Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

TZN 85 BUB 08-10-09 19:35

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

salut, super faina albastrica...

daca vrei niste jante pentru ea, ;) , tine cont si de mine... poate gasesti niste bani..si vrei sa o incalti

numai bine, si spor la modificari

pustiu_FUG 08-10-09 20:00

TZN 85 BUB: multumesc, cand o sa am bani o sa tin cont ca imi plac jantele tale ..mai ales ca sunt late:dance:

Robert_MNW 08-10-09 20:24

Ce becuri ai pus la faruri?

pustiu_FUG 08-10-09 20:34

1 Attachment(s)
am bagat niste philips-uri robert ..nu ma intreba ce model, stiu doar h4 :)).. ca le-am cumparat de la cineva cu 80 ron noi. am inteles ca in magazin sunt 120 ron cam asa:-?...dar trebui sa rezolv si cu becurile de la poziti acum..pt ca fac ca naibi:)) sa va uitati pe filmuletz:))

Robert_MNW 08-10-09 20:39

Becurile daca au o tenta albastra sunt Philips Blue Vision, tot asa am si eu. Baga si pozitii la fel sunt cam 20 de lei, nu sunt albe ca ledurile dar macar nu se ard!

pustiu_FUG 08-10-09 20:41

1 Attachment(s)
au o tenta de albastru albastru..nu tenta de mijloc, cealalta cel mai inchis albastru
si becurile de poziti cum arata..eu vreau tot cum am avut:(

su care ma ajuta cu niste becuri care sa lumineze asa:D:D:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=Anm9B...eature=related

pentru proiectoare as vrea:twisted::twisted::twisted:

Robert_MNW 08-10-09 20:52

1 Attachment(s)
Pai singurele becuri de la Philips albastre sunt Blue Vision si nu sunt albastre inchis au decat o tenta uite o poza. Poate nu sunt Philips...

pustiu_FUG 08-10-09 20:53

inseamna ca nu sunt philips:(..inseamna ca era doar cutie..dar oricum bat ffffff bn...eu acum caut dalea ca in clip pt proiectoare:X

pustiu_FUG 11-10-09 18:08

2 Attachment(s)
am curatat azi porcariile alea de sub stopuri, am pus leduri in far iar, dar voi pune smd-uri am gasit la un pret acceptabil

dar tot nu am gasit becuri pentru proiectoare ca in clipul de pe youtube de mai sus:(

Mustang 11-10-09 19:10

Pustiule ... da' pe la intruniri de ce nu vii?

pustiu_FUG 11-10-09 20:08

sefu, spune cand sunt si am venit..de mult ma tin sa intreb:))..dar mereu m-am dat cu altele..
daca sunt primit vin cu cea mai mare placere:)

B-72-RZD 11-10-09 22:23

Salut!
In poza cu farurile, e aprinsa faza scurta, sau pozitiile? Sau LEDurile? Nu prea imi dau seama.. ai putea sa faci o poza numai cu LEDurile aprinse? Mersi! :)

Apropo, stiu ca intalnirile sunt in fiecare Sambata cu data para. Vezi pe MatizClub mai multe detalii.

Numai bine!

Mustang 12-10-09 08:57

Intalnirile au loc in fiecare sambata cu data para: 2/4/6/8/10/etc
Locatia: Maior Coravu (rond); punct de reper: Stadionul National (Lia Manoliu)
Orele de "incepere": 19.30.

pustiu_FUG 12-10-09 10:04

1 Attachment(s)
B-72-RZD. daca te referi la ultimele doua poze, la poza aceea cu capota deschisa sunt pozitiile aprinse, cum te uiti la poza in stanga led alb in dreapta cel vechi care da fabrica
uite o poza clara cum lumineaza noaptea ( poate nu asa de albastru dar oricum se vede foarte frumos si m-a vazut si politia dar nu mi-a zis nimic

Mustang: am inteles cam greu ca sunt sambata seara si de obicei sunt plecat dar o sa vad cum fac, eu nustiu dc credeam ca se fac ziua si in fata la palatul parlamentului:-?

pustiu_FUG 14-10-09 11:38

unde as putea gasi un stop mai daramant dar sa fie intreg?, ca as vrea sa fac niste teste pe el:-?

Wlad 14-10-09 12:50

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 2717677)
unde as putea gasi un stop mai daramant dar sa fie intreg?, ca as vrea sa fac niste teste pe el:-?

incearca la dezmembrari!:-)

pustiu_FUG 14-10-09 13:32

am incercat wlad, dar niste preturi la ele..bine astea si sunt preturile dar nu prea imi bine mie sa dau 70-80 de ron pentru un stop amarat ca nu vreau sa fie tipla

pustiu_FUG 14-10-09 20:50

2 Attachment(s)
o intrebare?
am de gand sa pun intr-un stop mai multe leduri gen ca in imagine, nu radeti am facut in paint:))...ma rog in realitate vor fi mult mai multe cam 6 lini a cate 4 leduri fiecare
acum intrebarea este dupa ce le lipesc nustiu ce acolo cum le pun ca jumate sa fie pe poziti si jumate pe frana? si mai imi trebuie sa pun vreo rezistentza acolo in stop cv?:-?..multumesc alticipat

leduri dastea am de gand sa pun

Robert_MNW 14-10-09 22:00

Orice led ca sa functioneze la 12 v ii trebuie rezistenta :-) Altfel nu rezista, eu iti zic ca iti bati capul degeaba nu vei ajunge la nici un rezultat. Am discutat si noi treaba asta cu ledurile e complicata rau;)

pustiu_FUG 08-11-09 18:00

2 Attachment(s)
nu am mai scris de ceva timp, pentru ca nimic interesant
decat un mic proiect, confectionarea unor ploape din fibra care sa stea astfel incat sa zici ca este bad boy, adica, ca si cum ar veni direct din capota
cateva poza dar sunt pe intuneric:sad:

Robert_MNW 09-11-09 11:36

Vreau si eu poze pe zi cu pleoapele. Din prea mult timp liber:lol: ma bate de mult un gand sa fac ceva de genul acesta:-)

pustiu_FUG 09-11-09 16:11

din pacate am renuntat la plan robert
azi am rupt ploapa, si dupa am si observat ca nu merge sa stea fix langa capota din colt in colt deoarece in josul capotei este aplecat si daca vi cu ploapa peste, numai poti sa deschizi capota:sad:
m-am orientat spre bad boy , ma costa acceptabil sa mi-o faca dar inca sunt in dubi..daca se merita sau nu...

Robert_MNW 09-11-09 16:20

Ok. Mersi! Ai incercat sa o lipesti pe far inteleg, nu merge asa, trebuie facut in asa fel incat sa fie lipite de capota;) O sa ma mai gandesc...
Ideea o am dar trebuie sa ma hotarasc la un model:-)

pustiu_FUG 09-11-09 16:23

da eu am vrut sa o lipesc:(...par exista alta metoda?:D...daca da sunt deschis ca eu modelul il am deja in cap:))

Robert_MNW 09-11-09 16:26

Incearca sa o lipesti de capota si nu de far...;)

pustiu_FUG 09-11-09 16:29

pai nu este o mica problema?
acolo la far in acel jumate de cerc poti sa o lipesti in josul lui ca este aceea buza, dar sus cum? ca este foarte subtire:???:?

Robert_MNW 09-11-09 16:45

E...si tu acum vrei sa iti dau toate detaliile:lol: eu inca sunt in stadiu de proiectoare:D nici nu stiu cum vreau sa arate.
Se poate face un sistem de prindere cu niste cleme subtiri si o prinzi de sub capota! Oricum lipite vor cadea cand inchizi capota prima data!

pustiu_FUG 09-11-09 16:55

ma gandisem eu la cleme
dar nu merg:(
acolo sus capota este dreapta cu farul mai mult de 90% deci nu prea poti sa bagi nimik
mai bine un bad boy si gata:))
dar bani astia :-<

mihai.ghetto 09-11-09 17:19

daca vrei sa faci o treaba calumea, te astept la ghetto tuning cu o programare pt bad boy

pustiu_FUG 10-11-09 15:58

5 Attachment(s)
baieti de maine incep si eu cate o modificare ici pe colo, adica de fapt am inceput :)) azi doar m-am jucat am vrut sa vad cum ar arata cu pleoape...o sa vina si ploapele adevarate cum trebui( ms coman razvan)
o intrebare pentru inceput, ce becuri sa pun in faruri ceva mai bun..inafara de xenon nu prea imi vine sa dau 4 mil( eventual un site cv)
si material gen cum are ZIF la logan cv asemanator unde as gasi inafara de zona OBOR
aaa...si daca are cineva ceasuri pentru stalp de vanzare sa imi zica...

Wlad 10-11-09 16:06

hai ca incet incet incepe sa fie din ce in ce mai frumoasa! bafta in continuare

pustiu_FUG 10-11-09 16:11

usor usor...de ce sa ne grabim e criza :))

Wlad 10-11-09 16:12

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 2795962)
usor usor...de ce sa ne grabim e criza :))

incet si sigur:lol:
graba strica treaba..crapa pleoapa:lol:..spor la treaba:)

B0by13 10-11-09 16:33

1 Attachment(s)
frumos frumos :) spor la treaba in continuare :p

P.s. seamana cu a mea la pleoape :)))

pustiu_FUG 10-11-09 16:52

seamana seamana cu furia verde
bafta in continuare si tie:)

pustiu_FUG 10-11-09 17:12

4 Attachment(s)
va rog care stie daca aceste acte sunt suficiente daca i le arat politistului pentru folie geamuri

B0by13 10-11-09 17:16

mai mult ca sigur, sa lipesti timbrul ala pe luneta pe interior sau ceva, sau undeva pe un geam fix ca sa i-l poti arata usor, si sa tii hartiile in portbagaj sau in torpedou la indemana, daca ii le inmanezi frumos si ii arati frumos timbrul si alea de pe geam e in regula presupun eu.

pustiu_FUG 10-11-09 17:17

ms B0by si eu cred ca ajung atatea acte:))..adica ce ar mai trebui?

Robert_MNW 10-11-09 17:19

Ar mai trebuii... sa fie semnate si stampilate de service'ul autorizat in care s-au montat foliile:-) Altfel nu sunt bune!!!

pustiu_FUG 10-11-09 17:44

la aplicator ma trec pe mine:D....ce conteaza cine o monteaza?...
poate o trebui la alea facute la cuptor, dar la astea nu vad nici o prb cine o monteaza

All times are GMT +2. The time now is 21:59.

- Copyright 2026 4Tuning