![]() |
2 Attachment(s)
poza cu golfu era inainte pe forum dar cineva a sters forumu .deci golfu si inca ceva frumos
|
golfu 1 verde e intradevar unul dintre cele mai frumoase care le-am vazut si eu pe net ! am sa postez si eu un golf 1 super frumos ...si un g2
|
golfu 1 verde e intradevar unul dintre cele mai frumoase care le-am vazut si eu pe net ! am sa postez si eu un golf 1 super frumos ...si un g2
|
2 Attachment(s)
E superb golful mane! Bestial! Il vreau de ziua mea :D
Poze pe care le-am facut azi de la Bucuresti pana la CJ 8) |
:D :D
Romanii astia chiar ca sunt inventivi... Dar cel care merita un brevet , e ala cu cap de schelet de la Chupa Chups cu neon inauntru . Locul doi ...l-am mai vazut pe unu cu ceva leduri in toba. Tot respectu' pentru ei :D |
1 Attachment(s)
poze faine!
|
1 Attachment(s)
f frumos
|
1 Attachment(s)
batmobil, gone in 60 seconds
|
1 Attachment(s)
O jucarie.......
|
Re:
Quote:
|
yea ..my mistake ...s-a interpretat gresit , ma refeream l apozele arhicunoscute si postate de mai multe ori peste tot...! ...anyway ...faine poze! (la disneyland nu am fost inca) ....BAFTA
|
1 Attachment(s)
peugeot tuning
|
1 Attachment(s)
si
|
Foarte faine pozele ... leam vazut si eu pe siteu ala de care ai zis tu odata ...
|
2 Attachment(s)
just for fun :D
|
1 Attachment(s)
This is a car
|
1 Attachment(s)
This is another car
|
hummer cu jentile alea e? coooooooool !!! :shock:
|
incepe sa imi placa tuningu pe hummer .....de ce nu postati \"big Monster-u\" la topyku truck & van Tuning.
|
2 Attachment(s)
lada tuning
|
2 Attachment(s)
lancia :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
Cica cea mai rapida ,asina din lume la acceleratie...2.6 secunde pana la 100 km/h.....aaaaaa.....3000 cmc....730 cp!!!!!....1994 Dauer Le Mans...no....
|
1 Attachment(s)
:twisted: desi nu sunt fan mercedes asta merge :twisted:
|
1 Attachment(s)
Si acum va voi dezamagi...masina care inca!!!!...detine recordul mondial de viteza este...o masina...din...1938....mercedes-benz W125 record...si adica 269mph...adica...446.5 km/h/...fast and furious who?...iata si poza...
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de vectra asta...cam nasoala ..nu?
|
seamana cu NUI-u :)))))
|
vectra cu fata de calibra ,hmmmmm nu stiu daca pusca asa de bine :)
|
2 Attachment(s)
2X Kadett cabrio bertone...
|
1 Attachment(s)
alfa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
bine dorule fu**re masina
|
asta e masina la care visez eu alfa romeo brera :twisted: :twisted: :twisted: motor peste 400hp
|
3 Attachment(s)
stai ca si eu am ceva
dedicatie speciala pt doru si traditionalu freaca-ti p*** loooool :o |
ultimu e beton,faruri ca la prima poza pun si eu :twisted:
|
1 Attachment(s)
un mini interesant :lol:
|
1 Attachment(s)
asta tre sa fie cel mai beton peugeot uite ce p***e pe el
|
Asa peugeot...pot si pe leasing...si daca da...p*****e...cum le primesc tot in leasing...o mana un picior....??? :twisted: :D
|
3 Attachment(s)
mie nu o vrut sa-mi dea asa p***e cand am luato,am cerut macar una ca asta din ultima poza care o pun acuma :twisted:
|
1 Attachment(s)
Cel mai tare peugeot 206...lumea il stie...asa va arata...
|
1 Attachment(s)
asta da vopsea custom
|
1 Attachment(s)
peugeot 205 gti
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning