ea si sa-i faci pe totzi!!!!!! WELCOME!!!! :joy: |
ciao
andrei porecla : cabrron ocupatia: barman masina : astra gsi 2.0 hobby masini femei |
bine ai venit cabron pe comunitatea noastra ;). mai keama prieteni,prietene,ca incepem sa ne inmultim pe zi ce trece 8)
|
salut ! :D
Nume: Paul Location: Cluj-Napoca Varsta:17 ani Ocupatia: elev Mashina: nu am inca :( sper ca vine cat mai repede si ea :D Hobby: pai.. masini, fete, masini,fete, adrenalina si cat mai multa distractie :D |
Salut ! Nume :Razvan Location:Bucuresti Varsta:24 ani Ocupatia:Student Masina:Dacia 1310 Hobby:Pescuitul ,tuning-ul,fete ,...........
|
nume : Adi
porecla : din cate stiu, nu am ::-P varsta : inca in pic si fac 18 :D masina : sper ca o sa dau peste un 80 coupe, dak nu, g3 hobby-uri : masini, sunet si (mai are rost sa zic :rolleyes2 ) mujeros |
Nume: Boti
Nickname: S.p.D Masina:FIAT 128 l Sport (in constructie :rolleyes2 ) Hobby-uri:Masini(tot ce apartine de ele) si in special motocicletele. Ocupatie: Sofer/agent |
Quote:
|
Quote:
si classica si cu potential, sa ai noroc de masina! |
ms pentru urari,sa speram ca in curand va fi pe strazi
|
salut,
nume: adi masina: fiat punto, 1.2 8v, 2003 :oops: ocupatie: design & dtp |
bine ai venit....pune o poza cu fiatu:rolleyes:
|
momentan nu cred ca merita sa pun poze vlad_4tuning, pentru ca este 100% stock.
mai bine astept sfaturile / parerile voastre cu privire la "imbunatatiri". |
Salutare.
Nume: Cristi Masina: Audi S3 aproape stock (deocamdata) Ocupatie: programator Poze cu masina (ironic) nu am. 99% din timp e mult prea murdara ca sa-i fac poze (datorita locatiei sediului firmei :rolleyes2 ). |
Motor 1.8T, 210 CP, masina doar teoretic e quattro (si-n acte, si pe bord scrie mare si lat Quattro), practic n-are diferential Torsen (definitoriu pt quattro) ci Haldex. Dar e bine si asa, starturile de pe loc sunt glontz.
Intre noi fie vorba, am fost chiar dezamagit de Audi pt faza asta, ca prefera un nume doar pentru marketing, chiar daca dedesuptul numelui, nu ai ceea ce te astepti sa ai. Dar probabil e mai bine sa faca asa, decat sa se chinuie sa puna Torsen pe motoare transversale. :) Sau sa scrie Audi 4Motion :D :D :D Din pacate insa, Haldex-ul isi arata limitele la virajele in viteza, unde are un pronuntat efect subvirator. Cat despre chinuri, astept cu nerabdare iarna, si pana atunci, o noapte cu o ploaie serioasa, pt testari la Sala Sporturilor. |
ce.......te bate mamica daca strici cauciucurile? :P hai ca glumesc SUNA BINE ceea ce spui tu acolo. esti prieten cu bogdan? ce numere ai pe masina?
|
Blizz...Evo8 ???Frumos S3-ul daca e cel la care ma gandesc eu...Welcome ;)
|
Quote:
Cu Bogdan 85-SUN, da. De cand ne invarteam amandoi pe la Sala Sporturilor, iarna trecuta. Numerele sunt BN-02-XVN. Dar slabe sanse sa vezi masina prin oras, ca lucrez la capatul lumii, in Buna Ziua. Nici nu mai stiu cum arata strazile de prin centru :) |
welcome all
|
Nume:sineta
Porecla:blonda Masina:bmwsi Reno Thalia Ocupatia:studenta Hobbyurile:masinile,calatoriile |
Sineta
Wellcome! putine fete pe forum , cum spunea cineva eu prefer putini ! dar de calitate! Multa bafta la postat si daca ai nelamuriri .. just ask .. dont be shy OR rude ;) bine ai venit |
Bine ai venit SINETA printre noi, ce provenienta etnica ai? ca mi se pare interesant numele, poate imi spui si mie ce semnificatie are.
|
sunt romanca numele nu are nici o etnie
|
welcome:).....
|
1 Attachment(s)
Uite sa imi pun si eu o poza...nu stiu daca se pune asa cum am facut eu..dar deocamdata alta varianta nu am..
Deci : nume: sammy AKA-SMtraxx locatie-cluj-napoca loc de munca- Mag. Need For Tuning- Cluj age: 24 alceva nu cred ca va mai intereseaza...a masina este un ford taunus din '76 tocmai achizitionat, in curs de procurare a pieselor pentru rebuild. :D |
esti mai vechi, dar bine ai venit, da JOS DUNGILE ALBE :)
|
stiu ca sunt mai vechi..dar nu am avut ocazia sa ma prezint in a proper manner, si cu masina..asa ca ;)
si dungile o sa mearga jos, deocamdata nici actele nu sunt facute pe masina..si restylingu o sa dureze toata iarna.Deci ..plenty of time :D |
Nick: Grigo_bn
Profesie: Student...inca 24 ani Masina:inca n-am decat o Lancia Prisma 1.9 TD/87 si un Opel Corsa 1.4/85 In viitorul apropiat dupa ce scap de cele de mai sus un Opel Astra Caravan 1.6i/93 Hobby: Masini, Calculatoare, Pescuit (si de pesti si...) Restul mai vb pe chat... |
Salutare.
Nume: Andrei ( BeV ) Masina: Dacia 1310 CL unicat (am o pana pe bord..de corb!) Ocupatii o gramada, cateodata student |
1 Attachment(s)
Salut,
Nume: Dorin(Dodo) Masina n-am pt ca nu am inca 18 ani :( dar am motor. Motor: Aprilia RS 125 Ocupatie: Elev |
frumos frumos bine ai venit;) l-am vazut silive motoru arata bine
|
1 Attachment(s)
nuuuu...mai demult.In luna mai :D.
Asa arata inainte de accident |
sal
sal....
ma numesc razvan nu conduk nik ink(am doar 15 ani:???: ) sunt pasionat de tot ce inseamna tuning... ocupatie : elev:rolleyes2 |
5 Attachment(s)
Holla ppl !
Nume: Cristi Ocupatie: Student Masina: Ford Mondeo Mk1 1.6 :D |
bun venit... beton avataru! :lol:
|
1 Attachment(s)
Salve ppl
Nume:Ionutz... Ocupatie:Student in Cluj Mashina:0(zero) nimik p numele meu ink pasiuni: aproape tot ce tzine de mashini, arta(d tot felu), etc PS: dk tot se poarta ..asha cu poza :P:P |
:lol: lol, stuey
|
2 Attachment(s)
Salut!
nume: Catalin ocupatie: fost student Leon 1.9 tdi 110 cp |
ooo.. rammsteinmobilul .. welcome
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning